Találatok a következő kifejezésre: Aggódom, hogy lehet a (125 db)

Sose volt pontos a menstruaciom. Volt, hogy honapokat kimaradt, es most is 3 honapot kesik.14 eves vagyok, masfel eve van meg, szuz vagyok. Aggodok. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Elvileg két év van rá, hogy beálljon rendesen, ha utána is ennyire szabálytalan, mindenképp menj el orvoshoz (háziorvos, vagy gyereknõgyógyász), esetleg olyan problémád is lehet, ami akár meddõséget okoz, nem jó játszani az ilyesmivel. Egyelõre még nyugodj meg, de ha eltelik a két év, és az azt követõek is kimaradoznak, akkor irány az orvos.

Elvileg két év van rá, hogy beálljon rendesen, ha utána is ennyire szabálytalan, mindenképp menj el orvoshoz (háziorvos, vagy gyereknõgyógyász), esetleg olyan problémád is lehet, ami akár meddõséget okoz, nem jó játszani az ilyesmivel. Egyelõre még nyugodj meg, de ha eltelik a két év, és az azt követõek is kimaradoznak, akkor irány az orvos.
Ahogy az elsõ Válaszoló is írta, 2 év alatt kell beállnia a menstruációnak, viszont maximum fél év lehet 2 menstruáció között. Ha még 3 napig késik, akkor tényleg menj orvoshoz.
Még simán belefér. Nem kell egynelõre aggódnod még miatta. Sokaknak azért nem két év alatt áll be hanem több. A mig nem élsz nemi életet nem kell aggódnod, az orovs meg semmit nem csinál mivel nem tud mit tenni. Ö is azt mondja majd hogy normális. AKinek több mint fél éve nem volt ott sem csinál semmit maximum egy uh-ot hogy nincs-e szervi oka. Hormonnal még felesleges kezelni egy ilyen fiatal szervezetete.
Semmi gond, minden rendben van még. Majd 16 éves korodra be fog állni, addig akár hónapokra is kimaradhat.
Nos, nekem is ezt mondták, hogy be fog állni, de nem állt be. Hormonproblémám volt a háttérben. Esetleg menj el endokrinológushoz, ha szeretnéd kivizsgáltatni magad, bár ha egy évet vársz, annyi még belefér.
Teljesen rendben vagy ezzel, majd 1-2 év alatt be fog állni ez, addig meg ne izgulj. 17 éves korodig kellene beállni, ilyen fiatal korban ez még elõfordulhat.
Ne aggódj, ez normális.Elvileg 2-3 év alatt kell beállnia.

Aggódom, hogy elmegy a baba, mert leestem a lépcsőn. Mit lehet tenni?

5 hetes vagyok éppen, és megcsúsztam a lépcs?n, leestem, de a hasam nem, csak a csíp?met ütöttem meg. Azóta kicsit feszít a hasam, talán az ijedtség miatt. Hívtam az orvosom, de azt mondta, vegyek be magnéziumot, ha lehet B6 vitaminnal kombinálva és E-vitamint. Szerinte, nem lehet ilyenkor mit tenni, mert akár még magától is elmehet. Egyébként a 7. hét legelejére van id?pontom hozzá. Én viszont mégis aggódom, hogy baj történt.

Legjobb válasz: szia, sajnálom, gondolom mennyire ideges lehetsz. ha megnyugtat menj be az ügyeletre. remélem nem lesz semmi baj. hogy estél le?

