Találatok a következő kifejezésre: Advil ultrát be (4 db)

Foghuzáson estem túl, nagyon csúnyán begyulladt. Nőgyógyász orvosom engedélyével vettem be Advil Ultrát. Õssz 2szemet, lehet baja a babonak? 11hetes km.

Legjobb válasz: A fájdalomtól majd megörülök most már 5napja,azota amióta 2szem advilt bevettem nem merek többet bevenni,félek.De felháboritó hogy a kismamák jóformán semmit nem vehetnek be ilyen esetben.Mi meghallhatunk a fájdalomban?Amugy az advilra az utasitására rá van irva,hogy az utolsó harmadban nem szedhetõ.De én akkor is aggodom.Segitsetek lányok.Tapasztalatok?

A kérdező hozzászólása: A fájdalomtól majd megörülök most már 5napja, azota amióta 2szem advilt bevettem nem merek többet bevenni, félek.De felháboritó hogy a kismamák jóformán semmit nem vehetnek be ilyen esetben.Mi meghallhatunk a fájdalomban?Amugy az advilra az utasitására rá van irva, hogy az utolsó harmadban nem szedhetõ.De én akkor is aggodom.Segitsetek lányok.Tapasztalatok?
Én is átestem egy foghúzáson és nekem is begyulladt az inyem!Én nem vettem be semmit mert féltem és csak a következõ vizsgálatkor kérdeztem meg az orvost hogy vehettem vola e be valamit.Azt mondta hogy az ismert fájdalom csillapítókat pl.algopirin vagy advil... nyugodtan bevehettem volna csak nem szabad túlzásba esni.Ha a te dokid is ezt mondta akkor szerintem ne izguj, de ha félsz legközelebb ne vedd be.Nehezen, de én is kibírtam.Esetleg kamillával lehet öblögetni. További szép babavárást.18hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtatásod.Kamillával is öblögetek már, meg zsibbasztom pálinkával az még jó is egy darabig.Azt is mondta valóban, hogy túlzásba ne essek, hát nem fogok mert ettõl többet nem veszek be ha bele döglök is.
Azt tudod, hogy sokkal rosszabb a babának, ha a fájdalom miatti kínlódásban az egész szervezeted stresszben van? Ha pár szem algopyrint beveszel, az közel sem oylan káros, mint mondjuk végigsétálni a körúton az Oktogon és a Nyugati között. Az orvosok nem véletlenül mondják, hogy szabad!
Paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót szabad, nem lesz baja, jobb, mintha érzi, átéli, h szenvedsz! Nyugi:) 20hkm

Advil ultrát terhesen be lehet venni fejfájásra?

Elhagytam a papírját, így nem tudom mi van a betegtájékoztatóban.

Legjobb válasz: Minden orvos mást mond, az enyém azt mondta hogy paracetamol tartalmút nem szabad beszedni mástól hallottam hogy csak azt szabad. Nem tudom hogy az advil mit tartalmaz.Csakis algopirint vehettem be.

Minden orvos mást mond, az enyém azt mondta hogy paracetamol tartalmút nem szabad beszedni mástól hallottam hogy csak azt szabad. Nem tudom hogy az advil mit tartalmaz.Csakis algopirint vehettem be.
Ne szedd be!!!!NEkem is azt mondta algopiryn de csak ha nagyon muszály.nem tudom emnnyi idõs vagy , én is nagyon fejfájós vagyok de a felétõl elmult.egyszer ha volt, de igazából megpróbáltam mással.Az oriflame nak van egy relaxácios krémecskéje az nagyon bejött , halántékre csuklóra fül mögékenve hûsítõ és el is mulasztotta mindig.Inkább próbáld meg ilyenekkel kiválltani ha tudod.Tényleg nehogy átmenjen a picibe valami.Vagy kérdezz rá homeos bogyóra az is segíthet.37hetes kismama-hidd el kilehet bírni én is itt vagyok:)
Az advil ultra ibuprofent tartalmaz. Az elsõ és a második trimeszterben be szabad venni, a harmadikban már nem. Tuti így van, ismerem jól a gyógyszert.De szerintem végszükség esetén használd.
NEM! NEM! 1x már én is kérdeztem ezt itt. Ha nagyon muszály, inkább Rubophent. De én nem vettem be semmit, elsõ a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, az én fejem is inkább migrénes. Az algopirin nem segít, az algoflex ultra már jobb, de eddig az advil volt a legjobb. De akkor ez már kilõve. :-)
Írd be a google be, hogy advil ultra betegtájékoztató, akkor kidob valamit. Iszonyatos hányós migrénemre csak algopirynt egy szemet engedtek, vagy algoflexet, de nekem ez nem használ..Saridont szedtem régen kettesével, most felet szedhetek be alkalmanként, de inkább feküdtem és csak felet vettem be a saridonból aztán hidegvizes borogatás..A dokit kell megkérdezned.
NEM! Ne vedd be, inkább Algopirint vegyél az biztosan nem árt. Én írtam ki a migrénes kérdést. Nekem doki mondta, ha fáj a fejem Algopirint nyugodtan szedhetek. Nekem nem mindig használ, de mindegy mert nekem nem sima fejfájásom van.
Én úgy tudom, hogy nem lehet szedni.
A kérdező hozzászólása: Ibuprofen tartalmú. Fogalmam sincs, hogy ez árt vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, és én is inkább kibírom! :-)

