Találatok a következő kifejezésre: Ahogy a nő, egyre (25 db)

Csajok, nök! Titeket felizgat egy meztelen férfi vagy egy pénisz látványa, mint ahogy a férfiakat egy meztelen nöi test?

Legjobb válasz: Egy pénisz látványa, még kevés pornófilmre szoktam általában izgulni. 17/L

Egy pénisz látványa, még kevés pornófilmre szoktam általában izgulni. 17/L
Fura mód csak a barátomtól nedvesedek. Sokféle férfi testre mondom, hogy szép, de csak õ izgat fel. Pénisszel ugyanez.
Javítanék: sokféle férfitestre mondom hogy szexi. Nem tudom miért szépet írtam:D
Nem izgat fel pusztán a testnek, vagy a pénisznek a látványa. A legtöbb nõnek annál több kell. Úgy gondolom a nõk nagy többségének fontosak az érzelmek, és az érzések ahhoz, hogy felizguljanak. Tehát egy test látványa csak úgy tud felizgatni, ha meg is érinthetem. Érezhetem a férfi erejét, izmosságát....
Egy pénisz messze nem elegendõ, hogy beinduljak rá, de egy nagyon szexi pasi, aki stílusában is bejön, az már elég lehet néha, hogy megkívánjam, de ez igen ritka. A jellemzõ, hogy hosszabb ismeretség kell ehhez.
én konkrétan eléggé be tudok vadulni ha látom a barátom meztelen (akárcsak a felsõ)testét..de más meztelen pasiktól ennyire nem indulok be..
Igen, egy szimpla pénisz látványa is felizgat (minél nagyobb és vastagabb, annál jobb) és egy meztelen (álló farkú) férfi látványa is hasonlóakat vált ki belõlem! Gyakran nézek pornót is 21/L
Igen, engem felizgat a pénisz látványa ugyanúgy mint pasikat a mellek vagy a punci! Pornófilmben is olyanokat keresek, ahol inkább a farok van elõtérben (szopás, masztizás) :) 23/L
#6-os válaszolót nem értem, miért kellett lepontozni...
engem sajnos nem :( pedig olyan jó lenne, legalább tudni, milyen érzés... de ez nálam nem így mûködik
Én is sok férfi testre mondom hogy szexi, de csak a barátom meztelen testére indulok be, pénisszel ugyan ez. 19/L
A kérdező hozzászólása: ha az segít , de nagy szürke póló volt a nõn....
hogy ez milyen jó volt! nagyon tetszett
A kérdező hozzászólása: Ez azzz , köszönöm , 2 naig ez járt a fejembe és idegesített hogy nem tudtam megtalálni.... örök hálám
A kérdező hozzászólása: a lufit el is felejtettem , de ez az ami miatt megmaradt...:)

Srácok, örülnétek neki, ha egy ilyen nő elégítene ki titeket úgy, ahogy a videón is van?

http://www.xvideos.com/video2429914/nicole_savage_muscle_blo.. meg kell hagyni, jól csinálja

Legjobb válasz: Én nagyon félnék.

Én nagyon félnék.
Ne haragudj, de én akárhogy nézem, nem látok nõt a filmen... Milyen nõ?
atya világ nem jól csinálnám még megverne :DD F
Fújjj! Szívlapáttal b*asznám tarkón.
Az tuti, ennyi erõvel Lutz-al is kefélhetnék a Gyûrûk urából...
Ez max akkor fordulhatna elõ, ha Hulk megerõszakolna. Vagyis egyértelmûen nem.
ahogy a videón van, úgy igen, aztán hogy ki... sötétben akár ilyen is lehet mindenesetre ritka gusztustalan mellei vannak
fúj ...
Nem tudom eldönteni, hogy meleg lennék vagy szerzetesnek állnék-e inkább.
genetika ... nekem volt 25 éves vörös barátnõm aki õsz volt :)
persze hogy szülhetsz. Mert mit mondott a dokid?
Szia!Nekem is volt viszerem a szemérem ajkamon és nagyon kidudorodott mint neked!Januárban született meg a kisfiam természetes úton!:-)attól féltem hogy a nyomásoktól a szülés közben elpattan de hála semmi nem történt!a szülés után kb.2héttel még a nyomát sem láttam!teljesen eltünt!:-)Szerintem szülhetsz természetes úton az orvos ugyis figyel hogy ne történjen semmi baj!:-) Boldog babavárást és szép, emlékezetes szülést kívánok!!

