Találatok a következő kifejezésre: Ahol a és a (4239 db)

Melyik a legsűrűbben látogatott internetes ingatlan hirdetési oldal, ahol a legtöbb a hirdetés és ahol eladó telkek is vannak?

Az exp, ing.com, ingbaz. már néztem, az exp. ahol a legnagyobb kínálatnak kellene lennie elvileg, összesen, országosan(!) 278 db eladó telket ad ki - beleértve Budapestet is. Hol kell keresni?

Legjobb válasz: Sztem nézzd meg a jófogást, az ingyenes és házakat is árulnak :)

Sztem nézzd meg a jófogást, az ingyenes és házakat is árulnak :)
A kérdező hozzászólása: Megnéztem. Itt összesen 28 eladó (építési, lakóövezeti) telek van országosan.
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam. Ezek közül csak 2-3 lakóövezeti telek van, az is kivétel nélkül 45 fokban lejt, vagy összesen 5 m széles - amire nyilván nem lehet építkezni, vagy egy gyümölcsös. Hol lehet ma Mo-on építési telket keresni? Megszûntek a hirdetések, vagy mi?
ingatlanok.hu, ingatlan.com (vagy ingatlanok.com??) expressz.hu
A kérdező hozzászólása: Ezeket néztem és ezek alapján nincs eladó telek az országban csak a nagyvárosokban, illetve 1-2 agglomerációs városban van, de engem nem ezek érdekelnek.
Ha még aktuális a kérdés, vagy ha valaki hasonlót keres, ezt ajánlom: http://www.aprohirdetesingyen.hu/ingatlan/lakoingatlanok/tel.. Nem tudom, hogy melyik a legnagyobb, de itt több ezer van. Egyéb tanács: állítsd be a nagyobb oldalaknál (ahol lehet) a hirdetésfigyelõt.

Mindenhol mást írnak a Szûz férfi - Nyilas nõ párkapcsolatáról, van ahol jót, van ahol rosszat, és a horoszkópos könyvem sem érinti elég mélyen ezt a témát.2 Szûz volt eddig az életemben, tök mások. Ennyit számít az aszcendens?

Nyilas nõ vagyok Bak aszcendensel. Elsõ párom Szûz csillagjegyû Oroszlán aszcendenssel, na hát abban a kapcsolatban aztán minden volt, megalázás, megcsalás, mindez 3 és fél éven keresztül. Már évek óta külön vagyunk, mégsem tudom 'lekaparni' magamról, olyan, mintha birtokolni akarna. A jelenlegi párom szintén Szûz csillagjegyû, de Halak az aszcendense. Nagyon szeretem, nagyon jól kijövünk, egyszerûen - természetembõl kiindulva számomra is hihetetlen - de mindenben passzolunk. Azt hiszem õ a nagy Õ. Õszintén szólva, nem tudom, lehet-e hinni a horoszkópnak, vagy sem, igazából csak a jellemzésemet szoktam néha elolvasni, az ilyen 'elõrejelzéseket' soha, mindenesetre érdekel a téma, és ha valaki ért hozzá, örülnék ha elmagyarázná, hogy tényleg ennyit számít az aszcendens 2 ugyan olyan csillagjegyû pasinál?

Legjobb válasz: Azért írnak mindenhol mást, mert egy véletlen generátor gyártja a horoszkópokat és a közöttük lévõ kapcsolatot. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a születése pillanatában a bolygók állása meghatározó tényezõt képviselnek a személyiségfejlõdésében. Arról nem is beszélve, hogy már 1 óra múlva teljesen más pozícióban vannak, pláne egy egy hónapos intervallum alatt. Szerinted 500 millió emberrel azonos tulajdonságaid vannak? A párodnak ne beszélj ezekrõl a dolgokról, mert õ is hülyének fog nézni.

