Találatok a következő kifejezésre: Aggodjak A mindig (35 db)

3. gyerkőccel vagyok terhes, 16. hét elején végre éreztem mocorogni, ma még nem éreztem, nem kell aggódjak? A másik kettőt később kezdtem érezni és onnantól minden nap éreztem őket. Ne aggódjak?

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel az orvosod és mindenképp kérdezd meg tõle.Ha eddig minden nap mozgolódott,nem lenne szabad egy egész napra abbahagynia,még akkor sem,ha nagyon lusta.

Szerintem hívd fel az orvosod és mindenképp kérdezd meg tõle.Ha eddig minden nap mozgolódott, nem lenne szabad egy egész napra abbahagynia, még akkor sem, ha nagyon lusta.
Én az elsõ babámat várom, de már a 15. héten éreztem a mozgását, talán az elölfekvõ méhlepényem miatt. Viszont nem éreztem minden nsp. Rendszeresen talán 20 hetes kortól éreztem.
2.babamat varom, 20.hettol rendszeresen erzem a mozgasat. 17-19 hetben csak este ereztem amikor lepihentem es tudtam magunkra figyelni. Neked is ott van meg ket gyerkoc valoszinu nem ugy figyelted. Szerintem nincs ezzel gond, elso babamat a 20.heten kezdtem erezni eloszor. Jo egeszseget es nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen sajnos túl aggódós vagyok, pedig nem elsõ baba, kedves utolsó válaszoló, így is volt este ahogy lefeküdtem éreztem :)

Aggódjak? A párom és én több mint 5 éve vagyunk együtt, jól megértjük egymást. A problémám az, hogy ő rajtam kívül még nem volt másik lánnyal (ő 23 éves) és félek, hogy egyszer ez tudatosodik benne és ha nem is hagy el, de megcsal.

Már beszéltem vele, és azt mondta, hogy ez hülyeség, de tudom, hogy a kíváncsiság nagy úr (f?leg a férfiaké). Jah, és ráadásul még b? fél évig a hét hét napjából 5-öt nincs itthon (munka,150 km).

Legjobb válasz: Szerintem ez miatt még nem fog megcsalni Téged! Ha igazán szeret, akkor a szeretete elnyomja a kíváncsiságát, bármekkora is legyen az. Amúgy meg ha úgy érzi nem élte ki magát, akkor menjen el kocsmázni, bulizzon, bungge jumpingozzon, vagy mit tudom is én, de ha van egy kis esze, akkor mérlegeli majd, hogy nem érné meg elrontani ezt a hosszú kapcsolatot.:D Jah, és Te se aggódj túlzottan, mert abból elõbb-utóbb gyanakvás, féltékenykedés lenne és az szintén nem tesz jót egy kapcsolatnak.;):) Minden jót! 19/F

Szerintem ez miatt még nem fog megcsalni Téged! Ha igazán szeret, akkor a szeretete elnyomja a kíváncsiságát, bármekkora is legyen az. Amúgy meg ha úgy érzi nem élte ki magát, akkor menjen el kocsmázni, bulizzon, bungge jumpingozzon, vagy mit tudom is én, de ha van egy kis esze, akkor mérlegeli majd, hogy nem érné meg elrontani ezt a hosszú kapcsolatot.:D Jah, és Te se aggódj túlzottan, mert abból elõbb-utóbb gyanakvás, féltékenykedés lenne és az szintén nem tesz jót egy kapcsolatnak.;):) Minden jót! 19/F
szerintem ez nem gond. Ha meg tudjátok beszélni, hogy kinek mire van szüksége, miért keresne mást, ha még szeret is?
Ha akar, akkor úgy is megcsal, kár ezen aggódni. Valamint, ha akart volna, akkor már rég megcsalt volna. Már rég rájött volna, hogy nem élte ki magát, elvégre 5 éve együtt vagytok. Ez nem kis idõ. Miért nem bízol benne?
Az ilyen kérdéseket nem értem, komolyan :/ Mi a fenéért kell idegeskedni, ha okot se ad rá? Csak a kapcsolatotoknak ártasz vele. Inkább örülnél neki, hogy te vagy az elsõ és az egyetlen az életében!
Én 10-éve vagyok együtt a férjemmel(3 éve házasok)Neki én vagyok az elsõ.Én bízom benne ez a kulcs mindenek.Van egy másfél éves kisfiunk is.
Egyet értek az elõttem szólóval. Mi a párommal úgy jöttünk össze, hogy mindketten szüzek voltunk, és azóta el is vett feleségül és soha nem vágytunk senki másra. Úgyhogy sztem is hülyeség, h élje ki magát. Nekem is ezzel a dumával jöttek páran, de nem lett igazuk :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igyekszek nem aggódni emiatt. Alapvetõen megbízom benne, csak hát annyit lehet olvasni róla, hogy a férfiak így ösztönlények meg hogy úgy fajfenntartás...és ezért piszkálja az agyamat. De kicsit megnyugtattatok, köszi. :)

