Találatok a következő kifejezésre: Ahhoz, hogy legyen (930 db)

Routert kell vennem ahhoz hogy legyen wifim?

Siasztok! Per pill most vagy egy sima szarvas netes netem sima egyszerû modemmel! nos én szeretnék itthon is netezni telefonról és kéne wifi! Szóval mit kell vegyek ahhoz hogy legyen wifim! Hogyan lehet azt lekódolni? kb mennyi az ára? Egyszerûen csak be kell dugnom a gépbe azt jól van ?

Legjobb válasz: Igen, routert kell venned. Az ára olyan 5-6 ezer forint körüli. Nem, nem ilyen egyszerû, be is kell azt majd állítani, de ahhoz majd inkább írj ki akkor kérdést, amikor már kezedben lesz a router! (Általában mellékelni szoktak hozzá leírást.)

Igen, routert kell venned. Az ára olyan 5-6 ezer forint körüli. Nem, nem ilyen egyszerû, be is kell azt majd állítani, de ahhoz majd inkább írj ki akkor kérdést, amikor már kezedben lesz a router! (Általában mellékelni szoktak hozzá leírást.)
mibajodvan?
?
Megeszel egy tányér fehérbab fõzeléket!
Remélem, senki nem fogja neked elmesélni.Merthogy lehet, hogy ami neki kicsi, az neked nagy, és veszélyes is.Csinálj inkább valami mást.
A kérdező hozzászólása: Nem csinálnám meg mert nem is merném csak kíváncsi vagyok.
Kindertojás belseje, az a mûanyagtojás, bele sütõpor, és eg ykevés víz, becsukod, felrázod, eldobod, robban, kijön belõle a cucc. :)
A kérdező hozzászólása: köszi valami ilyesmi egyszerûre gondoltam ezt tesómmal ki is próbálom.
Ne a tesódon. :D Összekoszolódik. Kiskoromban folyton ijeneket dobáltunk, édesanyánk idegeit feszítve, nem örült, hogy ilyen gyorsan fogy a sütõpor.
Consolba írd, hogy op és a naved
Ígyvan és ha pluginokat akarsz azt pedig tudsz letöltni.
Hogy azért érthetõ válaszokat is kapj: A run.bat-ba beirod hogy: op név a névhez a neved, vagy ott a szervernél a chatba beirod hogy: /op név És admin vagy. Hogyha addolni szeretnél akkor meg: /give neved tárgy száma és mennyit kérsz belöle. Ennyi az egész :) Pluginokat bárhonnan letudsz tölteni. Bukkit.org-ról is. Ha meg beszeretnéd öket rakni akkor amibe csináltad a szervert abba a mappába látsz 1 plugins nevü mappát, oda bemásolod, megnyitod a szervered, felmész rá, és ott van. Remélem tudtam segiteni :) Sok szerencsét! Hello

Mennyire hatékony a barnito tea? Milyen sürün és mennyit kellene inni ahhoz, hogy legyen látszata?

Legjobb válasz: Én nem vettem észre túl sok változást tõle.Bróbáltam, hogy naponta egyet kettõt és hogy csak azt ittam.(hetente váltottam)