Ahogy a baba nő, egyre erősebb?

eddig a baba mozgását nagyon enyhén éreztem tényleg csak ilyen buborék szer?en.most már amikor hasba rug az fáj. ugye attól van hogy n? a lába. tudom hülye kérdés,de mindent?l frászt kapok.els? baba. a pici most 23 hetes. a válaszokat el?re is köszi

Legjobb válasz: Szia.Èn 25hetes terhes vagyok.ez az´érzés teljesen normális.Egyre nagyobb lessz,és erösebb.Nekem nem fa´jdalmas a baba mozga´sa,csak ritka´n kellemetlen,ha a hójagomat megnyomja.Èn sokszor inka´bb elmosolyodok,mikor "kígyó"szerü mozga´st csinál.Nekem is elsö baba.Ne idegeskedj,minden rendben.

Szia.Èn 25hetes terhes vagyok.ez az´érzés teljesen normális.Egyre nagyobb lessz, és erösebb.Nekem nem fa´jdalmas a baba mozga´sa, csak ritka´n kellemetlen, ha a hójagomat megnyomja.Èn sokszor inka´bb elmosolyodok, mikor "kígyó"szerü mozga´st csinál.Nekem is elsö baba.Ne idegeskedj, minden rendben.
szia, A babád egyre jobban tölti ki a méhedet, kevesebb lesz a helye és ezáltal sokkal határozottabban fogod érezni a mozgásait. Ne aggodj azon, hogy õ mikor és mit csinál odaben, élvezd ki minden pillanatát a kis mozgásoknak. Sok örömet kívánok a babához.
z egyik az az hogy nol a kicsi a másik pedig az hogy erosodnek a csontjai es azert erzed erosebnek a rugasokat ...

Hogy mondjam el, hogy egy kétszínű majom az anyósom? Undorító ahogy ez a nő viselkedik másokkal. Ma betelt a pohár nálam.

Nagyobb faluban lakunk. Eddig mindenki szarszemét volt aki nála szóba került. Ma is a kedves szomszédasszonya, akinek van egy kisfia nagyobb mint az enyém, átadott neki egy zsák ruhát, meg egy zsák játékot, hogy ha valami kell belőle szedjük ki a mi fiúnknak, a többit dobjuk ki, mert válogatás nélkül adta át, nem tudja mi van benne, biztos van benn rossz is. Szépen megköszöntem, bevittem a konyhájába (anyós konyhája, anyós szomszédja) elkezdtük nézegetni az anyósommal, mire ő: Ez a majom miket adott át, hát nézd már meg ezt a szart? Ki adja rá a gyerekére? Most minek adja át ezeket, kell a fenének? A hülyéje! Azt hiszi rá vagyunk erre szorulva? Stb stb. Undorító volt. Az a szegény szomszéd nem bántásból adta ide, hanem csupán kedvességből. Azt is mondta ha nem kell semmi akkor dobjuk ki úgy ahogy van. És hozzáteszem volt benne nagyon sok teljesen hibátlan dolog ruha is játék is, sőt a zöme jó volt. Bosszantott, szóltam is neki, hogy miért kell így beszélni róla. Õ meg csak mondta, és már kanyarodott is a másik szomszédasszonyához, na hogy az milyen tahó, mert az csak akkor mossa meg az ablakot amikor koszos. Holott ráérne munka után ablakot pucolni. Meg a másik akinek mndig ugat a kutyája, azt fel fogja jelenteni, mer őt zavarja a kutya ugatása. De a "barátairól" is nyilatkozik. Meséli, hogy na összejövünk már a Mártiékkal...tudod azzal a nagyseggű pletykás nővel, meg a férjével aki állandóan sggrészegre issza magát. Kérdem: De minek mentek ha nem szeretitek őket? Válasz: Ó hát már 30 éve a barátaink. De az összes "barátjával" van valami baja. Olyan szivesen szólnék a szomszédasszonynak is, hogy ne is adjon ennek a szipirtyónak semmit, mert ugysem lesz jó. Sőt, legszivesebben az összes falubélinek szólnék, hogy milyen undorító módon ebszél róluk. Na és akkor elgondolkodtam, hogy ha ez MINDENKIRÕL így beszél...akkoe gész biztos, hogy rólam is. Bár ez nyilván sosem fog kiderülni hacsak ki nem hallgatom. Más szólna az érintettnek? Vagy hagyná?

