Találatok a következő kifejezésre: Ahogy a nő, (77 db)

A férfiak valóban értékelik a gyergyafényt, a forró fürdőt, a szexi fehérneműt, mint ahogy a női magazinok írják?

Én sosem merek "túl romantikus" körülményeket teremteni, mert félek, hogy a párom furcsának fogja találni. Persze mindig felveszek valami szexit, de nem olyan durván csipkéset, csak olyan hétköznapian szexit. Gyertyát sem szoktam gyújtani, mert nem tudom, hogy értékelné-e a barátom. Én úgy látom, hogy ? nagyon rámgerjed ezek nélkül is és sosem vettem észre, hogy nézegetné a bugyimat, inkább minél hamarabb le szokta venni rólam.

Legjobb válasz: nem

nem
Én nagyon szeretem ezeket _kezdeményezni_ de ha a lány tenné, nem tudom, hogy fogadnám, néha egyszerûen nincs hangulatom hozzá. Ha van, akkor persze, jöhet bármilyen nyálas undormány, közelebb hozza a szerelmeseket - aki nem szerelembõl van a másikkal, az pedig biztos nem mosolyog õszintén amikor ezt felhozod. 21F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Igen. Csak titeket nõket taszít a romantika.
akkor ezek szerint én normális, ha nem is fiú, de férfi vagyok, és nem bunkó. Én szoktam gyertyát gyújtani, szeretem látni mit csinálok, és nem kell tök sötétben lenni, és jó az illata, és én szoktam csipkés szexi fehérnemût venni, így persze olyat választhatok, amiben szívesen látnám. Megy ezek nélkül is, nem mindig az ágyban gyertyafénynél csináljuk, van hogy már az elõszobában lerángatom a ruháit, és ott a tükör elõtt állva meg..., vagy az irodában az asztalon stb.
így van :) A nõk erre sokkal nagyobb súlyt fektetnek, a romantikára és egyebekre. De természetesen mi pasik sem vagyunk állatok! És 2 dolog miatt szeretünk romantikázni, az 1-ik ha szeretjük a párunkat akkor ezt megtesszük neki , mert lehet , hogy õ rendezi ezt de attól még neki esik a legjobban ha ezt értékeljük és benne is vagyunk, át is éljük ezt vele együtt. Avagy hamar el akarjuk csavarni ezzel egy másik nõ fejét. De többnyire a pasik szerveznek romantikus estét.
én erre azt mondom, hogy volt már nõ akinél így kezdtem de volt olyan is, akinél közel sem...manapság ennyi [email protected] között én azt mondom ezt érdemelje ki a pasinál és kérdés nélkül olyan vacsorát kap, hogy megszólal a romantikától ! ;) 23/F
hát tudod szerintem a pasid tipikus pasi, nem pedig érzelgõs normális fiú, mert ugye akkor nem lennél vele, mert a normálisak senkinek sem kellenek fõleg nem a jó csajoknak, egyszóval nem, a bunkóknak az ilyen nem jön be
Igen, értékeljük, mert tudjuk, hogy mennyi munka van egy ilyenben. Persze enélkül is menne simán a b*szás, és még hiányérzetünk se lenne.
Engem perpill nem zavarna, inkább értékelném a befektetett munkaerõt.
Próbáld ki. Lehet, hogy fog neki tetszeni. Ha nem teszed meg, akkor nem tudod meg. Ha meg nem bízol meg benne, hogy õszinte lesz, akkor ott valami gubanc van nálad.
nem igazán, bár jellemfüggõ
IGEN!! :)
Vámosi-Nagy Nóra nem örül neki, mert neki erre szerzõi joga van.

Van szép női erőemelő? Jók az erős nők, de ahogy nézem a női erőemelő versenyeket elég félelmetes arcok vannak.

