Találatok a következő kifejezésre: Ahogy halad a (22 db)

Ahogy haladnak a 30 felé a pasik, egyre szexigényesebbek?

Miért?

Legjobb válasz: nem....mindig azok..

nem....mindig azok..
Egyre több stressz, fáradtság.. Valahol le kell vezetni a feszkót
30 alatt is azok
talán, de nem vagyok benne biztos. nem feltétlen. 35/F
Mert abban a korban akaszkodik rájuk a legtöbb tinipitsa, õk meg kihasználják a helyzetet ^^
Van egy 34éves ismerõsöm õ nagyoon odavan a tinikért 16-20. Sajnos mellette van családja, de õt ez nem izgatja... Nagyon elõtudja adni i magát a csajoknál én is elhittem neki. Miért szexmániásak? Talán második 20on éves kor, megunt feleség, idõtöltés.
Igen :( Hogy miért azt nem tudom de nagyon szar annak akinek nem adatik meg az hogy szeretkezhessen egy nõvel :/
Kétlem. Egy 30as pali már nem tudja annyiszor felállítani a répát, mint egy egyetemista.
mert változnak, minél többet csinálják, kelleni fog az új is, mert a vanília szex nem elég, a partner váltogatás azt hiszik elõször megoldja, majd rájön nem, na ezért, mert a változás kell, csak nem ismerik ezt fel azonnal, N

Van egy ancim, akit spirulina alga tablettával szeretnék/kellene kiegészítő táplálnom az algán felül, amit talál az akváriumban. Viszont ahogy bedobom a tablettát, a halak rávetik magukat, és nem hagynak belőle semmit. Mit tegyek?

Plattik, guppik és dániók vannak, tehát a növényev?k jóhogy szeretik, viszont jut így az ancinak elég ennivaló? Õ nem megy oda a tömegbe kuncsorogni ilyenkor, úgyhogy mondhatjuk a spirulina alga tablettából semmit nem kap. Tehetek valamit, hogy eljutassam hozzá?

Legjobb válasz: az ilyen tabletták nem mindig jók mert így lehet vele járni ahogyan te is. Viszont van egy megoldás: ha pl uborkát megmikrózod egy picit és beledobod az akváriumba na ezt csak az anci meg esetleg 1-2 guppi fogja szopogatni hagyd bent neki egy olyan 2 órán át utána kidobhatod. Így több táplálékhoz juthat.

az ilyen tabletták nem mindig jók mert így lehet vele járni ahogyan te is. Viszont van egy megoldás: ha pl uborkát megmikrózod egy picit és beledobod az akváriumba na ezt csak az anci meg esetleg 1-2 guppi fogja szopogatni hagyd bent neki egy olyan 2 órán át utána kidobhatod. Így több táplálékhoz juthat.
Este dobd be, lámpaoltás elõtt. Az anci meg fogja találni, de a többi hal már nem mozdul rá. A mikrózott zöldségeket is nagyon szeretik, és azt meg se tudja enni a többi hal, pl. répa, pritaminpaprika.
A lámpa lekapcsolása után, sötétben etesd. Az anci éjszaka aktív, a többiek nem. Viszont zöldségféléket is adj neki felváltva a spirulinával.

Ahogy halad előre a terhesség úgy lesznek erősebbek és gyakoribbak a méh nagyobbodásával járó fájdalmak is?

Legjobb válasz: SZia!Nem tudom,mire gondolsz?Nálam úgy mûködött,hogy iszonyú görcsös fájdalmaim voltak,olyan mintha petefészek-gyulladásom lett volna.Órákig fájt.Lázam nem volt.Ahogy növekedett a pocim fájdogált az oldalam, petefészkem.Nõttek,feszültek a melleim.Jelenleg néha van méhösszehúzódással járó enyhe fájdalmam,de ezek csak másodpercek és türhetõek. Nyugi! 21 hetes kismama