Legjobb válasz: Nem szólnék. Bár jó szándékkal tennéd, mégis tuti rosszul jönnél ki belõle. Szerintem mindenki tudja, hogy milyen, csak nem vesznek róla tudomást.

Nem szólnék. Bár jó szándékkal tennéd, mégis tuti rosszul jönnél ki belõle. Szerintem mindenki tudja, hogy milyen, csak nem vesznek róla tudomást.
Hidd el, nem csak te vetted észre, milyen bunkó az anyósod. Ez a fajta mások elõbb sem tudta türtõztetni magát, legalábbis nem akármeddig. Épp elég, ha néha kirobban belõle ez az énje, már pontosan tudni fogja az egész falu. Ne ereszkedj le a szintjére, ne pletykálj róla. Szerzett õ már magának rossz hírnevet így is.
Lehet, hogy jobb, ha nem tudod, hogy miket beszél rólad! Ha tudnád, lehet, hogy szájba vágnád, vagy ráborítanád az asztalt, vagy nem tennél ilyet, de belül megenne a feszültség. Nézd a jó oldalát!
Ha nem laktok az anyósodéknál, akkor jobb helyzetben vagy, mert nem kell minden nap szembesülnöd vele. Nekem a barátom anyukája hasonló. Õ is nagyon negatív, mindig panaszkodik, mindig az a legfárasztóbb, amit õ csinál, mindenkinek jó, csak neki rossz. Nem egyszerû minden nap hallgatni.
Ne szólj! Az anyósod ettõl úgysem változik meg, de téged még jobban utálni fog. Mert ne legyenek illúzióid, rólad valószínûleg ugyanígy beszél a hátad mögött.
A kérdező hozzászólása: Igen, rohad a lelke. De mitõl lett ilyen? Ilyen keserû? Mindene megvan...de komolyan..amit el bírtok képzelni, nagyon jómóduak, sosem kellett dolgoznia, ha dolgozott is akkor kitalált magának egy kisboltot azt megcsinálták neki, amikor megunta bezárták, csinált egy kávézót, megunta bezárták. Jó dolga van, senki nem bántja, az van otthon amit õ akar, a férje egy puhány pacsker. És mégis ennyire rosszindulatú, irigy(?). Nem értem.
lehet, hogy pont ezért olyan, amilyen...ha egyszer legalább jol megfogták volna a grabancát nem ilyen lenne....a fényüzõ élet is tud unalmas lenni..megkap mindent...megvan mindene....nincs gondja...hát..muszáj kreálnia magának nem? és ezt így teszi....
A kérdező hozzászólása: Ó! A lényeg! "El ne mond a fiamnak, vagy a férjemnek" Na ettõl hááányni tudok. Azt tudni kell, hogy itt egy családi vállalkozás van apa fia (férjem) dolgozik, anyós és a lánya otthon van, nem dolgoznak. Vagyis dolgoznak...pénzt költenek, az is fárasztó dolog ám, õ mondaja, õ meg már csak tudja. Szóval úgy néz ki, hogy apa-fia viszi haza a pénz, anya-lánya meg elveri. Volt rá ezerszer példa, hogy pont ott votunk amikor hazaértek a "soppingolásból", és sziszeg, hívogat, integet, hgy menjek. Akkor már tudom, hogy sunyizik. Bemegyek, felhívnak a szobába, nem hazudok 20-25 szatyor-táska tele cuccokkal...ruha cipõ, bizsu, nembizsu...minden amit el bírtok képzelni. És elkezdik mutogatni, hogy ezt is vették azt is vették, szép kék felsõt vettek igaz, hogy tegnap is vettek egy kék felsõt, de hát jó lesz az, de el ne mondjam a férjemnek! Jajj...vettünk 9 pár cipõt a lánynak, de el ne mond!! Meg vettem ezt meg azt, de el ne mond! Borzalmas:-( Mondjuk én elmondom. Nem rosszindulatból, hanem az igazságérzetem nem hagyja, hogy lenyeljem.Olyankor robban a bomba, férjem átmegy és megkérdezi miért szórják a pénzt. A húg 30 éves, soha nem dolgozott fizetõs iskolákba jár ha kell ha nem, amit persze az apa és fiú által megkeresett pénzbõl fizetnek, de mindig ezzel magyarázza az anyja, hogy kell a ruha a lánynak, hisz az iskolába csak nem mehet régi rongyokba. Mondjuk náluk a régi rongy az az a ruha ami már háromszor volt rajtuk. Na mindegy...nem is ez a lényeg, hanem hogy engem is próbál sakkban tartani ezzel a ne mond el dologgak. Mondjuk én pont leszarom, mert elmondom, ezzel is elõidézve azt, hogy most már legalább nem kell kétnaponta végignéznem, hogy miket vásároltak.