Legjobb válasz: Kinek mi a szép. Nyilván a rekordokat nem épp nõies versenyzõk csinálják és nyilván szedik a férfihormont rendesen, ami azért eléggé ront a szépségen. De például Jessica Scofield nem egy víziló, õt esetleg lehet még szépnek mondani, bár számomra õ se az a kategória akiért rajonganék..

Kinek mi a szép. Nyilván a rekordokat nem épp nõies versenyzõk csinálják és nyilván szedik a férfihormont rendesen, ami azért eléggé ront a szépségen. De például Jessica Scofield nem egy víziló, õt esetleg lehet még szépnek mondani, bár számomra õ se az a kategória akiért rajonganék..

A női mell csak akkor nő ha hízól vagy ahogy nősz így az is?

Legjobb válasz: Nem csak akkor nõ a melled, ha hízol, ugyanis a mell növekedést a hormonok irányítják.

Nem csak akkor nõ a melled, ha hízol, ugyanis a mell növekedést a hormonok irányítják.
Ha nõsz akkor nem nõ a melled, csak nagyobb(de lógóbb) lesz mivel oda is rakódik zsír.
A kérdező hozzászólása: ha az segít , de nagy szürke póló volt a nõn....
hogy ez milyen jó volt! nagyon tetszett
A kérdező hozzászólása: Ez azzz , köszönöm , 2 naig ez járt a fejembe és idegesített hogy nem tudtam megtalálni.... örök hálám
A kérdező hozzászólása: a lufit el is felejtettem , de ez az ami miatt megmaradt...:)

Mi a különbség aközött, ahogy egy férfi ill. ahogy egy nő szerelmes?

Legjobb válasz: A nõk szóban sokkal többször kifejezik a szerelmet, jobban bújnak, és talán még jobban is aggódnak. A pasik a tettekkel próbálják éreztetni a szerelmet. Mindenféle programokkal, vagy csak azzal, hogy foglalkozik veled.

A nõk szóban sokkal többször kifejezik a szerelmet, jobban bújnak, és talán még jobban is aggódnak. A pasik a tettekkel próbálják éreztetni a szerelmet. Mindenféle programokkal, vagy csak azzal, hogy foglalkozik veled.
Mind a két nem máshogy mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Igen, de pont erre irányul a kérdés: miben más?
ezt neked nem fogja senki konkretizálni, mert minden ember más.

A pasik márpedig olyanok, mint ahogy a legtöbb nő gondolja. és ezt ők is tudják. Akkor miért vitatkoznak?

80%át a pasiknak a szex teszi ki, kb 10% az érzelmek(szerelem ha egyáltalén létezik náluk ilyen, de lehet,hogy azt is inkább a szex iránt érzik) és a napi szükségletek...evés,ivás,fürdés stb..ez a maradék %. Egy id? után maguktól is rájönnek,hogy ez így van akkor miért lesznek felháborodva? Aztán jönnek az olyan csíp?s válasszal,hogy a n?k is ilyenek..pedig nem,mivel a n?knek 80%át a szerelem teszi ki...utánna a szex. Ez nem általánosítás hanem igazság...20 év múlva lehet,hogy már kapcsolat sem lesz, csak ami a szexr?l szól..teéjes egészében.

Legjobb válasz: Hát.. tök érdekes,hogy én mindig mindent megadtam az összes barátnõmnek,mégis õk csaltak meg,hagytak el..! Holott egy rossz szavam nem volt egyikhez sem,sosem csaltak meg õket,más lányokkal még csak szóba sem álltam.. Érdekes,gondolom megint én voltam a szemét,tipikus pasi,nem igaz :)? Továbbmegyek: A férfi ismerõseim 80%át is a barátnõjük verték át! Az egyik velem osztotta meg az esetét;A barátnõje csak a pénzre hajtott,amikor éppen nem tudtak elmenni sehova,(étterem,mozi,ilyesmi)hanem otthon megnéztek DVDn egy filmet,akkor a csaj húzta a száját,hogy ez neki nem jó,rinyált ezerrel,veszekedett vele,és ezek miatt egy idõ után kidobta.. utólag persze az is kiderült,hogy csalta ezerrel.. És ez az ismerõsöm soha nem lépett félre,amire vágyott a csaj,mindent megadott neki,tényleg nagyon szerette.. erre ezt kapja..? Na,de most akkor mondjam azt,hogy az összes nõ k*rva..? Mondhatnám,de nem fogom,mert nem volt dolgom az összes nõvel,így nem is alkothatok véleményt az összesrõl.. Ahogyan te sem alkothatsz véleményt az összes pasiról,pár rossz tapasztalat alapján..