Aggodjak? A babam mindig a jobb oldalamon mozog es nem valami sokat. Tobbszor erzem naponta de eleg gyengen. Nem kellene mar erosebbeket rugnia? 25 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Én 17 hetes koromtól érzem. Elsõ babás vagyok, és én is azt vártam, hogy mikor fog már erõsödni. most 30 hetes vagyok és 2-3 hete lett intenzívebb a rugás. olyan amilyet vártam. Lehet csak több a magzatvized, vagy nem feltétlen ez. Egyszerûen még elfér a lurkó. :) Az a lényeg hogy érzed! Én pl. sokszor nem is rugást érzek, csak érzem, hogy somfordál, kúszoik egyik helyrõl a másikra. Vicces.! Élvezd és ne aggódj. az hogy csak ott érzed, az lehet azlrt van mert ott rúg meg jobban idegeket. A méhben nincsenek idegszálak azt olvastam, így amikor érezzük akkor nemcsak a méhhez ér hozzá hanem más szervekhez is. Boldog felfedezõutat kívánok még erre a kis idõre!!!

Én 17 hetes koromtól érzem. Elsõ babás vagyok, és én is azt vártam, hogy mikor fog már erõsödni. most 30 hetes vagyok és 2-3 hete lett intenzívebb a rugás. olyan amilyet vártam. Lehet csak több a magzatvized, vagy nem feltétlen ez. Egyszerûen még elfér a lurkó. :) Az a lényeg hogy érzed! Én pl. sokszor nem is rugást érzek, csak érzem, hogy somfordál, kúszoik egyik helyrõl a másikra. Vicces.! Élvezd és ne aggódj. az hogy csak ott érzed, az lehet azlrt van mert ott rúg meg jobban idegeket. A méhben nincsenek idegszálak azt olvastam, így amikor érezzük akkor nemcsak a méhhez ér hozzá hanem más szervekhez is. Boldog felfedezõutat kívánok még erre a kis idõre!!!
Szia ne aggódj!!!!Én a második babámat várom, és a másodikkal voltam így.Nekem meg csak a bal felemen rugdosott 22-26 hétig.Most 32 hetes vagyok, és sokszor nem is rugdos, hanem csak feszítt, meg mindig valamit kinyom, de most is csak a bal felemen jobban, néha elég kellemtlen amit csinál, de mégis isteni érzés.Szerintem minden rendben van nálad, mert nem az a lényeg hogy hol rugdalódzik, hanem hogy érezd a mozgásait.Boldog babavárást!!!!
azt mondod normális a 25-26 nap. akkor miért aggódsz ha ez a 26. nap? majd ha már egy-két hetet késik akkor van para lehetõség.
A rendszertelen mensit nem állítja be, hanem kikapcsolja. Amikor menstruál, akkor a petefészek mûködik és választja ki a hormonokat, amik irányítják a peteérést, a méhnyálkahártya felépülését, a méhnyak és a hüvelyi náylka alakulását, meg még egy csomó mindent. menstruációkor a felépült néhnyálkahártya leválik és kiürül. Amikor gyógyszert szed, akkor nem menstruál, hiszen a petefészek mûködése ki van kapcsolva: nincs peteérés, nincs méhnyálkahártya, nincs semmi. Csak a gyógyszer van. Vérzés is csak akkor van, amikor nem szed gyógyszert, ezért hívják megvonásos vérzésnek. Ha szünet nélkül elkezdi a második levelet, akkor nincs is vérzés. Egyszóval: amikor valaki fogigátlót szed, akkor nincs ciklusa. Akkor meg mi állna be? http://www.kismama.hu/kisgyerek/menstruacio/2092/#checkpoint6 "...ha a nõ olyan korai életkorban kezdi el szedni, amikor a ciklusa még nem áll be pontosan, a szervezet saját hormonjait érzékelõ receptorok mûködése zavart szenvedhet. A tabletta szedésének abbahagyása után úgynevezett „post-pill-amenorrhea” alakulhat ki: hónapokig, de akár évekig elmarad a havi vérzés, nincs peteérés, mivel a saját hormonokra nem lesz érzékeny a szervezet. A nõ idõlegesen meddõvé válik. Nem helyes a tablettát a menstruáció rendszerességének beállítása érdekében rendelni, hiszen tabletta mellett csak látszólag rendezõdik a ciklus. Valójában nincs peteérés, a gyógyszerszedés szünetében sem valódi menstruáció jelentkezik, hanem megvonásos vérzés."
attól is függ hány éves vagy 18évesen már sztem ellehet kezdeni fog.gátlót szedni, mert azért az mégis 99%-os biztonság... és az beállítja a rendszertelen mensit is
Nem csak gumi vagy tabletta létezik. Van hüvelygyûrû és hüvelyi pesszárium is. utóbbit nõgyógyász írja föl méretvétel után, és több évig hasznáható, ha vigyázol rá. Spermicid zselével együtt kell használni. A terhességi indexe azonos a gumiéval, ugyanakkor nem érzed sem te, sem a barátod.