szia, sajnálom, gondolom mennyire ideges lehetsz. ha megnyugtat menj be az ügyeletre. remélem nem lesz semmi baj. hogy estél le?
Pont 5 hetes terhes voltam amikor frontálisan ütköztünk egy autóval. Súlyosak voltak a sérüléseink de a baba velünk maradt. Épp itt szuszog mellettem mert apa elutazott. 4 és fél éves, bátran kijelenthetem hogy a szerencsére fia :) Nyugi bízz a kicsikédben! Veled marad.
Nyugodj meg, mert az idegeskedés valószínûleg jobban árt a babának, mint az esésed. Jól ki van párnázva, nem lesz semmi baj!!!
ne gondolj rosszra, minden rendben lesz
Szerintem olyan kicsi még és annyira körbe van véve hogy semmi baja nem lett, nem tudom 5hetesen látnak-e szívhangot, tehát mit tudnának mondani ügyeleten? Én várnék és sokat pihennék. Minden rendben lesz, erre gondolj!
Ne aggodj! Engem elutott egy auto es nem tortent baj. Minden ok lesz nincs annyira cukorbol es meg nagyon mini. Pihenj es relaxalj minden ok lesz. Ha elmegy a baba akkor nem ettol hanem vmi kromoszoma vagy egyeb problematol ami elofordul. 33h km
tudom, hogy nehéz, de elõször is nyugodj meg!!! Sajnos igaza van az orvosnak, hogy adódnak helyzetek, amikor baj lehet, de ez nem egy eséstõl függ!!! Védve van a babucid, fõleg ha nem a hasadat ütötted meg, ne aggódj az idegeskedés többet árthat! Pihenj le, fogj egy könyvet vagy nézd a tévét egy bögre finom tea mellett! :-) Vagy ha szeretnél minden rosszat kizárni hogy megnyugodj, kérj egy hamarabbi idõpontot! :-) Boldog babavárást! :-)
Szerintem is jó lenne elmenni dokihoz, a rázkódás is okozhatott gondot.
Utolsó te akkora gyökér vagy. Remélem nincs gyereked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok! Igyekszem nyugodt maradni és ittam egy kis meleg levest, meg bevettem a vitaminokat. Sajnos, az ügyeletre nem tudunk bemenni, mert a párom nincs még itthon, a nagytesót meg nem tudom hirtelenjében kire bízni. Igazából én voltam a hibás, hogy lepottyantam. Kis késõ délutáni szunya volt, és a kislányom felkeltett, hogy szomjas. Én elindultam lelkesen a lépcsõn lefelé, de félkómásan a lépcsõ szélére léptem, és elvágódtam, mint a zsák.
Én is így voltam, vettem le a nadrágom és elakadt a bokámnál és akkorát estem mint egy ház. A karomat és a csípõmet ütöttem meg. Hetekig nem tudtam használni a karomat, de a babának szerencsére semmi baja nem lett. Már 15 hónapos.
Mindenképpen pihenj sokat és ne idegeskedj! :) De tényleg feküdj amennyit csak lehet! 6 hkm
Ja és amennyire tudod kerüld a megterhelõ emeléseket.
Igazán Jó hír hogy jól vagy :) További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedves Tõled. :)

Folyton azon aggódom, hogy megcsal a párom, elhagy, már nem szeret. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Növeld az önbizalmadat. Ha nincs rá okod akkor ne aggódj ilyeneken. Gondolkodj pozitívan. Annak nincs semmi értelme ha ezen töröd a fejedet. Mutasd meg neki, hogy mennyire szereted.

Növeld az önbizalmadat. Ha nincs rá okod akkor ne aggódj ilyeneken. Gondolkodj pozitívan. Annak nincs semmi értelme ha ezen töröd a fejedet. Mutasd meg neki, hogy mennyire szereted.
Elõzd meg a bajd, csald meg te õt.
Menjetek nyaralni, és töltsetek együtt sok idõt, és ne törõdjetek másokkal, és talán ez elmulasztja ezt az érzést, mert tudni fogod, hogy szeret.
A kérdező hozzászólása: csak már jöjjön a nyár, remélem sikerül a közös nyaralás.
Csak annyi, hogy kényeztesd minél többet, érezze, hogy fontos neked.
Ne bizalmatlankodj! Lehet, hogy tök szuper az õ szemszögébõl a kapcsolat, rád meg rád jön ilyen idõszak és evvel rontod el, majd összeboronálod a dolgokat, hogy tudtad, hogy valami nem jó... Ne azon idegeskedj, hogy esetleg nem szeret, hanem azon legyél, hogy mégjobban szeressen! :) Pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz akkor nem csak a te hangulatod, közérzeted lesz jobb, hanem a kapcsolatotok is!! :)

Cordon Bleut ( sajttal sonkával töltött pulykamellet) szeretnék készíteni és aggódom, hogy kifolyna a sajt. Hogyan lehet ezt megoldani?

