Találatok a következő kifejezésre: Ahol már a (755 db)

Komolyan ennyire eltorzult világban élünk ahol már a 12 évesek is bulikba járnak?

Minap ritka alkalmak egyikeként értelmes szóváltásba keveredtem 12 éves öcsémmel, és mesélte, hogy az egyik lány osztálytársa volt buliba de őt még csak az utcára sem engedik ki sötétedés után. Mesélte, hogy a csaj fél tízre ment és HAJNALI(?!) 2-ig volt ott a 19 éves unokatestvére kíséretében. Valószínűleg nem babazsúrvolt mivel az említett unokatestvér a sáros földig leitta magát, a 12 éves "hölgy" pedig inkább tudott ülni mintsem állni és voltak valamiféle jegyszedők is. Amin még jobban kiakadtam azaz volt, hogy az osztálytársa magassága csupán 10 centimétert emelkedett meg annak a cipőnek köszönhetően amit viselt és a feje is nehezebb lett attól a 2 kiló sminktől amit magára rakott. Én saját magam sem engedném el az öcsémet ilyen helyre, de még csak a többi fiatalt sem, de ahogy elnézem ma már máshol van a "mérce", vagy tévedek?

Legjobb válasz: Igen, sajnos a dolgok efelé tartanak.

Igen, sajnos a dolgok efelé tartanak.
Tudod, nem a 12 éves kislány a hibás, hogy ilyen fiatalon kiló festéket ken magára, és qrvásan öltözködik.Ebben az esetben a szülõk a legnagyobb hibásak.Megszülik a gyereket, és onnantól kezdve nem nevelik, hanem csak "ott van".. Ha olyan lenne a szülõ, akkor el magyarázná a 12 éves kislánynak, hogy túlzott sminktõl 30 éves korára olyan ronda, ragyás lesz a bõre, hogy szégyellni fog az utcára kimenni.Ha elmondaná a 12 évesnek, hogy a magassarkú cipõ viselésével 10--20 év múlva a gerince teljesen tönkre megy, és borzalmas fájásai lesznek.. Én sajnálom az ilyen gyerekeket, mert ezek a gyerekek magányosak, és csak fel akarják hívni a figyelmet magukra.
szomorú, de ezt el kell fogadni, ilyen a világ manapság.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a szülei dolgos, és gondos emberek illetve szülõk, ezért is furcsálltam, hogy ez hogyan történhetett meg? A másik ami meglepett, hogy a 19 éves unokatestvére, hogy rendelkezhet akkora inteligencia hányadossal, hogy egy ilyen buliba viszi a 12 éves unokahúgát?
"Megszülik a gyereket, és onnantól kezdve nem nevelik, hanem csak "ott van".. " Ilyen a legtöbb, de van még rosszabb, amikor maguk a szülõk sztároltatják, modellfotózásra viszik meg "partykra".
És ezeket is 10-12 évesen csináltatják velük a szüleik.
" Egyébként a szülei dolgos, és gondos emberek illetve szülõk" nem azok.Valószínû, hogy rengeteget dolgoznak, de nem foglalkoznak a gyerekükkel.Ha gondos szülõk lennének akkor a 12 éves lányuk nem így öltözködne, viselkedne
Nem, sajnos ez van.
Meg ez a körömfestés, szinte minden lány festi.

Egyedülállő anyaként milyen támogatási lehtőségeim volnának? Elértem arra a szintre, ahol már a büszkeség kissebb mint a csekkeken lévő összeg. Elmegyek én mostmár "kérni" de nem tudom hol van erre érdemben lehetőségem?

Legjobb válasz: Nagycsaládosok pártoló tagjaként is kaphatsz tartós élelmiszereket,vegyi árut...táboroztatás...Éves díj van(talán 2-3 ezer Ft)de megéri!