Hát.. tök érdekes, hogy én mindig mindent megadtam az összes barátnõmnek, mégis õk csaltak meg, hagytak el..! Holott egy rossz szavam nem volt egyikhez sem, sosem csaltak meg õket, más lányokkal még csak szóba sem álltam.. Érdekes, gondolom megint én voltam a szemét, tipikus pasi, nem igaz :) ? Továbbmegyek: A férfi ismerõseim 80%át is a barátnõjük verték át! Az egyik velem osztotta meg az esetét;A barátnõje csak a pénzre hajtott, amikor éppen nem tudtak elmenni sehova, (étterem, mozi, ilyesmi)hanem otthon megnéztek DVDn egy filmet, akkor a csaj húzta a száját, hogy ez neki nem jó, rinyált ezerrel, veszekedett vele, és ezek miatt egy idõ után kidobta.. utólag persze az is kiderült, hogy csalta ezerrel.. És ez az ismerõsöm soha nem lépett félre, amire vágyott a csaj, mindent megadott neki, tényleg nagyon szerette.. erre ezt kapja..? Na, de most akkor mondjam azt, hogy az összes nõ k*rva..? Mondhatnám, de nem fogom, mert nem volt dolgom az összes nõvel, így nem is alkothatok véleményt az összesrõl.. Ahogyan te sem alkothatsz véleményt az összes pasiról, pár rossz tapasztalat alapján..
Honnét vannak ezek a statisztikai adatok?
ne általánosítsunk már. szerintem igenis léteznek olyan pasik akik nem kúrnak félre, és akikben van tisztelet a partnerük felé és ha 80%ban szexbõl is áll az életük akkor azzal a nõvel élik meg akit szeretnek. igen persze vannak ellenpéldák, én is 70%ban olyan férfiakkal akadtam össze akik csak a szexre mentek, de õk is tudtak szeretni és õk is értékes emberek voltak csak nulla önkontrollal, de ha ez kiderül akkor a mi felelõsségünk is, hogy mi lesz velük, mert aki hopp ágyba ugrik velük, csak erõsíti bennük az alfahím képzetet és megint ott tartunk ahol a part szakad, hogy jaj mi miért nem találunk egy normális pasit sem...talán mert nagyon sok nõ sem ér többet annál minthogy néha megdugják...néha már egy beszélgetést nem tudok végigvezetni nõkkel anélkül, hogy ne pilláznék hogy mennyire szõke az illetõ vagy mennyire arra koncentrál, hogkülsõleg partyképes legyen. szex közben úgysem beszélgetnek a globális problémákról. ha lenne annyi agyunk akkor valahogy ki tudnánk szûrni a normális pasikat...de mindig benne van a buktató, mindig vannak nagyon jó szinészek akik miatt a földre kerülünk és akkor kész jön megint hogy minden pasi egy barom aki csak a farka után megy..de NEM mert én szeretném azt hinni hogy ez így van és elõbbb-utóbb megtalálom azt aki nekem kell és akivel együtt tudok élni. lehet hogy áldozatokat kell hozni érte vagy küzdelmes lesz az indulás, de ha látok benne esélyt, akkor megpróbálom, mert végülis mi a frászért élünk? mi adja a legtöbb boldogságot az életben? család, szerelem szenvedély ....és ezeket csak tõle kapom meg 19L
Hát ha valaki 35 évesen ilyen gyerekes, akkor azt a nõ is észrevehette volna. Persze mint tudjuk a szerelem elvakít. De akkor miért is olyan jó, hogy a nõi agy 80%-át a szerelem teszi ki? :)
hát szerinted? a pasi akarta jobban csak berezelt..meg ugye már nem tetszett neki az asszony...mert meghízott..inkább ment a buta top libák után
ha meg közös megegyezés a gyerek, és a pasi mégis továbbáll, akkor tessék a szart is kiverni belõle. mert bunkó, tapló dolog az ilyen. persze megint más a helyzet, ha agyereket cska a nõ erõltette...
a gyerekes kérdésre a megoldás nagyon egyszerû: védekezzetek, és akkor nem lesz ilyen gond
