Találatok a következő kifejezésre: Aggodjak A mindig a jobb (3 db)

Aggodjak? A babam mindig a jobb oldalamon mozog es nem valami sokat. Tobbszor erzem naponta de eleg gyengen. Nem kellene mar erosebbeket rugnia? 25 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Én 17 hetes koromtól érzem. Elsõ babás vagyok, és én is azt vártam, hogy mikor fog már erõsödni. most 30 hetes vagyok és 2-3 hete lett intenzívebb a rugás. olyan amilyet vártam. Lehet csak több a magzatvized, vagy nem feltétlen ez. Egyszerûen még elfér a lurkó. :) Az a lényeg hogy érzed! Én pl. sokszor nem is rugást érzek, csak érzem, hogy somfordál, kúszoik egyik helyrõl a másikra. Vicces.! Élvezd és ne aggódj. az hogy csak ott érzed, az lehet azlrt van mert ott rúg meg jobban idegeket. A méhben nincsenek idegszálak azt olvastam, így amikor érezzük akkor nemcsak a méhhez ér hozzá hanem más szervekhez is. Boldog felfedezõutat kívánok még erre a kis idõre!!!

Én 17 hetes koromtól érzem. Elsõ babás vagyok, és én is azt vártam, hogy mikor fog már erõsödni. most 30 hetes vagyok és 2-3 hete lett intenzívebb a rugás. olyan amilyet vártam. Lehet csak több a magzatvized, vagy nem feltétlen ez. Egyszerûen még elfér a lurkó. :) Az a lényeg hogy érzed! Én pl. sokszor nem is rugást érzek, csak érzem, hogy somfordál, kúszoik egyik helyrõl a másikra. Vicces.! Élvezd és ne aggódj. az hogy csak ott érzed, az lehet azlrt van mert ott rúg meg jobban idegeket. A méhben nincsenek idegszálak azt olvastam, így amikor érezzük akkor nemcsak a méhhez ér hozzá hanem más szervekhez is. Boldog felfedezõutat kívánok még erre a kis idõre!!!
Szia ne aggódj!!!!Én a második babámat várom, és a másodikkal voltam így.Nekem meg csak a bal felemen rugdosott 22-26 hétig.Most 32 hetes vagyok, és sokszor nem is rugdos, hanem csak feszítt, meg mindig valamit kinyom, de most is csak a bal felemen jobban, néha elég kellemtlen amit csinál, de mégis isteni érzés.Szerintem minden rendben van nálad, mert nem az a lényeg hogy hol rugdalódzik, hanem hogy érezd a mozgásait.Boldog babavárást!!!!

17 éves fiú vagyok, és 2hete észrevettem, hogy a jobb mellbimbóm alatt van valami kemény csomó, akkor nem fájt. Viszont már akkora mint egy 2Ft-s, ovális alakú és már elég érzékeny, és néha fáj. A másik oldalon nincs semmi. Mi lehet? Aggódjak miatta?

Legjobb válasz: Nagyon nem kell aggódnod, mert valószinüleg egy betokosodott zsirmirigy, DE mindenképpen menj orvoshoz és mutasd meg neki, mert lehet más is. Ha csak zsirmirigy, akkor azt helyi érzéstelenitéssel el lehet távolitani, mert csak egyre rosszabb lesz különben.

Nagyon nem kell aggódnod, mert valószinüleg egy betokosodott zsirmirigy, DE mindenképpen menj orvoshoz és mutasd meg neki, mert lehet más is. Ha csak zsirmirigy, akkor azt helyi érzéstelenitéssel el lehet távolitani, mert csak egyre rosszabb lesz különben.
Nem ijesztgetni akarlak, de minél elõbb nézesd meg a biztonság érdekében, mellrákja fiúknak is lehet, csernobil óta pedig megnõtt a fiatalkori daganatos megbetegedések elõfordulási aránya.

Most voltam vizsgálaton, és a doki azt mondta, hogy a babám fejjel lefelé van, de a lába jobb oldalt van mint egy "sóskifli" kérdeztem ez mit jelen aggódjak? De semmi konkrétumot nem mondott.

Azt észrevettem, hogy a jobb oldalamon rendszeresen kicsucsosodik és az ultrahangon is látszott, hogy a lába de akkor végig nyújtott lábbal van? És így azért számíthatok sima szülésre? Meglep?dtem mert a doki is meglep?dve mondta, hogy ilyet még nem látott...

Legjobb válasz: Szia! Nekem is úgy van,és azt mondta az orvos,ez nem jelent semmit,mehet majd a sima szülés(ha nem fordul ki:S:) 31hetes km

Szia! Nekem is úgy van, és azt mondta az orvos, ez nem jelent semmit, mehet majd a sima szülés(ha nem fordul ki:S:) 31hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!