Találatok a következő kifejezésre: Adott egy fájl, (26 db)

Adott egy fájl, létrehozva 2010 jan.2-án, módosítva 2012 június 14-én. Hogyan lehetséges ez?

Hát igen, nemrég letöltöttem egy filmet, aminek a címe furcsa mód épp az id?vel kapcsolatos ("Az id?utazó felesége"), és ha rámegyek a tulajdonságokra, a létrehozás dátumánál a letöltés dátuma szerepel 2010 jan. 2, és alatta ott van hogy módosítva: 2012 június 14.

Legjobb válasz: módositás / létrehozás különbsége jobban kijön egy wörd (.doc) file-nál. Létrehozás az amikor elõször elmented, létrehozod. Módositás meg az lesz amikor (mondjuk másnap) kijavitod a hibákat és folytatod. és hogy miért 2012 a módositás dátuma? gondolom mert ahol utoljára módositották elvolt állitva a rendszeróra és éppen 2012 volt beállitva (legalább állította volna dec 13-ra)

módositás / létrehozás különbsége jobban kijön egy wörd (.doc) file-nál. Létrehozás az amikor elõször elmented, létrehozod. Módositás meg az lesz amikor (mondjuk másnap) kijavitod a hibákat és folytatod. és hogy miért 2012 a módositás dátuma? gondolom mert ahol utoljára módositották elvolt állitva a rendszeróra és éppen 2012 volt beállitva (legalább állította volna dec 13-ra)
hja és ezek a dátumok a file másolásával ugyan úgy megmaradnak. (elõzõrõl lemaradt)
A kérdező hozzászólása: Tudom mi a különbség módosítás és létrehozás közt. :) Konkrétan ezt az idõkülönbséget nem értettem, hogy hogyan lehetett 2012-ben módosítva mikor még csak 2010 van? De így most már értem, hogy elmondtad. Köszönöm a válaszod. De amúgy még így is elég furcsa :)
kimásolod és beilleszted a te cfg fájlodba
A kérdező hozzászólása: de nincs a main mappában cfg csak log, dat és iwd
A kérdező hozzászólása: C: \ Program Files \ Activision \ Call of Duty 4 - Modern Warfare \ játékosok \ Profiles \ JockYitch itt van egy config_mp.cfg...ez gondolom az alap beállítás, de nekem elvileg kéne egy yitch3.cfg fájl amit a main-ba kell beraknom!! csináltam egy yitch3.txt fájlot amibe bemásoltam amit kell aztán megváltoztattam a kiterjesztését cfg-re és bemásoltam a mainba de nem jó!!

Van egy adott swf fájl 130kb, mivel tudnék belőle max 100kb-os fileot csinálni vagy html kóddá átalakítani?

Bocsi a kategóriáért, de itt még járnak emberek is.

Legjobb válasz: html kóddá leginkább sehogy, 100 kb-os fájlt tudsz esetleg csinálni belõle, ha a fájlban lévõ képeket tömöríted (nem árt, ha meg van fla-ban az swf dokumentum) (vagy berakod egy rar-ba legjobb tömörítési eljárással, bár lehet az sem lesz 100kb alatt, és futtatás elõtt ki kell csomagolni) miért kellene egyébként?

