Találatok a következő kifejezésre: Afrikában nincs szünet (1 db)

Afrikában nincs téli szünet?

A koleszba egyik nap a héten, pont arról beszélgettünk, hogy tök jó, mindjárt Szünet megint!!!És szóba jött ekkor, hogy Svájc és Németország EGYES TERÜETEIN!!! nincs kimondott nyári szünet, csak 2-3 hét, mivel akkor nagyon nincs ott semmi, de a téli szünet, 3 és 2,5 hónapos, mint itt a nyári szóval...Afrikában (forróövben) akkor nincs téli szünet? :-)(koleszos életunt kíváncsiskodók... :-) )

Legjobb válasz: Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel,. Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)

Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel, . Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)
afrika gyarmat(ok) volt(ak). Örökölt oktatási rendszerük van. Ennek megfelelõ a tanulmányi idõbeosztásuk is. Délafrikában pl. 2007. nov. 30-ig tartott a tanítás és 2008 jan 16-án kezdõdött újra.
A kérdező hozzászólása: a mázlisták... :-D
én Svàjcban lakom, és arrol sem kaptatok pontos infot, itt sincsen 2, 2, 5 honapos téliszünet.nyäriszünet valoban kb 3 hét de télen kb 2-3...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagyon nehéz külföldön egyetemen tanulni?

A nyelv miatt... Pl. ha valaki orvosnak tanul külföldön az nagyon nehéz? Nyilván persze nagyon kell tudni a nyelvet de hát az egyetem magyarul is kemény nemhogy idegen nyelven. Hogy lehet kibírni? Bocsi, tudom hogy nagyon hülyén fogalmaztam.

4

Ausztráliában hogyan vannak a szünetek (pl. nyári)? Mikor végződik, és kezdődik a tanév, illetve az óraközi szünetek ált. Hány percesek?

A nyári-, őszi-, téli-, illetve tavaszi szünet időtartama általánosan véve mennyi?

7

Iskola Németországban?

A 8.osztályt Németországban kezdem. Világ életemben kitűnő tanuló voltam, négyesnél rosszabb jegyet még nem kaptam. Attól tartok, hogy ott majd lerontom a jegyeimet. 7.éve tanulok németet, három és fél évig tanultam heti öt órában, de költözések miatt most heti három órában, de mivel előrébb tartok a többiektől, külön foglalkozik velem a tanár. Minden dolgozatot ötösre írok (németből) tanulás nélkül is. Kérdésem az lenne, milyen hátrányokkal fogok ott kezdeni? Földrajz, történelem és hasonló tárgyak, ami külföldön teljesen másképp van mint itthon? Kicsit tartok az egésztől, ezért fordultam ide segítségért.

13/L

11

Lehetséges amerikai egyetemen tanulni ösztöndijjal, miután majd elkezdem itthon az egyetemet?

Nézegettem az Erasmus által választható országokat,de abban az USA nem szerepelt.
Arra lennék kiváncsi,hogy a horribilis tandij kifizetése nélkül lehetséges-e fél vagy egy évet valamelyik állam egyetemén tanulni?

5

Mi kell ahhoz, hogy be tudjak kerülni Olaszországban egyetemre?

olasz, egyetem, iskola

2

Cserediák szeretnék lenni. Mi kell hozzá? Melyik program a jó?

1

Az angliai A-Levelt betudom váltani Magyarországon érettségire?

10.-ben hagytam ott a sulit otthon, szakmunkásképzőbe jártam így nincs se érettségim, se semmim és mivel hangmérnöknek szeretnék tanulni itt kint, le kell tennem az A-Levelt. Ha sikerül és ha hazamegyek vele, adnak érte normál Magyar érettségit?
Köszönöm a válaszokat!

1

! Külföldön állami iskolába (gimi) mehetek tanulni?

Oroszországba szeretnék menni jövőre tanulni és nem tudom,hogy lehetséges e. Mert ugye az állami iskolákat ugye az állam fizeti én meg kiskorú bevándorlóként ott tanulhatok?

2

Hogyan lehetek Ausztriába vagy Németországban mentős?

Az jó, ha itthon elvégzem a mentőtiszti képzést?

0

Valaki segítene hogy is van ez?

Gimnázium után ki szeretnék menni Németországba vagy Ausztriába tanulni (Gyógyszerésznek) és nem tudom, hogy hogyan is mennek ilyenkor a dolgok.Ha valaki külföldi ott, akkor ki kell fizetnem a tanulmányi költségeket(mindent).Mennyire lesz nehéz? Pénzügyi és tanulási tanácsokat szeretnék kérni.Gondolom az elején nehéz lesz tanulni, de egy ídő után belerázódnék szerintem.Ti mit mondtok?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!