érdekes..pl ismerõsömnek az anyja olyan 30-31 lehetett mikor megszülte a gyerekét a férfi egybõl odébb állt..és a férfi 35 éves volt..;)
16:26 LOL nagyon értelmes lehetsz és felfoghatnátok, h senki enm állna tovább, ha nem 18 évesen akarnátok gyereket, vagy ha házasság után is hajlandóak lennétek a szexra, nem cska valami "bemutató verziót" nyomnátok a férfiaknak h elvegyen titeket. mert a nõk is csak arra akarjáka férfiakat, hogy elvegye õket, és lehessen gyerekük.
sõõõt még a gyereket is veri..
Vagy mint mondtam elhagyja a nõt aki neveli a gyereket, vagy éppen veri a feleségét és iszik..;)
Az a vicc, hogy sírnak a lányok h "dobott a pasi". Persze, az a pasi aki a suli menogyereke, a "falu bikaja", mert ugye minden csajnak az kell... A normalis fiuk meg nem talalnak maguknak lanyt... Ez a szomoru. Van egy ismerosom aki nem is all szoba olyan fiuval, aki nem uti meg nala a lecet (ami mellesleg nagyon magasan van). Nem volt meg egyetlen egy normalis kapcsolata sem... Ajanlattam mar neki hapsit, akirol tudom h rendes, de azt mondta, alacsony, nem tetszik, mert en a kisportoltat szeretem... Naa ennyit a lanyokrol...
Én is ismerek ilyen csajt, ráadásul neki a külföldi menõcsávók jönnek csak be, sõt ráadásul mindig egy árnyalattal barnábbak mint a magyar fehérember, normális fiúkra rá se néz. Aztán sír, hogyha a csávó megüti (!) mer nem szopja le (!). Bár nem is értem, mit akar az ember lánya, pl egy török gyerektõl? A szexen kívül. Aztán meg jön a szokásos duma, h minden pasi egy fasz!
Mert a nok meg a ferfiak is alszentek. Itt sir a szajuk, h becsapjak oket, meg keresik a rendes csajt/hapsit, de az igazsag az, hogy a valo eletben minden csajnak a meno, jokepu pasi kell es minden fiunak a dogos szexbomba. Ez az igazsag, mondjon barki amit csak akar. (persze tisztelet a kivetelnek)
Szerintem nem kell ezeket a srácokat bántani, én megértem. Én ugyanígy érzek a bunkó srácokkal kapcsolatban, örülök, hogy van pasi, aki belátja hogy a nõk 99%-a hülye r.ngyó. Csak vegyetek már minket is észre. Miért kell minden rendes férfinak hülye libára bukni? :( 21/L
Lány létemre hányni tudok az ilyen "szõrös lábú feministáktól" Hölgyeim és lányok és természetesen a másik oldalnak is szól. Egymást formáljátok, csiszoljátok. Szóval minden "minden férfi [email protected]" és "minden nõ k.rva" típusú mondat után nézzetek a tükörbe és köpjetek egy nagyot. Rengeteg nagyképû, ostoba férfi van ahogyan sok ezekhez való buta liba is. De ettõl az én életem még nem fog megváltozni. Én megválasztottam az utam, ami nagyon messzire kanyarodik mindkét csoporttól. Vagyok olyan szerencsés, hogy van egy tündéri férfi akit páromnak tudhatok és akiben mindent megtaláltam amit csak kereshet egy nõ. Ennek megfelelõen én is azon vagyok, hogy mindent megadhassak neki ami csak erõmbõl telik. Imádjuk egymást, rengeteget szexelünk és boldogak vagyunk. Fura mi? 22/l
Szerintem te nem vagy normális. Most kb. úgy mondtad el, hogy minden pasi, és minden csaj egyforma. Rohattul emberfüggõ az egész. Olyan mintha azt mondanám, hogy minden nõ szereti a marcipánt. "Ez nem általánosítás hanem igazság..." Ez rohattul általánosítás. És szerinted mi a helyzet pl az aszexekkel? Szerintem te nagyon buta vagy.. :D