Nagycsaládosok pártoló tagjaként is kaphatsz tartós élelmiszereket, vegyi árut...táboroztatás...Éves díj van(talán 2-3 ezer Ft)de megéri!
A rendszeres gyermekvédelmi támogatás nem pénzbeni juttatás, hanem bizonyos dolgokat kifizet az önkormányzat. Pl. a bölcsiben, oviban, iskolában az étkezést, suliban a tankönyvet, stb. Én is kérdeztem, hogy hogy van ez, azt mondták, hogy amíg otthon van, addig ez semmi, csak ha már bölcsis/ovis, akkor tudnak valamit is csinálni.
Helyi önkormányzatnál: lakhatási támogatás, gyermekvédelmi támogatás, rendkívüli szociális segély. Gondolom, emelt családit kapsz.
Én emelt családit kapok, meg lakásfenntartási támogatást (ez nekem 4000, de függ a lakás nagyságától, meg sokmindentõl), meg rendszeres gyermekvédelmi támogatást (ingyen bölcsi). Mást nem adtak.
A kérdező hozzászólása: köszi, és mennyi most a gyerekvédelmi támogatás?

A kérdésem csak bizonyos tekintetben függ össze a politikával, de jó lenne ha válaszplnátpk rá. Az egyik legnagyobb élelmiszerláncról van szó, ahol már a vevőt teljesen hűjének nézik, miért?

A SPAR áruházban,itt Tatabányán,ahol lakom,sorozatosan fordul el?,hogy a szeletelt hentesárut müanyagzacskokba teszik.Ebben a melegben mire hazaér vele az ember,akár meg is büdösüdhet,de aba teszik a húst,mindent ami a husos pultnál kapható.Mikor megkérdeztem az eladót,csak annyit válaszolt,nincs más!Ezeket nem ellen?rzi senki?!Nem beszélve arról,hogy a legdrágábbak és Európa szeméttelepét adják el nekünk drága pénzért.Mit lehetne ellenük tenni?

Legjobb válasz: "Nem beszélve arról,hogy a legdrágábbak és Európa szeméttelepét adják el nekünk drága pénzért.Mit lehetne ellenük tenni?" Drága is, szar is, miért ott vásárolsz??? Kétlem, hogy +200m sétával ne lenne másik bolt.

"Nem beszélve arról, hogy a legdrágábbak és Európa szeméttelepét adják el nekünk drága pénzért.Mit lehetne ellenük tenni?" Drága is, szar is, miért ott vásárolsz??? Kétlem, hogy +200m sétával ne lenne másik bolt.
A kérdező hozzászólása: Azert vásárolom ott, mert a közelben van, a kisebb boltokban + 30%-t tegyél rá az árra, de az sem sokkal különb.A CBA, meg hasonlóak sajnos nncsenek a közelben!
hát aki így írja le a hülye szót, az....

Mikor van az a pont, ahol már a gyermeknek jobb apa nélkül, mint teljes családban felnőni?

Férjemmel van egy két éves kisfiunk, a második babánkat várjuk. Õ is nagyon várja már az új családtagot, de a kisfiunkkal mostanában t?rhetetlen módon bánik. Gondoltam átmeneti állapot, stresszes a melója, sokminden összejött mostanában, naponta szóltam rá eleinte szépen, aztán csúnyán. De a fiunkon úgy látom, hogy egyre labilisabb és a helyzet nem változik. Az utóbbi id?ben csúnyán összeveszünk ez miatt, a végén pedig még én vagyok a rossz anya. Hiába próbálom türelemre inteni, elmagyarázni neki mire jó a következetes de szeretetteli nevelés, nem érti. Egyre durvább dolgokat csinál, és én már úgy gondolom, talán jobb lenne a fiunknak ha apuka nem lenne velünk. A szívem szakad meg, mert velem nagyon kedves a férjem, nagyon szeretjük egymást, nincs is köztünk ezen kívül semmi gond. Adjatok kérlek tanácsot, mit tegyek? Adjak neki ultimátumot? Mit lehet elt?rni, mikortól van az hogy a gyerek érdeke a csonka család?