A kérdező hozzászólása: Elköltözni. Ezt így olyan egyszerû ám leírni. Eladni ezt a házat lehetõleg árában, nem alatta, venni egy másik városban (közeliben, mert a férjem itt dolgozik) egy megfelelõt, amire nem kell megint milliókat költeni ez így elég nehéz:-) Szeretünk itt lakni, kint lakunk egy gyönyörá tó partján 7-en laknak még itt rajtunk kivûl, mindnek van gyereke, a miénkkel egyidõs. Igazi paradicsom. Most ezt hagyjuk itt csak azért, mert õ majom? Ignoráljam mindig? Megcisnáltam azt, hogy egyáltalán nem mentem el hozzájuk. Férjem meg a gyerek ment, én maradtam itthon. Akkor meg az volt a baja, hogy én miért nem megyek. Az apósom azt mondta, hogy csak a cigányok élnek így, haragban. Mondjuk én nem haragudtam, csak undorodtam, de ezt a férjem nem fejtette ki nekik:-) De most megint az fogom csinálni, hogy nem megyek oda. Talán ez még járhatóbb út mint a költözés.
Már az olvasásnál a végén röhögtem... Bocsi, de elképzeltem, ahogy a ruhákat pakolod (én is szoktam ilyen csomagot kapni, semmi baj vele) és már vörösödik a fejed anyós dumájától (tudom, átéltem én is) és csak válogatsz, anyósod mondja, a nyál frecseg a szájából, a szemei vérben forognak...Jajaj :D Na, ennyit arról, milyen vizuális vagyok. Nálunk is így volt, egy idõ után elkezdtem dúdolni... Reakció: Ha'neked meg mi bajod? Beszélek, nem hallod? -Ja, mama, csak nem érdekel...és dúdolok tovább -szúszá, nem vagyok ideges- Mindig otthagyott azzal, hogy : elmész te a fenébe... és végre csend lett. Vagy simán röhögtem. Igaz, engem nézett hülyének, de hidd el, pont ez mentett meg attól, hogy valóban bekattanjak tõle. Anyósodnak rohad a lelke, annyira tele van keserûséggel, hogy ha nem változtat, ennek rák is lehet a vége. Felemészti õt a gyûlölet. Ne hallgasd, menj ki, dúdolj, fütyöréssz, nevess, akármi. Ne hadd, hogy beléd oltsa ugyanezt.
Én is így vagyok vele!:) Nekem azt mondja a barátom, hogy hagyjam rá(mármint az anyjára), ne foglalkozzak vele. De amikor egy csomószor engem traktál a hülyeségeivel, s ha valamivel nem értek egyet, akkor:"csitu van" te is ellenem vagy" szöveg jön, kezdek ideges lenni. A barátomnak mondom, õ meg nem szól semmit.Gondolom, ahogy te is írtad, neki ez a természetes. Ja és a kedvencem, hogy: ezt el ne mondd a férjemnek, el ne mondd a fiamnak. Olyan mintha nyomás alatt tartana, vagy a szabad akaratomban korlátozna. Panaszkodik, de ne mondjam el. Legjobb erre a költözés. Nektek is távolabb kellene, másik városba, ahol nem ismerik õt, s új életet tudtok kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Férjem...nagyjából sehogy. Ez most durván fog hangzani, de õ is és a húga is ebben nõttek fel. Nekik tök természetes, hogy az anyjuk mindenkit szid, õk elhiszik, hogy õket mindenki utálja, mert gazdagok, vagy mert csütörtök van, vagy mert esik az esõ. Nekik ez fel sem tûnik. Sõt a lány az együtt szokta fújni az anyjával, a férjem meg rá se bagózik. Nem törõdik vele, viszont nem állítja le az anyját, csak néha. Mondjuk akkor eléggé durván odamndja neki, hogy "beteg" a lelke. De az anyja olyankor elsápad és rákiabál, ez a kedvenc mondata ilyenkor: A kutya sem szarik oda ahol eszik! Magyarán ha tetszik ha nem, ha igaza van ha nincs ott mindenkinek kuss a neve, mert a családban össze kell tartani. Meg tulajdonképpen neki nem i szokott beszélni az anyja..csak engem tüntet ki a csodálatos mondókájával.