html kóddá leginkább sehogy, 100 kb-os fájlt tudsz esetleg csinálni belõle, ha a fájlban lévõ képeket tömöríted (nem árt, ha meg van fla-ban az swf dokumentum) (vagy berakod egy rar-ba legjobb tömörítési eljárással, bár lehet az sem lesz 100kb alatt, és futtatás elõtt ki kell csomagolni) miért kellene egyébként?
Nem igazán értem, hogy ha van egy swf fájlod, és azt fel akarod tenni egy már létezõ weboldaladra, akkor ahhoz minek kell tömöríteni, vagy másik helyre feltölteni. Gondolom a blogodhoz van tárhelyed, ahova felteszed a hmtl kódosat, de ha nincs, akkor is bármilyen fájlfeltöltõ oldalra felrakhatod. Aztán csak egy object kell a html-edbe és már meg is jelent a flashbanner. Itt egy link, ahonnan kimásolhatod a html kódot, csak az elérési utat, és a méretet írd át benne. http://www.123-banner.com/html_code.php. Ha a bannerben nincs link, berakhatod az egészet egy <a href="reklámoldal-url-címe"></a> tagbe, és máris kattintható lesz. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Na, kiderült, hogy le van tömörítve alapból amit kaptam, azért nem tudtam átkonvertálni
A kérdező hozzászólása: Le akarom tömöríteni akkor ha letömörítetten fel lehet tölteni erre az oldalra. Letöltöttem swf compressort, de ez csak még többet csinált belõle ahelyett, hogy tömörített volna. Most már 147 kb. Egyre jobb. :D
csak vicc:) tehát le akarod tömöríteni a fajlt
A kérdező hozzászólása: Mi a progi neve?
van egy progi super avval próbáld meg: szoftvebázis rul szedtem le próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: Azt is megpróbáltam, hogy felvettem camtasiaval, de ha aviból swfet csinálok akkor elég szemcsés lesz. Avi az még jó lenne de azt meg nem tudja átalakítani az oldal amit belinkeltem. Más ilyen oldalt meg nem találtam. Vagy tudtok ilyet? Olyan van még, hogy az swfet elõzetesen fel kellene tölteni valahova, de hova? Ha lenne hova akkor menne ez a lehetõség is.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy most csinálnék ilyet elõször. Blogomra kellene feltenni egy hirdetést amiért fizetnek. Ha 100kbra tudnám valahogy kicsinyíteni akkor ezzel az oldallal el is lenne intézve a dolog: http://lap.reklam.hu/kod/index.php. swf to Fla konvertálót találtam, de nem tudom utána azzal mit lehet csinálni és hogyan, nem látom abból hogyan lesz html kód. Mivel lenne így elsõre a legegyszerûbb?
csak vicc:) tehát le akarod tömöríteni a fajlt?
A kérdező hozzászólása: Megkértem a webáruházat, hogy csináljanak egy másik bannert és írják meg azt is milyen programmal szerkesztették át. Tárhelyre nem lehet swfet felrakni hiába próbáltam. Amúgy 3 link is van abban a bannerben így kicsit nehezebb a dolog.


Aminek utána kell nézni: IO mûveletek, fájlkezelés. http://cplusplus.com/reference/clibrary/
Ilyenek kellenek hozzá, ha jól emlékszem, kb. ebben a sorrendben: scanf() printf() fopen() fputs() vagy fprintf() fclose()
konvertálhatod teljesen azonos opciókkal, csak csökkented a bitratet jobbat nem tudok
Veszteségmentesen nem lehet.
A kérdező hozzászólása: ha csökkentem a bitratet akkor valószinû hogy a hang akadozni fog, , ,
Ha a kép bitrátáját csökkented, akkor a hang nem fog akadozni.
Ha a hang bitrátáját csökkentenéd, akkor se kéne akadoznia. Ahogy kivettem, csak szállítani akarod, és nem lejátszani róla a filmet, így meg sztem winrarral darabold fel, és vidd át 2 pendrive-on, v egy pd + 1dvdn.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Adott egy mkv fájl, h264 tömörítéssel. Szétszedtem a fájlt videora és hangra. A kép 4mp-vel lassabb, mint a hang. Hogy lehet ezt megoldani?

Legjobb válasz: Pl. "mvktoolkit"-t letöltöd, abban van 1 mkv szerkesztõ ahol be lehet állítani, hogy a hang/kép hogyan "késsen".

Pl. "mvktoolkit"-t letöltöd, abban van 1 mkv szerkesztõ ahol be lehet állítani, hogy a hang/kép hogyan "késsen".

Adott egy 1080p felbontású, 9642 kb/s bitrátájú MOV fájl+egy asus k51, ATI radeon HD 3200 integrált kártyával, a gépen win7 fut. Miért szaggat az a **** videó? Próba volt VLC, Winamp, Media player/classic.

Legjobb válasz: Telepítsd fel a következõ codec packot(A FULL verziót töltsd le): http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm Amiután fennt van próbáld lejátszani megint, VLC-vel.

Telepítsd fel a következõ codec packot(A FULL verziót töltsd le): http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm Amiután fennt van próbáld lejátszani megint, VLC-vel.
kukába minden kodekeddel..de rendes takarítással.registrybõl is szed ki õket.. tegyél fel egy k-lite codec pakkot..aztán a h.264-re pipáld be, h nem nekik kell lejátszani...igy minden másra lesz kodeked 8telepítés közben a Haali splitter verzióját nézd meg). és utána jöhet a lényeg, tegyél fel egy friss BS Playert és egy Core AVC-t ennél jobb HD kodeket nem találsz és a BS pedig a legkevesebb terheléssel használja (teszteltem több lejátszót HDben és mind egy darab szemét volt ehhez képest, az egyik gyak a sebesség felét sem tudta hozni és elcsúszott hangtól [MPC], a másik meg eldobált képkockákat amikor lemaradt [VLC]) (telepítéskor ha régebbi a Haali splitter mint a k-lite-ban akkor ne tedd fel hozzá)
A kérdező hozzászólása: ááááá köszi szépen, mûködik a dolog, nagyon zsíír :) hálám üldöz
Ugyanezeket végigcsinálva nekem a Media Player Classic-kal szebb az én, 1080p-s .mov-om. A BS Player-ben talán a színek és esetleg az élek nem olyan jók... A Haali splitter sem hiányzik, minden tökéletes. Én is köszönöm a segítséget! Vagy lehet, hogy a Windows Media Player 1.8.akárhánnyal a legszebb, de az meg szaggatja és kockázza. Érdekes, hogy a felirat a filmnél a WMP-ben angol volt, a MPC-ban és a BSP-ben pedig magyar, de nem tudom leszedni...