SZia!Nem tudom, mire gondolsz?Nálam úgy mûködött, hogy iszonyú görcsös fájdalmaim voltak, olyan mintha petefészek-gyulladásom lett volna.Órákig fájt.Lázam nem volt.Ahogy növekedett a pocim fájdogált az oldalam, petefészkem.Nõttek, feszültek a melleim.Jelenleg néha van méhösszehúzódással járó enyhe fájdalmam, de ezek csak másodpercek és türhetõek. Nyugi! 21 hetes kismama
Én 22 hetes vagyok és mostanában abszolút nem fáj semmi. Az elején éreztem hogy nõ a méhem de most ezt sem érzem. Szerintem ez nagyon változó. Nekem a méhösszehúzódások sem fájdalmasok.


Halo 2 Pc-n játszom, és nem tudok az 1. pályán túljutni, mert ahogy kiszállok a metróból fehérség van. Miért?

Amint kiszállok a metróból,elfehéredik a kép,és nem tölti be a továbbiakat. Hallottam,hogy van valami FIX,amivel ezt a hibát ki lehet küszöbölni,de sehol nem találom. Valakit tudna nekem segíteni?
Próbálj meg esetleg egy régebbi verziót felrakni.
UAC -> off?
Mert nagyon messze van (közel ugyanolyan szög alatt látod). (egy derékszögû háromszöggel jól szemléltethetõ)
Így van.
Kovet a rohadek. Kivancsi minden lepesedre...:D
Mert a Hold szeretné tudni, mit csinálsz, ha lemaradna nem látná.
Valójában azért, mert a Föld kerek. (Ez nem tûnt fel a Nappal is?)
Kb 6 éves koromban gondolkoztam ezen, és sikerült rájönnöm...
Lehet, hogy le kéne állni a cuccal...
5/7-es: De igen, és ez a csillagokkal is igy van. :)
Szerezz be új halakat!
A kérdező hozzászólása: Azt gondoltam. Vizet kell kezelnem valamivel? Vagy kezdjem elölrõl az egészet, az egy halammal.
Mostmár kár ezen rágódni, de lehet, hogy nem is darásak voltak azok a halak...(van más hasonló betegség is) Mindenesetre várj pár napot, ha a maradék halad jól van, vehetsz új halakat. Persze nem árt egy alapos takarítás. Feltehetõleg a kórokozók elpusztultak a gyógyszertõl, csak a halak már nagyon károsodtak addigra, így nem élték túl. Máskor az elsõ gyanús jelnél azonnal cselekedj, hogy mielõtt nagyon legyengülnének már kezelést kapjanak. üdv:sz.k.

Miért halt meg 3 nap után a sziámi harcoshalam? Minden úgy csináltam ahogy elő van írva

Legjobb válasz: A fehér pont betegségre, élõsködõre utal! A mûnövénybõl/akváriumdíszeidbõl mérgezõ anyagok is kioldódhattak! Ha nem volt még akváriumod, akkor elõbb olvass szakirodalmat, (pl. Dick Mills -Kezdõk akváriuma, Jeremy Gay - Tökéletes akvárium, Horn-Zsilinszky - Akvarisztika) és csak azután kezd bele a haltartásba! Sok kudarctól mented meg magad, halaidat és pénztárcád... Esetleg nem etetted túl a haladat? Ja, és még egy tanács! Bármit mond a kereskedõ, tartsd magad távol a mû dolgoktól! Fõleg a növényekre kivetítve!!! Esztétikátlan, és ami NAGYON FONTOS nincs meg a természetes nitrogén-körforgás!!! Akármilyen szûrõd is legyen, fõleg így hogy kezdõnek véllek a haltartásban... Szóval elmélet (olvasás, olvasás, olvasás) és aztán a gyakorlatban a haltartás!