20:24esnek nem nagyon értem a problémádat, azt mondod hogy ezek a kikent pics*k nem a szürke közegbõl válogatnak (ami igaz kivéve ha abban a közegben pénzes szürke alakok is vannak) az rossz ? vagyis neked ilyen nõ kéne? tényleg nem kötekedésbõl, egyszerûen a gondolatmenetedet szeretném lekövetni. mert az tuti, hogy egy normális srác nem tudna érdemben elszórakozni ezekkel a nõkkel, mert õk csak mutogatni jók..néha még azt sem mert egyre inkább gáz amit mûvelnek. szóval én a helyedben örülnék, hogy ezekkele a nõkkel nem kell foglalkoznom, és a rendes lányokra összpontosítanék szintén a szürke masszából..tudod körülnézel és kell hogy legyen egy!!! ne add már fel... 19L valahonnan az elõzõ oldal aljáról :)
Mit is mondhatnék? Szerintem te egy komplett idióta vagy, és nagyon szánalmas a gondolkozásod. Semmivel sem vagy jobb a hülye hímsoviniszta p.csöknél. Ez az általánosítás meg túlonúl primitív. 21/L
Te utolsó csaj, biztos beteg vagy hogy nem a hagyományos felállásból válogatsz. Olyan kell neked mint én, nekem meg olyan mint Te, nem akarsz dobni egy maszek levelet?
20.24-esnek igaza van. a csajok le sem szarják a normális pasikat. mert nekik a vagány csávó kell, mert az olyan férfias, menõ stb. aztán amikor megcsalja õket meg semmibe veszi na akkor jön a siránkozás, hogy de hát miért.. aztán persze legközelebb ugyanazt a típust választja és ugyanígy jár, és ez megtörténik még párszor. és aztán jön az , hogy minden pasi egyforma csak a szex érdekli stb.. nekem 3 komoly kapcsolatom volt eddig. egyik sem volt egy érdektelen, szexmániás. érdekes, nem ?
Miközben tényleg ott vannak a tisztességes erkölcsre nevelt pasik a nagy szürke masszába, merthogy nekünk jólfésült csendes gyerek nem kell aki nem szokott mattrészegen hõzöngeni a helyi dühöngõben heti 3-szor sõt még nem is bagózik. Szinte átgyalogolnak az ilyen sokkal többre érdemes pasasokon a maguktól elszállt kinyalt s*ggû r*bancok, ha meg mégis eszébe jut az egyiknek elhívni valamelyiket ezek közül, hogy randira hívja akkor jóformán épphogy körbe nem röhögik, jöhet a szokott kamuduma, hogy bocsi hát most épp nem jó mert izé meg ígyúgy. Rosszabb esetben kertelés nélkül megkapja hogy mi a francokat akarsz kis tojásképû? Aztán a sokadik ilyen után majd aki értelmesebb gyerek lett volna az is majd köp az egészre, és lesz belõle egy befásult vagy nemtörõdöm pökhendi figura, a jogos felfogásával hogy mindegyik csak egy haszonlesõ [email protected], mert végigjártam a létrát és mindegyik foka ugyanolyan értéktelen senki volt. Igazat adok neki!
Elõzõ! Meg apa a szart is kidolgozza magából, hogy eltartsa a családot!;)
Jaj istenem nõ és férfi nélkül nincs gyerek!!!! De az tény, hogy a nõ neveli jobban a gyereket, és többen vannak azok a férfiak akik tovább állnak mert megrettentek az apaságtól és inkább élveznék tovább, hogy dughatnak.. Jó esetben anyád mos rád, anyád fõz, õ tanít a legtöbb dologra, õ hordoz a szíve alatt, õ szenved veled akár egy napot is, hogy megszüljön hatalmas fájdalmakkal küszködve!!!! Az apa meg csak elélvezett, mint máskor...ehhez mit szólsz?
de az akkor is igaz, hogy a pasik létet a szex teszi ki:D
én is sokat gondolkoztam ezen és rájöttem, hogy: IGEN A PASIK MIND ILYENEK... sajnos ez van el kell fogadni... szerintem nem általánosítás, hanem igazság...a kettõ meg persze, nem ugyanaz. már kapcsolatot sem merek létesíteni senkivel, mert félek, hogy na mikor csal már meg...mert megfog, ahogy eddig mind..félek, hogy csak a szex miatt van velem fõleg, szerelmet alig vagy talán nem is érez..és rá kell jöjjek: TELJESEN IGAZAM VAN.