Adott egy kiírandó . Iso fájl, ami 7 gigás. Hogyan tudnám "kettáválasztani" hogy ki tudjam írni?

Legjobb válasz: Attól függ mi az,játéknál splitterrel megoldható, általában google-n találsz leírást hogyan válaszd ketté.

Attól függ mi az, játéknál splitterrel megoldható, általában google-n találsz leírást hogyan válaszd ketté.
Total Commander-el is tudsz fájlt darabolni
Total Commanderrel kettéválasztod.
A kérdező hozzászólása: Mûködik! Köszönöm a válaszokat! =)

Free Pascal. TProcess-el meghívott fájl, ha nem kompatibilis egy adott rendszerrel, de FP igen akkor futni fog rajta keresztül?

Elég hosszú kérdés... Na de, térjünk a lényegre! Telepítőt programozok Pascal-ban és az lenne a kérdésem hogy ha egy fájl (UnRar.exe) nem kompatibilis Win7 Ultimate 64bit-tel de a Free Pascal elfut rajta akkor futni fog az FP-programomon keresztül? Ja és lenne még egy kérdésem: Be lehet (pl.: egy unit-tal) építeni fájlokat a programomba úgy hogy utána ki is tudjam valahova másolni belőle, vagy futtatni? Ha igen akkor hogyan? Még egy kérdés: Van egy olyan weboldal ahová feltöltöd a fájlt és utána ellenőrzi a programom kompatibilitását más OP. rendszerekre? Lehet program is. Ha van akkor mi a neve?

Legjobb válasz: Ha az általad használni kívánt unrar nem kompatibilis az operációs rendszerrel, akkor teljesen mindegy, hogy milyen másik programból akarod meghívni az adott rendszer alatt, mert akkor sem lesz kompatibilis vele. A második kérdésedre: beteheted resource-ként, így hozzácsatolódik a futtatható fájlodhoz, innen ki is lehet szedni. Harmadik kérdésed: Nem tudok ilyenrõl. Javaslom, hogy nézd át az Innosetup forráskódját, ha telepítõt akarsz csinálni. Elérheted itt: http://www.jrsoftware.org/isdl.php#cvsgit

Ha az általad használni kívánt unrar nem kompatibilis az operációs rendszerrel, akkor teljesen mindegy, hogy milyen másik programból akarod meghívni az adott rendszer alatt, mert akkor sem lesz kompatibilis vele. A második kérdésedre: beteheted resource-ként, így hozzácsatolódik a futtatható fájlodhoz, innen ki is lehet szedni. Harmadik kérdésed: Nem tudok ilyenrõl. Javaslom, hogy nézd át az Innosetup forráskódját, ha telepítõt akarsz csinálni. Elérheted itt: http://www.jrsoftware.org/isdl.php#cvsgit
A kérdező hozzászólása: Kösz! De, hogy tudom berakni Resource-ként?
Elvileg az is mûködik, ha csak simán hozzámásolod az exe fájl végéhez a cuccot. Próbáld ki, csinálj egy exe fájlt, majd parancssorban a copy /b futtathatofajlod.exe+akarmi.rar telepito.exe paranccsal összemásolod a kettõt. Ha le akarod róla választani a késõbbiekben, akkor nem árt majd pontosan tudni, hogy mekkora volt az exe fájlod.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy amit linkeltél azt nem igazán értem. Írd le légyszi! DE AZT TUDNOD KELL HOGY S U L I B A N VAGYOK, ezért a gépen a jogaim korlátozottak, szóval telepíteni nem tudok. A kompatibilitási problémára valami másik tömörítõfájlt légyszi ha tudsz küldj át az E-mail címemre egy jó tömörítõt amit pl.: TProcess-al tudok futtatni és sok OP rendszerrel kompatibilis, vagy ezzel a beépítési módszerrel is lehet futtatni. E-Mail: [email protected] Viszont az sem tiszta hogy ha parancssorból összemásolok kettõ .exe fájlt akkor mi, és hogyan lesz utána: úgy értem hogy összemásolás után a legelsõ program lefut és utána indul az integrált program? Ha resource-ként berakok majd egy fájlt akkor azt hogyan tudom futtatni program közben?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!