hogyha majd megint szeretnél halakat akkor guppikat vegyél az majdnem mindent kibir
Vagy beteg halat hoztál haza, vagy kiütötte valami. Bár a betta kedveli a kisse melegebb vizet, ha hirtelen felszökik ebben a nagy melegben, az is elintézhette. A túletetés nekem is eszembe jutott. Az élõ növény kötelezõ, ugyanis sok káros dolgot kivonnak a vízbõl, az algák növekedését is gátolják. 3-4 napig ne hozzál új halat, a jelenlegi vízhez keverhetsz egy kis sót, esetleges paraziták esetét jól jöhet, ugyanis nem igazán csípik. 1 csapot evõkanál jódmentes sót szoktak ajánlani 10 liter vízhez, de elég lesz a kávéskanál is. Gondolom legfeljebb 15-20 liter víz lehet az akváriumban. Ha még nem tetted meg, mindenképp regisztrálj az akvarista.hu-ra, a fõoldalról ingyenesen letölthetõ e-könyvekben minden információt megtalálsz. Ami neked kell, az a 'kezdeti lépések...' és a 'mit kell tudnod az akváriumod szûrésérõl?' címû e-book.
Nem kell fertõtleníteni. De ha ez a fehér pötty darakór volt, akkor inkább ne rakj a vízbe halat legalább 1-2 hétig. Ha maradtak is kórokozók, elpusztulnak gazdatest nélkül. A szûrõ addig is folyamatosan menjen.
A kérdező hozzászólása: Egyedül volt a halacska.Valóban kezdõ vagyok. Utána olvastam én a dolgoknak de akkor olvasgatni fogok még valamint szerzek be élõ növényeket. Köszönöm a segítséget
A fehér pont betegségre, élõsködõre utal! A mûnövénybõl/akváriumdíszeidbõl mérgezõ anyagok is kioldódhattak! Ha nem volt még akváriumod, akkor elõbb olvass szakirodalmat, (pl. Dick Mills -Kezdõk akváriuma, Jeremy Gay - Tökéletes akvárium, Horn-Zsilinszky - Akvarisztika) és csak azután kezd bele a haltartásba! Sok kudarctól mented meg magad, halaidat és pénztárcád... Esetleg nem etetted túl a haladat? Ja, és még egy tanács! Bármit mond a kereskedõ, tartsd magad távol a mû dolgoktól! Fõleg a növényekre kivetítve!!! Esztétikátlan, és ami NAGYON FONTOS nincs meg a természetes nitrogén-körforgás!!! Akármilyen szûrõd is legyen, fõleg így hogy kezdõnek véllek a haltartásban... Szóval elmélet (olvasás, olvasás, olvasás) és aztán a gyakorlatban a haltartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És most ebbe a vízbe rakhatok újra halat? vagy nem létezik valami fertõtlenítõ amivel ki lehet fertõtleníteni? vagy megint elõröl kell kezdenem?
Mellesleg elárulom, hogy a bettának a 28 fok teljesen ideális. 27 fokos vizet felesleges hûteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.van benne fûtõ de nem üzemel mert anélkül is a hõmérõ szerint sokszor 27 fokos a víz. Ilyenkor 1-2 fokot próbáltam hûteni rajta... Szerintem is beteg lehetett a halacska sajnos:S Azért kicsit dühítõ a dolog, hogy ilyen halakat árulnak:S
A harc-ban elesett.
Te legalább utána olvastál a dolgoknak mielõtt megvetted volna... Ez plusz pont:) Szerintem valószínû hogy betegen vetted. Én azt ajánlom vegyél megint egyet, a mostani víz felét cseréld le, és tölts fel tiszta vízzel.(ha tudsz várni akkor menny biztosra, cseréld le az összes vizet, mosd át a kavicsokat is, töltsd fel vízzel tegyél bele baktérimos tablettát és 7nap után mehet bele a hal... Én így csináltam, sokan mondták szar a tabletta, hát nekem jó volt nem is vártam 3hétig.. 10nap után beletettem a halakat és semmi bajuk nem volt.) De van esetleg egy ötletem amibe bele pusztulhatott... Milyen fûtõt használsz? Nekem automatám van, 22fokra van állítva és úgy van az akváriumba 27fokos víz. Szóval azt akarom mondani ezzel, ha esetleg nem volt bent hõmérõd, és cask a fûtõt tekerted be 26 fokra akkor lehet megsütötted szegény halat... Ha nem automata fütõd van akkor biztos megsütötted szegényt(ezek nagyon rosszak tapasztalatból mondom...:s) Szóval legközelebb figyeld majd a hõmérsékletet és úgy állítsd be hogy 26fok legyen az akvárium hõmérõjén... Valószínû betegségben halt meg. Remélem segítettem.;)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hogy nem részleteztem.30 literes akváriumban volt egyedül elõtte 2 hétig járattam üresen. Van benne szûrõ meg fûtõ is( bár az most nincs bekapcsolva)Igaz, hogy még csak mûnövény van benne de már az is folyamatban van hozzá, hogy élõ legyen.Azt mondták az állat kereskedésbe, hogy a mû i megfelel nekik. Bár olvastam, hogy élõt kell rakni bele. Tegnap este még semmi baja nem volt. Ma meg mire hazaértem már halott volt. A fején látszódott egy fehér pont. Lehet, hogy alapból beteg halat vásároltam?
A kérdező hozzászólása: és ez a kór ez kialakulhatott egy fél nap alatt? és annyi idõ alatt el is vihette a halacskát?
Pontosan hány fokos a víz, és hány fok van a szobában?
Elõfordul, hogy az ember mindent megtesz, mindent jól csinál és mégis elhullás a vége, minden tapasztaltabb akvarista is találkozott már ilyennel. Ennek oka jellemzõen az, hogy már eleve beteg volt a hal, mivel a Bettákat kis , , üvegkalitkában" tartják a kereskedésekben, ezt nem könnyû felismerni. Ha halat veszel mindig megbízható helyrõl vásárolj, csak teljesen egészségesnek látszó egyedet vegyél, és ami a legfontosabb, hogy olyan akváriumból amiben vannak már döglött halak, ne vegyél semmit. Kitartás, ez ne vegye el a kedved! Üdv,
Tényleg azt várod, hogy ezt ennyi információ alapján megválaszoljuk? Hogy néz ki az az "ahogy elõ van írva"?