Azért, mert odaírod, hogy nem általánosítás, attól még az marad, méghozzá mintapéldány. Másrészt egy férfi is meg tud sértõdni, ha egy ilyet beszólsz neki, amit írtál, akkor ne csodálkozz, hogy csípõsen válaszol. És itt nem arról van szó, hogy igazad van-e vagy nem, hanem arról, hogy a választott párunkat nem szokás sértegetni szándékosan. Harmadrészt a feltéetelezés, hogy minden pasi jó és minden nõ rossz, elve abszurd. Egy kapcsoltban két ember van. KETTÕ, nem csak a férfi! 20 év múlva meg csak a szexrõl szól... ja, nagymuterék is folyton párzanak úton-útfélen, 1 percig nem húzzák szex nélkül... Gondolom mindenki nagyszûlje ilyen, hiszen õk több, mint 20 éve vannak együtt:P
A kérdező hozzászólása: Akkor egy pasi sem érdemel meg egy kapcsolatot, hiszen annak a szerelemrõl kellene szólnia, és milyen az ha a pasi inkább a szexért van a csajjal? Az egyik többet adjon bele, mint a másik utánna pedig szenvedjen?? Amúgy miért baj az ha a csajok is ilyenek lesznek? Alig van férfi aki komoly kapcsolatot akar, ezért mondtam, hogy 20év múlva nem is lesz normális kapcsolat, mindenki csak dugni fog...
a férfiak 80% szex, 20% szerelem a nõk 20% szex, 80% SZERELEM. így egészítik ki egymást:D jobbat nemtudok kitalálni:D amúgy mind a 2 nemben vannak kivételek. mostanra már egyre több az olyan nõ, aki csak dug és semmi más. nincsen sz6erelem, csak a kefélésre megy. és a féárfiak között is vannak olyanok akik inkább a szerelmet részesítik elõnyben.
A kérdező hozzászólása: másodiknak pedig csak annyit, hogy.. a rosszul választó emberek is akkor jönnek rá, hogyha a pasi ment a farka után;)
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló is tipikus férfi, akinek csak farka létezik, de esze az nemsok...kinek van szüksége egy olyan pasira aki lemaradt az õsemberek szintjén? Aki csak dugni tud? Senkinek..ennyit errõl.. utolsónak pedig: igen sajnos ilyenek mind, és ez nem feminizmus..ez így van, akárhogy takaróznak soha nem fognak megváltozni.
Persze, csak nehéz ilyet találni, mert mind hazudik. Én egy mindenki szerint tündér pasassal jártam, mégis megcsalt, soha nem gondoltam volna. A válasz mi volt? Ment a farka után. Köszönöm.
alapjában véve más a nõ és a férfi (a nõk érzelmesebbek) de nem minden férfi egyforma mint ahogy a nõk sem. szerintem az emberek 80 % rosszul választ párt , aztán meg siránkozik, hogy nem azt kapja amit szeretne. én egyik kapcsolatomban sem tapasztaltam azt hogy a pasimat csak a szex érdekelné, pedig már 30 éves vagyok. olyan férfit kell választani aki nem csak felszínes és nem csakis a szex érdekli :)
16:03: Persze, ebben egyetértek.. :D De ettõl még nektek is ugyanolyan jól esik a szex, mint nekünk.. :) Vagyis hát még jobban is.. :D :P De most mi errõl nem tehetünk, hogy így lettünk megalkotva.. :) Egyébként én is elítélem az összes ilyen pasit, akik csalnak állandóan, meg verik a barátnõjüket.. na, ilyenkor tudom szégyellni igazán, hogy pasinak születtem.. :S