Férjed hogy viszonyul ehhez a dologhoz, meg magához az anyjához?
A kérdező hozzászólása: gazságérzet= Igazságérzet
A kérdező hozzászólása: Na nem tudom...hát lassan körvonalazódik, hogy ha "kibeszélném" az anyósomat a háta mögött akkor ugyanolyan lennék mint õ, és nyilván a fülébe jutna a dolog..és akkor bizony az eddig sem rózsás viszonyunk átmenne iszonyba. Viszont ha meg befogom a szám, akkor az gazságérzetem nem hagy nyugodni. Szar egy helyzet....
Igen, én értem. Ebben igazad van. De ha látják, hogy te nem olyan vagy, csak nem vesznek vele egy kalap alá.:)
A kérdező hozzászólása: Nem ereszkedem le a szintjére, abban biztos vagyok. Azon gondolkodtam, hogy miért akarom én ezt elmondani mindekinek, miért nem hagyom a fenébe, és a fürdõkádban rájöttem! Mert FÉLEK. Félek, hogy egy kalap alá fognak venni vele. (faluban élünk) Mert ugye egy kalap alá veszik a lányával ez eddig jó, hisz nézd meg az anyját, vedd el a lányát alapon így mûködik. És mi van ha engem is besorolnak alá? Hisz nem nyitom ki a számat, hagyom, hogy beszéljen mindenki háa mögött, nyilván nekem is pletykál akkor biztos én is vele pletykálok...értitek mitõl félek?
A kérdező hozzászólása: Igen, abban igazatok van hogy jobb ha nem tudom miket beszél rólam, de most meg már folyamatosan arra tudok gondolni, hogy vajon mégis miket mond? Na mindegy, remélem holnapra elmúlik és nem fog érdekelni. Az is igaz lehet, hogy nem csak én látom-hallom, hogy ilyen bunkó, biztos más is tudja. Gondolom ezért nem is szeretik. Mert ugye 3 éve csak azt hallgatom, hogy õ mennyire utál mindenkit, mert õt és fõleg a lányát gyülölik a faluban, mert a lánya szép, õ meg okos...na hehe..ez komoly, ez így leírva mennyire szánalmas már? Peddig õ olyan meggyõzõen tudja mondani, hogy õket mennyire utálják, hogy az ember már már megsajnálja.
A kérdező hozzászólása: CSak egy faluban lakunk...de az majdnem ugyanolyan minth egy házban élnénk:/ De biztos, hogy én jönnék ki rosszul abból ha elmndanám bárkinek is, hogy mindennek elhorja az embert a háta mögött. De így én sem fogom sohamegtudni, hogy mit beszél rólam :-(
A kérdező hozzászólása: De olyan rossz..majd szétfeszít, ordítanék legszivesebben. Már hallgatni sem bírom, bárki szóba kerül pocskondiázza, lekrvázza, ha valaki kicsit jobban néz ki az már biztos ribanc. Pedig õk a falu egyik leggazdagabb családja, a lánya úgy vonul mint egy páva a legjobb ruhákban, a legjobb kocsival, szóval még csak irigynek sem tudom mondani, mert õk amerikába járnak még vásárolni is. És mégis mindenki egy szrszemétláda. Bosszant. Persze...biztos, hogy rólam is így beszél..most már lassan rájövök, ez meg mégjobban bosszant. Oda állnék elé és megmondanám neki, hogy ne pofázzon rólam..de hát bizonyíték az ugye nincs, szóval furcsa szitu lenne :)
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet.