Nem szeretném megpárolni elötte, fogpiszkáló megtudná annyira tartani? Hogyan t?zzem át vele ha az jó?

Legjobb válasz: panírozd be kétszer, liszt->tojás->morzsa->tojás->morzsa, mi legalábbis gyakorlaton így csináltuk a töltött húsokat, és általában nem folyik ki így belõle. Sok sikert! :)

panírozd be kétszer, liszt->tojás->morzsa->tojás->morzsa, mi legalábbis gyakorlaton így csináltuk a töltött húsokat, és általában nem folyik ki így belõle. Sok sikert! :)
Lehet kapni csemege pultban "nem folyós" direkt sütésre alkalmas sajtot.
A két húsréteg szélére kenj pici tojást, és tüzd össze a szélét - nem fog kifolyni, mert a tojás összeragasztja. A "nemfolyós" sajtokat meg nem érdemes megvenni, mert se ize nincs, se sok köze az igaz sajthoz.
A kérdező hozzászólása: bocs nimfa papagály
A kérdező hozzászólása: ly-j
Menj be egy állatkereskedésbe, mondd el a tüneteket.
Nekem mindig a 4. napon jött meg, kivéve egyszer, akkor az 5.-en. :)
Én is milligestet szedek.Nekem úgy van, hogy csütörtök este veszem be az utolsó tabit és nekem kedden szokott megjönni :) Már 3-éve szedem! Szóval ne aggódj :)
szia. többféle gyógyszert szedtem már, de nekem mindig az 5. napon szokott megjönni. ne izgulj!
Nyugodj meg, nagy levegõ be, kifúj! A gyógyszermentes hét bármely napján megjöhet.Fogd meg szépen a betegtájékoztatót, aztán olvasd végig figyelmesen!
:) ))
A kérdező hozzászólása: meeegjöött:) köszönöm mégegyszer mindenkinek a válaszokat:) )
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm:9 régebben szedtem egy gyógyszert és akkor a 3. nap meg is jött:) azért kezdek nyugtalankodni.
A kérdező hozzászólása: uu nagyon köszi a válaszokat:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöömszépen:) ) jojo megiroom:)
altalaban a 3ik napon jon meg, de pl en gyogyszert valtottam es ezzel a negyediken jon meg, sot van akinek az otodiken. ez a te hormonhaztartasodtol es a tabi hormojaitol illetve a koztuk levo kapcsolattol fugg. ne aggodj meg fog jonni tutira. es vedve voltal, ne felj.majd irj ha megjott:)
:) ))

Elvileg 7 hetes vagyok, de az hasi uh-n azt mondta a dokim, hogy nem lát élő sejtet, ez mitől lehet? Nagyon aggodom hogy mi a baj? Jan.24. én volt utolsó menses, vissza kell mennem egy hét múlva, mire számíthatok?

Legjobb válasz: Ilyenkor hüvelyi uhot szoktak csinálni, 12 hétig. Az sokkal pontosabb, minta hasi. 7 hét körül kezd verni a szive a picinek, ezért rendeltek vissza késõbb, hogy 9 hetesen már biztos kell verjen a szive. Kereshetsz egy másik dokit is addig, aki hüvelyi uhal megnéz, és ide is visszamehetsz 2 hét mulva. Sajna ilyenkor reménykedni kell. Én drukkolok!!