Elhúzhatsz zárdatölteléknek ha képtelen vagy ezzel együttélni, nehogy már itt sírd el a hõsök bánatát, hogy jajj minden pasi olyan szemét, meg csak a puncim kell nekik, utána meg kidobnak mint a taknyos zsepit. Hát kb csak annyit tudok javasolni, ha olyan [email protected] vagy hogy nem tudsz összesedni egy normális pasit vagy szimplán hülye vagy ahhoz hogy megtartsd aki épp akadt, akkor ne erõltesd, nem neked való ez a mûfaj, de ne itt próbáld beadagolni ezt az eszetlen hülyeséget, hogy mindenki ilyen, mert pl igen én is fontos részének tartom a szexet a kapcsolatban mert az a legbensõségesebb dolog 2 ember között, ha nem tetszik akkor neked nem muszáj csinálni, attól még a többi 6 milliárd embernek tetszik, és enélkül nem megy egy egészséges kapcsolat. De emellett nem tudnék pasi fejjel se olyan mellett maradni napoknál tovább akit rühellek mert nincs olyan minimális dolog se amit tudnék benne szeretni, mert érdekes én is ezt keresem a másikban h szeressem. Más kérdés hogy a pasik javának naponta jöhetne 2 alkalommal egy jó kis hentergés, nektek a nagyon tartalmas fingfûrészelés mellett csak heti 3x jönne meg a kedvetek magától. Ennyi a különbség kiscsíra, érted már?
Kérdezõ! Dugunk?
Hat ha a pasik ilyen rosszak, nem értem, h a nok megis mit szeretnek bennuk. be kell alni leszbikusnak, oszt meg va noldva a keleti kerdes. Ejnye bejnye, ezek a bunko, szexmanias pasasok......hogy sajnalom szegeny artatlan, szerelmes lanyokat. Hagyjatok mar abba riiibancok, ne sajnaltassatok magatokat, mert higyjetek el nallatok sokkal rosszabb a helyzet, hazug, sunyi, penzehes kuurva az osszes no. Ezert nem elek parkapcsolatban, a noket csak targynak tekintem, mert nincs szivuk. szuksegleteimet az oromlanyokkal ki tudom elegiteni Valamikor hittem a szerelemben, de annyi atbbbaszas utan, ez az erzelem kialudt. Minden no ku..va
Nem csak a szexról kellene szólnia..sztem..nekem fontosabb a szerelem..
és amúgy te hol lennél ha apád nem lett volna oda a szexért he?
szerintem a szerelem és a szex két nagyon is összetartozó dolog, nem értem miért kell különválasztani! egy normális párkapcsolatban legalábbis. ahol mondjuk a lány álmodozó típus, vagy menthetetlenül prûd, ott neki bajai lehetnek ezzel. akik a rózsaszín amerikai romantikus filmeken nõttek fel, azok talán el vannak tévedve. a világ a szexrõl szól, és kész. és a csajoknak is ugyanolyan fontos a szex.
16:12 itt az újabb példa..egy nagy macsó pasi, aki nagynak képzeli magát, de egy 8 éves kislány le tudna oltani..az ilyenek, mint te...az ilyenek miatt kell szégyelnie magát a férfiaknak, hogy nagy az általánosítás...
Utálom az ilyen feminista, frigid piiiináákat. képzeld, engem a szex csak nagyon ritkán érdekel, általában a barátnõim sûrûbben akarják, mint én. Ez mindig így volt. És a haverokkal is ugyanez a helyzet. Minden nõ kUUUrva. Jo férfiak közt is vannak szexmániás ballllffaszok, de az én tapasztalataim szerint a nõknél ez gyakoribb. az ilyen feministák piiiinák, mint te, keressenek maguknak egy csajt, ha a pasik olyan szemetek, mocskok, perverzek és bunkók, vagy vegyetek egy vibrit. Szabad országban élünk, nem kötelez senki h pasik után koslass. Ugyh hajrá. de keress egy ilyen feminista mozgalmat és ott kibeszélheted magad a sorstársaiddal. 23-F
Neked sem lehet sok eszed, hisz csak általánosítani tudsz. Azért, mert téged átvágott valaki, nem kellene ennyire hülyén kezelni a dolgokat.
nem tehettek róla, de azért nem kellene elfejteni, hogy a szerelem sokkal jobb és inkább az a fontosabb...na hoppá, ez pedig a ti hibátok...ha régtõl úgy lenne tartva, hogy a pasik is szerelmes típusok (hiába a szex lenne a lételemük) akkor lehet, hogy az lenne a fontosabb...sajnálom, hogy az összes férfinek fontosabb a dugás..elszomorító
És akkor mi van? Egyik fél sem tud változtatni a másikon, mégis szükségünk van egymásra! 23/F

