Találatok a következő kifejezésre: Ahhoz, hogy legyen (890 db)

Routert kell vennem ahhoz hogy legyen wifim?

Siasztok! Per pill most vagy egy sima szarvas netes netem sima egyszerû modemmel! nos én szeretnék itthon is netezni telefonról és kéne wifi! Szóval mit kell vegyek ahhoz hogy legyen wifim! Hogyan lehet azt lekódolni? kb mennyi az ára? Egyszerûen csak be kell dugnom a gépbe azt jól van ?

Legjobb válasz: Igen, routert kell venned. Az ára olyan 5-6 ezer forint körüli. Nem, nem ilyen egyszerû, be is kell azt majd állítani, de ahhoz majd inkább írj ki akkor kérdést, amikor már kezedben lesz a router! (Általában mellékelni szoktak hozzá leírást.)

Igen, routert kell venned. Az ára olyan 5-6 ezer forint körüli. Nem, nem ilyen egyszerû, be is kell azt majd állítani, de ahhoz majd inkább írj ki akkor kérdést, amikor már kezedben lesz a router! (Általában mellékelni szoktak hozzá leírást.)
mibajodvan?
?
Megeszel egy tányér fehérbab fõzeléket!
Remélem, senki nem fogja neked elmesélni.Merthogy lehet, hogy ami neki kicsi, az neked nagy, és veszélyes is.Csinálj inkább valami mást.
A kérdező hozzászólása: Nem csinálnám meg mert nem is merném csak kíváncsi vagyok.
Kindertojás belseje, az a mûanyagtojás, bele sütõpor, és eg ykevés víz, becsukod, felrázod, eldobod, robban, kijön belõle a cucc. :)
A kérdező hozzászólása: köszi valami ilyesmi egyszerûre gondoltam ezt tesómmal ki is próbálom.
Ne a tesódon. :D Összekoszolódik. Kiskoromban folyton ijeneket dobáltunk, édesanyánk idegeit feszítve, nem örült, hogy ilyen gyorsan fogy a sütõpor.

Tényleg a Facebook kell ahhoz hogy legyen pasim?

De most komolyan? Én nem vagyok fent FB-n, de a barátnőim mind ott szedték fel a pasijukat és ez olyan rossz, hogy már csak nekem nincs barátom az osztályból. Ilyen diszkókba nem nagyon járok, kisvárosba élek és hiába megyek el így napközbe bárhova is, úgy nem lehet ismerkedni. Most ha fent lennék facen akkor nekem is lenne/lehetne barátom?

Legjobb válasz: kérdezd már meg anyukádékat, hogy ismerkedtek össze _) biztos nem FB-n