Azért írnak mindenhol mást, mert egy véletlen generátor gyártja a horoszkópokat és a közöttük lévõ kapcsolatot. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a születése pillanatában a bolygók állása meghatározó tényezõt képviselnek a személyiségfejlõdésében. Arról nem is beszélve, hogy már 1 óra múlva teljesen más pozícióban vannak, pláne egy egy hónapos intervallum alatt. Szerinted 500 millió emberrel azonos tulajdonságaid vannak? A párodnak ne beszélj ezekrõl a dolgokról, mert õ is hülyének fog nézni.
Nyilas lévén eddig jól kijöttem a Szûz pasikkal, de csak azokkal, akik nyilt lapokkal játszottak: nagyon jókat szoktunk eldumálni, akár órákon keresztül, viszont nagyon jó információ kihúzó úgy, hogy közben õ nem mond magáról semmit sem. A Szûz jegyû sokszor nem érzi az irányt, amerre haladnia kellene az életben, éppen emiatt mindig mások információiból akar megélni, vállalkozást nyitni. Amikor bármelyik szûz jegyû srác ismerõsömnek megint ez az oldala jön elõ és mindemellett még gyerekes is, akkor jobbnak tartom nem találkozni vele hónapokig.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó Válaszoló! Azt, hogy miért bírtam vele 3, 5 évig? Gyerek voltam. Elég fiatalon kerültünk össze, tudod az elsõ, úgy minden szempontból, ahhoz valahogy még jobban ragaszkodsz. Így 22 évesen aztán érzi az ember, hogy ezt nem kellett volna :D De mibõl tanul az ember, ha nem ebbõl? Amit írtál, hogy én döntöm el, hogy akarok-e valamit, vagy sem, hát ehhez mindig is így álltam. Az elõzõ kapcsolatomban is, most is. Partnertõl függ, mi sül ki a dologból. Amint korábbi kommentáromban is írtam, kíváncsiságból elküldtük a születési adatainkat egy párhoroszkópos oldalra, hát kb 60%-a igaz, a többinél csak meresztettük a szemünket :D A szkepticizmusom továbbra is megmarad a világ dolgaival szemben, azt hiszem, de az elmúlt 3 hétben legalább elszórakoztattam magam :D Mindenkinek köszönöm, aki érdemben hozzászólt! :)
Én is nyilas vagyok, mégsem ezek a tulajdonságok illetnek, amiket leírtatok. A legtöbb dolog tanulható, az, hogy hogyan viselkedsz leginkább a gondolatmenetedet tükrözi, amit meg a szüleidtõl tanulsz jórészt. Az ember tud önmagán, a személyiségén változtatni bármikor, ha akar... Tíz éve még egészen más voltam, mint most. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ez a horoszkópozás jó játék az unalmasabb pillanatokra, de nem érdemes túl komolyan venni. Sõt! Elég veszélyes mindenféle bolygóállásra fogni, hogy miért vagyok olyan, amilyen vagyok. Holott tudnék változtatni, ha akarnék, csak az a nehezebbik út. A párommal az elsõ idõkben nagyon-nagyon nehezen értettük meg egymást, bár jól éreztük magunkat, belé szerettem, nem tudtam, mi lesz belõle. Veszekedtünk sokat és nagyon el voltam keseredve. Aztán egyszer csak eldöntöttem, hogy én ezt akarom, és mûködni fog!!! Onnantól kezdve megpróbáltam megérteni õt, az õ szemével látni, és hinni neki, még ha nem is tûnt logikusnak, amit mond. És ez a hozzáállás lassan rá is jellemzõ lett. Egy kicsit mindketten változtunk egymás érdekében, hogy mûködjön. Ma pedig teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Talán ezt hívják összecsiszolódásnak. De végzõdhetett volna másképp is, ha azt hajtogatjuk, hogy "mert én ilyen aszcendensû vagyok, te meg olyan vagy"... azzal nem sokra mentünk volna. Kedves Kérdezõ! Szereted, passzoltok, jól kijöttök, és úgy érzed Õ az? Akkor tojd le magasról, amit a horoszkóp, vagy bárki mond, mert ha akarod, akkor õ lesz a jövõd! Az elõzõ, rossz kapcsolatodra pedig ne ebben a jól mûködõ kapcsolatban keresd a magyarázatot! Azt a múltban találod meg. Csak ameddig azzal vagy elfoglalva, addig tényleg birtokol téged az ex. És akkor nem tudod vagy nem akarod levakarni? (Egyátalán hogy bírtad 3, 5 évig elviselni, hogy megalázzanak és megcsaljanak?)
