Találatok a következő kifejezésre: Ahol a és a péniszem találkozik (2 db)

Ahol a herazacskóm és a péniszem találkozik ott kell mérni! Ezt mondták. De ott akk teljesen hátra kell nyomni a vonalzót ameddig lehet?

Legjobb válasz: Úgy mérd meg, hogy nem "erõlteted" a vonalzót a golyóid felé, csak lazán fogd meg az álló péniszed és így mérd meg. Hajrá! :)

Úgy mérd meg, hogy nem "erõlteted" a vonalzót a golyóid felé, csak lazán fogd meg az álló péniszed és így mérd meg. Hajrá! :)
Hmmm, homokozni... És akkor biztos homokos is leszel?:D A kérdésre visszatérve: 12-14 körül szokták a férfikezdemények méricskélni a péniszüket, ami totál felesleges mert nekem se hiszi el senki, hogy tényleg 26 centi a farkam :D És nem is érdekel senkit. A szexben nem a méret a legfontosabb, lehet bármekkora, vagy bármilyen vastag, ha balfék vagy és csak egy módon tudod nyomni a szegény leányzót. Na de gyakorlat teszi a mestert :)
Mit nem lehet érteni ezen a kérdésen? Ha neki a méretet tudni kell, akkor tudni kell...
gondolkozzál picit. max a hasadig tudod betolni. Ezért onnan kell mérni. a többi lényegtelen. Tehát felül, a tövétõl. a többi szimpla önámítás.
Nekem 36 centi! (A seggem partjától mérve...)
Lol, mérjétek a seggetekig, az a biztos. Mellesleg méricskélni tök fölösleges, hisz ha még felül méred is, ahol még lenne is valami értelme, még akkor sem vehetnéd fel a versenyt azokkal akik lentrõl mérik, vagy csak egyszerûen hazudnak.
felul kel merni, nem alol a golyok felol. az csalas!
nem a hosszuság a lényeg hanem a vastagság ;) meg az hogy mit csinálsz vele sex közben. a legtöbb löny nem is szereti ha tul hosszu mert nyomja a hugyholyagot és az nem igazán kellemes.
Te mirõl beszélsz szerencsétlen???
ugy mérd amennyit betusz dugni a csajba vagyis huzz rá egy áttetszõ csövet és ameddig abba beledugod annyi lesz vagy mérettesd meg egy hivatásossal aztán õ megmondja hogy átlagon aluli vagy na de ha már mérni kell akkor neem lehet valami nagy
a fasz nem arra van hogy mérjuk hanem hogy dugjunk vele ha kicsinek találod akkor edz zél mint a kondi terem be és nagyobb lesz heti 3-4x i dugás alkalmanként 2x is az jot tesz aaa növekedésnek deeeee mire 40 leszeel eléggé meg fog nõni aztán meg kitudja egyébként mondta már lány neked hogy kicsi ugy hogy ki ne probált volna na ugyee
26 centi jézusom... részvétem
Menj el orvoshoz. Igen, muszáj.
A kérdező hozzászólása: De amm lehet hogy csak kamaszkori cucc mermár kezd vissza huzodni
Nekem is volt ilyen, nekem teljesen szétjött, baromira fájt, másnapra elmúlt, nem mentem orvoshoz. Azóta kb 8 év telt el és semmi bajom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!