Legjobb válasz: mit csinál pontosan a gyerek amiért olyan az apja? és pontosan mivel is bántja a gyereket?

mit csinál pontosan a gyerek amiért olyan az apja? és pontosan mivel is bántja a gyereket?
Ha a férjem üvöltözne a gyerekkel, a lelkébe gázolna ne adj isten ütné elhagynám... Ha ennyire nem komoly a gond, de nem bánik vele jól, szeretettel és nem lehetne vele sehogyan sem megbeszélni akkor is a gyerekem érdekét nézném...
A kisfiatok is tõle van ? Nagyon hasonló helyzetben vagyok per pillanat én is, épp tegnap akadtam ki a férjemen, hogy mert õ ügyetlen akkor elkezd ordítani a gyerekekkel, mert neki épp fel kellene valamit szerelnie, amit útál, és senki nem játszon, hangoskodjon mert neki baja van. Nagyon kiakadtam nem elsõ eset. Én is ugyanezt próbálom megértetni vele amit te, de nem megy, hiába, õk másképp látják a nevelés megoldását. Lehet a férjednél elõjött valami kemény apát játszok, mert a gyerek meg kell szokja, mert nemsoká jön a pici és nem lesz kinyalva a popija többé. Apák elég furán tudnak gondolkodni. Nyugodtan ülj le vele mikor mindenki nyugodt, és kérdezd meg miért csinálja vajon ? Én értem az én férjemet, de már én is gondolkozok, hogy kell e ez nekem. Szóval várom a válaszokat veled együtt.
"elkezd ordítani a gyerekekkel, mert neki épp fel kellene valamit szerelnie, amit útál, és senki nem játszon, hangoskodjon mert neki baja van." Ejj, ezt gyerekkoromban de sokszor megtapasztaltam. Apukám is hasonló ember. Amúgy nagyon szeretem, de azért ez a fajta mentalitása rám elég negatívan hatott. Érdekes, amikor már elváltak a szüleim, onnantól kezdve sokkal jobb lett a viszonyom apukámmal. Csak mondjuk akkor én már 18 éves voltam.
Jézusom, ha szereted a fiadat azonnal hagyd el a férjedet! Hogy bírod ki hogy ezt tegye vele?
Én írtam az elsõ oldalon, aki hasonlóban van. Én megmondtam neki a hétvégén, lenyugodt néhány nap után egy vita után, hogy nálam kezd betelni a pohár, és erõsen gondolkodok, hogy hazamegyek. Én is külföldön lakok, a különbség, hogy még nem dolgozok mióta gyerekek vannak. Anyumékkal kellene lakjak majd, ami szintén elgondolkodtató, de lehet, hgoy meglássa, hogy megteszem, megfogom tenni. A gyerekek ott mehetnek elsõbe és oviba jövõre, és egy év alatt meglátjuk ki miben akar tud változtatni, vagy egyszerûen nyugodtabbak vagyunk külön, mert a gyerekeknek az a fontosabb. Még kicsik, és imádnak mamáéknál lenni, és nem tûnne nekik úgy, hogy apu viselkedése miatt mennénk. Nagyon gondolkozok ezen mostanában. Inkább elõbb próbáljam ki, mint késõbb, a gyerekeknek késõbb rosszabb lehet. Fõleg mert külföld, és távolság. Te hol élsz most ? Mindenesetre még az idei suli végéig beszélgetünk majd néhányszor és meglátjuk. Nálatok a gyerek már kezdi átvenni a stílust, az nálam nagyot emelne a dolgon a különmenés felé. Mi itt nem tartunk, és azért ennyire talán nem durva a helyzet, mégis agyalok. Én is köszönöm a válaszokat !
A kérdező hozzászólása: Szüleimhez nem megy az odaköltözés, külföldön élek, biztos munkám van, bár nem keresek sokat, de nem hagynám itt, otthon olyan bizonytalan minden. Itt nincs senkim akihez mehetnék, de van spórolt pénzem, albérletbe tudnék költözni, az is hetekig eltartana. Szóval a pakolok és megyek az nem megoldható. Ultimátumot tudok adni, ha nem változik meg azonnal és tartósan, akkor elköltözünk, amit úgy érzem be is tartanék. Csak attól félek, hogy egy darabig megváltozik, aztán kezdõdik minden elõrõl. Akkor meg mi értelme volt várni?! Nagyon el vagyok keseredve. Nem tudnám mással elképzelni az életem, de a fiamért bármit!
