Találatok a következő kifejezésre: Aggodjak vagy a (108 db)

Aggodjak vagy ne a rozsaszin folyás miatt?

sziasztok.5 hetes terhes vagyok.menzi kimaradt.doki szerint minden rendben.tegnap este együtt voltunk párommal..ma reggel el kellett mennem nagy wc-re és minimálisan halvány rozsaszin folyásom volt..a folyás az megszokott nálam de nem a szin.nem görcsölök.nem fáj semmim..babás tüneteim ugyanugy kinoznak és még is aggodok.lehet az erölkösétöl?vagy az esti együtt lét?vigasztaljatok..azota nincs semmi..bár a derekam lent fájdogál de az anélkül is szokott..irjatok.

Legjobb válasz: Szerintem az esti együttlét az oka.Ma lehetõleg ne emelj nehezet,és próbálj meg sokat pihenni.Úgyis vasárnap van:)Mivel azt mondod,hogy nincs már így serintem ne aggódj,de azért majd ha legközelebb mész dokihoz,gondolom visszahívott 1-2 hét múlvára,akkor kérdezz rá.

Szerintem az esti együttlét az oka.Ma lehetõleg ne emelj nehezet, és próbálj meg sokat pihenni.Úgyis vasárnap van:) Mivel azt mondod, hogy nincs már így serintem ne aggódj, de azért majd ha legközelebb mész dokihoz, gondolom visszahívott 1-2 hét múlvára, akkor kérdezz rá.
Szia.Nekem is így volt.Annyit mondott a dokim, hogy nyugodtan szeretkezzünk, de ne hûbele-Balázs módjára és a párod, óvatosabban csinálja, ill.ne tolja be tövig.Bocsi, de máshogy nem tudom leírni.Azért kérdezd meg a saját dokidat is.15 hetes kismama Vigyázzatok magatokra.
Én 33 hetes vagyok, volt egy vérzésem 29 hetesen, és most tegnapelõtt. Mindkettõ pár csepp volt. Az elsõ után benntertottak a kórházban egy hétre, kaptam infúziót visszatartás végett. Most is bent akartak fogni, de feküdni otthon is tudok. De a következõnél már most megmondták, hogy bentfognak. Én e tapasztalatok alapján azt gondolom, hogy ha a tüneted csak egyszer jelentkezik, és nem tartós, máskor nem veszed észre, akkor nem kell félned. Sokan a mensi idejében még véreznek is, barnáznak. Ha aggódsz, hívd fel a dokidat, kérdezz rá, v agy menj be az ügyeletre, akkor nyugszik meg az ember. De ha megszûnik az egyszeri tünet, ne aggódj. Pihenj, nem lesz baj:-) (mi is egyben vagyunk még)
Szia! Nekem is volt ilyen kb 16 hetesen. Szex után rózsaszínes, kicsit véres folyásom volt. Szerencsére a babának semmi baja, valószínûleg csak a szextõl volt, azóta csak nagyon óvatosan csinálhatjuk. 27 hetes kismama
Azért mi itt bármit írhatunk, majd akkor lehetsz telkesen nyugodt, ha a doki megnéz...Lehet hogy az esti eggyüttlét az oka, de lehet hogy nem.Nekem az elõzõ terhességnél volt az 5héten rózsaszínezés, majd vérzés, a baba elment....A mostani terhességemnél is volt kb a 8-10 héten rózsaszínezés, de a babának SEMMI BAJA!!Szóval teljesen csak a doki fog tudni megnyugtatni, én a helyedben elmennék dokihoz... 31hetes kismama
Ja bocsi, most olvasom hogy azóta már semmi...Az jó..De azért én egy telefont megeresztenék a dokinak, aztán majd õ eldönti, hogy akar e látni, vagy sem....

27 éves lány vagyok, a pasim megnézi a többi pasit az utcán, és szokta mondani, hogy " de jó pasi, szeretnék én is így kinézni". Aggódjak?