Ilyenkor hüvelyi uhot szoktak csinálni, 12 hétig. Az sokkal pontosabb, minta hasi. 7 hét körül kezd verni a szive a picinek, ezért rendeltek vissza késõbb, hogy 9 hetesen már biztos kell verjen a szive. Kereshetsz egy másik dokit is addig, aki hüvelyi uhal megnéz, és ide is visszamehetsz 2 hét mulva. Sajna ilyenkor reménykedni kell. Én drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkolást, de addíg sajnos nem tudok megnyugodni sem.Remélem nem lesz semmi gond! Szeretnénk ezt a babaát!!!
Szia, Hasi uh-val csak a 12. hét után néznek általában pont azért mert ekkor még annyira apró a kis drága, hogy nekem anno a cisztáimat is hüvelyivel nézték ami 4*5 cm-es volt.Tehát menj el a kirendelt kórházadba és mutasd meg magad a dokinak.Kórházba tuti hüvelyit használnak és látni fog egy pici rízsszemnek tûnõ akármit ami nem tövv 12-14 mm-nél :o)Én a 12. héten hallottam elõször a szívverést mert az az uh nem mutatta.De ne izgulj sokat, mert az idegesség az ártalmas sajnos. 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! De ez az, hogy kórházban voltam és a dokim keserített el ennyire.Nem is ahová tartozom, hanem utaztam érte 200km.t!!! Csak hogy megtiszteljem azzal, hogy õ lássa, hisz nem kevés ideje járok hozzá!
Szia! Petezsákot sem látott?Mert azt nem írtad. Nézd meg a papírodon, mert ha azt látta, akkor valószínû babás vagy.Az nem lehet, hogy fiatalabb terhes lehetsz? Ne izgulj lehet, hogy 1-2 hét múlva már látni. De miért kell 200km-ert utazni egy uh-ér? A közeletekbe nincs doki akiben megbízhatsz? Sok sikert

Normális, hogy aggódom, hogy jol van-e a baba? Mert én lehet tul aggodom. Pedig tele vagyok tűnetekkel meg mondjátok jok e ennyi idősen?

ma t?lt?ttem a 15. hetet.:Dvégre..de nagyon aggodom hogy jol van-e.2 baba..ugye még korai lenne éreznem?van el?tejem,a hasam a hanyatt fekszem takarja a dundusom,szoval már n?,és gyakran érzem mintha ey ?k?llel nyomnák ki bel?lr?l.ez mi?segitsetek?12 hetesen minden ok volt.legk?zelebb 18 hetesen megyek.

Legjobb válasz: Szia! Elõszöris gratulálok! Amúgy én is mindenen aggódok,szerintem ez ilyenkor normális :) Az én babócám is 15hetes, csak nálam annyi különbség van, hogy kicsi a méhem, ezért elõbb éreztem õt meg, mint várható volt. Elõször nem tudtam, hogy õ az (buborékolást és kis nyomásokat éreztem), de a védõnõm és a dokim is azt mondta, hogy ez már bizony a babócám. Volt utána pár nap, mikor nem éreztem olyan sokszor mint elõtte, na én ekkor ijedtem meg, de azt mondták csak a meleg miadt lustibb kicsit. Azóta is minden ok. Voltál afp-n? Én hétfõn megyek és most azért izgulok :)) Jó babavárást! Üdv!

Szia! Elõszöris gratulálok! Amúgy én is mindenen aggódok, szerintem ez ilyenkor normális :) Az én babócám is 15hetes, csak nálam annyi különbség van, hogy kicsi a méhem, ezért elõbb éreztem õt meg, mint várható volt. Elõször nem tudtam, hogy õ az (buborékolást és kis nyomásokat éreztem), de a védõnõm és a dokim is azt mondta, hogy ez már bizony a babócám. Volt utána pár nap, mikor nem éreztem olyan sokszor mint elõtte, na én ekkor ijedtem meg, de azt mondták csak a meleg miadt lustibb kicsit. Azóta is minden ok. Voltál afp-n? Én hétfõn megyek és most azért izgulok :) ) Jó babavárást! Üdv!
A kérdező hozzászólása: szia.az afp még korai be kell tõltenem a 16 -ot és az nap veszik le..pontosan az nap:Dén is éreztem mozgolodást..sõt néha még rugást..mert 2.baba..mégis mintha elsõ lenne.

Lehetséges az 15 hetesen hogy nem igazán érzem hogy kisbabát várok, és aggódom hogy jól van e a kicsikém? Minden rendben lehet vele? Csak a melleim fájnak.

voltunk a héten n?gyógyásznál csak betapintott de nem vizsgált uh-on?nem szoktak mindig uh-ot csinálni?pedig megnyugodtam volna ha látom.most egy kicsit aggódom a babánkért.

