Találatok a következő kifejezésre: Adott egy fájl, (28 db)

Adott egy fájl, létrehozva 2010 jan.2-án, módosítva 2012 június 14-én. Hogyan lehetséges ez?

Hát igen, nemrég letöltöttem egy filmet, aminek a címe furcsa mód épp az id?vel kapcsolatos ("Az id?utazó felesége"), és ha rámegyek a tulajdonságokra, a létrehozás dátumánál a letöltés dátuma szerepel 2010 jan. 2, és alatta ott van hogy módosítva: 2012 június 14.

Legjobb válasz: módositás / létrehozás különbsége jobban kijön egy wörd (.doc) file-nál. Létrehozás az amikor elõször elmented, létrehozod. Módositás meg az lesz amikor (mondjuk másnap) kijavitod a hibákat és folytatod. és hogy miért 2012 a módositás dátuma? gondolom mert ahol utoljára módositották elvolt állitva a rendszeróra és éppen 2012 volt beállitva (legalább állította volna dec 13-ra)

módositás / létrehozás különbsége jobban kijön egy wörd (.doc) file-nál. Létrehozás az amikor elõször elmented, létrehozod. Módositás meg az lesz amikor (mondjuk másnap) kijavitod a hibákat és folytatod. és hogy miért 2012 a módositás dátuma? gondolom mert ahol utoljára módositották elvolt állitva a rendszeróra és éppen 2012 volt beállitva (legalább állította volna dec 13-ra)
hja és ezek a dátumok a file másolásával ugyan úgy megmaradnak. (elõzõrõl lemaradt)
A kérdező hozzászólása: Tudom mi a különbség módosítás és létrehozás közt. :) Konkrétan ezt az idõkülönbséget nem értettem, hogy hogyan lehetett 2012-ben módosítva mikor még csak 2010 van? De így most már értem, hogy elmondtad. Köszönöm a válaszod. De amúgy még így is elég furcsa :)
kimásolod és beilleszted a te cfg fájlodba
A kérdező hozzászólása: de nincs a main mappában cfg csak log, dat és iwd
A kérdező hozzászólása: C: \ Program Files \ Activision \ Call of Duty 4 - Modern Warfare \ játékosok \ Profiles \ JockYitch itt van egy config_mp.cfg...ez gondolom az alap beállítás, de nekem elvileg kéne egy yitch3.cfg fájl amit a main-ba kell beraknom!! csináltam egy yitch3.txt fájlot amibe bemásoltam amit kell aztán megváltoztattam a kiterjesztését cfg-re és bemásoltam a mainba de nem jó!!

Van egy adott swf fájl 130kb, mivel tudnék belőle max 100kb-os fileot csinálni vagy html kóddá átalakítani?

Bocsi a kategóriáért, de itt még járnak emberek is.

Legjobb válasz: html kóddá leginkább sehogy, 100 kb-os fájlt tudsz esetleg csinálni belõle, ha a fájlban lévõ képeket tömöríted (nem árt, ha meg van fla-ban az swf dokumentum) (vagy berakod egy rar-ba legjobb tömörítési eljárással, bár lehet az sem lesz 100kb alatt, és futtatás elõtt ki kell csomagolni) miért kellene egyébként?

html kóddá leginkább sehogy, 100 kb-os fájlt tudsz esetleg csinálni belõle, ha a fájlban lévõ képeket tömöríted (nem árt, ha meg van fla-ban az swf dokumentum) (vagy berakod egy rar-ba legjobb tömörítési eljárással, bár lehet az sem lesz 100kb alatt, és futtatás elõtt ki kell csomagolni) miért kellene egyébként?
Nem igazán értem, hogy ha van egy swf fájlod, és azt fel akarod tenni egy már létezõ weboldaladra, akkor ahhoz minek kell tömöríteni, vagy másik helyre feltölteni. Gondolom a blogodhoz van tárhelyed, ahova felteszed a hmtl kódosat, de ha nincs, akkor is bármilyen fájlfeltöltõ oldalra felrakhatod. Aztán csak egy object kell a html-edbe és már meg is jelent a flashbanner. Itt egy link, ahonnan kimásolhatod a html kódot, csak az elérési utat, és a méretet írd át benne. http://www.123-banner.com/html_code.php. Ha a bannerben nincs link, berakhatod az egészet egy <a href="reklámoldal-url-címe"></a> tagbe, és máris kattintható lesz. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Na, kiderült, hogy le van tömörítve alapból amit kaptam, azért nem tudtam átkonvertálni
A kérdező hozzászólása: Le akarom tömöríteni akkor ha letömörítetten fel lehet tölteni erre az oldalra. Letöltöttem swf compressort, de ez csak még többet csinált belõle ahelyett, hogy tömörített volna. Most már 147 kb. Egyre jobb. :D
csak vicc:) tehát le akarod tömöríteni a fajlt
A kérdező hozzászólása: Mi a progi neve?
van egy progi super avval próbáld meg: szoftvebázis rul szedtem le próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: Azt is megpróbáltam, hogy felvettem camtasiaval, de ha aviból swfet csinálok akkor elég szemcsés lesz. Avi az még jó lenne de azt meg nem tudja átalakítani az oldal amit belinkeltem. Más ilyen oldalt meg nem találtam. Vagy tudtok ilyet? Olyan van még, hogy az swfet elõzetesen fel kellene tölteni valahova, de hova? Ha lenne hova akkor menne ez a lehetõség is.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy most csinálnék ilyet elõször. Blogomra kellene feltenni egy hirdetést amiért fizetnek. Ha 100kbra tudnám valahogy kicsinyíteni akkor ezzel az oldallal el is lenne intézve a dolog: http://lap.reklam.hu/kod/index.php. swf to Fla konvertálót találtam, de nem tudom utána azzal mit lehet csinálni és hogyan, nem látom abból hogyan lesz html kód. Mivel lenne így elsõre a legegyszerûbb?
csak vicc:) tehát le akarod tömöríteni a fajlt?
A kérdező hozzászólása: Megkértem a webáruházat, hogy csináljanak egy másik bannert és írják meg azt is milyen programmal szerkesztették át. Tárhelyre nem lehet swfet felrakni hiába próbáltam. Amúgy 3 link is van abban a bannerben így kicsit nehezebb a dolog.