Legjobb válasz: Ehhez miért fontos adalék, hogy te 27 éves lány vagy? Amúgy meg ne aggódj, csak küldd el tényleg sportolni! :)

Ehhez miért fontos adalék, hogy te 27 éves lány vagy? Amúgy meg ne aggódj, csak küldd el tényleg sportolni! :)
véleményem szerint igen :S nekem eszem ágában se volt/lesz más pasira hasonlítani. szóval ez semmiképp se jó jel.
Csak teszteli, hogy neked is tetszenek-e :D
ne aggodj. enis megjegyzem annak epp akivel vagyok, hogy ha jo pasit latok. jo teste van, en is ilyet akarok...meg stb. es nem vagyok meleg.
Ez egy kicsit furcsa. Lehet, hogy tényleg csak hasonlítani szeretne rájuk, esetleg kisebbségi érzése van. Én azért kicsit aggódnék emiatt.
Szerintem is csak önbizalomhiánya van. " de jó pasi, szeretnék én is így kinézni" Ha majd azt mondja, " de jó pasi, tudnék vele mit kezdeni", majd akkor van gond.
"A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy tényleg önbizalomhiánya van, miattam. Gyakran szídom, és mondom neki, hogy járjon kondizni, meg szolizni..." :D A pofám leszakad... ilyeneket mondasz neki, és még csodálkozol, hogy önértékelési gondjai vannak. Szerintem keress magadnak olyan fiút, aki kellõen papucs hozzád, õt meg engedd szépen el, hogy találhasson egy olyan lányt, aki kellõképpen értékeli õt.
" A kérdező hozzászólása: utolsónak: de ez annyira nyál, nem?" Ez is. Minek vagy vele együtt? Mert értékeled a jellemét, vagy mert látszik rajta, hogy szoláriumba jár?
Lehet, hogy tényleg azért csinálja ezt, mert szekálod. A fiúk nem mutatják úgy ki, ha megbántod õket, mint a nõk, lehet ez ennek a kivetülése. Talán beszélgess el errõl vele komolyabban.
mer ha te azt mondod egy lányra h szeretnél olyan szép lenni akkor leszbi vagy?
Ha nem kamu a kérdés, akkor 27 évesen jókora ökör vagy. Az ilyen lányokat szoktam jól megalázni, majd eldobni. Aztán mehetnek pszichológushoz.
hát igen nekem is az a véleményem hogy jobb lányt érdemel nálad a "pasid". mondod neki hogy járjon kondizni, meg "szolizni"... na jó, nincs is mit mondani, már eleve ezzel elárultál magadból sok mindent, meg még jó pár egyéb olyan kijelentéssel, amiket tipikusan az általam "hülye p*csának" minõsített lányok szoktak említeni
A kérdező hozzászólása: Szoliba meg kondizni azért járatom, hogy menõbb, jobb külsejû és magabiztosabb legyen. A kondit szereti, szoliba meg csak hetente kétszer megy. Szerintem ez nem sok!!!!!
Mindegy! A lényeg: NE parázz, nem meleg a barátod.
