Találatok a következő kifejezésre: Ahogy telnek hetek, (6 db)

Négy hete fogyózom, és ahogy telnek a hetek, egyre éhesebb vagyok, Egyre jobban ehetnékem van, stb, Miért van ez? És mit tegyek hogy legyőzzem ezt a folyamatos éhségérzetet, még ha közvetlen ebéd után, is van, ?

15/L

Legjobb válasz: Szerintem azért van, mert koplalsz. Én is pont négy hete fogyózom, de egyáltalán nem éhezem, csak nem eszem lisztes, cukros, zsíros dolgokat. Hogy csinálod a diétát?

Szerintem azért van, mert koplalsz. Én is pont négy hete fogyózom, de egyáltalán nem éhezem, csak nem eszem lisztes, cukros, zsíros dolgokat. Hogy csinálod a diétát?
A kérdező hozzászólása: Hár reggelire eszek rendesen, suliban csak valamennyike gyümöcls, és ebédre : Lazac, zöldség spenót, stb ( Ilyesi light-os kaják, és aztán délutáni orákban max 1-2 alma 4 hét alatt fogytam 4 kg, és még 6 van hára :( NAgyonnn éhes vagyok, pedig most ettem. Rengeteget
Szerintem az lehet a gond, hogy nem eszel délután. Akkor is kell! Vacsorázni is kell. A gyümölcstõl ( pl. alma, naracs) csak éhes leszel, mert savasak, étvágyat csinálnak. gyümit inkább délelõtt, max. kora délután egyél. Délután egyé sovány felvégottakak, sonkákat, sovány húsokat, nyers zöldségeket, sovány túrót, kõrözöttet, sovány sajtokat, tojást. (Én ilyesmiket eszem.)
mert ez így egyáltalán nincs jól összeállítva. mi az hogy délután már nem eszel rendesen? ez a legnagyobb baromság. egyél naponta többször keveset, ne sanyargasd magad. valószínû amit eddig leadtál az sem zsír volt. egyél naponta 5x, és sportolj.
Ki van éheztetve a szervezeted, alacsonyabb a cukrod, az pedig kajáért kiált. Az elõttem szóló jó tanácsot adott, fogadd meg!
tudod a probléma gyökere az az h rendkivül buta vagy, eleve ha nekiállsz fogyozni a szervezet elöször a fehérjét bontja, a zsirok teljesen a végszükség eset esetén, de elöbb fogja a májadbol bontani a cuccot mint a zsirt, a ketontestek is elszapaorodnak a véredben, jo dolog a fogyokura föleg 15 évesen, csináld jo sokáig, 20 évesen meg eltemetnek:) sok sikert

Ahogy telnek a hetek úgy kellene a babának is erősebbeket rúgnia?

30 hetes vagyok most,de nem tapasztalom,hogy mondjuk er?sebbeket rúgdalna!minden kis mozdulatát látom már a pocakomon is,de nem t?nt fel,hogy sokkal er?sebbeket rúgna...nálatok hogy van ez?

Legjobb válasz: En 30 hetes vagyok es egyertelmuen erosebb. Nem is a rugasa hanem ahogy ide oda mozog. Most kezd el mar kicsit kellemetlen lenni, eddig olyan kis lagy volt. Most mintha egy nagy ko maszkalna ide oda :). szerintem ne aggodj egyebkent, a lenyeg hogy mozog. Vannak kevesbe aktiv babak. Nekem nagyon aktiv, a hasam hullamzik allandoan. jo babavarast! 30h km