ha 25-26 napos mindig, akkor rendszeres a ciklusod, ne aggódj. Picit rövidebb az átlagostól, de teljesen normális. A fogigátlóhoz ozzátennék pár dolgot. Úgy hat, hogy kikapcsolja a saját hormonrendszeredet, és átveszi felette az irányítást. Azaz már nem a te hormonrendszered irányít, hanem a gyógyszer. Tehát nem a ciklusod válik ettõl renbdszeressé - mert az tuopajdonképpen nincs, ki van kapcsolva, nincs peteérésed - hanem a gyógyszert szeded renbdszeresen, és annak a hatását érzed. A gond akkor lehet, amikor abbahagyod, és nem indul meg a peteérésed. Egyre több ilyen esettel találkozom, amikor évekig tartó fogigátló-szedés után a pár normális úton nem tud összehozni egy gyereket, csak meddõségi klinika segítségével. De eltértem kicsit a tárgytól. Javaslom a cickafark-teát és a barátserje-kapszulákat. Egyik sem gyógyszer, "csak" gyógynövény, viszont rendszeressé teszi a rendszertelen ciklust. Itt olvashatsz róla bõvebben: http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml Tuidom, hogy nem szeretnél babát most még, de az egészséges, jól mûködõ ciklus akkor is érdeked. :-)
A kérdező hozzászólása: igen, ezért is nem nagyon szeretnék szedni.Csak a barátom volt barátnõje szedte és így kicsit úgy érzem, hogy neki macera a gumi vagy nem tudom, hogy fogalmazzam, Sosem mondta meg meg se fordult a fejében, hogy ne használjunk, õ se olyan hülye csak mégis.És ha meg mondom neki, hogy vannak azért következményei akkor azt kapom, hogy persze ha 20 évig szedi valaki...:D köszi a tippeket amúgy és a z eddigi/következõ válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: 17:37 jófej vagy nagyon:D de legalább valaki elmagyarázta a tabi mûködését:)
Mióta szeded, azóta nincs ciklusod, de mindegy.
nekem pl azért irta az orvos, mert nem állt be és az sokkal rosszabb mintha szedném a tabit... mióta szedem azóta normális és rendszeres 17évesen kezdtem és 4éve szedem semmi baj csak 5 évente kell egy nagyobb szünetet hagyni
Ha a ciklusod már szépen beállt, akkor jöhet a fogigátló - ha muszáj. De vannak más fogamzásgátlási módszerek is, amik nem hormonálisak, mégis hatékonyak. Pl a gumi, amit most használtok, vagy a pesszárium, amit nõgyógyász írhat fel méretvétel után, és spermicid zselével használva pont ugyanakkora a terhességi indexe, mint a gumié, ráadásul se te nem érzed aktus közben, sem a barátod.
Sejtelmem sincs. Mondjuk szerintem 18 alatt korai szexelni, de ez az én véleményem. Amikor a ciklusod beállt 25 és 35 nap közé, és általában tartja azt az idõt, pl mindig 26 napra jön meg, vagy mindig 30 napra, és nincsenek nagyobb késések, kilengések. Ehhez általában legalább két évet kell várni az elsõ mentsruációtól. Ha a ciklusod nem rendszeres, akkor a beállítására ne fogadj el fogigátlót, hanem keress másik orvost, aki komolyan veszi a problémádat, és nem intézi el azzal, hogy a szõnyeg alá söpri egy fogigátlóval. Nekem 14 évesen két hétig kellett szednem egy gyógyszer (hozzáteszem: 11 évesen jött meg elõször), és utána szépen beállt. Ha jól emlékszem, Norcolut volt, de ez nem biztos, nagyon rég volt már.
A kérdező hozzászólása: és a korai életkor medig érvényes?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, de aggódok:$lehet nem természetes:D
Csak egy megjegyzés: a rendszertelen menzesz nem azért van mert nem szedsz fogamzásgátlót. Egyébkánt meg igazat adok az elsõnek... Csak tönkreteszed az életed a parázással. Akármikor megjöhet. Öt perc múlva stb... Sõt még az sem biztos hogy baj ha mondjuk egyátalán nem jön meg egy hónapban, sok ilyen van annak aki ideges vagy akármi történik vele... Egy emberi szervezet nem gépi pontossággalmûködik, annál sokkal egyedibb.
A kérdező hozzászólása: és akkor mitõl?baj, hogy nem rendszeres?csak azért gondoltam, mert a bogyótól tudom, hogy az, de azt nem akarok szedni, mert félek, hogy késöbb mellékhatásokkal járhat.
A kérdező hozzászólása: amúgy most leszek 19, és a nem rendszereset csak arra értettem, hogy nem mindig ugyanakkor jön meg
Aggódj. Voltál valami kivizsgáláson?
A kérdező hozzászólása: Nem, sehol nem voltam
Ne izgulj :) En imadom a szurasokat erezni, mert akkor tudom, hogy no a mehem es minden oke odabent :) 9 hkm :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ez azért van? :) Így már más a dolgok állása :) )
teljesen természetes, AMig nincs elvislehetetelen görcs és nem vérzel addig semmi gond nincs valószinüleg. lesznek még kellemetlen pillanatok. Kicsit olvass utána mert sok ilyen elsz még amikor nyulnak a szalagok, tágul a medence stb. Eze általában fájdalommal járnak. Esetleg nem árt ha szedsz Mg-ot. Attól el kell hogy muljon.
Ne aggódj! Fog még jobban is szúrni :) Ez még csak a kezdet. :) 22hkm
szedj magne B6-ot az lazít reggel-este 1-1 szemet + gravida hetente 2 szem én így csináltam mindig rendbe volt a vérképem és nem lett óriás bébim sem..