Legjobb válasz: afp vizsgálaton minden rendben szokott lenni, ha már elõtte jó volt a genetikai uh? miért van az hogy mindenért aggódom ami velünk kapcsolatos? lehet hogy már már beteges, de úgy szeretném a babát!

A kérdező hozzászólása: afp vizsgálaton minden rendben szokott lenni, ha már elõtte jó volt a genetikai uh? miért van az hogy mindenért aggódom ami velünk kapcsolatos? lehet hogy már már beteges, de úgy szeretném a babát!
Nem szabad minden vizsgálatnál ultrahangot csinálni, mert az árt a babának. Az orvosok pedig tapasztaltak, egy kisebb vizsgálatból is meg tudják állapítani, ha pl a kicsi szíve nem úgy ver, ahogy kellene... tudják milyen esetekben szükséges a plusz ultrahang. Nyugodj meg, a tünetek ilyenkor már csillapodnak, de a babád jól van. Pár hét múlva érezni fogod a mozgását is :-) Ne aggódj, azt a pici is megérzi, ha ideges vagy.
A kérdező hozzászólása: szia. köszönöm aranyos vagy, sokat segít ha vki megnyugtat.
Afp nem azonos a genetikai uh-val. De általában rendben szokott lenni az is. De ha nem az sem világvége ugyanis elég pontatlan az afp, külföldön már be is van tiltva emiatt. Az csak egy szûrõvizsgálat a lehetséges problémákra, de még nem mutat semmit, csak hogy vmi lehetséges. És ha nem pont a 17.hét elsõ 3 napjában van levéve már pontatlan értéket mutat, még akkor is ha a doki elszámolt. Nem mindenhol néznek mindig uh-val, bár sztem nem káros, mert nem minden nap jársz. De nem szokás mindenhol minden alkalommal csak ha muszály. A dokim mindig megnéz uh-val is. Ne aggódj attól még hogy nem látod, attól még ott van. Tudná a doki ha nem lenne.
Szia! Én 16 hetes vagyok és én is mindig aggódom! Kb.3 hete semmi bajom nincs még a melleim se fájnak és nagyon fitt vagyok.Nekem is eszembe jut hogy minden rendben van-e?? De ilyen idös terhességnél/mint a miénk/Már nagyon súlyos tünete lenne annak ha valami baj történne a babával!! Élvezd a terhességet mert ez a legjobb korszaka és gondolkozz pozitivan, légy vidám! Az mindkettötöknek jó!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a segítséget!
A kérdező hozzászólása: a golyó nagyon kicsi, de azért aggódok
Valószínûleg ciszta, növekedni fog. Elmész urológushoz, ultrahanggal megnézi. Rutinmûtéttel kiveszik, de ne várd meg, hogy nagy legyen.
Szerintem menj orvoshoz magánrendelésre, mert ha nincs semmi gáz akkor megnyugszol. Amennyiben baj van, idõben legyél és a doki azon lesz, hogy meggyógyítson. Mielõtt valaki utánam hozzászóló kukorékolna, hogy mit okoskodok, elmondom, hogy alig több, mint 1 éve estem túl a hererákon és rendesen utánajártam a dolgoknak. Tünetek: éjszakai izzadás rendszeresen, mint amikor lázas vagy és beveszel lázcsillapítót, egyik here keményebb vagy puhább lesz, csomó rajta, benne vagy a zacskóban. Alhasi tompa fájdalom, húzó érzés, elnehezülés érzése a zacsiban. Lehet, hogy semmi tünet nincs kezdeti stádiumban (hónapokig). Menj orvoshoz, ha nem vagy biztos magadban. Végszóként az orvosom azt mondta, hogy napok és hetek is döntenek ilyen esetben életrõl vagy halálról. Gondold át.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Közben utánanéztem, és valószínûleg ez lehet, mert minden tünet stimmel: http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU3/html/varicocele.html Viszont még nem nyugodtam meg, és amint tehetem, elmegyek dokihoz. Mégegyszer köszönöm!
Na mire jutottál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!