Költözz haza a szüleidhez, vagy bárhova, ideiglenesen. Ijessz rá. Lehet, hogy kapcsol, és minden rendbejön.
A kérdező hozzászólása: Ami a legjobban bánt, hogy a fiam már úgy beszél, mint az apja. Leejt valamit és azt mondja: "büdös p.csába". Ha esténként a játékait rendbe rakjuk, ügyesen pakol és mondja: "helyére sz.rjaimat" A játszótéren egy kifiúnak beszólt hogy "húzzinnen", mert a kisfiú el akarta venni a helyét. Helyre lehet ezt még hozni apával vagy anélkül?
A kérdező hozzászólása: Sosem emelt rám kezet, velem még csak nem is beszélt csúnyán. Az igaz, hogy megbántani nagyon meg tud, de egy kapcsolat sem tökéletes. A fiunk is csak akkor kapott egyszer egy nagyobbat, úgy nézett ki, meg is bánta. Nem üt nagyot a kezére, csak ordít mint a hülye, káromkodik, kisfiam pedig moccanni sem mer, aztán mikor odajön hozzám, csendben pityereg. Egyre többször pityereg apróságokon, nem az a tipikus álhiszti, tényleg megbántódik. Nem is érti sokszor mi történik. Ilyenkor én is kiakadok.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó Válaszoló! Mi Angliában élünk 5éve. Biztos, hogy itt is maradok. Nekem már itt van az életem, a fiunk ide született. Én nem várok õszig, nyár végén születik a kisebbik babánk, nem akarom ezt megvárni a döntésemmel. Ha mennem kell, megyek még mielõtt megszületik, hogy nyugodt környezetbe szülessen, hogy ne pici babával kelljen hurcolkodnom, hogy nehogy pici babával már ne legyen esélyem hurcolkodni.
Én elhagynám, nagyon durva dolgokat írsz. :( Úgy gondolom, az egész abból ered, hogy úgymond a gyerekek miatt vagytok váltott mûszakban. Emiatt nem találkoztok eleget, gondolom, szexet sem kap eleget a férjed. (ami nem a Te hibád, nem ezt akarom kihozni belõle) Azért haragszik szerintem a gyerkõcre, mert végül is miatta van így ez, hogy keveset találkoztok, minden. Persze sokan mások is csinálják, normális embereknél ebbõl nincs gond, még ha nehéz is. Ha tényleg semmi nem használ, el kell válni, mert rossz belegondolni, milyen felnõtt lesz így a fiadból. Sírok, mert arra gondolok, az ilyen gyerekkor tönkre vág egy embert. Párom is emiatt lett lelkileg sérült tinédzser, majd felnõtt. Köszönhetõen az apjának és az anyjának, hogy gyáva volt elválni tõle. Szorongó, komplexusokkal és önértékelési zavarral küzdõ felnõtt... Nem akarhatod ezt a kicsi fiadnak! 22L
Ha most idegesiti a gyerek késöbb csak rosszabb lesz, mikor a gyerek már vissza fog szólni agyon fogja verni, ne várj addig.
Szerintm is borzalmas milyen frusztrált boldogtalan gyerek lehet késõbb ..már most kompenzál azzal ahogy a társaival bánik...azok az élmények amik kicsiként érik a gyereket mély nyomot hagynak és ezt már visszacsinálni nem lehet.ha még most nyugodtabb gondoskodóbb légkörbe kerül még lehet esély arra h rendbehozd.A férjeden már nem tudsz válzotatni de érdemes a gyerekeid megóvni h ép lelkû emberek legyenek.legalább a kicsi ne szülessen egy ilyen apa mellé mert az borzalmas lesz...tudom meg akartad volna javítani ezt a kapcsolatot de mérlegelj...már így is sok idõt elvesztegettél.
Gondolom, amikor menekülni az apa elõl. Vagy ilyenkor, amikor a gyerek lelkivilága bánja.
menekülni kell
Nagyon szomorú a történeted...:( nekem is van egy 27 hónapos kisfiam, és BÁRMENNYIRE szeretem az apját, és bármilyen rendes velem, ha így bánna a fiúnkkal és így beszélne vele a szívem szakadna meg, egy percig sem gondolkoznék, tuti, hogy iszonyatosan fájna, de elhagynám.
