Találatok a következő kifejezésre: Afrikában nincs szünet (1 db)

Afrikában nincs téli szünet?

A koleszba egyik nap a héten, pont arról beszélgettünk, hogy tök jó, mindjárt Szünet megint!!!És szóba jött ekkor, hogy Svájc és Németország EGYES TERÜETEIN!!! nincs kimondott nyári szünet, csak 2-3 hét, mivel akkor nagyon nincs ott semmi, de a téli szünet, 3 és 2,5 hónapos, mint itt a nyári szóval...Afrikában (forróövben) akkor nincs téli szünet? :-)(koleszos életunt kíváncsiskodók... :-) )

Legjobb válasz: Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel,. Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)

Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel, . Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)
afrika gyarmat(ok) volt(ak). Örökölt oktatási rendszerük van. Ennek megfelelõ a tanulmányi idõbeosztásuk is. Délafrikában pl. 2007. nov. 30-ig tartott a tanítás és 2008 jan 16-án kezdõdött újra.
A kérdező hozzászólása: a mázlisták... :-D
én Svàjcban lakom, és arrol sem kaptatok pontos infot, itt sincsen 2, 2, 5 honapos téliszünet.nyäriszünet valoban kb 3 hét de télen kb 2-3...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Előző éves SAT vizsga feladatsorokat tudtok valahol? én kerestem a neten, de nem találok, velem van a baj?

köszönöm előre is!:)

0

Amerikába mennék középiskolába. (New Yorkra gondoltam de mindegy melyik városba mennék. ) Van olyan program ami ezzel foglalkozik?

3

UWC-re van esélyem?

9.-es vagyok, kereskedelmi angol kéttanon tanulok. Jövőre újra zeneiskolába fogok járni zongorára, tánciskolába járok, a sulis DÖK tagja vagyok. Három idegennyelvet tanulok (angol, német, japán). A jegyeim átlaga 4 egész fölött van, sajnos a matek hármasom lehúzza, de istenem, hülye vagyok hozzá, nagyon... De azért próbálkozok!

Szerintetek lenne így esélyem? Ja, és évekig jártam magyar versenyekre, egy dossziényi oklevelem van, voltam országos Kazinczy-n is, bronz fokozatot kaptam, ezen kívül ha indultam egy versenyen, azt vagy megnyertem, vagy dobogós lettem, ritka volt az olyan eset, hogy semmit nem értem el. Ezen kívül évek óta írok, most lett egy pályázaton a novellám közönségdíjas.

Nagyon kiszeretnék jutni, de mint tudjuk, kevés ember, úgy körülbelül 2-3 szokott végül ténylegesen elmenni külföldre az UWC-vel.
Ha esetleg van tippetek, hogy min kéne javítanom ahhoz, hogy legyen esélyem, akkor nagyon megköszönném, ha írnátok^^

2

Valaki aki Németországban tartozkodott vagy él kinnt ismerőse nemtudja hogy magyar nyelven meg lehet kinnt valahol szerezni a jogosítványt?

Tudom h otthon sokkal olcsóbb,de sajnos 1 évben csak 2-er tudok hazamenni,így az otthoni jogsit nem tudnám megoldani.Németül nem tudok olyan jól.Tudtok megoldást?Passauban élek.köszönöm

2

Milyen/melyik egyetemet végezzek?

Most gimibe járok és gondolkodom hogy milyen egyetemre menjek mert tárlat vezetö szeretnék lenni külföldön egy múzeumban.Angolul és olaszul tanulok.köszi a válaszokat:)

1

Hogy megy az amerikai iskolákban a továbbtanulás? Körülbelül mikor kell leadniuk az egyetemre/főiskolára a jelentkezést? Mikor írják az érettségit, és az mennyire hasonlít a mienkre?

A válaszokat előre is köszi!

2

Linkelnétek olyan oldalakat ahol a külföldi sulikat mutatják be érdekesen? Pl. Angol, kínai stb.

0

Milliárdos szülők és külföldi ismeretség nélkül tényleg esélytelen kijutni az USÁba?

Mindig is egy álomként tekintettem Amerikára, ami sosem válhat valóra. Igazából még most is így vagyok vele, de úgy döntöttem, érdemes minden lehetőséget kiaknázni, mielőtt feladnám. Szóval a családom nem gazdag, esélytelen, hogy a többmilliós tandíjat fizetni tudják az egyetemre. Ismeretségeim sincsenek, hogy munkát szerezzek kint. Ha jól sejtem, más módja nincs annak, hogy hosszútávon kint éljek, odaköltözzek. Esetleg még az Au pair munka, de az nem tart tovább 1-2 évnél, mellette nem lehet dolgozni, tanulni, kint maradni. Rosszul gondolom? Bár nem bízom benne, de örülnék, ha valaki megcáfolna. :)

7

Milyen faktot válasszak?

Most vagyok 10-es és fakultációt kell választanunk. Én külföldön szeretnék újságírást tanulni (első helyen Anglia ill. Amerika áll), és nem tudom milyen faktok jelentenek előnyt. Emelt magyar érettségit nem teszek, mert nem hiszem, hogy sokat számítana külföldön. Mennyit számíthat egy infó érettségi? Szerintetek melyik az az egyetem, ahol a legérdemesebb újságírást tanulni, és ott mik a feltételek? Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét! :)

4

Egyetem az Egyesült Királyságban? Hogyan kell jelentkezni, mi a folyamata, mikre lesz szükségem?

Utána olvastam már, de nem minden világos. Tudok az UCAS rendszerről, de hogy hogyan lesznek A tariff pontjaim átváltva nem értem. Jövőre érettségizem. Nem feltétlen Anglia lenne a cél, találtam számomra megfelelő egyetemet skóciában is..

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!