Aminek utána kell nézni: IO mûveletek, fájlkezelés. http://cplusplus.com/reference/clibrary/
Ilyenek kellenek hozzá, ha jól emlékszem, kb. ebben a sorrendben: scanf() printf() fopen() fputs() vagy fprintf() fclose()

Hogy tudom megjeleníteni fa szerkezetben egy adott mappa fájljait és almappáinak fájljait egy helyen?

Windows 7-rõl van szó, valamiféle esztétikus felületen szeretném, ilyesmi formában: <[link] (csak az elsõ oszlop szükséges)

Legjobb válasz: [link]

[link]
megnyitod a mappát alt gomb Eszközök mappa beállításai Legalul pipa be Automatikus kibontás a mappáig
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy nálatok hogy mûködik, de nálam a fájlok nem jelennek meg a fában, csak a mappák
konvertálhatod teljesen azonos opciókkal, csak csökkented a bitratet jobbat nem tudok
Veszteségmentesen nem lehet.
A kérdező hozzászólása: ha csökkentem a bitratet akkor valószinû hogy a hang akadozni fog, , ,
Ha a kép bitrátáját csökkented, akkor a hang nem fog akadozni.
Ha a hang bitrátáját csökkentenéd, akkor se kéne akadoznia. Ahogy kivettem, csak szállítani akarod, és nem lejátszani róla a filmet, így meg sztem winrarral darabold fel, és vidd át 2 pendrive-on, v egy pd + 1dvdn.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Adott egy mkv fájl, h264 tömörítéssel. Szétszedtem a fájlt videora és hangra. A kép 4mp-vel lassabb, mint a hang. Hogy lehet ezt megoldani?

Legjobb válasz: Pl. "mvktoolkit"-t letöltöd, abban van 1 mkv szerkesztõ ahol be lehet állítani, hogy a hang/kép hogyan "késsen".

Pl. "mvktoolkit"-t letöltöd, abban van 1 mkv szerkesztõ ahol be lehet állítani, hogy a hang/kép hogyan "késsen".

Adott egy 1080p felbontású, 9642 kb/s bitrátájú MOV fájl+egy asus k51, ATI radeon HD 3200 integrált kártyával, a gépen win7 fut. Miért szaggat az a **** videó? Próba volt VLC, Winamp, Media player/classic.

Legjobb válasz: Telepítsd fel a következõ codec packot(A FULL verziót töltsd le): http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm Amiután fennt van próbáld lejátszani megint, VLC-vel.

Telepítsd fel a következõ codec packot(A FULL verziót töltsd le): http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm Amiután fennt van próbáld lejátszani megint, VLC-vel.
kukába minden kodekeddel..de rendes takarítással.registrybõl is szed ki õket.. tegyél fel egy k-lite codec pakkot..aztán a h.264-re pipáld be, h nem nekik kell lejátszani...igy minden másra lesz kodeked 8telepítés közben a Haali splitter verzióját nézd meg). és utána jöhet a lényeg, tegyél fel egy friss BS Playert és egy Core AVC-t ennél jobb HD kodeket nem találsz és a BS pedig a legkevesebb terheléssel használja (teszteltem több lejátszót HDben és mind egy darab szemét volt ehhez képest, az egyik gyak a sebesség felét sem tudta hozni és elcsúszott hangtól [MPC], a másik meg eldobált képkockákat amikor lemaradt [VLC]) (telepítéskor ha régebbi a Haali splitter mint a k-lite-ban akkor ne tedd fel hozzá)
A kérdező hozzászólása: ááááá köszi szépen, mûködik a dolog, nagyon zsíír :) hálám üldöz
Ugyanezeket végigcsinálva nekem a Media Player Classic-kal szebb az én, 1080p-s .mov-om. A BS Player-ben talán a színek és esetleg az élek nem olyan jók... A Haali splitter sem hiányzik, minden tökéletes. Én is köszönöm a segítséget! Vagy lehet, hogy a Windows Media Player 1.8.akárhánnyal a legszebb, de az meg szaggatja és kockázza. Érdekes, hogy a felirat a filmnél a WMP-ben angol volt, a MPC-ban és a BSP-ben pedig magyar, de nem tudom leszedni...

Egy adott php fájl (shoutbox. Php) megjelenítése css-ben?

Van egy üzenõfalam, és azt megszeretném jeleníteni css-ben a weboldal bal részén.

Legjobb válasz: Mármint HTML-ben? <?php include "phpfileneve.php"; ?>

Mármint HTML-ben? <?php include "phpfileneve.php"; ?>
A kérdező hozzászólása: Igen, html-ben, de nem mûködik. :/
Lehet, hogy nem generál kimenetet a php. Olvasd el a dokumentációját, hogy hogyan kell használni. Gondolom megtalálod ott, ahonnan letöltötted.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam mássalis (ami biztosan generál kimenetet), de az sem mûködik :/
Ha php-t kódot használsz egy html fájlban csak akkor fut le, ha .php-re átírod a html kiterjesztését! Egyébként biztos, hogy nem iframe-el kell? A shoutbox.php tartalmaz fejlécet illetve <html> tag-et? Mert akkor az includeolás nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Igen a probléma az volt, hogy html volt a fájl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!