Tudom, sokan fogjátok azt írni, hogy ne aggódjak. De mégis! Már 14 hónapos a fiam és még mindig nem indult el magától! Miért?

Négykézláb mászik, fel áll a szekrényeknél, kiságyba, bárhol és kapaszkodva megy a szekrények mellett, de ennyi. Meg persze nagyon szereti, ha fogjuk neki a két kis kezét és úgy tipeghet... De magától nem indul el, kicsit már aggódom. Sokan mondják, hogy a fiúk lustábbak, mint a lányok, de ennyire? Ja és van járássegít?je is, azt egy kicsit tologálja, de inkább játszik vele.

Legjobb válasz: Gondolom voltatok csípõszûrésen, jártok rendszeresen a gyerekorvoshoz, védõnõhöz. Ha ott nem találtak semmi rendellenességet, akkor egyelõre ne aggódj. Az én kislányom most lesz 2,5 éves, és 15 hónapos kora elõtt 2 nappal indult el. A szomszéd kisfiúval 1 hét különbség van közöttük, amikor az én lányom 11 hónaposan már a tricikliben ült, õt még anyukája a babakocsiban tologatta úgy, hogy éppen hogy felült benne a baba. A kisfiú elõbb kezdett el futkározni, mint a lányom. Most is sokkal bátrabban és gyorsabban motorozik a lábbal hajtós motorján, mint a lányom. Ja, és nálunk pl egybeesett a járás elkezdése azzal, hogy elkészült a gyerekszoba, ahol padlószõnyeg van, így sokkal magabiztosabb volt ott a lányom, mint a többi szobában, ahol szõnyeg + laminált parketta van.