Nem kell aggódni, nem hinném, hogy veled lenne, ha meleg. Az, h megnéz más pasikat úgymond az meg nem jelent semmit, akik ma izmosnak számító emberkék azok Arnold Schwarzenegger filmjei meg többi izmos embert látva kezdtek el gyúrni. Megnézték, mondták magukba ez de Qrva jó, én is ilyesmi formában szeretnék lenni....Ettõl még nem változik meg senkinek a nemi irányultsága.
Mi az, hogy legyen szolis??? Egyik ismerõsöm is szoláriumba jár, mert a barátnõje azt mondta. Jelzem volt már ebbõl konfliktusa. Eléggé ferde szemmel néznek rá. Pedig azért nem esik át a ló túloldalára, de látszik a bõrén, hogy szoláriumba jár. Fõleg így késõ õsszel. Mondjuk személy szerint én jól szoktam szórakozni (persze mélyen magamban), amikor kérdõre vonnak, hogy én miért barátkozok egy meleggel. A vicces az, hogy kettõnk közül pont én vagyok az. Szóval jól gondolt meg, hogy mire kéred a barátod.
én.is.mindig.megjegyzem.barátnõmnek! de.csak.azért.mert.én.sem.vagyok.izmos.jó.pasi! és.irigy.vagyok.azokra.akik.jól.néznek.ki.és.kisebbségi.komplexusom.is.van.mert.ma.ez.már.elvárás(izmos.test.stb...) szaraspacem.
ebbõl szokott a következõ lépés lenni, hogy alaptalanul féltékenykedik, az át is csaphat betegesbe az önértékelési zavarokat kezelni kell
Szerintem önbizalomhiánya van a barátodnak.Volt egy pasim aki többet nézegette a fiukat az utcán mint én.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy tényleg önbizalomhiánya van, miattam. Gyakran szídom, és mondom neki, hogy járjon kondizni, meg szolizni...
minek basztatod azzal hogy szoliba járjon? az egy dolog hogy elvárod tõle hogy legyen jó izmos hogy meg tudjon téged védeni, no de azért van mindennek határa...
A kérdező hozzászólása: szerintem szexibb, ha szolis....
ne aggódj!csak búza kicsit. legközelebb megis foja a seggüket.
Sztem önértékelési problémái vannak... Ne aggódj, hanem mondjad neki sûrûbben, hogy de nagy vagy meg imádom a férfias jellemed, annyira jó melletted nõnek lenni, és hasonlók!
A kérdező hozzászólása: utolsónak: de ez annyira nyál, nem?
Neked se esne jól, ha csak szidást kapnák, dicséretet nem... Szerintem itt ez a gond.
Nem értem mi ez a szoli mánia manapság.... Tõlem baromi idegen, természet ellenes az egész. A gond az, hogy nem biztos hogy eléggé férfinak érezheti magát melletted. Mert te a férfiasságot ahogy elnézem külsõleges dolgokkal definiálod ( kondi, szoli, izmos, barna test) holott ez csak a megjelenés nem ettõl férfi a férfi. Hozzáteszem szerintem a szolizás egyáltalán nem férfias elfoglaltság, a sportolás az rendben. Jó lenne ha az erõsségeire koncentrálnál szegénynek és dicsérnéd is néha napján. ééééééssss most olvasom hogy ez egy 2010 es kérdés uh nagyon jó de hamár ennyit írtam csak elküldöm :) )