Én nem vettem észre túl sok változást tõle.Bróbáltam, hogy naponta egyet kettõt és hogy csak azt ittam.(hetente váltottam)
Én úgy tudom, hogy 3 nappal elõtte azt kell inni sokat. És cigizni nem szabad, meg egészségesen kell étkezni.
Amúgy ha nem eszik húst, az is édesíti a spermát, meg persze nem cigizik, és nem iszik. :)
Egyetértek a második válaszolóval, köszönöm, hogy kiegészítette amit én írtam :) Egyébként a 3 napot úgy értettem, hogy folyamatosan kell inni 3 napig, tehát nem csak egy alkalommal. De azt is hallottam már, hogy pár órával az akció elõtt kell meginni és úgy is ok. De szerintem többet ér ha valaki egészségesen él és mondjuk minden nap megiszik pár deci ananászlevet ha szereti.
a nagyon sos, es erosen fuszerezett etelekkel is vigyazni kell, ha edesiteni akarod a dolgokat... bar en abbahagytam a dohanyzast, de a baratnom meg azota nemmondta, hogy valtozott volna barmit is az ize:)
a körte is jó, legalábbis a 100%-os vilmoskörte mert bár nem trópusi nagy (de legalábbis a többi nem trópus gyümölcshöz képest nagyobb) % ban tartalmaz gyümölcscukrot, szóval ha nem szereted az ananász még mindig ott a körte.
A kérdező hozzászólása: na hát ez egy igazán jó hír, kedves 5. válaszoló, ha valaki meg tud erõsíteni akkor tiéd minden elismerésem! :)
A kérdező hozzászólása: na hát igen ez az hogy pont az ananász, az avokádó meg a papaya amit kimondottan utálok ilyen mediterrán gyümölcs, a többit mind megeszem :-|
[link]
Önvédelemre pisztoly vagy puska, akár otthonra, akár az utcára hordani: LEHETETLEN. Magyarország nem igazi jogállam, ezért az átlagember nem szerezhet önvédelemre fegyvertartási engedélyt. Nem kapod meg! Most a 10 millió emberbõl 5 ezernek van önvédelmi fegyvertartási engedélye. Azok is politikusok, ügyészek, bírók, rendõri felsõvezetõk és ezeknek a csókosai, haverjai. Ha nem vagy a megyei fõkapitány jó barátja, vagy gazdag vállalkozó sok kenõpénzzel, akkor felejtsd el. Vadászatra: Sokan úgy szereznek éles fegyvert otthonra, hogy "vadászok" lesznek. Így a legkönnyebb otthonra fegyvert szerezni. A fenntartása is olcsó, évi 50-150 ezer forintba kerül, hogy megtarthasd a fegyvert, helytõl függõen. Például egy pump-action shotgunod simán lehet otthonra, ha "vadász" leszel. Az a jó ebben, hogy a büdös életben nem kell eljárnod vadászni sem és úgy lehet otthon fegyvered (csak puskád). Sportlövészet: Hosszú és sok szopással járó folyamat. Keresd fel a kapszli.hu nevû weboldalt, ott leírják részletesen a folyamatát. Röviden: Olyan drága, hogy Magyarországon csak 4 ezer sportlövõ van! Évente csak az hogy megtarthasd az engedélyedet és a pisztolyaidat/puskáidat, kb. 200-250 ezer forintba kerül. Csak gazdagok és a lövészet nagyon nagy imádóinak szûk közössége számára elérhetõ tevékenység ez is ma Magyarországon. Nem normális ország.

Mennyi idõ, mire egy gránátalmafa teremni kezd? Plusz ahhoz, hogy legyen termése, milyen feltételei vannak?

Csak mert elhatároztam, hogy ültetek, legutóbb ki is csírázott, csak a macska letaposta.

Legjobb válasz: A magról ültetett példányok 7-8 év, a tõsarjakról ültetettek 1-2 év, a dugványról neveltek (ez a leggyakoribb a kertészetekben) 3-4 év múlva teremnek. Egy fiatal dugvány nem túl drága, 1-2 ezer forint. Ha jó helyen van, évente fél métert is nõ, de legfeljebb 5 méterig. Önporzó, talajra nem igényes, és jól gazdálkodik a vízzel, vagyis a szárazabb idõszakot is jobban elviseli. Ha hosszú az õsz, akkor beérnek a termései nálunk is. Azért mi 4 éves koráig nádfonattal minden télen körbevettük, bár -15 fokig semmi baja nem lesz elvileg. Déli fal elé érdemes ültetni, évente egyszer nem árt kicsit megtrágyázni. A szabadban neveltek nagyon ellenállóak és nem igen van kártevõjük sem, csak a cserepeseknek. Ha a macsek letapossa, vedd körül lécekkel amíg nem lesz legalább fél méteres.