17 fiú vok. Nagyon fájnak az ujjaim a csuklóm. Már bevettem 5 advil ultrat de semmit sem ér. Mit vegyek be h. ne fájjion?

Legjobb válasz: Jó nagy butaságot csináltál, ne kapkodj be légyszives gyógyszereket eszetlenül!!! Elõször is, mi az oka, hogy fáj? Mit csináltál? Sportolsz? Megerõltetted? Lassan felnõtt férfi leszel, ne legyél Zsuzsi, ennyi fájdalmat bírnod kell, szépen elmész az orvoshoz és õ megmondja, hogy mit szedjél be, vagy mit tegyél. Amúgy ezek a sza..r fájdalomcsillapítók ideig-óráig segítenek, ha egyáltalán segítenek, viszont a valódi problémát (például egy ínyhüvely gyulladást) nem oldanak meg. Húzd ki magad és legyél erõs. A gyógyszeripart meg ne támogasd, mert csak magadnak ártasz vele, õket meg gazdagítod.

Jó nagy butaságot csináltál, ne kapkodj be légyszives gyógyszereket eszetlenül!!! Elõször is, mi az oka, hogy fáj? Mit csináltál? Sportolsz? Megerõltetted? Lassan felnõtt férfi leszel, ne legyél Zsuzsi, ennyi fájdalmat bírnod kell, szépen elmész az orvoshoz és õ megmondja, hogy mit szedjél be, vagy mit tegyél. Amúgy ezek a sza..r fájdalomcsillapítók ideig-óráig segítenek, ha egyáltalán segítenek, viszont a valódi problémát (például egy ínyhüvely gyulladást) nem oldanak meg. Húzd ki magad és legyél erõs. A gyógyszeripart meg ne támogasd, mert csak magadnak ártasz vele, õket meg gazdagítod.
Ha inhuvelygyusz van, akkor ajanlom a flector kremet, veny nelkul kaphato. Tablettas gyogyszert ne szedj. Esetleg rozmaringkrem.
A kérdező hozzászólása: tele avgyok reumás csomóval. Aki aztmondja h. kislány az nem tudja mekkora fájdalom. Már bocs de ha neki lenne szerintem kigrana az elsõ ablakon ..:P

A Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek most kezdtem el és ma nagyon fájt a hasam be vettem egy Advil ultrát az gyengítheti a hatását végülis nem antibuotikum! És tényleg már egy hét után védettséget nyújt? (számomra ez hihetetlen! )

Legjobb válasz: Én is ezt szedem. A mensesem elsõ napján kezdtem, és kb. a 15. szem után csináltuk minden más védekezés nélkül. Nem lett semmi gáz:) De a dokid gondolom mondta, hogy mikortól véd. Vagy ha biztosra akarsz menni várd ki az elsõ levelet. Azt nem tudom sajnos, hogy befolyásolja-e.

Én is ezt szedem. A mensesem elsõ napján kezdtem, és kb. a 15. szem után csináltuk minden más védekezés nélkül. Nem lett semmi gáz:) De a dokid gondolom mondta, hogy mikortól véd. Vagy ha biztosra akarsz menni várd ki az elsõ levelet. Azt nem tudom sajnos, hogy befolyásolja-e.
Nem hiszem hogy gyengítené de azért nézd át az Advil (betegtájékoztatóját). Általában az elsõ hónapot meg kéne vele várni akkor nyújt úgy mond "biztos védelmet". Ha akarsz várhatsz vele.. és a 2. levéltõl már biztos :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) A betegtájékoztatót már megnéztem de sajnos nem írja milyen hatással van a fogamzásgátlóra!:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!