15 hónaposan kezdett a fiam járni.18 hónapos korig fér bele az egészséges határba én a helyedben nem vezetgetném, mert az is hátráltathatja majd elindul, ha érett lesz rá, elindul
Gondolom voltatok csípõszûrésen, jártok rendszeresen a gyerekorvoshoz, védõnõhöz. Ha ott nem találtak semmi rendellenességet, akkor egyelõre ne aggódj. Az én kislányom most lesz 2, 5 éves, és 15 hónapos kora elõtt 2 nappal indult el. A szomszéd kisfiúval 1 hét különbség van közöttük, amikor az én lányom 11 hónaposan már a tricikliben ült, õt még anyukája a babakocsiban tologatta úgy, hogy éppen hogy felült benne a baba. A kisfiú elõbb kezdett el futkározni, mint a lányom. Most is sokkal bátrabban és gyorsabban motorozik a lábbal hajtós motorján, mint a lányom. Ja, és nálunk pl egybeesett a járás elkezdése azzal, hogy elkészült a gyerekszoba, ahol padlószõnyeg van, így sokkal magabiztosabb volt ott a lányom, mint a többi szobában, ahol szõnyeg + laminált parketta van.
Az én védõnõm azt mondta, hogy a kisgyerekek 18 hónapos korukig kell, hogy elinduljanak. Addig "normális". Van egy barátnõm, akinek két hete indult el a kisfia, és kb. akkor töltötte be a 15. hónapját! Úgyhogy nyugodj meg, nincs semmi baja a kisfiadnak! És ha már próbálkozik is a szekrények mellett, akkor már jó úton halad, és el fog indulni!
Szia, 18 hónapos fiú anyukája vagyok. Az enyém 15 hónapos kora elõtt 4 nappal indult el egyedül! Én azt hittem oviba is mászva fog menni:-) Tök véletlenül az apja kezei közül kisétált, és lassan...de nagyon nagyon lassan és komótosan kezdett el önállóan járni. Ne aggódj:-) Nálunk a nappaliban laminált van, és van szõnyeg is, eleinte én is azt hittem, hogy a laminált miatt nem indul, mert csúszik stb. De nem. Csak megfontoltak a fiaink :-) Majd meglátod, milyen jót tettek maguknak azzal, hogy ilyen sokáig másztak négykézláb! :-)
13:28-as vagyok. Igen igaza van az elõttem válaszolónak. Nem szabad vezetgetni, nem használ semmi értelme. Az egyik kislányt az utcában folyton vezetgették már 10-11 hónapos kora óta, ó lábú lett, befelé állnak a lábfejei, görbe a gerince. Nekem a kislány anyukája mondta, hogy azzal rontották el, hogy vezetgették a gyereket.
A járás segítõ hátráltatja a gyermek fejlõdését, ezt már ezer éve megmondták. arra támaszkodik, és nem a saját képességeire! Mivel nem látjuk a mozgását, én azt javaslom, vidd orvoshoz, ha nagyon aggódsz.
A kérdező hozzászólása: Lehet, h nálunk is ez hátráltatja meg? A szõnyeg + laminált parketta? Nálunk a két szobában így van, a konyhában és a nappaliban járólap van, persze a nappaliban plusz szõnyeg...
A kérdező hozzászólása: A járás segítõ mondom, h nem is érdekli, csak játszik vele. Meg ahány hely, annyi szokás. Egyik védõnõ azt mondja nem jó a másik meg azt, h nem baj, ha van. Mikor vezetem sokszor érzem, h egyre magabiztosabb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nagyon ritkán van vezetgetve, körülbelül heti 2 alkalom. Egyik ismerõsöm piszkált mindig, h biztos azért nem kezdett el még járni, mert nem vezetgetjük. De így akkor azt a heti 2 alkalmat is elveszem tõle. Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
Szia! Sajnos mi vezetgettük a fiamat két kezét fogva, õ sem akart magától elindulni 14 hónaposan. Akkor mondta a védõnõ, hogy nem szabadna vezetgetni, de hogy fogjam csak az egyik kezét, ha már annyira megszokta a vezetést. Elõször elég bukdácsolva ment neki, de másnap!!!!! elindult egyedül.
Ne aggódj, az én kisfiam szeptember 30-án töltötte be az egy évet, és december 24-én az ágytól a karácsonyfáig sétált el egyedül. Pont akkor díszítettük a fát. Irtó édes volt:)

Már 10-11 éves koromban elkezdõdött a fejlõdésem. Most 13 éves vagyok, és még nem jött meg. A folyás eddig mindig fehér volt, de tegnap este láttam elõször barnás folyást is. Aggódjak? :O

Legjobb válasz: Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.

Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Elsõ vagyok. 16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz!
17, 18 éves korodig kell megjönnie az elsõ menszesznek, addig nincs baj.
Adig orulj meg nics , nekem 11eves korom ota van es mar nagyon idegesit 13/L

A barátnőm elég jó csaj, és mindig elmeséli, hogy hány srác hajtott rá. Sajnos elég sokan vannak. Ez így rendben van, vagy aggódjak emiatt? Srácok, titeket zavarna ha mindig elmondaná?

Legjobb válasz: gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj

gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj
Ha szeret, akkor hûséges marad.
A kérdező hozzászólása: Sosem csalna meg
A kérdező hozzászólása: Utolsó, téged nagyon megbántottak, igaz?
Én csávóba ismerek ilyet. Na õ egy köcsög, mert hiába van barátnõje lassan 5 éve, ugyanúgy csajozik mellette. Legutóbb 2 hónapig csalta, most megint valaki mással csalja. Ezek sosem változnak, kihasználják az alkalmat, neked meg a képedbe hazudnak. Azért mondja el ezeket a dolgait, hogy fényezze magát (te meg érezd magad megtisztelve, hogy egyáltalán szóba áll veled), nem azért, mert õszinte.
Ne aggódj, amíg elmondja, és örülj is neki. Az õszinteség az alapja a kapcsolatoknak. A köcsögöktõl meg ne tarts, az lehet, hogy erõszakkal megcsókolják, de arról meg nem a barátnõd tehet, és azért az ritka (meg ha felpofozza az illetõt/ellöki/próbálja ellökni, az is a normális viselkedés ilyenkor). És hidd el, ha esetleg ilyen történik, azt is el fogja mondani.
A kérdező hozzászólása: õ se hagyja magát. és nagyon jó érzés tud lenni, mikor mondja h "bocs nem, barátom van" :)
nem csak a köcsögökön múlik, hogy lesz-e kapcsolat, hiszen 2 ember kell hozzá. és ha a barátnõd nem adja magát, akkor nem lesz semmi sem, csak próbálkozás. egyébként az én barátnõm is kapott már ajánlatokat kapcsolatra, szeretkezésre egyaránt. de azt tisztelem benne, hogy nemet tudott mondani az összesnek, van benne ennyi tartás, hogy nem adta be a derekát senkinek sem.
A kérdező hozzászólása: csak engem az aggaszt hogy ennyien ráhajtanak. benne bízom, de a köcsögökben nem
örülj h elmondja mert ha nem mondaná akkor kell aggódni
Akk?Gond egy szál se!
nem kell parázni. Pláne h el is mondja neked ezeket.
A kérdező hozzászólása: nem, õ sose csalna meg, tudom és bízom benne
Sajnos tapasztalatból beszélek. Nézd! Akinek tényleg a hócipõje tele van azzal, hogy mindig ráhajtanak, az megembereli magát és világosan elküld minden próbálkozót a Halál farkára, mert kellemetlen neki a helyzet. Nem körülír meg ilyesmi, hanem világosan leszerel. Ezután, pedig nem téma, hogy ki, mikor, mit akart tõle, mert nincs már mirõl beszélni. Persze, lehet kivétel a párod, remélem, te nem szívod meg!

8 hetes vok, ilyen ragacsos feher atlatszo s a bugyim? Aggodjak? Eddig verezgettem, mar nem csak picik vannak, tegnapi uhangon minden rendben volt?

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy nem vérzel:) Amit a bugyidon látsz, az folyás. Nekem mindig másmilyen van, van hogy vizes, van hogy sárgás trutymó, vagy épp átlátszó mint most a tied:D 27hkm.

Örülj neki, hogy nem vérzel:) Amit a bugyidon látsz, az folyás. Nekem mindig másmilyen van, van hogy vizes, van hogy sárgás trutymó, vagy épp átlátszó mint most a tied:D 27hkm.
A kérdező hozzászólása: Koszi megnyugodtam, jo tudni nem vok egyedul ilyen problemakkal :)
Nem vagy egyedül:-) és már jobb ha készül ez végig fog kísérni az egész terhesség alatt! Nekem hol sûrû hol vizes már hittem azt hogy magzatvíz aztán trutyis is! Boldog babavárást:-)
Egyáltalán nem vagy egyedül. Nekem is sok volt, mióta viszont terhes vagyok, sokkal több van. De ez normális, ne aggódj! Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!