Hüvelyi nyilallások? Aggódjak vagy ne aggódjak, mert 2-3 napja érzek nyilallást a hüvelyemben. És nem csak egyet-egyet, hanem mondjuk 5 percig folyamatosan, és kb 3-4 szer egy nap. Mit jelent ez? Kinyílik a méhszájam? Bár nem hiszem h azt így érezném

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Én 36 és szintén elég gyakran érzem a szurkálásokat. Sokszor összefüggésbe tudom hozni a babám mozgásával, de van amikor nem. Annyit vettem észre, hogy csak akkor szúr, ha mozgok is. Nyitva vagyok már egy ujjnyira, de szerintem nem ettõl, mert az egész úgy kezdõdött, hogy éjszaka nagyon fájt a hasam, meg sem tudtam mozdulni, aztán reggel megláttam a nyákdugót, vagy egy részét. Akkor már sejtettem, hogy nyitva vagyok. Aztán az orvos is megerõsített ebben. A nyilallásokat én úgy veszem, hogy ezek a terhesség velejárói, a baba nyom valamit, na meg ugye kezd beilleszkedni a helyére :) Remélem tudtam segíteni!

Hány hetes vagy? Én 36 és szintén elég gyakran érzem a szurkálásokat. Sokszor összefüggésbe tudom hozni a babám mozgásával, de van amikor nem. Annyit vettem észre, hogy csak akkor szúr, ha mozgok is. Nyitva vagyok már egy ujjnyira, de szerintem nem ettõl, mert az egész úgy kezdõdött, hogy éjszaka nagyon fájt a hasam, meg sem tudtam mozdulni, aztán reggel megláttam a nyákdugót, vagy egy részét. Akkor már sejtettem, hogy nyitva vagyok. Aztán az orvos is megerõsített ebben. A nyilallásokat én úgy veszem, hogy ezek a terhesség velejárói, a baba nyom valamit, na meg ugye kezd beilleszkedni a helyére :) Remélem tudtam segíteni!
Elmondom az én esetemet. Az elsõ babánkkal az elejétõl fogva éreztem. Említettema dokinak, aki azt mondta, ha ilyesmit érzek az általában arra utal, hogy nyúlnak a méhszalagok, és rendezõdik át a testem odalent. Tulajdonképpen egyre ritkábban kezdtem érezni a 20. hét környékén, de azért volt néha. Ha volt is, nem igazán aggódtam, hisz arra gondoltam amit a doki mondott. 32. héten vették észre, hogy kinyílt a méhszájam 2 ujjnyira. Azóta sem tudom, hogy a nyilalások amiket éreztem arra utaltak-e, végülis már mindegy is, de kinyílt. Úgyhogy ha mész dokihoz, ezeket mindenképpen említsed meg. Ha a terhesség elején jársz, akkor azért nem kell túlaggódni (mert én most lehet hogy egy vagyok a sok közül, és nem ijesztgetni akartalak) - mert az elején a növekvõ méh tényleg produkálhat ilyen nyilallásokat!
A kérdező hozzászólása: 17.hét, csak korábban még nem volt ilyen, azért érdeklõdtem. köszönöm a válaszokat!
Engem végig kísértek ezek a nyilallások, és idõben szültem, sõt még akkor sem tágultam. Nyugi, ne aggódj.Ez normális.
A bõröd alatt van kozvetlenül és kitapintható?
Mindenképp menj orvoshoz, õ az aki meg tudja mondani, van-e okod aggodalomra. Remélem, nincs!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyébként igen, közvetlen a bõröm alatt van, és kitapintható...
A kérdező hozzászólása: De most, hogy jobban megnéztem, nem is egy csomó van, hanem több...
Valószínûleg zsírmirigy. Nekem is van, elmentem orvoshoz, hogy biztos legyek benne. Menj el te is, biztos, ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Én is erre tippelek. Elmegyek vele orvoshoz, biztos ami biztos. Köszi a választ.

10-12 másodpercig voltam a barátnőmben, nem élveztem el, és most két hete késik a menszesze. Aggódjunk vagy ne aggódjunk, hogy esetleg terhes?

A barátn?mmel 16 évesek vagyunk, még nem feküdtünk le, de legutóbb pettingeléskor.. szóval beletettem a nemi szervem (gumi nélkül) az övébe, az egész nem volt több 10-12 másodpercnél, nem is élveztem el, semmi különös nem is történt, de két hete késik neki. Máskor is késett már neki ennyit, de meg van ijedve (na jó, én is), és azt szeretném kérdezni, mit tegyen? Vegyen tesztet, vagy nem kell aggódnia, esetleg két hét elteltével még nem kell tör?dni az ilyennel, majd csak ha többet késik? És a teszt ilyen rövid id? elteltével (az eset kb nyolcadika körül volt) is megbízható eredményt ad?

Legjobb válasz: Ha közel vagy az orgazmushoz (hiába nem élveztél el) távozik belõled egy kis elõváladék, ami tartalmaz spermákat, amik ha eljutnak a "célig", meg is termékenyítik azt... úgyhogy ha 2 hete késik neki, akkor mindenképpen vegyetek tesztet (ha szereted, akkor együtt nézitek meg, hogy érezze, hogy nemcsak akkor vagy ott, amikor minden oké) Ha a teszt negatív, akkor örüljetek neki és tanuljatok az esetbõl. Ha ne adj' Isten pozitív, akkor irány a nõgyógyász, esetleg szülõvel... Máskor meg ne legyetek ilyen figyelmetlenek!!! Egyikõtöknek sem tenne jót egy nem kívánt terhesség. Az azért érdekelne, hoyg ha már "beletetted a nemi szerved az övébe" és azt írtad, hogy az pettingnek számít, akkor mi számít egymással való "lefekvésnek"?