A kérdező hozzászólása: Igen, tervezett gyerek volt, hónapokig próbálkoztuk, mire sikerült teherbe esnem. Szokott vele néha kergetõzni, meg játszani, olyankor olyan jó nézni õket és a fiam boldogan nevet és azt gondoltam, talán nincs nagy baj (nem veri úgy erõbõl, vagy értitek, nem egy állat), talán csak nem tudja hogy kell egy kisgyereket kezelni. Az én hibám is, sokszor magyarázom neki, hogy nem jó ahogy csinálja, de nem mindig mondom el, hogy kéne helyesen csinálnia. De ha magától nem érzi, hogy amit csinál az mély nyomokat hagyhat a kicsiben, akkor azt hiszem nincs min vacillálnom. Nem a homokba dugni akartam a fejem, de aki jó házzasságban él, az sem lépne le egybõl, mert apa kicsit ingerlékenyebb mostanában, talán inkább megpróbálná megoldani valahogy. Nem? Én így gondoltam mostanáig, talán rosszul. És rosszul is érzem magam ez miatt piszkosul. Nem egyszer vonultam be a gyerekszobába a fiammal, vagy vittem el otthonról, hogy kíméljem amíg apa lenyugszik. Most volt elég, csak megerõsítést akartam, hogy helyesen döntök-e, ha elszakítom az apjától.
Nagyon komoly ultimátumot adj neki, ez legyen a minimum…Lehet õ most úgy gondolja, hogy bármit megtehet, mert 1 gyerekkel plusz terhesen úgysem fogod elhagyni… Ez hatalmat ad neki… Márpedig én biztos megmutatnám neki, hogy ha nem változik, akkor majd él egyedül, és nem lesz útjában a gyerek… Közöld vele, ha nem változik, elhagyod… De csak akkor mondd ezt, ha úgy gondolod, valóban megtennéd… Mert ha csak üres fenyegetés, akkor az sokat ront a helyzeteteken… Még magabiztosabbá válik… Egyébként rád sosem emelt kezet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint már el kellett volna hagynom? Van egy nagyobb lánya, vele mindig is normális volt. Nem hiszem, hogy a férjemmel így bántak volna, anyósom nevelte, vele nagyon jóban vagyok, mintha a barátnõm lenne, neki is elmondtam már mik vannak, és tökéletesen mellettem áll. Õ is többször hangot adott a nemtetszésének és nem érti mi lelhette a fiát. Tényleg normális velem is, gondoskodó, szeretetteljes, csak a fiunkkal ilyen. Mintha irritálná, hogy kisgyerek. Csak egy ideje van így és mondhatjátok, hogy nem kellett volna még egy gyereket vállalnom, de ki gondolta, hogy ez lesz... Kivagyok lelkileg...
Ugye nem veri?? Azt én biztosan nem tûrném, akármennyire is szeretném a párom!
Ha egy gyermeket atrocitás éri a szülõ felõl, ne adj'isten bántalmazás, akkor nincs mire várni, lépni kell.Ez nem normális viselkedés egy apa részérõl.És mióta ilyen???Mert én nem vállaltam volna a második babát egy ilyen férfinek.És egyáltalán mi az, hogy egyre durvább???Ne hagyd a gyermekedet, mert belõled is ki fog ábrándulni, ha nem kap védelmet irányodból.És itt már nem azt kell nézni, hogy veled milyen kedves, /bár nem hiszem/, hanem a kicsi lelkivilágát.
Családsegítõ, nevelési tanácsadó vagy pszichológus segítségét kéne kérni, bár nagyon nehéz lesz elcipelni a férjed, mert ha õ úgy gondolja hogy nincs probléma, akkor nem is látja szükségesnek hogy elmenjen.
A kérdező hozzászólása: Szájon vágta "reflexbõl" mert beleharapott a fiunk (még csak egy éves volt). Ez volt egyszer, aztán hónapokig semmi. Csak a piszkálódás ment jó ideig, sértõ és trágár megjegyzések, amik nekem sem esnének jól, ha nekem mondaná, ráadásul a kicsi már érti is. Késõbb amikor rendes ágyat kapott és ki tudott jönni, be "kellett" zárni esténként a szobájába ami miatt olyan balhét csináltam, de az sem használt. Az utóbbi pár hétben már minden nap a kezére vagy a fenekére csap, csak a fiamtól tudom, mert már elmondja, meg látom is néha, szólok is érte, de nem használ. Nem azzal van a baj hogy nevelné, hanem többnyire ok nélkül kap, mert "útban van". Egész nap káromkodva beszél vele, emberhez nem méltó hangon. A játékait méterekkel odébbrúgja, mert "kitöri a nyakát benne". Dolgozok, ez mellett takarítok, fõzök, rendes háziasszony vagyok, szóval nincs szanaszét minden, csak néha a fiunk kihoz a szobájából egy játékot. Elpakol maga után, törölget magától, mindent a helyére rak ha elveszi, már túl jó gyerek is a korához.