Srácok, örülnétek neki, ha egy ilyen nő elégítene ki titeket úgy, ahogy a videón is van?

http://www.xvideos.com/video2429914/nicole_savage_muscle_blo.. meg kell hagyni, jól csinálja

Legjobb válasz: Én nagyon félnék.

Én nagyon félnék.
Ne haragudj, de én akárhogy nézem, nem látok nõt a filmen... Milyen nõ?
atya világ nem jól csinálnám még megverne :DD F
Fújjj! Szívlapáttal b*asznám tarkón.
Az tuti, ennyi erõvel Lutz-al is kefélhetnék a Gyûrûk urából...
Ez max akkor fordulhatna elõ, ha Hulk megerõszakolna. Vagyis egyértelmûen nem.
ahogy a videón van, úgy igen, aztán hogy ki... sötétben akár ilyen is lehet mindenesetre ritka gusztustalan mellei vannak
fúj ...
Nem tudom eldönteni, hogy meleg lennék vagy szerzetesnek állnék-e inkább.

Vámosi-Nagy Nóra: Klikk! -Ahogy a kutyák szeretnek tanulni c. könyvet, hol tudom megvenni?

Már mindenhol kerestem, de se újonnan se használtan nem találom meg sehol. Nem tudjátok, hogy hol lehet mégis beszerezni vagy esetleg nem tudtok olyat, akinek megvan ez a könyv és eladná?

Legjobb válasz: Úgy tudom nincs jelenleg belõle új példány.

Úgy tudom nincs jelenleg belõle új példány.
A kérdező hozzászólása: és használt?
Úgy tudom, h ki fogják adni újra! A vakkanto.hu webáruházát figyeld néha!
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm!
genetika ... nekem volt 25 éves vörös barátnõm aki õsz volt :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!