Lenne egy kérdésem, ahogy hozzáérek a nőhöz és behelyezem akkor egyből jön ki a sperma? (nem sok idő telik el)

Ez normális?

Legjobb válasz: nem.. gyorstüzelõ vagy. sokaknál elõfordul, meg kell tanulnod késleltetni...

nem.. gyorstüzelõ vagy. sokaknál elõfordul, meg kell tanulnod késleltetni...
Igen, muszáj lesz megtanulnod késeltetni, mivel így a barátnõdnek nem nagyon élvezhetõ..
Ez a baj a barátommal is :S Utána mindenképpen elégítsd ki a csajt!!! Uhh nagyon rossz dolog ez :(( de én így is szeretem :)

Az újszülöttkori torticollis-t masszírozás, torna nélkül kinövi a baba vagy mindenképpen szükséges a torna? Hallottam már azt is, hogy nem kell vele foglalkozni, ahogy nő a baba, egyre aktívabb úgy a "ferdeség" is helyrejön. Vélemények?

Legjobb válasz: Ezt találtam Neked: Gyógyítás - általános tennivalók: Veleszületett - Fizikális terápia. Mag kell nyújtani a rövid nyakizmokat. A passzív nyújtás és a nyak helyzetének megfelelõ beállítása. A nyaki izmok sebészeti bemetszésére lehet szükség még az iskolás kor elõtt, ha a többi gyógymód sikertelen volt. Szóval szerintem mindenképp érdemes tornáztatni. De nem sok olyan felnõttet láttam, akinek a feje az egyik oldalra billen és anno szerintem nem tornáztattak, valószínûleg ki is növik.

Ezt találtam Neked: Gyógyítás - általános tennivalók: Veleszületett - Fizikális terápia. Mag kell nyújtani a rövid nyakizmokat. A passzív nyújtás és a nyak helyzetének megfelelõ beállítása. A nyaki izmok sebészeti bemetszésére lehet szükség még az iskolás kor elõtt, ha a többi gyógymód sikertelen volt. Szóval szerintem mindenképp érdemes tornáztatni. De nem sok olyan felnõttet láttam, akinek a feje az egyik oldalra billen és anno szerintem nem tornáztattak, valószínûleg ki is növik.
A kérdező hozzászólása: Ugyanez a véleményem nekem is. A szüleim is mondták, hogy az õ idejükben nem voltak ilyen jellegû vizsgálatok mint manapság és mégsincs semmi bajuk. Nem arról van szó, hogy lusta szülõ vagyok, és nem akarom tornásztatni, hanem annyira sír a torna közben, hogy sokszor alig kap levegõt, és belilul a feje. Nagyon sajnálom szegényt, sokszor úgy gondolom, hogy többet ártok, mint használok. :( Köszi a választ.
A 4 és fél hónapos kisfiamnál torticollis gyanúja merült fel, és a gyerekorvos szerint nincs szükség sem tornára sem maszírozásra, mert idõvel kinövi. Én mégis kértem beutalót, hogy vizsgálják ki, nehogy késõbb mégis probléma legyen.
Az én kisfiam nagyon ferdén tartotta a fejét, sõt, nem is volt hajlandó csak egyik oldalon aludni, és ha fent volt csak arra fordult, úgyhogy én elhordtam 3 hetes korától gyógytornára(barátnõm ezzel foglalkozik) és 6 hónapos lett, mire elmúlt. Nem tudom mi lett volna enélkül. Én viszont ismerek olyat, aki ferdén tartja a fejét, és már bõven felnõtt.
Borzalmas, amikor a torna közben sír a gyerek, iszonyat.Én együtt sírtam vele.Most négy és fél hónapos, 2 hónapos kora óta naponta 3-4X tornáztattuk és két hetente vittük Dévényes gyógytornászhoz. A héten voltunk a neurológián kontrollon, ahol a neonatológus azt mondta, gratulál, kitornáztattuk a gyerek problémáját. Én azt mondom, nagyon nehéz, de ki kell bírni azt az üvöltést.

Mi a különbség aközött, ahogy egy férfi ill. ahogy egy nő szerelmes?

Legjobb válasz: A nõk szóban sokkal többször kifejezik a szerelmet, jobban bújnak, és talán még jobban is aggódnak. A pasik a tettekkel próbálják éreztetni a szerelmet. Mindenféle programokkal, vagy csak azzal, hogy foglalkozik veled.

A nõk szóban sokkal többször kifejezik a szerelmet, jobban bújnak, és talán még jobban is aggódnak. A pasik a tettekkel próbálják éreztetni a szerelmet. Mindenféle programokkal, vagy csak azzal, hogy foglalkozik veled.
Mind a két nem máshogy mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Igen, de pont erre irányul a kérdés: miben más?
ezt neked nem fogja senki konkretizálni, mert minden ember más.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!