A kérdező hozzászólása: Utolsó Válaszoló! Én is a Bak-Szûz összeállítás miatt gondolom, hogy okék vagyunk, valahol azt írták, hogy az állítólag jó. :) Látom, az elsõ válaszoló még mindig annyira kötekedni akar, hogy nem olvasta végig a kommentáromat, sem a kérdés kiírást, melyekben leírom, hogy nem hiszek benne, és azt is említem, hogy a hirtelen feltörõ kíváncsiságom honnan is ered. Én viszont most már arra a kérdésre is várom a választ, hogy ha Te ebben nem hiszel, mégis, mi a lótúróért nyitsz meg ilyen kérdést. Én pl nem hiszek a természetfeletti lényekben, sem az ufókban, ezen okokból nem nyitok meg erre vonatkozó kérdést, és nem sértegetek (ok nélkül) ismeretlen embereket, hisz õk sem tették ezt velem. Teljes szívembõl sajnálom, ha ez a kérdés esetleg megbántott, megsértett, fájdalmat okozott, de hogy ne fájjon még jobban, inkább keress egy másik témát, ahol esetleg érdemben hozzá tudsz szólni az adott kérdéshez, hiszen ez az oldal ezért jött létre, nemde? De mivel nekem az ilyen jellegû emberkékre sem idõm, sem energiám, majd a moderátor eldönti, hogy idevaló vagy-e!
Hát a szûz elég hepciás és önfejû. Kell hozzá nagy adag alkalmazkodás. De annyira nem rossz. A nyilas eléggé alkalmazodó, viszont a bak az szintén fafejû, szóval nem tudom pontosan milyen lehetsz... Mondjuk egy dolog mindenképp jó lehet, az érdeklõdés... A szûz is eléggé érdeklõdõ és szeret tanulmányozni sok témát igen mélyen. A nyilas inkább felszínesebben, de még széleskörûbben, viszont a bak megint egy könyvmoly típus, szóval ez lehet jó... Amúgy sokat számíthat az aszcendens. Bár ha szûz, meg halak, jaj... mindkettõ megcsalós is szokott lenni, szóval óvatosan!
Nyitottnak lenni a világra egy dolog, és a kritikus gondolkodás teljes hiányában szenvedni, ezáltal elhinni a nyilvánvaló ostobaságokat pedig egy másik. Esetedben a kettõ együtt jár. Egyébként ha a párod is hisz ezekben, akkor mégiscsak összeilletek, szóval megkaptad a választ a kérdésedre. Az, hogy 550 millió egyéb emberrel egy hónapban született, vagy nem, az teljesen irreleváns.
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ válaszoló! " A párodnak ne beszélj ezekrõl a dolgokról, mert õ is hülyének fog nézni." Kérlek, ne a saját párkapcsolatodból indulj ki, Téged biztos annak néz a párod, pláne, ha otthon is ilyen intelligens megnyilvánulásaid vannak. Ha Te nem hiszel a horoszkópokban, nem muszáj ilyen jellegû kérdéseket olvasnod, ez a tipikus kötekedõ emberekre jellemzõ. Nyilvánvaló, közéjük tartozol Te is. Egyébként a Páromat érdeklik az ilyen jellegû dolgok, valószínûleg a mûveltségünkbõl adódik, hogy nyitottak vagyunk a világra. Második Válaszoló! Nálunk pont ugyan ez a helyzet! :) A környezetünk is észrevette, volt, aki viccesen megjegyezte, hogy még jó, hogy egymásra találtunk, mert bennünket csak együtt lehet elviselni :D Harmadik Válaszoló! Épp tegnap jött szembe velem ez az oldal, és bár nem a horoszkópra építem az életem, csak a Nagymamámtól kapott horoszkópos könyv miatt lettem egy kicsit kíváncsi, elküldtem az e-mailt, várjuk a választ :) A Negyedik Válaszhoz pedig inkább semmit nem fûznék.... -_- '
Van 12 Nap-jegy és ugyanennyi aszcendens. Ha ezt összeszorzod 12x12= 144. Ennyi kombinációja van a Nap jegynek és az aszcendensnek. Ha ehhez hozzáveszed a többi hatást (Hold, házak, fényszögek, stb.)gyakorlatilag végtelen nagyságú számot kapsz. Ezért nincs két egyforma ember (hiába áll mindegyiknek a Napja a Szûzben), mert mindenkinek egyedi és egyszeri horoszkópja van. Olyan mint az ujjlenyomat. Itt csinálnak neked egyedi párhoroszkópot: http://5mp.eu/web.php?a=parhoroszkop
Hm... én nem értek az ilyen horoszkópos dolgokhoz, de az én párom is szûz csillagjegyû... abból is az a fajta aki tök pedáns, nem lármázó, nyugodt, kissé filozofáló. Én pörgõs, komolyan tüzes vagyok, ami a nyilasoknál tipikus tulajdonság. Na ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy szerintem az ellentétek vonzzák egymást, és ki is egészítik egymást. Engem lenyugtat, õt pedig fölpörgeti az én viselkedésem :) Amúgy annyira nem érdemes a horoszkópokat nézni. Egyszerûen nem létezik két egyforma ember, és most jól jártál :)
Én nyilas nõ vagyok és már régen észrevettem, hogy szûzek mellett mindig is gyakran kötöttem ki, haverként is. Idõvel rájöttem ez azért lehet, mert a szûz is elvan a maga világában, szeret tanulni, szintén infokat gyûjteni, mint a nyilas és nem birtoklóak általában, mint pl a bika, vagy a skorpió. Ezért egymás társaságában nem fulladoznak, hanem jól elvannak.

