Találatok a következő kifejezésre: Afrikában nincs szünet (1 db)

Afrikában nincs téli szünet?

A koleszba egyik nap a héten, pont arról beszélgettünk, hogy tök jó, mindjárt Szünet megint!!!És szóba jött ekkor, hogy Svájc és Németország EGYES TERÜETEIN!!! nincs kimondott nyári szünet, csak 2-3 hét, mivel akkor nagyon nincs ott semmi, de a téli szünet, 3 és 2,5 hónapos, mint itt a nyári szóval...Afrikában (forróövben) akkor nincs téli szünet? :-)(koleszos életunt kíváncsiskodók... :-) )

Legjobb válasz: Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel,. Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)

Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel, . Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)
afrika gyarmat(ok) volt(ak). Örökölt oktatási rendszerük van. Ennek megfelelõ a tanulmányi idõbeosztásuk is. Délafrikában pl. 2007. nov. 30-ig tartott a tanítás és 2008 jan 16-án kezdõdött újra.
A kérdező hozzászólása: a mázlisták... :-D
én Svàjcban lakom, és arrol sem kaptatok pontos infot, itt sincsen 2, 2, 5 honapos téliszünet.nyäriszünet valoban kb 3 hét de télen kb 2-3...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyibe kerül egy évfolyam a schladmingi SkiHandelsSchule-ban?

http://www.schladming.org/de

0

Szerintetek mennyi az esélye hogy külföldön el tudok helyezkedni egy Óbudai Egyetemen végzet Villamosmérnöki diplomaval? Nemsokara végzek az egyetemen nem vagyok az a zseni tipus aki mindenhez konyitana de nagyon szolgalmas és kitartó diak vagyok.

Szeretnek külföldön kamatoztatni a tudasomat, esetleg nemetorszagban. Mannyi az esélye hogy ott kapok munkat? Meg szeretnek egy msc is elvégezni külföldön ha felvesznek. Akinek volt mar hasonlo élmenye vagy valamilyen tanacsa az kérem irjon.

3

Szerintetek Oroszországba meddig tanulhatnak a gyerekek?

Nem kell pontos dátum...

2

Szeptembertol a kisfiamat szeretnem Stuttgartba hozni, alsotagozatos Iskolazassal lakasberlessel kapcsolatban lenne kerdesem. Van valakinek tapasztalata?

2

MEXT vizsgán mennyire számít a japán nyelvtudás?

0 japán nyelvtudással kiválaszthatnak? Mivel a kiválasztottak számára 1 éves japán nyelvkurzussal kezdődik az ösztöndíj.

5

Valaki jelentkezik idén a MOGYE-ra Magyarországról? Én gyógyszerész karra jelentkezem és jó lenne nem egyedül belevágni!

3

Üdv, Néktek! :D Szerintetek ez lehetséges?

Én, mint magyar állampolgár tudok-e jelentkezni Németországi vagy Ausztriai egyetemre úgy, hogy lehetőleg ott is fejezzem be? Tehát, nem 1 vagy 2 félévet szeretnék ott tölteni, hanem az egész képzést ott szeretném elvégezni. Kelle-e esetleg valami plusz, pl. egy nyelvvizsga vagy valami papír, ami szükséges ehhez? A válaszokat előre is köszönöm!

3

Ha Marosvásárhelyre mennék tanulni (orvosi), akkor meg lehet csinálni, azt, hogy ott elvégzem az első évet, majd átjövök Magyarországra?

0

Olcsó nyelvtanfolyam vagy diákmunkára lehetőség Angliában? 16/L

nyelvet szeretnék tanulni angliában idén nyáron. kb 3-4 hétre mennék ki és nem szeretnék százezreket kiadni. tudom hogy picit későn van, de nagyon szeretnék és sehol nem találok semmi jót (olcsón) :/ volt kinn valaki, aki tudna segíteni nekem? az is jó lenne ha családnál lennék és az ő gyerekük meg majd jönne hozzánk. még akár önkéntesnek is kimennék, könnyebb munkát ingyen vállalnék (persze akkor a költségeimből valamennyit át kéne vállalniuk), de nagyon szeretnék, és nem érdekel, hogy keresek-e vele vagy nem, tanulni szeretnék és világot járni! köszönöm :)

0

Hogy fordítsam le angolra ha még a régi bolognai előtti rendszerben végeztem?

Bölcsészkaron két nyelv szakon 4 évet, plusz egy évet végeztem tanár szakon. De mivel ez még a bolognai rendszer előtt volt, nem tudom hogy fordítsam le angolra. Úgy érzem ha lefordítom mesterképsének (MA-nak) akkor az nem teljesen igaz. Bár tény hogy összességében az is 5 év, de...nem hazugság ez? Valószínűleg le kell majd fordíttatnom a diplomám is valahol és lepecsételtetni, hogy hivatalos legyen, de nem tudom ők is hogy fogják fordítani,meg kellene egyeznie azzal, amit az önéletrajzomba írok...valaki csinált már ilyet?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!