En 30 hetes vagyok es egyertelmuen erosebb. Nem is a rugasa hanem ahogy ide oda mozog. Most kezd el mar kicsit kellemetlen lenni, eddig olyan kis lagy volt. Most mintha egy nagy ko maszkalna ide oda :) . szerintem ne aggodj egyebkent, a lenyeg hogy mozog. Vannak kevesbe aktiv babak. Nekem nagyon aktiv, a hasam hullamzik allandoan. jo babavarast! 30h km
Igen kérdezõ ahogy telnek a hetek, a baba úgy lesz nagyobb és egyre nõ a rúgásai is erõsebek kellemetlen lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) akkor lehet, hogy csak nem tûnik fel, mert már hozzászoktam! :)
34 hetes múltam, én a mai napig nem érzem erõsnek a mozgását, inkább csak látványosabb lett ha kívülrõl figyelem. Bár az is igaz, hogy az elmúlt hetekben már kellemetlen, ha a beleimnél, vagy a hólyagomnál rúg egyet, de erre se mondanám azt, hogy fájdalmas.
Igen elvileg:-) az elsõ fiam egyre erõsebben rúgott, a második egyszer rúgott, vagy ütött meg összesen! Keresztbe volt a lába, így nem tudott rúgni, mocorgott õ szegénykém, csak rúgni nem tudott. El is volt görbülve mindkét lába. Tehát ha olyan helyzetben van, lehet nem tud erõsebben mozdulni, vagy csak simán nyugis:-)

Másnak is ilyen sokat sírdogál a babája? 6 hetes, és ahogy telnek a hetek egyre többet sírdogál.

Legjobb válasz: Az enyém nem volt sírós de azért sír többet egyébként mert egyre többet bír ébren lenni. Nem fáj a pocija esetleg?

Az enyém nem volt sírós de azért sír többet egyébként mert egyre többet bír ébren lenni. Nem fáj a pocija esetleg?
A kérdező hozzászólása: Adom a pocakjára a Gripe Watert, ezt úgy látom hogy segít is neki, nem úgy mint az Infacol. Köszi, remélem elmúlik ez a sírdogálós idõszak .
Mikor sírdogál? Megfigyelted már? Szerintem is a pocakja fáj, adsz neki valamit rá? Majd elmúlik ez az idõszak, és megszépül... Én már nem is emlékszem, hogy mennyit sírt az enyém. Hétvégén lesz 5 hónapos, és szinte soha nem sír már kb. másfél-két hónapja. (kivéve az oltások utáni napokban, de szerencsére azokon is túl vagyunk már) Szeretgesd, és figyeld, mi lehet a baja. Ok nélkül sosem sírnak, az biztos.
Nekem ugyan még csak 5 hetes lesz a kisfiam, de mostanában Õ is éberebb és többet sírdogál. Én sem nagyon tudom mi lehet a baj, sokszor csak a cici nyugtatja meg nagy nehezen, még akkor is ha elvileg jól van lakatva. remélem elmúlik. :)

Ahogy telnek a hetek, egyre jobban szorongok, hogy vajon minden rendben lesz-e a babával? Ez normális?

28 hetes vagyok, holnap magyek 4 d-re. Félek, hogy minden rendben legyen.Az els? babámat várom és nem tudom, hogy az effajta egyre er?söd? aggódás másnál is így van, vagy már én vagyok kicsit "beteges". Eddig minden vizsgálat oké volt... de mégis.

Legjobb válasz: Próbálj megnyugodni hisz ez neked és a babának sem jó. Miért ne lenne rendben minden? Gondolkodj pozitívan, hisz az agy nagy dolgokra képes. Ha bajt generálsz , meg is jön a baj:-( Én is elsõ babás vagyok és természetes, hogy néha az ember elgondolkodik. De már mozog a babád, ez nyugtasson meg, hogyminden rendben van és ne félj!! :-)