Húh micsoda pech h most ráadásul tõle várod a másodikat is.Soha nem pártoltam az ilyet nemcsak lelkileg terrorizálja hanem kezet is emel rá.A gyerek érdeke sosem a csonka család de ha nem kap ilyen bánásmódot és megaláztatást akkor igen.hisz ha ez még sokáig húzódik lelkileg sérült ember lesz még felnõtt korában is. mesélsz egy kicsit a férjedrõl milyen volt mikor megismerted?Akkor még nem voltak ilyen agresszív dolgai?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom leírni mit is mûvel igazából. Odaül a számítógép elé, órákig ott ül és ha a gyerek odamegy hozzá, elzavarja kb. így : "húzzál már le az ágyról", "mi van süket vagy?". Ha férjem kimegy a konyhába, a gyerek meg inni kér: "Persze, mi vagyok én, cseléd?" , "Majd megint csak összehugyozod magad". Ez utóbbi odáig fajult, hogy egy hete a kisfiamnak székrekedése van mert nem kap inni inkább, minthogy kicserélje a pelenkát.
és te még nem léptél le...grat...
A kérdező hozzászólása: Sajnos dolgozok, így kénytelen vagyok ráhagyni amíg oda vagyok. Ha õ dolgozik a fiam velem van (váltásban vagyunk), imádok vele tölteni minden percet, tényleg jó gyerek. Próbálok még pár példát összeszedni...
Jézusom, hagyd el!!!
Ennek nagyon súlyos következménmyei lehetnek késõbb milyen gyerekeid lesznek...lehet h a párod nagy szeretetre méltó ember ha nincsenek a közelében gyerekek egyszerûen nem apa típus szerintem.Borzalmas amilyen szeretetlenül bánik a gyerekkel.Durván hangzik de itt sztem az van hogy vagy a férjed vagy a gyerekeid. De itt már 2 ember élete forog kockán szóval egyértelmûen ennek a kedves apukának kel ultimátum.A vér nem válik vízzé...késõbb sem lesz jobb a gyerekivel.
Plussz azt sem értem h dughattad így homokba a fejed.Már pár hónapos korában pofán vágta a gyereket ez már intõ jel volt...erre te inkább másodszor is gyereket vállaltál hátha attól boldogabb lesz.Nem értem ezt a döntést sem.terveztétek a másodikat egyáltalán?Tudsz mondani észérvet h miért válaltátok be?A férjed mellett mint apa nem szól semmi szerintem...
Te komolyan itt kérdezgeted mit csinálj? Nincs benned védelmezõ ösztön a gyermeked felé?? Sajnálom szegény picit akinek ezt kell átélnie minden nap, szégyellhetnétek magatokat mindketten a férjeddel! Inkább lépj amíg még nem késõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyik válaszoló kitért a szexre is, azzal szerencsére nincsen gond, heti 4-5 alkalom mellett nem panaszkodhat, ráadásul ez nem megy a minõség rovására. Ha ez amúgy probléma lenne, akkor sem lenne ok rá, hogy a fiunkkal így bánjon. Az elmúlt pár napban kapott ultimátumot, hogy vagy azonnal normálisra vált a fiával, vagy valaki költözni fog. Másfél napig rendben is volt minden... Tegnap a fiunk egy ingyenes újságot lapozgatott a délutáni szieszta alatt, azaz férjem bealudt és arra ébredt, hogy a gyerek eltépett egy lapot. Reakció: "Mit csinálsz hülyegyerek? Húzz a szobádba!" Most keresem az alternatívákat, hogy hogyan tovább. Lehet, hogy nem mi fogunk költözni...