Melyik az a film amiben az egyik csajnak elveszti a telefonját (aszthiszem) és ahogy a telefonkönyvébe vannak a nevek ugy halnak meg azok az emberek (meg azthiszem hogy az egyik ugy hal meg hogy egy vonaton van és ott nekicsapodik a plafonnak )?

melyik az a film amiben az egyik csajnak elveszti a telefonját(aszthiszem) és ahogy a telefonkönyvébe vannak a nevek ugy halnak meg azok az emberek (meg azthiszem hogy az egyik ugy hal meg hogy egy vonaton van és ott nekicsapodik a plafonnak ) ?

Legjobb válasz: One Missed Call - Nem fogadott hívás?

One Missed Call - Nem fogadott hívás?
A kérdező hozzászólása: köszi ezaz :)

Aki korábban kezdte a hozzátáplálást mint 6 hónap, az az ételekkel is gyorsabban halad? Mindent hamarabb vezet be, mint ahogy lehetne? Mennyire kell betartani az írtakat?

Csak pár hétre gondolok. Konkrétan a túrót, joghurtot 7 hónapos kortól olvastam. Babám most 6,5 hónapos. Számít ez a 2-3 hét? Én korábban kezdtem hozzátáplálni, mert tápszeres.

Legjobb válasz: Sztem igen,az gyorsabban is halad. Pont nemrég láttam erre nem is egy táplálási táblázatot,amiben nem korok szerint van írva,mit ehet a baba,hanem úgy osztályoz,hogy hány hónap telt el a hozzátáplálás óta. Nekem ez nagyon tetszett,mert logikus,hogy pl. hiába írják,hogy 7 hónaposan lehet túrót,joghurtot adni,nyilván nem adod egy olyan babának,aki csak 6 hónapos korától kezd pl. még csak almát enni. De annak a babának,akinek már 3-4 hónapos kora óta folyik a hozzátáplálás,annak odaadhatod.Én adoma túrót 7 hónapos ikreimnek (kb. 1 hete), de õket 3,5 hónapos koruktól táplálom hozzá...