Ha közel vagy az orgazmushoz (hiába nem élveztél el) távozik belõled egy kis elõváladék, ami tartalmaz spermákat, amik ha eljutnak a "célig", meg is termékenyítik azt... úgyhogy ha 2 hete késik neki, akkor mindenképpen vegyetek tesztet (ha szereted, akkor együtt nézitek meg, hogy érezze, hogy nemcsak akkor vagy ott, amikor minden oké) Ha a teszt negatív, akkor örüljetek neki és tanuljatok az esetbõl. Ha ne adj' Isten pozitív, akkor irány a nõgyógyász, esetleg szülõvel... Máskor meg ne legyetek ilyen figyelmetlenek!!! Egyikõtöknek sem tenne jót egy nem kívánt terhesség. Az azért érdekelne, hoyg ha már "beletetted a nemi szerved az övébe" és azt írtad, hogy az pettingnek számít, akkor mi számít egymással való "lefekvésnek"?
nekem tini koromban állandóan össze-vissza jött meg... Mi már 1 éve így védekezünk, hogy pasim ki veszi mielõtt elmenne...még nem lett baba belõle :)
Szerintetek abból lehet gond, hogy ha boxerban fekszek a barátnõmön és rajta bugyi van és én esetleg elélvezek?

38 hetes vagyok és a babám ctg-je egy kis intervallumban nem elég nagy intenzitású, a doki behívott holnaputánra egy újabb ismétlésre. A magzatvíz is kevesebb. Ez mit jelenthet? Aggódjak? Vagy csak a front?

Legjobb válasz: Ne aggódj..ha behívott, meg fog nézni, és ha úgy látja nem tuti minden bentmaradsz szülni..nagyjából erre számíthatsz, de gond a 38. héten már nem hinném, hogy lesz, akkor inkább megszületik!

Ne aggódj..ha behívott, meg fog nézni, és ha úgy látja nem tuti minden bentmaradsz szülni..nagyjából erre számíthatsz, de gond a 38. héten már nem hinném, hogy lesz, akkor inkább megszületik!

28 hetes vagyok és a méhszájam C:3100. Azaz a külső 1 cm-re nyitva van. Sokat pihenek, de amint felkelek keményedek. Aggódjak, vagy ettől még jöhet időben a pici?

Legjobb válasz: Szia! Igazából érdemleges választ erre csak a nõgyógyász tudna mondani.Nem ritka eset, h kinyílik a külsõ, attól még a többi zárva van.Az bizti, h nagyon sokat kell feküdnöd, ha az orvos súlyosnak látná, úgyis befektetene a kórházba, de ott is csak annyit csinálnak, h felpóckolják az ágy lábát, és hát ott kénytelen vagy ágynyugalomban lenni.Az ikres terhesek közül soknak kinyílik már ilyen hamar a méhszáj, a súly miatt, ami ránehezedik.Szerintem ne aggódj, ha gond lenne, a doki úgyis intézkedne.