4D kérdés! 25 hét 5 naposan megyek 4D-re. Szép lesz már a baba? Tehát olyan babás? Nézegettem több képet, de van ahol olyan sovány még, de van ahol pufibb. Volt valaki ilyenkor?

Köszi szépen!:)

Legjobb válasz: Én 28. héten voltam.Nekem ilyen "babás" volt.Szerintem gyönyörûek már ilyenkor/is,tökéletesen formás a pofijuk! :) http://kepfeltoltes.hu/view/121114/BABA_21_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/121206/BABA_12_www.kepfeltoltes... Boldog babavárást! :)

Én 28. héten voltam.Nekem ilyen "babás" volt.Szerintem gyönyörûek már ilyenkor/is, tökéletesen formás a pofijuk! :) http://kepfeltoltes.hu/view/121114/BABA_21_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/121206/BABA_12_www.kepfeltoltes... Boldog babavárást! :)
Ma voltam 25 hét 6 naposan:-) Gyönyörû lett egy óráig tartott mert takarta magát, nem tudom még hogy tegyem ide fel....megpróbálom majd hátha sikerül....Nagy élmény lesz, csak jó gép legyen.
http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte.. 25 hét 1 naposan voltam 4D-n, szuper élmény volt, és szerintem már babás arca volt, hasonlított is magára mikor megszületett. :) Szerintem 24-28 hét között a legjobb a babamozi (bár a 4D mindenkor nagy élmény).
A kérdező hozzászólása: jaj de szép ez a kép is!!! gratulálok!!!!!:) akkor most már nagyon várom a jövõ keddet!!!!! köszi Nektek még1szer!!!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a képeket! gyönyörû a kisbabád..a második képen meg fõleg!:) gratulálok!!!
Sziasztok!Én 23hetesen megyek.Szerintetek korai?Vagy szépen fog már látszani minden??Köszi:)
A kérdező hozzászólása: juj de jók a videók!! de jó lenne ha nem lenne szégyenlõs nálunk kedden!:) majd én is rakok utána fel képeket!!!!:) nagyon köszi h felraktad!nagyon szép baba és gratulálok!!!:)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! nekem azt mondta a doki h a 26-28 héten érdemes menni, de biztos vagyok benne h a 23 hét sem korai a képeket elnézve!!! majd raksz fel te is képeket miután elmentetek?:) annyira kíváncsi vagyok!:) itt most mindenkinek annyira szép a babája!!!:)
Köszi szépen a válaszokat:) !!Igen én is néztem ilyen 23hetes képeket szépen látszik már minden.Igazából azért megyünk mert sima uh-n nem látják hogy mi lesz és nagyon kiváncsiak vagyunk:) )!Köszi
A kérdező hozzászólása: itt van a 25 hetes képünk!:) http://kepfeltoltes.hu/121211/k_pes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Budapesten hol vannak olyan szórakozóhelyek ahol összelehet ismerkedni olyan lánnyal aki nem egy éjszakás kalandot keres? Vagy akkor marad a közösségen belüli ismerkedés.

