Találatok a következő kifejezésre: Ahogy itt látom, hogy a (2 db)

Ahogy itt olvasgatok, látom, hogy a Belaraval elég sok gond van. Nekem például megszüntette a menstruációmat, de előtte 2 hónapig volt köztes vérzésem. Hallottatok már olyan fog. gátlóról, amiről még nem panaszkodott senki?

Legjobb válasz: Minden ember más, és minden tabletta is! Nem ugyanazokat az összetevõket tartalmazza az egyik, mint a másik! Ezért kell megtalálni mindenkinek a neki megfelelõt! Van akinek elsõre sikerül, de van akinek váltogatnia kell, hogy megtalálja a neki jó tablettát! Nekem szerencsére elsõre "meglett" a nekem való (Gracial-t szedek már 4 éve), de kb. féléve (amikor nem lehetett kapni a Gracial-t) szedtem 3 hónapig a Novynette-t, de borzalmas volt! Nem kívánom senkinek!

Minden ember más, és minden tabletta is! Nem ugyanazokat az összetevõket tartalmazza az egyik, mint a másik! Ezért kell megtalálni mindenkinek a neki megfelelõt! Van akinek elsõre sikerül, de van akinek váltogatnia kell, hogy megtalálja a neki jó tablettát! Nekem szerencsére elsõre "meglett" a nekem való (Gracial-t szedek már 4 éve), de kb. féléve (amikor nem lehetett kapni a Gracial-t) szedtem 3 hónapig a Novynette-t, de borzalmas volt! Nem kívánom senkinek!
Én is Belarát szedek már egy pár hónapja, de nekem semmi bajom nincs tõle. Mindenki máshogy reagál rá. A Triregolt sem ajánlják, mert az régi és nagy a hormontartalma. A yadine-tõl meg sok ismerõsön meghízott... szerintem nincs is olyan, ami mindenkinek jó lenne. Van akinek az egyik beválik, van akinek az pont nem, de egy másik igen.
Én 21 éves vagyok! Most szedem az 5. levelet a Belara-ból! Ez az elsõ tabim és elsõre nagyon bevált! Megszüntette a görcseimet és kevesebb is lett a pattanásom!
nekem a belarától 2hónapig meg volt a mestruációm utána meg mindig hamarabb jött meg...így nekem a doki másikat írt fel...mindenkire máshogy hat, vkinek beválik ez, vkinek nem
Én a Yadine-tól egy év után elég jól meghíztam (nem tetszettem magamnak), aztán abbahagytam egy évre a tabiszedést, most újrakezdtem egy hete a Belarat, eddig semmi gáz (bár ez még elég kevés idõ), de reménykedünk. Hallottam olyanról, hogy egy csaj a 9.-re találta meg a neki megfelelõt (ami a Belara volt):)

Egyre több itt, ahogyan látom a lányokat szidalmazó kérdés, hogy miért ilyen felszínesek, flegmák, önzők. Van valamennyi alapja, hogy a fiúk egy része itt sipítozik?

Legjobb válasz: Biztos,h van,de én szerencsére nem tartozom közéjük(már mint a: "felszínes,flegma,önzõk" közé! :D

