Találatok a következő kifejezésre: Ajakherpeszre mit használni (2 db)

Ajakherpeszre mit lehet használni terhesség alatt?

Legjobb válasz: Nekem olyan sûrû fehér gyógyszertári kenõcsöt adtak. Cinkpaszta.

Nekem olyan sûrû fehér gyógyszertári kenõcsöt adtak. Cinkpaszta.
Én 20 hetes vagyok és kb. egy hete muúlott el nekem de én nem használtam rá semmit.Lehet hogy azért van mert nagyon megkívántál valamit.
Szia. Van homeopátiás kenõcs is, de én a compeed tapaszt használtam. Meg amikor múloba volt akkor néha zoviraxot is. Nyugodtan használhatod õket. 28 hetes kismama
én neogronormont használtam, szépen leszedte, és azt biztos, hogy lehet használni terhesség alatt, rajta van a haszn. útmutatón.
Én egy Orfiflame készítményt, az "Univerzális balzsam"-ot használtam, mindig azt szoktam. De én is úgy tudom, hogy lehet a Zoviraxot is. Ne félj, sokuknál kijön terhesen, senkinél nem volt gond belõle..
Szia! Ha a patikában rákérdezel, a lelkiismeretes gyógyszerész még a betegtájékoztatót is megnézi, ha bizonytalan (mondjuk az ismertebb gyógyszereket vágják fejbõl). Ha elõre tudod, mi van a betegtájékoztatóban, nem otthon jösz rá, amikor már kifizetted, hogy rosszat vettél.
grapefruit-mag olajat, az a legjobb a herpeszre, hamarabb elmúlasztja mint akár a zovirax vagy ilyesmi krémek. Azért kérdezd meg a gyógyszertárost, hogy külsõleg lehet e hazsnálni terhesen is, de valószínüleg igen.

Szoptatás alatt ajakherpesz mennyire gáz és mit lehet rá használni?

Nagyon félek hogy 5 hónapos kisfiam elkapja :((

Legjobb válasz: Gondolom tapaszt lehet. Ezen kívül ajánlott a sok C és B vitamin. Ami nekem nagyon bejött az a Lizin C, majdnem olyan gyorsan elmúlik tõle, mint a brutál gyógyszerektõl. Ha jól tudom, ez egy aminosav, ami amúgy is megtalálható a szervezetben. Herbáriában, gyógyszertárban lehet kapni.

Gondolom tapaszt lehet. Ezen kívül ajánlott a sok C és B vitamin. Ami nekem nagyon bejött az a Lizin C, majdnem olyan gyorsan elmúlik tõle, mint a brutál gyógyszerektõl. Ha jól tudom, ez egy aminosav, ami amúgy is megtalálható a szervezetben. Herbáriában, gyógyszertárban lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi majd utánuk kérdezek. Illetve olvastam hogy a fogkrém is jó rá mint természetes gyógymód mert szárítja, ebben van valakinek tapasztalata? A babámnak lehet baja tõle? Nem puszilgatom és nem nyúlkálok a számhoz de ki tudja, nem szeretném átadni neki!
Lassar-pasztát ajánlották a gyógyszertárban. Õk keverik ki, terhesek is használhatják.
Nekem a homeopátia vált be, régen 2-3 havonta elõjött a herpeszem, most 3-4 évente, ha érzem h viszket máris kezdem a bogyókat enni. Rhus toxicodendron 9 Ch a szer neve 2X5 golyó naponta, míg tart a fiola. Ha késõn kezdem, és mégis kijön, nagyon enyhe lefolyású, max 2 napig tart. De a teafaolaj is nagyon jó.Ha nem puszilgatod a kicsit, és fõleg, hogy szopizik, nem valószínû, hogy rajta kijön. Különben ha benned megvan a herpesz vírusa, nagy valószínûséggel már régen átadtad neki, csak rajta azért nem jött ki, mert az immunrendszere erõs. A herpesz akkor jön elõ egészséges emberen, ha az immunrendszer valamiért legyengül és nem tudja elnyomni az akár évek óta benne élõ vírust.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!