Legjobb válasz: Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Kúszó-mászó babák anyukái, ahol már minden szanaszéjjel van, milyen gyakran tisztítjátok a babák játékait? Esetleg ahol házikedvenc is van?

Legjobb válasz: Hát én 2 naponta porszívózok!Házikedvenc nincs,de Apa erdész,és fát aprítanak,és minden apró kis fadarab.... meg hár hullik a hajam is,meg morzsál a lányom is!Felmosás heti 1-2-szer van!

Hát én 2 naponta porszívózok!Házikedvenc nincs, de Apa erdész, és fát aprítanak, és minden apró kis fadarab.... meg hár hullik a hajam is, meg morzsál a lányom is!Felmosás heti 1-2-szer van!
Benti cicánk van, így naponta porszívózok kivéve ha nem vagyunk egész nap otthon. Felmosni hetente szoktam. A kislányom az elõszobába és a fürdõbe nem mehet ki, mert ott a macskaalom plusz oda érkezünk koszos cipõben. A játékait én akkor mosom, ha leesik kint vagy múltkor például egy plüssjátékot összekent kajával. Egyébként nem.
én 2 hetente 1X felmosok felporszívózok 9hós kislány anyukája csúszó-mászó gyerkõc
bár házikedvencünk sincs (sajnos :-( ) de nem tisztítom gyakran a játékokat. bele is boldonulnék. Minden 2.nap felmosok és porszívózok, amúgy szana szét vannak a játékok. Mondjuk rágókákat már nem szereti, de a kiskockákat, építõkockákat elõszeretettel veszi be a szájába. De ennyi baci kell. te hogy csinálod?
A kérdező hozzászólása: Kb. ugyanígy. A kutya a lakásban van, az összes játék szétszórva a parkettán, és minden a kislányom szájában köt ki elõbb-utóbb. Egész nap mosogathanám õket, ha el akarnám kerülni, hogy kosszal érintkezzen (habár valószínûleg így se sikerülne). Így nem is gyötröm magam ezzel. A plüssöket néha kimosom. Annyi még, hogy általában napi 2x felsöprök.
Én semmit nem csinálok takarítás terén sûrûbben. Állatunk nincs, de mindig is próbáltam ügyelni a tisztaságra. Ha meg valami piszkos lesz, akkor leöblítem, vagy kimosom, de én sem vagyok az az állandóan sikálós anyuci.
Szia! Nálunk is van kutya, a 1O hónapos kisfiam imádja! Csak akkor hajlandó kúszni, ha a kuytához megy, amúgy a hátán, hasán jótszik, elég lusta... Bezzeg ha a kutya lefekszik abban a szobában, ahol a gyerkõc van, egybõl odakúszik, és simogatja - inkább tépi, marja..:) de a kuytus nagyon élvezi. A játékai neki is szanaszét, 2 hónappal ezelõttig mindig lemostam õket naponta, a plüssöket is sokat mostam. De feladtam, nem lehet bírni! Most már csak kb. 2 hetente ha eszembe jut le- és kimosni õket...
A kérdező hozzászólása: Azért emeltem ki a kérdést, mert kíváncsi voltam, ki hogyan végzi a tisztítást. Néha elfog a nyugtalanság, hogy nem kéne ilyen lazán vennem a dolgokat. Fõleg amikor jön egy-két sunyi megjegyzés, hogy gyerek mellé kutya a lakásban, miért nem szabadultam meg tõle stb. (11 éves kutyától!) De ezek szerint nem csak én nem suvickolok egész nap. Köszi mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!