kérdezd már meg anyukádékat, hogy ismerkedtek össze _) biztos nem FB-n
A kérdező hozzászólása: Grat nektek. :)
Basszus ugyan ebben a helyzetben vagyok... Most itt írogathatjátok, hogy "Úristen már megint a Facebook, manapság már mindennek ez az alapja?! Milyen elromlott világban élünk" De tök igaz! Az én egyik legjobb barátnõm is úgy jött össze a pasijával, hogy ráírt Facebookon, és elkezdtek chatelgetni. Már 1 éve együtt vannak. De gondolj bele... ha nem lenne a facebook akkor még mindig szûz lenne vagy mi? :) Én sem használom a Face-t, és hát mondanom sem kell, hogy nincs barátom. És szerintem még egy darabig nem is lesz. Most akkor képzeljük azt, hogy van barátom. Akkor sem lennénk meg a Facebook nélkül, mert akkor gondolom cikinek érezné a srác, hogy nem válthatja át az állapotát "kapcsolatban"-ra. Kénytelen leszek én is használni, mert egyszerûen rá vagyunk kényszerítve. Nekem még plusz problémát jelent, hogy nem vagyok valami fotogén, és fogalmam sincs milyen képet rakjak fel magamról :/
Jó az iwiw is. Érdekes módon azt senki nem szidja, pedig kb ugyanazt tudja, mint a fészbúk. Kelleni nem kell, de mint látod, könnyebb. Ha meg élõben nem megy az ismerkedés, neten meg nem akarsz, akkor ne csodálkozz, hogy nem jön össze.
Én fent vagyok azon a vackon, mégsincs barátnõm. De továbbra is szívesen ismerkedem lányokkal, fõleg hajdú-bihariakkal. Sziasztok, a hajdú-bihari srác voltam! 22/F
9-es vagyok! Az nem baj, sõt van aki kifejezetten erre bukik mint például én. Csak arra kell vigyázni hogy sokan kihasználják az ilyen természetû lányokat, szal én csak azt tom tanácsolni, hogy sose ad túl könnyen magad, inkább ismerd meg jobban és úgy haladjatok tovább ha majd összejösz valakivel.Sok szerencsét!:) 20/F
iwiw..háát sztem nem ugyan olyan jó fele anynian sincsenek fetn mint a facebookon..a facebook már mindenkinek van..
Nekem sincs facebookom fiú létemre, és nem érzem semmi hátrányát... amúgy sem csak a netes ismerkedés létezik!
hol laksz? :D mutassuk meg nekik, hogy Facebook nélkül is lehet kapcsolat ;)
Ezzel én is így voltam:DEzért ismerkedtem neten keresztül..My vipen megtaláltam a szerelmemet felvettem msn-re kilencedikes voltam és már két és fél éve együtt vagyunk...Azóta is...ÉS msn-en ismerkedtünk meg és egyszer találkoztunk és ennyi most meg minden áldott nap együtt vagyunk:) (L)IMÁÁÁDOM:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: azok megvannak, úgyhogy nincs baj. De élõben nem is tudok ismerkedni mert szégyenlõs vagyok. :(
ez vicces...:)
Elég gyakorikérdéseken is egy felhasználó és jól megfogalmazott kérdés és egybõl beszélgetni akar majd veled minden hiéna.
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam ki...
Elpusztult egy agysejtem...
A kérdező hozzászólása: :D
Háát már mindenkinek van facebookja és mindenki ott ismerkedik...:D Igen lehetséges hogy ott jobban tudsz ismerkedni!
A facebookon nem múlik semmi.Szerintem a közös érdeklõdés, baráti társaság hozza össze az embereket, egy párkapcsolathoz azért kellenek elõzmények, beszélgetés élõben, ez nagyon fontos.Facebookon a felszínesség a jellemzõ, mindenki a szép és jófej énjét adja, élõben meg nem is tudnak egymáshoz szólni.Csak azért, hogy neked is legyen, ne keress pasit.Inkább várj türelmesen és élvezd ki azt ezt az idõszakot, ismerkedj a sulin belül, szerezz új barátokat.Élvezd a fiatalságod!
Agyad kell hogy legyen pasid, meg két szép mell:D
A kérdező hozzászólása: tegnap 18:16 Mennyire igazad van! Egyetértek veled! :) ) Jah, és hát én se vagyok valami fotogén, szóval...:S


Windows XP SP2-re felraktam a (PRO XP-t) egy alaplapi drivert, és utánna amikor feltelepíteném ezt a Chipset-et, ahhoz hogy legyen internet (INF_allOS_9.1.2.1008_PV) akkor ezt írja ki, de miért?

http://noob.hu/2012/02/11/056.jpg Pedig már sokszor csináltam így, akkor nem volt vele baj, most kiírta! Igaz egy másik winchesteren, de mást viszont rá tudtam telepíteni csak ezt nem!

Legjobb válasz: Direkt levoltak mentve, hogy ezek kellenek ehhez a géphez, amikor XP Professional kerül rá (SP2)

A kérdező hozzászólása: Direkt levoltak mentve, hogy ezek kellenek ehhez a géphez, amikor XP Professional kerül rá (SP2)
A kérdező hozzászólása: win7nél nem kéne foglalkozni az ilyenekkel, de azt meg nem találom perpill.
Úgy bírom, mikor valaki lefotózza a monitort és azt a képet tölti fel, mert még ahhoz is hülye, hogy printscreent csináljon... Amúgy én javasolnék egy DriverPacks letöltést. Azon minden driver rajta van és nem kell keresgélni, hanem rá lehet bízni a rendszerre és majd megtalálja a CD-n, hogy melyik kell.
A kérdező hozzászólása: igen azért fotóztam le képzeld, mert ez egy másik vinyó és nincs net h noob, vagy kepfeltoltes.hu-ra fekrakjam -.-"
A kérdező hozzászólása: de azthittem a kérdésbõl ez feltûnt.. xD

Tényleg elég az egy fiúnál hogy jól néz ki ahhoz hogy legyen barátnője?