Debrecenben milyen jó diákszövetkeztet és diákmunkákat tudnátok ajánlani, ahol fizetnek és a meló sem olyan rossz?

Legjobb válasz: Egy csomó helyre közvetítenek ki diákokat. Teva, NI, Pharma, Karton pack, szoboszlói strand, popcorn gyár, curver... Fel kell õket hívni, vagy menj be, megenni nem fognak.

Egy csomó helyre közvetítenek ki diákokat. Teva, NI, Pharma, Karton pack, szoboszlói strand, popcorn gyár, curver... Fel kell õket hívni, vagy menj be, megenni nem fognak.

Mondjatok olyan városokat ahol sokat esik a hó?

olyan kis vagy nagy városokat,falvakat keresek (külföldön)ahol sokat esik a hó és legyenek hegyek!!!

Legjobb válasz: Schladming, Ausztria

Schladming, Ausztria
Reykjavík
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!(habár izland "kicsit" messze van)
Kitzbüel környéke.

Van olyan hely ahol nyáron esik a hó?

Dél-Amerika, Dél-Afrika, Ausztrália?

Legjobb válasz: Ott elõfordulhat mert ott akkor van tél amikor itt nyár, most ott nyár van. De ez többnyire akkor Dél-Amerikába jellemzõ

Ott elõfordulhat mert ott akkor van tél amikor itt nyár, most ott nyár van. De ez többnyire akkor Dél-Amerikába jellemzõ
A kérdező hozzászólása: erre gondoltam nagyjából utánanéztem, erre jutottam Dél-Afrikában hó: http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_South_Africa#Highvel.. Ausztráliában: http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_Australia#Snow Dél-Amerikában itt nem találtam annyira pontosat http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_Argentina http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_Chile ennyit találtam, ha valaki tud még megírhatja
Hozzánk legközelebb? Magas Tátra, Alpok.
A kérdező hozzászólása: igen, és az északi és a déli sark is...
A fõnököm ilyen újgazdag inverz sznob fasz! Nyáron síelni megy, most meg Kubában "nyaral".
Sarkörök :)

Van olyan terület a Földön, ahol, nem esik a hó, nincs mínusz, de nyáron sincs 20-25 foknál melegebb és keveset esik az eső?

És nem szakad az es? kb minden héten. Mert ahol végig néztem, hogy télen nem esik mínusz alá a h?mérséklet, ott vagy nyáron +30 fok az átlag, vagy szakad az es? minden héten, mert Óceáni hatás éri a területet... Szóval ilyen nincs?

Legjobb válasz: Egy klimatizált lakás esetleg megfelel?