Próbálj megnyugodni hisz ez neked és a babának sem jó. Miért ne lenne rendben minden? Gondolkodj pozitívan, hisz az agy nagy dolgokra képes. Ha bajt generálsz , meg is jön a baj:-( Én is elsõ babás vagyok és természetes, hogy néha az ember elgondolkodik. De már mozog a babád, ez nyugtasson meg, hogyminden rendben van és ne félj!! :-)
Ne félj én is parázok!De úgyis egészségesek lesznek.Erre ne gondolj h. beteg lesz.
Én is elsõbabás vagyok, és depresszívebb napjaimon elõjön egy kis félelem a szüléstõl.Hogy milyen lesz, és mennyire fog fájni...igazából az újtól való félelem.Nem azon aggódom, h a kicsi beteg-e, mert tudom, érzem, h vele minden rendben van.A félelmek teljesen természetesek, fõleg elsõ babánál. Szerintem is próbáld õket megbeszélni valakivel, párod, anyukád, már szült barátnõ, védõnõ, mert õk is voltak elsõbabások, és biztos neked is könnyebb lesz utána, ha nem magadat emészted, hanem kibeszéled a problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugtat, hogy ezzel más is így van. A szüléstõl nem is félek annyira, mert nem érdekel, hogy mennyire fog fájni, tudom erõs vagyok és kibírom, mint mindenki más. Csak a baba legyen egészséges, csak Õ számít!!! Köszönöm mégegyszer a "megnyugtató" válaszokat, és kívánok mindenkinek boldog babavárást, jó egészséget!!!
Nehezen tudom elképzelni, hogy nálam akárki is parázósabb lehet, én sajnos azt kell, hogy mondjam, végig aggódtam a terhességemet, kisebb valós és nagyobb vélt problémák miatt. De nem lett semmi baj, gyönyörû kislányom született tavaly novemberben. Így utólag sajnálom, hogy a terhesség csodálatos idõszakát aggodalmakkal teli korszaknak éltem meg, kár volt. (utólag persze könnyen okos az ember) mégis azt tanácsolom, hogy próbálj meg nem gondolni rossz dolgokra és élvezd a várandóságod minden egyes napját. Ne rontsd el ezt nagyon szép idõszakot azzal, amivel nekem sikerült, hogy idegeskedsz. Nagyszerû dolog történik veled, minden nap nagyobb és fejlettebb lesz a kisbabád, akit hamarosan a kezedben tarthatsz! Csak pozitívan!

Tisztelt Főorvos Úr! Fogamzásgátlót szedek 4 éve, 3 éve 0, 5 mg xanax-ot. A két gyógyszer bevétele közt fél óra telt el legtöbbször. Szeptember 13-án voltunk együtt a párommal, megszakításos védekezéssel. Rá egy hétre ahogy kellett megjött a mensesem. Több

Tisztelt Főorvos Úr! Fogamzásgátlót szedek 4 éve,3 éve 0,5 mg xanax-ot. A két gyógyszer bevétele közt fél óra telt el legtöbbször. Szeptember 13-án voltunk együtt a párommal, megszakításos védekezéssel. Rá egy hétre ahogy kellett megjött a mensesem. Több is volt mint szokott, rendes vér. Elmúlt 5 nap után. Előtte is görcsölt a hasam alja, de azóta is, meg feszül a mellem. Kérdésem az lenne, lehetek-e terhes. Október 8-án csináltam egy tesztet ami negatív lett. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Bianka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön az előírás szerint szedi a fogamzásgátló tablettát akkor nagy valószínűséggel nem eshet teherbe. A kérdésére azonban csak szakorvosi vizsgálattal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön az előírás szerint szedi a fogamzásgátló tablettát akkor nagy valószínűséggel nem eshet teherbe. A kérdésére azonban csak szakorvosi vizsgálattal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Fogamzásgátlót szedek 4 éve, 3 éve 0, 5 mg xanax-ot. A két gyógyszer bevétele közt fél óra telt el legtöbbször. Szeptember 13-án voltunk együtt a párommal, megszakításos védekezéssel. Rá egy hétre ahogy kellett megjött a mensesem. Több

Tisztelt Főorvos Úr! Fogamzásgátlót szedek 4 éve,3 éve 0,5 mg xanax-ot. A két gyógyszer bevétele közt fél óra telt el legtöbbször. Szeptember 13-án voltunk együtt a párommal, megszakításos védekezéssel. Rá egy hétre ahogy kellett megjött a mensesem. Több is volt mint szokott, rendes vér. Elmúlt 5 nap után. Előtte is görcsölt a hasam alja, de azóta is, meg feszül a mellem. Kérdésem az lenne, lehetek-e terhes. Október 8-án csináltam egy tesztet ami negatív lett. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Bianka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön az előírás szerint szedi a fogamzásgátló tablettát akkor nagy valószínűséggel nem eshet teherbe. A kérdésére azonban csak szakorvosi vizsgálattal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön az előírás szerint szedi a fogamzásgátló tablettát akkor nagy valószínűséggel nem eshet teherbe. A kérdésére azonban csak szakorvosi vizsgálattal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!