Találatok a következő kifejezésre: Afrikában nincs szünet (1 db)

Afrikában nincs téli szünet?

A koleszba egyik nap a héten, pont arról beszélgettünk, hogy tök jó, mindjárt Szünet megint!!!És szóba jött ekkor, hogy Svájc és Németország EGYES TERÜETEIN!!! nincs kimondott nyári szünet, csak 2-3 hét, mivel akkor nagyon nincs ott semmi, de a téli szünet, 3 és 2,5 hónapos, mint itt a nyári szóval...Afrikában (forróövben) akkor nincs téli szünet? :-)(koleszos életunt kíváncsiskodók... :-) )

Legjobb válasz: Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel,. Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)

Szia! Van egy ismerõsöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel, . Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :) Remélem segítettem... Csilla:)
afrika gyarmat(ok) volt(ak). Örökölt oktatási rendszerük van. Ennek megfelelõ a tanulmányi idõbeosztásuk is. Délafrikában pl. 2007. nov. 30-ig tartott a tanítás és 2008 jan 16-án kezdõdött újra.
A kérdező hozzászólása: a mázlisták... :-D
én Svàjcban lakom, és arrol sem kaptatok pontos infot, itt sincsen 2, 2, 5 honapos téliszünet.nyäriszünet valoban kb 3 hét de télen kb 2-3...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék Ausztriában közéoiskolába járni, hogyan lehet ezt elintézni? FONTOS

ausztria(graz)-ban esetleg tudtuk még 4 éves jó gimiket ... ??

3

Hogyan folytathatnám a tanulmányaimat Finnországban 16 évesen?

Jelenleg ott vagyok egy hónapos cserediákprogramon és vissza szeretnék jönni itt tanulni és élni.Hol van lehetősègem tanulni?

6

Az Egyesült Államokban és a Brit Nemzetközösség tagországaiban milyen mértékben tanítják a brit irodalmat és történelmet?

1

Van itt olyan ember, aki Bécsbe jár (t) egyetemre, főiskolára?

Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban

2

Mi a különbség a bursaries és scholarships között?

2

A nizzai egyetemen van- e angolul mesterszak pénzügy, közgász, vagy marketing területen? Elég az angol nyelvvizsga a jelentkezéshez?

0

Szeretném külföldön elvégezni az MA-képzést, hogyan lehetséges ez?

Meg fogom érdeklődni majd természetesen az egyetememen, de még nem kezdődött el a félév és nem akarok senkit ezzel nyaggatni.
Ha van valakinek tapasztalata vagy bármi infőja hogyan kell, s mit kell tenni, hogy külföldi egyetemre felvegyenek, azt nagyon megköszönném! (Milyen eredmények, plusz végzettségek, vizsgák, stb...)
(Erasmus nem téma!!)

3

Telekommunikáció vagy grakikai mérnök? Álláslehetőségek? Fizetés?

Jövőre megyek egyetemre, és nem tudok dönteni két szak között... A 'grafikai mérnök és dizájner' az egyik, ezt sokka jobban szeretem csinálni. Az 'energetika, elektronika és telekommunikáció' a másik, ez pedig sokkal nehezebb szak, és szeretem a kihívásokat.
Melyiket ajánlanátok? Melyik a keresettebb szakma? És a jobban fizető?

4

Amerikában az órai jegyzeteléshez használnak még füzeteket, vagy mindenki laptopba gépel?

5

YFU svedorszagba korulbelul mennyi es milyen?

Erdekelne egy ev vagy egy fel ev.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!