Biztos, h van, de én szerencsére nem tartozom közéjük(már mint a: "felszínes, flegma, önzõk" közé! :D
Nagyon nagy általánosítások mennek itt, pedig a nagy része egyáltalán nem igaz mindenkire.2-esnek annyit válaszolnék, hogy ez nem mindenkinél így van, nekem pl. ha konkrétan szemtõl szembe megmondod, semmi bajom nem lesz veled, és nem foglak elhordani mindennek.Csak ne kerteljen az illetõ.A másik része a dolognak, hogy pl. én itt vagyok így 21 évesen, nem volt még normális párkapcsolatom, nem vagyok csúnya, adok is magamra, öltözködésre is.Nah akkor ez hogy is van :) Azonban tudok magamról teljes körûen gondoskodni, mert megtanultam itthon.És én nem vetem meg a házimunkát sem, mert megtanultam hogy azt is meg kell csinálnia valakinek.És igen nekem is szarul esik, amennyiben nincs senkim, zavar is sokszor.Azonban ez a dolog 2 ember fejében dõl el, nem egyben.Bár tõlem nem láttatok még itt egy sírós kérdést sem, nem is fogtok, mivel a fejemben nekem is sok ilyen megfogalmazódik, azonban én ezt tudom kezelni.Sõt én beismerem azt is, hogy én is egy picit hibás voltam a dolgaimban, de akkor még nagyon gyerek voltam, és mostanra az elmúlt 1-2 évben jöttem rá, mi hogyan mûködik miért történik.Éretten kezdtem el gondolkozni, és nem úgy mint egy gyerek. :) 21/F
És te már hallottál olyanról, hogy egy ocsmány, dagadt, csoró lány boldo9g párkapcsolatban élt? Ez mindkét félnél ugyanúgy mûködik...és ellenpéldákat is látni.
Én viszont láttam már mindkettõre példát na ezt add össze...csoda nem? a szemellenzõt nem ártana levenni és nem a nõket okolni mindenért.
Mindennek van alapja, de ezek már pszichológiai esetek. Könnyebb másra kenni mindent, mint magukba nézni. Rengeteg tanácsot adtunk már, senki nem fogadta meg. És én ismerek egy alacsony hapsit, felesége van és gyerekei, nem is gazdag, pedig úgy néz ki, mint egy szõrõs kisfiú... de úgyse hiszik el, figyeld meg, erre is jönmajd valami kifogás, belekötés. ;)
Hát persze , könnyebb a lányokban keresni mindig a hibát...tegyük fel ismerkedésnél odajön egy srác aki nekem speciel nem tetszik....ha bunkó vagy az a baj, ha kedves vagy az a baj mert miért játszod meg magad ha nem akarsz semmit...ha úgy csinálsz mintha észresem vennéd az is baj, mert akkor nagyképû vagy és flegma. És végeredményben teljesen mindegy , hogy utasítod el...k€rva vagy és [email protected] :) És még a nõk bonyolultak és nyávogósak..vicces :)
Ha ennyien látjuk így, akkor biztosan van. Hallottál már olyanról az ismerõseid között, h egy csúnya, alacsony, csóró srácnak barátnõje volt, és a lány tényleg õszintén szerette? Én sem.
Nem rám vonatkozik, csak úgy elméletben...A nõk véletlenül nem felszínesek ezekkel a risszrosszéletû egyénekkel akik itt szarják ki bánatuk!? Ezek az emberek közelednek, de mielõtt a nõk kiismerhetnék a személyiségüket, a hazudtan fõleg belsõd kell dumájukra fel, inkább a külsejük alapján kiverik, eltakarítják õket haza anyuka szoknyjához vissza. Akkor ez a hozzáállásul nem felszínes? elméletileg simán lehet. Valahova meg ki kell írniuk magukból, mert ezek sehol nem "rúgnak labdába" ahogy párkapcsolatuk nincs muffokkal, úgy nagyon igaz barátaik se biztos hogy vannak, akik vállán kibõghetik a kínjaikat. Itt vezetik le a stresszet.
Akik a gyereket szülik és mossák, majd a sz*ros gatyádat...!!!
"És te már hallottál olyanról, hogy egy ocsmány, dagadt, csoró lány boldo9g párkapcsolatban élt?" Igen. Ugyanilyen fiúról viszont nem.
Utolsó Az meg gondolom elképzelhetetlen, hogy egyáltalán nem vonzódik hozzád és ezért utasít vissza?! Csak azért mert tetszek valakinek és éppen hiányom van nem fogok semilyen kapcsolatot létesíteni, ha nem az esetem és nem vonzódom hozzá szexuálisan sem.
Csak hogy a egy jellemzõ példát mondjak. Csaj panaszkodik, mert minden fickó csak megdugni akarja. (Eközben persze õ maga is majd megdöglik már a szexért, mert egy éve nem csinálta.) megtudja, hogy tetszik nekem, erre szinte már undorral utasít vissza. Mivel nem vagyok egy hipermenõ, atomdurva fickó; viszont messze nem vagyok visszataszító sem.De ez már bõven elég ahhoz, hogy a tisztességes szándékot ennyire értékelje. És ez egy jóval 20-on felül lévõ lány!! És egyetlen példa! Van még kérdés?
14:16-nak van igaza. Mellesleg úgy tudom, a nõk választanak a pasik közül, nem pedig megfordítva. Vagyis az õ hibájuk. Lehet ezen vergõdni még órákhosszat, de végeredményben igenis ilyenek a nõk. 14:41, nem kell védeni õket, azt kapják amit megérdemelnek. 14:43, gyerek nem kell, mosógépre pedig futja. Ment a mínusz. 17:06, ki is nézem ám belõled, hogy élõben a szemébe mondanád egy lánynak, hogy milyen :DDD Én a kérdezõvel értek egyet. Nagyon sokan feltették már ezt a kérdést más formában, és évek vannak a kérdésfeltevések között, méghozzá úgy, hogy fogalmuk sincs, milyen kérdést írt ki a másik (mielõtt a hülyék összeesküvés-elméletekkel magyaráznák, hogy "ZOMG biztos visszaregisztrált más nicken"). És persze a nõk mindegyiknél elõadják a hattyú halálát, hogy hát de õk nem is, és fujjj általánosítás, blab-blab-blab...
ma 14:16 pont ez van egy alacsony csóró gyerek jár azzal a csajjal akibe a baráti társaságból majhdnem minden pasi szerelmes volt már, többek között egy rohadt jóképû és gazdag gyerek is. de a csaj mégis ráírt az alacsony fiúra h többet érez mint barátság... úgyhogy... (ja és a csaj rohadt magas)
Van alapja. Nagyon sok. A kettes csajnak meg azt üzenem, hogy legyen határozott és egyenes. Abból van a legkevesebb baj.
Szerintem meg ezek az emberk csak szorgos kisiparosként próbálják lebontani, leépíteni a nõknek az állítólagos hatalmas beképzelt, elszált kínyes nagy arcát. /több kevesebb sikerrel/ Hátha visszahõkölnek kicsit a valóságban :)
Net mögül könnyû nekik sipítozni, élõben már kaptak volna pár pofont.
itt mindenki a saját maga által megélt esetek alapján nyilvánít véleményt. akivel folyamatosan elutasítók a nõk, akit nem tekintenek potenciális férfinak az nem fog jókat írni a "szebbik" nemrõl. nyilván egy csomó srác van itt akinek ilyen rossz tapasztalatai vannak. valóságalapja is kell, hogy legyen. a lányok olyanok amilyenek... de náluk az összes pi*na szóval ez van!
"Az meg gondolom elképzelhetetlen, hogy egyáltalán nem vonzódik hozzád és ezért utasít vissza?!" "Erre szinte már undorral utasít vissza."-Ezt is el kellett volna olvasnod, tudod?! Nemet lehet mondani, azt megértem, de az, ahogyan mondja, az már nem mindegy. A tetszéstõl függetlenül a másik embert és a szándékát még lehet tisztelni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!