Szia! Igazából érdemleges választ erre csak a nõgyógyász tudna mondani.Nem ritka eset, h kinyílik a külsõ, attól még a többi zárva van.Az bizti, h nagyon sokat kell feküdnöd, ha az orvos súlyosnak látná, úgyis befektetene a kórházba, de ott is csak annyit csinálnak, h felpóckolják az ágy lábát, és hát ott kénytelen vagy ágynyugalomban lenni.Az ikres terhesek közül soknak kinyílik már ilyen hamar a méhszáj, a súly miatt, ami ránehezedik.Szerintem ne aggódj, ha gond lenne, a doki úgyis intézkedne.
Erre nem tudok válaszolni, viszont nekem meg már a 25.héttõl, csak c 2000 a méhszáj..De a dokim mondta hogy van akinek már a 13-14.héten is csak c 2000 a méhszáj..Szóval ebbõl azt akarom kihozni, hogyha vmi gond lenne vagy vmi különleges teendõd lenne ezzel kapcsolatban, biztos hogy szólt volna a dokid.Bár a helyedben ha nekem kétségeim lennének ezzel kapcsolatban inkább hívd fel a dokit, és kérdezz rá konkrétan mégegyszer mindenre, hogy megnyugodj...
MEGNYUGODHATSZ, MERT NEKEM KINYILT A KÜLSÖ IS MEG A BELSÖ IS, ÉS MAJDNEM MEGSZÜLTEM, DE INFUZIOVAL VISSZAÁLLITOTTÁK, KORHÁZBA VOLTAM 3 NAPIG, SZIGORU FEKVÉS, MÁR ITTHON VAGYOK, ITT NYILAL, OTT NYILAL, FEKÜDNI KELL MERT NEM JÁTÉK. NEKEM ELÖRÉBB HOZTÁK E MIATT A SZÜLÉST , TEHÁT 36-37 HETESEN MÁR JÖHET A BABA, REMÉLEM KIBIRJA MÉG BENT ADDIG MERT MOST 33 HETES LESZEK.
Egy a fontos, tényleg pihenj nagyon sokat, és ezalatt a fekvést értem.
Nekem 20hetesen volt 3100-as.Az orvos szigorú ágynyugalomra itélt.Sajna dogoznom kell, fodrász vagyok nem tesz jót az ácsorgás.Amikor hazaérek rögtön fekszek le.Hónap végén megyek ultrahangra vizsgálatra majd akkor kiderül van e változás.Üdv 27.hetes kismama
Valószínûleg ég a gyomra. Ne aggódj, csak savtultengése lehet. Ez a tabletta ugyanis erre való.
Azért szedi, mert rossz a gyomra, ahogy írtad. Emiatt ne aggódj. http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/QUAMATEL_20_mg_.. Azt nem teljesen értem, hogy mit jelent, hogy "miközben együtt vagyunk"....
Szép kapcsolat lehet, ha meg se mered tõle kérdezni -.-
Csökkenti a gyomorsav mennyiségét. Miért, mire gondoltál?
"Miközben együtt vagyunk"?? :DD Szex közben, vagy mi? :) )) Savlekötõt? :) )
Valamit nem értek. Ha van annyi merszed, hogy kérdezz a neten, miért nem ütöd be a keresõbe a gyógyszer nevét és nézed meg a hatását. Ha nem mersz kérdezni a barátnõdtõl, akkor hogyan lehetséges az, hogy millióktól mersz? Mennyire megalapozott, felnõtt ez a kapcsolat?
Meg korai!Ne izgulj, 3 het mulva mar szivhang is lesz!Gratula :-)))
én januárban megyek legközelbb dokihoz, mert mikor elmentem éppen 4 hetes voltam és csak megvastagodott nyálkahártyát látott
Szia! Feleslegesen ne aggódj, gondolj arra, hogy minden rendben lesz! 5 hetesen és 3 naposan nekem is csak a petezsákot látta a doki, aztán a 7. héten már az embrió is látszott, és a szívét is látod majd dobogni! Az lesz ám az igazán CSODA! Vigyázz a babádra és gratulálok!
Ne aggódj, még nagyon korai a terhesség. Nem is kell többnek látszódnia. Boldog babavárást! :)

Lehetek terhes ha kb. 2 hete fájnak a melleim és alhasi görcsöm van, szinte minden nap, naponta többször is. Más tünetem viszont nincs. Se hányinger, se szagérzékenység. Aggódjak vagy ne?

Febr. 7, 8, 9, 10-én voltunk együtt a barátommal, védekeztünk óvszerrel. A mensimnek most szombaton kell megjönnie.

Legjobb válasz: Szia Én ugyanígy voltam, mensi elõtt már vagy jó 1 héttel görcsöltem, és csak 1 nappal elõtte szoktam érezni.Ma már 9 és fél hetes vagyok. De lehet más miatt is. Drukkolok, legyen úgy ahogy Te szeretnéd!

Szia Én ugyanígy voltam, mensi elõtt már vagy jó 1 héttel görcsöltem, és csak 1 nappal elõtte szoktam érezni.Ma már 9 és fél hetes vagyok. De lehet más miatt is. Drukkolok, legyen úgy ahogy Te szeretnéd!
ha védekeztetek, akkor mitõl aggódsz? Vagy kiszakadt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!