Egy klimatizált lakás esetleg megfelel?
Lehetne ilyen hely a nyáron ne legyen 20-25 foknál melegebb kivételével. vannak helyek ahol nincs azért kánikula de 20-25 foknál azért melegebb van nyáron....
Kalifornia állam bizonyos részén körülbelül ilyen, vagy ehhez hasonló az idõjárás. Pl. San Francisco.
de ott rengeteg az esõ és a köd. nekem nagyon kiábrándító, nem élnék ott pedig amugy tetszik a város meg a feeling, de a klíma számomra elviselhetetlen lenne.
Van egy olyan dal, hogy Kaliforniában sose esik az esõ. Ez sajnos csak félig igaz. Szokott esni az esõ, fõleg így télen, de nagyon minimális a csapadék. Kalifornia alapvetõen száraz éghajlatú, fõleg a déli része.
Hát azért SF-ben szokott na meg az az állandó köd szörnyû.
Az óceáni klímát írod le a 0-25 fokos limittel, de esõt nem akarsz, ráadásul HETENTE nem? Hát nem, ilyen nagyon nem létezik :) Olyan tán igen, ahol ilyen hõmérséklet mellett nem naponta 2x, hanem kétnaponta 1x esik :)
Talán az Egyenlítõhöz közeli hegyeken találnál ilyet, bizonyos magasságban, az áramlással ellentétes oldalon.
A Kanári szigetek, egész évben tavasz van, és max. két hét esõ :)
Tudok
en is tudok.
Kettõt is tudnék.
A kérdező hozzászólása: Mi tart vissza?
A kérdező hozzászólása: Fordítva se rossz. :P
Én régebben 4-et tudtam, de már csak 3-at ismerek.
Azt, hogy k***ra unatkozol és kamu kérdésekkel fárasztod a jónépet -.-'
pontosan van egy kb 2 méter széles világító folt???
Írjátok már le ide is, hogy mi ez, közel lakom Gyomához, én nem láttam még, de érdekel.
Haggyad már. Vannak emberek akik félnek az ismeretlen dolgoktól!!!!!! most ki mint él úgy ítél stb stb......
Miért nem nézted meg, ha annyira érdekelt?
hát ottvan , hogy privát e-mail küldése ahol a válasz idõpontja van.
A kérdező hozzászólása: Hova tudok neked írni? érdekel h mi lehetett..
Értem tudok segítteni csak dobj egy e-mailt lehet te is ugyanazt láttad mint jó pár ember Gyomán fontos lenne a címed.
A kérdező hozzászólása: Gyomaendrõdön lakom, Sárga színe volt, este volt kicsit fújt a szél de nem nagyon, csillagos éjszaka. Nem haladt semerre egy helyben volt a földön, vagy talán egy picit felett pontosan 00:21 percig. Azután hirtelen eltûnt.
Meik városból észlelted ? Mien irányból volt ? Mien volt az idõjárás ? Pontos leírása ? Merre felé haladt ?
Utcai lámpa? :D
Fotót kérünk!
A kérdező hozzászólása: nem hazudok tényleg ott van.Úgy világít mintha egy nagyon nagy lámpa lenne..És ez tényleg igaz.reggel elsõ dolgom lesz megnézni csak sötétben félek.
A kérdező hozzászólása: igen vagyis.pontosan a közepén van egy világító gömb alakú valami.mi lehet az?
Kisfiam, miért nem hallgatsz végre rám? Pedig már ezerszer elmondtam az élet 3 nagy szabályát: 1. Ne maszturbálj láncfûrésszel 2. Ne maszterkálj sokkolóval 3. Ne idd meg a hugyom mert világít ha kiköpöd! (Az a köbö punktlich kít míteres fót) Szóval ja... gondoltam szólok... amúgy õõõõõõ már kérdezni akartam egy párszor... khm.. hogy is mondjam... õõõõ... Szõrõs mi? :) (Trollface)
nem nincs, mert jelentéktelen ország
A kérdező hozzászólása: :) oké kösz
Horvát a kötelezõ nyelv?? Horvátországban. Amúgy Burgenlandban van több helyen lehetõség tanulni horvátul óvodákban, iskolában, de nem kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: neked is köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!