A magról ültetett példányok 7-8 év, a tõsarjakról ültetettek 1-2 év, a dugványról neveltek (ez a leggyakoribb a kertészetekben) 3-4 év múlva teremnek. Egy fiatal dugvány nem túl drága, 1-2 ezer forint. Ha jó helyen van, évente fél métert is nõ, de legfeljebb 5 méterig. Önporzó, talajra nem igényes, és jól gazdálkodik a vízzel, vagyis a szárazabb idõszakot is jobban elviseli. Ha hosszú az õsz, akkor beérnek a termései nálunk is. Azért mi 4 éves koráig nádfonattal minden télen körbevettük, bár -15 fokig semmi baja nem lesz elvileg. Déli fal elé érdemes ültetni, évente egyszer nem árt kicsit megtrágyázni. A szabadban neveltek nagyon ellenállóak és nem igen van kártevõjük sem, csak a cserepeseknek. Ha a macsek letapossa, vedd körül lécekkel amíg nem lesz legalább fél méteres.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)
-15-ig valóban nem lesz sok baja, de Mo.-n nem ritka a -20 fok, és akkor tövig fagy, ha nem takarod rendesen a nagy hidegekben (3-4 évente). Náddal nem sokat érsz a takarással, ugyanúgy kihül.
A nád nálunk csak biztonsági takarás, ami megtartja a pokrócokat, rongyokat és a hungarocellt is. Még 50 centis korában sem volt 1 centi elfagyása sem, hiszen ahogy írtad az utóbbi években itt Pesten nem volt -15 sehol. Reméljük nem Zabaron akarják nevelni. Ha lesz komolyabb fagy, akkor is egy este vagy egy nap alatt lezajlik, amire általában a meteorológia idõben felkészít és ebben az esetben 4-5-6 fok különbséget lehet biztosítani a szigeteléssel. Én még azt is szoktam, hogy 20-40 centi magasan felcsirkézem mint a fiatal szõlõt.
3 éve -20 fokot mértem itt Pesten.
Elõfordul ilyen hideg, de egy idõsebb gránátalma takarással átvészeli. Gyakran elõfordul, hogy az északi oldalán a háznak -15 fok van, addig a déli oldalon "csak" -11.
ha napközben be van borulva, és éjszakára kiderül, akkor tök mindegy, hogy északi vagy déli oldal. Ami segíthet az épület közelsége, domborzat, takarás, belvárosi hõszennyezés. Az enyém takarással átvészelte a -20 fokot, de elõtte kb évente tövig fagyott, és még 15 évesen se termett emiatt. Kellett neki 4 év elfagyás nélküli tél, hogy teremjen.

Mi kell ahhoz, hogy legyen egy kávéházam?

Egy kávézót szeretnék majd nyitni de nem tudom mik legyenek az elsõ lépések? Minden részlet érdekel!

Legjobb válasz: Pénz.

Pénz.

Mi kell ahhoz, hogy legyen megint dinoszaurusz?

Legjobb válasz: Egy LSD-bélyeg.

Egy LSD-bélyeg.
Gondolom, ha dinókon lovagolnánk, nem kellenének a kocsik? De ennek a logikájába és logisztikájába inkább ne gondoljunk bele.
Mi köze a dinoszauruszoknak a környezetszennyezés megállításához? o.O
A kérdező hozzászólása: Akkor meg kell várni hogy csináljanak dinoszauruszt.Szerintem sikerülni fog.Muszáj lesz, hogy ne szennyezzük tovább a környezetet.
ó dehogy egyirányú! ahogy elnézem itt gyk-n a válaszolók/kérdezôk egy részét, nem hiszem el hogy az emberiség fejlôdne:/
Devolúció nincs, a fejlõdés mindig egyirányú. Az ezután kialakuló kvázi dinoszauruszok csak másodlagosan hasonlíthatnak az õseikre.
Nézegess madarakat, õk dinoszauruszok.
Mivel az evolúció nem egy célzott folyamat, még azonos feltételek között is nagyon kis eséllyel alakulnának hasonló élõlények kétszer egymás után. Minekutána viszont mára minden feltétel teljesen más (már nem léteznek az élõlények, amelyekbõl kialakultak a dinoszauruszok, már más az oxigénszint, más az átlaghõmérséklet, páratartalom, teljesen megváltozott a növényvilág, mások a lehetséges zsákmányállatok, a lehetséges barátságos-ellenséges mikrovilág, stb), kizárt, hogy megjelenjenek olyan élõlények, amik egész máshoz alkalmazkodva éltek. Ennélfogva kizárólag mesterségesen képzelhetõ el dinoszauruszok felélesztése. Ez viszont jó pár komoly technikai akadályba ütközik. A leglényegesebb, hogy nem maradt fent használható DNS (ne a Jurassic park alapján indulj ki, az egy fiktív film).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A dinoszauruszok kihaltak, többet nem lesz igazi dinoszaurusz. Legfeljebb a dinoszauruszokra valamilyen szempontból hasonlító élõlény (de nem dinoszauruszt).
[link]
Idõgép.
Vagy visszafejteni a dns változásait a tyúktól a dinókig, aztán mesterségesen összerakni és kikelteni. Hát erre még várhatsz legalább nyugdíjig.
65 millió éves ép DNS
A kérdező hozzászólása: Én már nagyon várom, hogy legyen dínó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!