Találatok a következő kifejezésre: Ahhoz hogy regisztráljam az uefa euro (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért crash-el be a TekkitLite-om?

Eddig tökéletesen működött, de mostanság ha megpróbálok belépni egy világba vagy egy újat szeretnék legenerálni akkor lefagy és
ezt írja ki : Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!

0

Amikor el indítom a a Metin2lifet akkor ki ad egy hibaüzenetet amiben az van hogy Log: system. Py (line:273) RunmainScript. Mit lehet ilyenkor tenni? Ja és régen működöt.

2

én nekem van egy xbox 360 slim 250gb/go-m és járt hozzá xbox live gold én beirtam a kódót amit kaptam hozzá tudok is multizni meg internetezni rajta de van egy problémám. Többi lent?

nah szóval tudok multizni meg használni rajta az internet explorer-t de viszont a havi 2 bonus játékot valamiért nem tudom letölteni most pl a halo3 a bonus game rá is megyen hogy games wich gold vagy mi ott rámegyek a halo3 ra de nem az van ott hogy download free hanem hogy 29000FT rámegyek és csak azt hozza ki hogy cancel megy hogy add payment option.De mivel én még csak 15éves vagyok sajna nincsen credit kártyám és nem tudom megadni nah szóval azt hogyan tudnám megoldani hogy le tudjam szedi a havi 2 játékot??? nagyon fontos lenne .... Előre is köszönöm a válaszokat :)

2

A howrse-n ismer valaki olyan lovat ami jó lenne a 96. célkitűzéshez? (Adj egy almát egy olyan lónak, amely 2011-10-31-án született)

Közösség: Adj egy almát egy olyan lónak, amely 2011-10-31-án született! Tudtok ilyen lovat mondani a howrse-ben ???

1

1. Hogy kell a minecraft-ba (mester mc) lilával irni ch atbe? 2. Táblára hogy kell szinesen irni?

2

Megvettem a Fifa 14-et szépen fut, de nincs közönség. Ezt, h lehetne orvosolni?

Egy kicsit bővebben:a Fifa 12-nél és a 13-nál ilyen problémák nem voltak.Lehet-e eszt egyátalán orvosolni? Előre is közszönö a válaszokat:)

0

LoL Mystery Gift ikon bug?

Szóval ha én küldök a haveromnak (és ő is nekem) és véletlen 1 harrowing skin-t tartalmaz akkor megkapom mind2 ikont? (ügye az tartalmazza amit én kapok)

0

Üdv! Szert tettem egy rgh Xboxra, elég laikus vagyok még a témában. Olyan problémám lenne, hogy a freestyler 3-ra tettem egy új skint (valszeg nem hozzá való volt) és azóta nem indúl el. Hogyan tudnám vissza állítani a régit? Kérem valaki segítsen!

1

League of Legends-ben nem enged belépni már vagy 3 napja. Mi lehet a baj? Minden lent.

Már jó ideje játszok, 20as vagyok, de most bejelentkezéskor mindig azt irja ki, hogy rossz a jelszó, vagy a felhasználónév ... az elfelejtett jelszónál meg azt irja ki h nincs is ilyen felhasználónév. Az elfelejtett felhasználó névnáél meg h nincs is ilyen email cím .... Beregiztem újra, de ezeknél is ugyan ez van...

0

Fallout 3 VS Fallout New Vegas melyik a jobb? (DLC)

Azért érdekel mivel megvan a fallout 1-2 de azok nem kötöttek le annyira viszont ahogy láttam a 3 meg a New Vegas az nagyon jó meg minden és gépemen is elfutna csak az egyiket tudnám megvenni szerintetek melyiket? (összes dlcvel mivel most steamen mind2 5€)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!