Találatok a következő kifejezésre: Aerobik edző lenni! Hogyan kezdjem el (1 db)

Aerobik edző szeretnék lenni! Hogyan kezdjem el ezt az egészet? Ez hány éves még megszerzem?

De gondolom elöbb nekem is megkellene tanulnom az alapokat! Még sosem voltam ilyen edzésen!

Legjobb válasz: Ha még sosem voltál aerobik-edzésen, honnan tudod, hogy ez a te ideális hivatásod? Na mindegy. Elõször is, járj el edzésekre, hogy tapasztalatokat gyûjts. Nem tudom, hány éves vagy, de ha gimis és továbbtanulás elõtt állsz, érdemes a Testnevelési Fõiskolával megpróbálkozni. Ha az mégsem jön össze, akkor vannak ilyen tanfolyamok, amivel aerobik-edzõ képesítést szerezhetsz. Elsõ lépés szerintem: aerobikra járni, hogy lásd, valóban akarod-e. Utána tanfolyamot keresni, elvégezni, és reménykedni, hogy kapsz munkát. Hajrá!

Ha még sosem voltál aerobik-edzésen, honnan tudod, hogy ez a te ideális hivatásod? Na mindegy. Elõször is, járj el edzésekre, hogy tapasztalatokat gyûjts. Nem tudom, hány éves vagy, de ha gimis és továbbtanulás elõtt állsz, érdemes a Testnevelési Fõiskolával megpróbálkozni. Ha az mégsem jön össze, akkor vannak ilyen tanfolyamok, amivel aerobik-edzõ képesítést szerezhetsz. Elsõ lépés szerintem: aerobikra járni, hogy lásd, valóban akarod-e. Utána tanfolyamot keresni, elvégezni, és reménykedni, hogy kapsz munkát. Hajrá!
Testnevés fõiskolai kar, itt lehet szakosodni (edzõ)
Azért akarsz az lenni mert ott ismerkedhetsz a kuncsaftokkal, szépek a csajok ... és a fiúk meg jóképûek... szóval te akár fiú vagy akár lány mindenképpen be tudod dobni magad...na persze tanulnod is kell a szakmát hogy tovább tudd adni közben:) ))))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Élelmiszer- és vegyiáru-eladó tanfolyamnál ha ilyen 3 hónapos, szombatonként látogatós, van kötelező szakmai gyakorlat x óra amit teljesíteni kell vizsgára bocsátáshoz?

1

Ajánlanátok szakács és/vagy cukrász tanfolyamot, ami tényleg hasznos, és nemcsak az ócska régi magyar ízléstelen nyolcvanas évekbeli gasztronómiát oktatja, gyakorlati helyet is biztosít és ha elvégzed esélyed van elhelyezkedni a vendéglátásban?

Diplomás munkanélküli vagyok és szeretnék szakács/cukrász lenni harminc éves fejjel. Semmi konyhai tapasztalatom nincs, de nagyon érdekel ez a szakma. Szerintetek mik az esélyeim? Ajánlanátok, linkeket, honlapokat, ahol tájékozódhatnék? Köszi

1

Élelmiszer- és vegyiáru-eladó tanfolyam nehéz?

1

Van egy veboldal, az erettsegizz. Org amely 1 év alatt igéri az érettségi megszerzését, viszont sem az iskola neve, sem a címe nincs megadva! Átverés lehet? Van valaki esetleg aki itt érettségizett?

0

Hol találhatnék kidolgozott szakács okj tételeket? Esetleg valaki segíteni?

0

Butaság 2 OKJ-S képzést elvégezni, ha igazán csak az egyik érdekel?

Jelenleg OKJ-s képzésen vagyok, ügyintézői képzésen. Viszont jobban vonz a szociális gondozás. Úgy gondolom, még bármelyik jól jöhet, és más terveim is vannak. Mit gondoltok?

2

Az elmélet B és C esetleg A kategorirára ugyanaz? :D

Valaki segitsen már.
Én most teszem le a B kategoriás jogsit.
Azt szeretném megtudni, hogy van egy ismerősöm, akinek megvan a B kategoriás jogsija és most más kategoriást akar letenni. Autosat vagy buszosat.
Az elmélet ugyanaz.
Akkor mindketten ugyanarra az elméleti órára kell mennünk? Ugyanaz az elmélet? Neki szükséges, hogy elvégezze emgint vagy csak a gyakorlati részét kell? Nagyon fontos
KÉRLEK SEGITSETEK:):)

0

MGE szakácsképzésére jár vki?

0

Valakinek megvannak a gyógyszertári asszisztens tételei kidolgozva?

Most kezdtem el a tanfolyamot, és ha valakinek megvannak akkor lécci írjon.

0

Valaki tud olyan képzést amihez nem kell érettségi és szakmunkás vizsga és ami ingyenes ha igen akkor merre?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!