Találatok a következő kifejezésre: Adhatok e hónapos gyereknek (2 db)

Adhatok e 8 hónapos gyereknek jól lecsöpögtetett tengeri halfilé illetve halmáj konzervet?

Legjobb válasz: Halat inkább 9-10 hónapos kor felé adj neki. Ilyenkor még krumplit, sütÕtököt, csirkehúst, májat, gyümölcsöket etess vele.

Halat inkább 9-10 hónapos kor felé adj neki. Ilyenkor még krumplit, sütÕtököt, csirkehúst, májat, gyümölcsöket etess vele.
Konzervet semmiképpen sem adnék.
Szia! Én sem adnék konzervet semmiképp.Süss neki halfilét paprikás lisztbe forgatva, agy fõzelékbe tedd neki, ha szereti. Paradicsomosba szokták szeretni a gyerekek, de az én lányom csak sütve ette meg.Én kevés fokhagymát is szoktam rá kenni mielõtt beforgatom. A hal egyébként nagyon egészséges, adhatod hetente, ha a baba szereti. Üdv
A konzerv lecsepegtetve is nagyon olajos, én nem adnám így.

Nurofen narancsízű szuszpenzió gyermekeknek adható-e ha nincs láz, csak be van rekedve, meg van fázva a 3 hónapos gyerekem?

Legjobb válasz: A betegtájékoztatót elolvasva azt mondom igen,de ilyen pici babánál inkább kikérném orvos véleményét is! :)

A betegtájékoztatót elolvasva azt mondom igen, de ilyen pici babánál inkább kikérném orvos véleményét is! :)
A kérdező hozzászólása: orvos írta ki, de nem tudom, hogy nem-e vinné le a testhõmérsékletét?
Hova? Hipotermiáig? Nem, nem vinné. Ne legyél hülye.
Ja, értem.Nem, nem viszi le! Nyugodtan adhatod neki!Hisz nem csak lázcsillapító, hanem fájdalomcsillapító is!:) Szerintem egyáltalán nem hülye az anyuka, csak lehet tapasztalatlan!Ez az oldal meg azért van, hogy kérdezzen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Remélem mihamarabb meggyógyul a kis drágánk!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!