Sztem igen, az gyorsabban is halad. Pont nemrég láttam erre nem is egy táplálási táblázatot, amiben nem korok szerint van írva, mit ehet a baba, hanem úgy osztályoz, hogy hány hónap telt el a hozzátáplálás óta. Nekem ez nagyon tetszett, mert logikus, hogy pl. hiába írják, hogy 7 hónaposan lehet túrót, joghurtot adni, nyilván nem adod egy olyan babának, aki csak 6 hónapos korától kezd pl. még csak almát enni. De annak a babának, akinek már 3-4 hónapos kora óta folyik a hozzátáplálás, annak odaadhatod.Én adoma túrót 7 hónapos ikreimnek (kb. 1 hete), de õket 3, 5 hónapos koruktól táplálom hozzá...
Bizony ám:) Lassan a joghurtot is megpróbálom nekik, de addig is úgy néz ki szeretik ezeket a gyümis túrókrémeket! Próbáld meg meggyel, az enyéim imádják! IKres
én az elejét nyújtottam el, tehát nem vezettem be korábban az ételeket, hanem amit ehetett már, abból variáltam minden nap
Hát az én lányom 10 hósan kóstolta a joghurtot, túrót még nem evett. Egyébként nemigen szereti a tejes dolgokat. Én 6, 5 hósan még nem adnék neki...
szia nekem a védõnõ azt mondta, hogy pl uzsonnára kaphat gyümölcsös túrót, vagy gyümölccsel elkevert joghurtot, olyan 7 hónapos korától
A kérdező hozzászólása: Ezt én is így gondolom, mert nekik ugyebár már hozzá van szokva a gyomruk másfajta ételekhez is. Ez így tényleg logikus. Milyen igaz! Hát az tényleg nem ad 7 hónaptól túrót aki csak 6 hónaposan kapott almát. Azért is szeretnék túrót adni, mert azt gyümivel szokták összerakni, õ meg imádja a gyümölcsöket. És akkor már nem az "uncsi" sima gyümölcspép lenne, hanem egy kicsit izgibb :)
A lányom is 6, 5 hónapos. 4 hónapos kora óta táplálom hozzá, 6 hónapos kora óta kap babajoghurtot (ami 6 hónapos kortól van), és üveges tejbegrízt is (Hipp-es, és imádja). Szóval én jövõ héten megkóstoltatom vele a Kecskeméti joghurtos és túrós desszertet is. De csak azért, mert már kapott tejterméket. Most hétvégén akartam, de most nem leszünk itthon, máshol meg nem kísérletezek vele. Mondjuk én úgy gondolom, hogy kóstoltathatod már nyugodtan vele.
Mi 5 és fél hónaposak vagyunk! Ez a napi rendünk: hajnalban szopi 6:30körül szopi 9-körül reggeli-tejpép 12-körül ebéd-fõzeléket utálja, zöldséget szintén-most az almás-banános csirkehúsinál tartunk, nagyon szereti 15-körül gyümölcs 18-körül tejpépet kapott miután már itt se volt tej, doki néni sinlacot írt fel, természetesen nem szereti, így nagyon gondolkodom, hogy veszek neki gyümi joghurtot, amit 6 hótól lehet adni, úgy döntöttem 1 hét múlva veszek, akkor betölti a 24. hetet 20:30 körül szopi(már nem mérem, mert tuti kiakadnék a mennyiségen, de ma is kínáltam pótlással és nem kell neki) Én az 5 hós bébiételt is max 1 héttel hamarabb adtam, így a joghurtot is bevállalom! sõt 3, 5 hósan volt egy szopi sztrájk, akkor HA-s pépet kapott, azzal lábaltuk ki! sok sikert:o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!