Találatok a következő kifejezésre: Afrikában nincs szünet (1 db)

Afrikában nincs téli szünet?

A koleszba egyik nap a héten, pont arról beszélgettünk, hogy tök jó, mindjárt Szünet megint!!!És szóba jött ekkor, hogy Svájc és Németország EGYES TERÜETEIN!!! nincs kimondott nyári szünet, csak 2-3 hét, mivel akkor nagyon nincs ott semmi, de a téli szünet, 3 és 2,5 hónapos, mint itt a nyári szóval...Afrikában (forróövben) akkor nincs téli szünet? :-)(koleszos életunt kíváncsiskodók... :-) )

Legjobb válasz: Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel,. Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)

Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel, . Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)
afrika gyarmat(ok) volt(ak). Örökölt oktatási rendszerük van. Ennek megfelelõ a tanulmányi idõbeosztásuk is. Délafrikában pl. 2007. nov. 30-ig tartott a tanítás és 2008 jan 16-án kezdõdött újra.
A kérdező hozzászólása: a mázlisták... :-D
én Svàjcban lakom, és arrol sem kaptatok pontos infot, itt sincsen 2, 2, 5 honapos téliszünet.nyäriszünet valoban kb 3 hét de télen kb 2-3...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A gyógytornászok még el tudnak helyezkedni külföldön?

5

Valaki csinált már valamilyen EUs ösztöndíjat?

És ha igen, akkor mik a vélemények?

0

Angliaba milyen az iskola?

Közepiskolas vagyok.. Felmerult h lehet kikoltozunk angliaba.. Angolul nem jol tudok, de ugy ahogy meg tudom ertetni magam.. Ezert valami magyar suli johet szoba. Arrol erdeklodnek milyenek az ottani iskolak. Pl: tanrend, osztalykozosseg stb. azert kerdezem mert egy teljesen ismeretlen helyen ugy h nem ismersz senkit es semmit nem tul konnyu. es erdekelne ha kimegyunk mire szamitsak.

2

Maradjak, vagy menjek?

14 éves lány vagyok, és eddig úgy volt, hogy kimegyek Ausztriába tanulni (gimnáziumba) , de most felvettek egy nagyon jó iskolába, és apukám, tesóm, papám azt mondja, hogy menjek, anyukám, nagymamám, unokanővéreim, nagynénéim pedig azt mondják maradjak. Mit tegyek? Nagy lehetőség Ausztria, viszont elég messze van a "mindennapi rutinhoz". Így az itteni iskola jobb lenne. Nem tudom. Kérlek segítsetek. Komoly dologról van szó, így komoly válaszokat várok. :)

3

Szeretnék segítséget kérni hogy, a nyárra szeretnék kimenni Zürich-be németet tanulni és ti esetleg nem tudtok kint egy jó nyári nyelviskolát? Ami nem ilyen nagyon száraz, már mint hogy érdekesen jól tanítanak? 18 éves lány vagyok.

3

Lehetséges az, hogy Magyarországon elvégzek egy Közgazdasági középiskolát és utána az USA-ban vagy Angliában képezzem tovább magam?

Semmiféle képen nem szeretnék MO.-n maradni a közel jövőben. A középiskolában szakmát is kaphatok. Nem egy rossz középiskola (Békéscsabai Széchenyi István Két tanítás nyelvű Közgazdasági Szakközép Iskola). A tervem a következő. Elvégzem a 4 évet+1 év, hogy legyen szakmám. Aztán valamilyen úton-módon valamelyik előbb említett országba kijutni és ott az első évben nyelvtanulás esetleg valami munka(közép szinten beszélem az angolt) és utána ott elvégezni az egyetemet majd karriert építeni. Ez lehetséges vagy ne lengessem magam ilyen 'álmokban'?

6

Miért nem jó Magyarországon továbbtanulni?

A kérdést nem fikázásnak szántam, teljesen kezdő vagyok a témában. (még úgyis ráérek) Folyamatosan hallom, hogy sokan mennek ki külföldre, és a bátyám is ki szeretne költözni. Megkérdeztem tőle, hogy külföldön miért jobb továbbtanulni, de csak annyit mondott, hogy mert a magyarországi közoktatás egy kalap kaki. (azt továbbra sem tudom, hogy miért az) Valaki esetleg tudna jó érveket/ellenérveket mondani?

7

Szeptembertől kiket lehet fogadni az AFS cserediák program által?

Lehet már tudni honnan jönnek, hány évesek, ect a diákok?

0

Londonban hogy vannak az iskolák?

Mármint meddig tart azáltalános iskola ha van?stb.

1

Milyen programok, tanfolyam vagy hittanos csoport van Londonban 15 éves fiu számára nyáron?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!