"Csajozási tippek: Nézz ki jól!" Nem tartom magam rondának, bár sose tudtam a csajok érdeklődését felkelteni. Ez azért is van mert én nem kezdeményeztem senkinél, a csajok meg nem egy kezdeményező típusok. 1 hete viszont 2 csaj nyomult rám, pedig nem voltam jó passzban. Szerintem ez jelent valamit. De engem egy teljesen más lány érdekel! Eleinte nagyon jól elbeszélgettünk, azt hittem tetszek neki de mostanság szinte átnéz rajtam. Nem tudja rólam hogy totál belezúgtam. Ahogy észrevettem, más fiúk szemében teljesen átlagos lány. Beszélgettem róla egy-két haverommal és értetlenkedve néztek, szerintük csúnya. Számomra viszont Õ a tökéletes! Van valami tippetek hogy mit csináljak? Hívtam már hogy találkozzunk valahol de nem akar. Akkor látom csak ha összefutunk a városban.

Legjobb válasz: de miééért?? Miért kínózzátok azembereket nap mint nap ilyen kérdésekkel?? Hát old meg ba...ki! Ez a legnagyobb problémád az életben? Vicc...

de miééért?? Miért kínózzátok azembereket nap mint nap ilyen kérdésekkel?? Hát old meg ba...ki! Ez a legnagyobb problémád az életben? Vicc...
A kérdező hozzászólása: Igen ez a legnagyobb problémám! Neked még soha nem tetszett senki???
Igen, bár némelyik csaj azt is elvárja, h gazdag legyél.
nem. kell egy egészséges önbizalom is. ha az nincs nézhet ki akármilyen jól, elég nehezen lesz csaja. helyes pasit is meg lehet alázni amitõl elmegy az önbizalma.
Consolba írd, hogy op és a naved
Ígyvan és ha pluginokat akarsz azt pedig tudsz letöltni.
Hogy azért érthetõ válaszokat is kapj: A run.bat-ba beirod hogy: op név a névhez a neved, vagy ott a szervernél a chatba beirod hogy: /op név És admin vagy. Hogyha addolni szeretnél akkor meg: /give neved tárgy száma és mennyit kérsz belöle. Ennyi az egész :) Pluginokat bárhonnan letudsz tölteni. Bukkit.org-ról is. Ha meg beszeretnéd öket rakni akkor amibe csináltad a szervert abba a mappába látsz 1 plugins nevü mappát, oda bemásolod, megnyitod a szervered, felmész rá, és ott van. Remélem tudtam segiteni :) Sok szerencsét! Hello

Mennyire hatékony a barnito tea? Milyen sürün és mennyit kellene inni ahhoz, hogy legyen látszata?

Legjobb válasz: Én nem vettem észre túl sok változást tõle.Bróbáltam, hogy naponta egyet kettõt és hogy csak azt ittam.(hetente váltottam)

Én nem vettem észre túl sok változást tõle.Bróbáltam, hogy naponta egyet kettõt és hogy csak azt ittam.(hetente váltottam)
Én úgy tudom, hogy 3 nappal elõtte azt kell inni sokat. És cigizni nem szabad, meg egészségesen kell étkezni.
Amúgy ha nem eszik húst, az is édesíti a spermát, meg persze nem cigizik, és nem iszik. :)
Egyetértek a második válaszolóval, köszönöm, hogy kiegészítette amit én írtam :) Egyébként a 3 napot úgy értettem, hogy folyamatosan kell inni 3 napig, tehát nem csak egy alkalommal. De azt is hallottam már, hogy pár órával az akció elõtt kell meginni és úgy is ok. De szerintem többet ér ha valaki egészségesen él és mondjuk minden nap megiszik pár deci ananászlevet ha szereti.
a nagyon sos, es erosen fuszerezett etelekkel is vigyazni kell, ha edesiteni akarod a dolgokat... bar en abbahagytam a dohanyzast, de a baratnom meg azota nemmondta, hogy valtozott volna barmit is az ize:)
a körte is jó, legalábbis a 100%-os vilmoskörte mert bár nem trópusi nagy (de legalábbis a többi nem trópus gyümölcshöz képest nagyobb) % ban tartalmaz gyümölcscukrot, szóval ha nem szereted az ananász még mindig ott a körte.
A kérdező hozzászólása: na hát ez egy igazán jó hír, kedves 5. válaszoló, ha valaki meg tud erõsíteni akkor tiéd minden elismerésem! :)
A kérdező hozzászólása: na hát igen ez az hogy pont az ananász, az avokádó meg a papaya amit kimondottan utálok ilyen mediterrán gyümölcs, a többit mind megeszem :-|

Mennyi idõ, mire egy gránátalmafa teremni kezd? Plusz ahhoz, hogy legyen termése, milyen feltételei vannak?

