Találatok a következő kifejezésre: Aerobik edző lenni! (4 db)

Aerobik edző szeretnék lenni! Hogyan kezdjem el ezt az egészet? Ez hány éves még megszerzem?

De gondolom elöbb nekem is megkellene tanulnom az alapokat! Még sosem voltam ilyen edzésen!

Legjobb válasz: Ha még sosem voltál aerobik-edzésen, honnan tudod, hogy ez a te ideális hivatásod? Na mindegy. Elõször is, járj el edzésekre, hogy tapasztalatokat gyûjts. Nem tudom, hány éves vagy, de ha gimis és továbbtanulás elõtt állsz, érdemes a Testnevelési Fõiskolával megpróbálkozni. Ha az mégsem jön össze, akkor vannak ilyen tanfolyamok, amivel aerobik-edzõ képesítést szerezhetsz. Elsõ lépés szerintem: aerobikra járni, hogy lásd, valóban akarod-e. Utána tanfolyamot keresni, elvégezni, és reménykedni, hogy kapsz munkát. Hajrá!

Ha még sosem voltál aerobik-edzésen, honnan tudod, hogy ez a te ideális hivatásod? Na mindegy. Elõször is, járj el edzésekre, hogy tapasztalatokat gyûjts. Nem tudom, hány éves vagy, de ha gimis és továbbtanulás elõtt állsz, érdemes a Testnevelési Fõiskolával megpróbálkozni. Ha az mégsem jön össze, akkor vannak ilyen tanfolyamok, amivel aerobik-edzõ képesítést szerezhetsz. Elsõ lépés szerintem: aerobikra járni, hogy lásd, valóban akarod-e. Utána tanfolyamot keresni, elvégezni, és reménykedni, hogy kapsz munkát. Hajrá!
Testnevés fõiskolai kar, itt lehet szakosodni (edzõ)
Azért akarsz az lenni mert ott ismerkedhetsz a kuncsaftokkal, szépek a csajok ... és a fiúk meg jóképûek... szóval te akár fiú vagy akár lány mindenképpen be tudod dobni magad...na persze tanulnod is kell a szakmát hogy tovább tudd adni közben:) ))))
mostis van. levegõ
meg pár km nem?..
Jó lenne ha lenne köztünk valami.
A kérdező hozzászólása: De nem merem igy mondani es nem tudok rola semmit csak annyit hogy krusznek hivjak es az astoria fitnessben dolgozik meg a rendes nevet se tudom. Jarok az oraira ennyi. De mindig körülveszik a csajok es kis hely tomve van emberrel nem tudom felrehivni se nagyon. Hogyan nyomozhatnek utana?
A kérdező hozzászólása: Krisz nek hivjak az valyon a krisztián röviditese?sajnos nincs a honlaopon se a rendes neve
pont az ilyenek miat nincs kint

Aerobik edző szeretnék lenni milyen végzettség szükséges hozzá?

Legjobb válasz: De ugyértem kell hozzá érettségi?

A kérdező hozzászólása: De ugyértem kell hozzá érettségi?
Mondjuk aerobik edzõi.
Aerobik Sportedzõ képesítés kell.
Ha ez Felsõfokú Szakképzés (FSZ), akkor tuti kell hozzá érettségi.


Milyen sulit, vagy tanfolyamot erdemesebb elvegeznem, ha aerobik edzo szeretnek lenni?

Erdemesebb foiskolat, vagy egyetemet vegezni, vagy ezek az Okj-s tanfolyamok is elegendoek? Tudnatok esetleg Debrecenben ajanlani sulit, vagy tanfolyamot? Edzek rendszeresen tobb eve, csak nem tudom hol erdemesebb tanulnom. Tapasztalatok esetleg?

Legjobb válasz: sportoktatói elég. Testépítõ és fitnessedzõ.

sportoktatói elég. Testépítõ és fitnessedzõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!