Csak mert elhatároztam, hogy ültetek, legutóbb ki is csírázott, csak a macska letaposta.

Legjobb válasz: A magról ültetett példányok 7-8 év, a tõsarjakról ültetettek 1-2 év, a dugványról neveltek (ez a leggyakoribb a kertészetekben) 3-4 év múlva teremnek. Egy fiatal dugvány nem túl drága, 1-2 ezer forint. Ha jó helyen van, évente fél métert is nõ, de legfeljebb 5 méterig. Önporzó, talajra nem igényes, és jól gazdálkodik a vízzel, vagyis a szárazabb idõszakot is jobban elviseli. Ha hosszú az õsz, akkor beérnek a termései nálunk is. Azért mi 4 éves koráig nádfonattal minden télen körbevettük, bár -15 fokig semmi baja nem lesz elvileg. Déli fal elé érdemes ültetni, évente egyszer nem árt kicsit megtrágyázni. A szabadban neveltek nagyon ellenállóak és nem igen van kártevõjük sem, csak a cserepeseknek. Ha a macsek letapossa, vedd körül lécekkel amíg nem lesz legalább fél méteres.

A magról ültetett példányok 7-8 év, a tõsarjakról ültetettek 1-2 év, a dugványról neveltek (ez a leggyakoribb a kertészetekben) 3-4 év múlva teremnek. Egy fiatal dugvány nem túl drága, 1-2 ezer forint. Ha jó helyen van, évente fél métert is nõ, de legfeljebb 5 méterig. Önporzó, talajra nem igényes, és jól gazdálkodik a vízzel, vagyis a szárazabb idõszakot is jobban elviseli. Ha hosszú az õsz, akkor beérnek a termései nálunk is. Azért mi 4 éves koráig nádfonattal minden télen körbevettük, bár -15 fokig semmi baja nem lesz elvileg. Déli fal elé érdemes ültetni, évente egyszer nem árt kicsit megtrágyázni. A szabadban neveltek nagyon ellenállóak és nem igen van kártevõjük sem, csak a cserepeseknek. Ha a macsek letapossa, vedd körül lécekkel amíg nem lesz legalább fél méteres.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)
-15-ig valóban nem lesz sok baja, de Mo.-n nem ritka a -20 fok, és akkor tövig fagy, ha nem takarod rendesen a nagy hidegekben (3-4 évente). Náddal nem sokat érsz a takarással, ugyanúgy kihül.
A nád nálunk csak biztonsági takarás, ami megtartja a pokrócokat, rongyokat és a hungarocellt is. Még 50 centis korában sem volt 1 centi elfagyása sem, hiszen ahogy írtad az utóbbi években itt Pesten nem volt -15 sehol. Reméljük nem Zabaron akarják nevelni. Ha lesz komolyabb fagy, akkor is egy este vagy egy nap alatt lezajlik, amire általában a meteorológia idõben felkészít és ebben az esetben 4-5-6 fok különbséget lehet biztosítani a szigeteléssel. Én még azt is szoktam, hogy 20-40 centi magasan felcsirkézem mint a fiatal szõlõt.
3 éve -20 fokot mértem itt Pesten.
Elõfordul ilyen hideg, de egy idõsebb gránátalma takarással átvészeli. Gyakran elõfordul, hogy az északi oldalán a háznak -15 fok van, addig a déli oldalon "csak" -11.
ha napközben be van borulva, és éjszakára kiderül, akkor tök mindegy, hogy északi vagy déli oldal. Ami segíthet az épület közelsége, domborzat, takarás, belvárosi hõszennyezés. Az enyém takarással átvészelte a -20 fokot, de elõtte kb évente tövig fagyott, és még 15 évesen se termett emiatt. Kellett neki 4 év elfagyás nélküli tél, hogy teremjen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!