Találatok a következő kifejezésre: Adhatok a már másik tápszert (4 db)

Adhatok a babámnak már másik tápszert mint amit eddig a doki felírt?

Megkérdezném a dokit, de szabadságon van 2 hétig.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nyugodtan válthatsz.Mi is kipróbáltuk ezt a Humanat.Baby fit a neve és banános.A babámnak nagyon ízlett,nekünk bejött.Azért a védõnõt kérdezd meg.

Szia! Szerintem nyugodtan válthatsz.Mi is kipróbáltuk ezt a Humanat.Baby fit a neve és banános.A babámnak nagyon ízlett, nekünk bejött.Azért a védõnõt kérdezd meg.
nekünk is sokat bukott mondhatni a kisfiunk (8hetes) és 1 hete másik tápszert kap. Milupa márka (mondjuk azelõtt is azt kapott) de ez meg kimondottan bukás ellen van. Soha azóta még 1 ml sem jött vissza neki belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, aranyosak vagytok! Azt hiszem akkor meg fogjuk próbálni.

A kisfiam 3 és fél hónapos. Kevés neki a tejem, viszont nem szeretném tápszerrel pótolni. Adhatok már neki almapépet vagy esetleg valami mást ilyen idősen?

Legjobb válasz: Miért gondolják anyukák azt hogy az ördögtöl való a tápszer???? Természetesen jobb az anyatej, de ha az nincs akkor muszáj a tápszer. Semmi baja nem lesz tõle, a túl korai hozzátáplálástól viszont lehet.

Miért gondolják anyukák azt hogy az ördögtöl való a tápszer???? Természetesen jobb az anyatej, de ha az nincs akkor muszáj a tápszer. Semmi baja nem lesz tõle, a túl korai hozzátáplálástól viszont lehet.
ha nem lett volna tejed akkor sem adtál volna neki tápszert? vannak már manapság nagyon jó tápszerek nem kell tõle félni.
Szerinted jobb elkezdeni hozzátáplálni 3 hósan, mint tápszerezni? Szerintem várj még ezzel. Vagy tápszerezz, vagy szaporíts.
az almával többet ártasz mint a tápszerrel. ne idegenkedj tõle az teljesne megfelelö neki. viszont az idõ elötti hozzátáplálás miatt késöbb lehet étel allergiája. A tápszertöl nem lesz semmi baja azt add neki. Tedd minél többet mellere hogy több tejed legyen vagy fejd.
A tápszerben több a vitamin, mint az almában. Válassz megfelelõ tápit, nem mumus! Szüksége van a babádnak erre.
Még nagyon korai lenne az emésztésének.
Anyatejes babát 6 hós korban szokás hozzátáplálni, a tápost pedig 5 hósan. 3 hónaposan szerintem ez még korai.
tnka is csak 4 hót betöltve szabad elkezdeni, de akkor is jobb ha nem gyümölcssel kezded. Ha eddig Volt tejed és tudtad szoptatni, akkor szporits tejet a net tele tele van hogyan is kell. Ha más miatt kevés, vagy nincs kedved már szoptatni akkor adj neki start tápszert.
Ki pontozta le azokat a válaszokat, hogy korai még a hozzátáplálás??? Pörkölttel etetted a kölyköd 2 hónaposan, vagy mi??
6 hónapos korig káros a hozzátáplálás. Viszont gyakori mellre tevéssel szaporítható a tej.
Nem tûnt fel Utolsó, hogy minden választ lepontoztak? Mellesleg a "kölyköd" kifejezés nagyon bunkó volt, Téged minõsít. Kérdezõ! A hozzátáplálás korai és nem mennél vele semmire. Nem egyik napról a másikra tudsz étkezést kiváltani, hanem akár hetek is kellenek hozzá, arról nem beszélve, hogy egy kis almától nem fog jóllakni. Tessék annak a gyereknek tápszert adni, ha valóban nem elég a tejed.

4 hónapos babám szopi mellett kap tápszert is. Adhatnék már neki esti etetésre valami mást a táp helyett?

Az esti etetés kb. 7-kor van. Hajnali 1 körül szopizik, majd 3-4 órakor szopi és táp, majd reggel 7 óra fele eszik megint. Adhatok neki mondjuk darát, vagy még várjak a hozzátáplálással?

Legjobb válasz: Tejpépet 4 hós kortól adható. Én kisfiam nagyon szereti.

Tejpépet 4 hós kortól adható. Én kisfiam nagyon szereti.
En elkezdeném a hozzátáplálást. Mert ha jól értelmezem akkor tápszert (anyatejpótlásra) kaptatok szopi helyett. En adnék neki almát, burgonyát..és igy tovább estére. Lehet táplálóbb lenne...és hátha végigaludná az éjszakát. 7hós kisfiú anyukája
Ha ennyiszer ébred én mindenképpen adnék neki tejpépet estére. Szerintem a hajnali 1-es szopinál nem kap eleget azért kel újra 3-4 között. Egy ekkora babának elég lenne egyszer kelni éjszaka. Az én 4 hónapos kislányom vacsira tápot kap 9 körül és reggel 7-8-ig alszik. Jó az ha szopizik éjszaka, mert legalább nem apad el a tejed.
A kérdező hozzászólása: Ha késõbb kap vacsit, akkor is felkel 2 körül. Igen, azért szoptatom meg, hogy ne apadjon el a tejem, mert így is 2-re már sokszor csupa tej a pizsim. Csak attól félek, hogy ha tényleg végigalussza az éjszakát, akkor kevesebb lesz a tej. Azért lehet, hogy megpróbálom a tejpépet. Az táplálóbb mint a táp?
Igen a tejpép táplálóbb mint a tápszer.


Mikortol lehet babáknak elöször más ennivalot adni mint a tápszer? (mert mi azt nesszük születése ota sajna! ) mi az elsö ami adhato? öszinten probalkozott már valaki elöbb is mint a megengedett idö?

Legjobb válasz: 4-6 hónapos kor körül lehet kezdeni a gyümölcsleveket, aztán a gyümölcspürét, fõzeléket. (Elõször alma, barack, sütõtök.)

4-6 hónapos kor körül lehet kezdeni a gyümölcsleveket, aztán a gyümölcspürét, fõzeléket. (Elõször alma, barack, sütõtök.)
Az elsõ babámnak, aki ráadásul 6 héttel korábban is született, már 3, 5 hósan adtam neki kezdésnek gyümi leveket, de csak kávéskanál mennyiségût. Aztán a korának megfelelõ ételeket.Én arra figyeltem nagyon oda, hogy ha már ilyen korán hozzátáplálok, akkor amibõl fõztem és a bébiétel is bio legyen. Így tudjuk megvédeni a vegyszerektõl.
Szia!Mi 3 hónaposok vagyunk, tápszeresek.! hónaposan kezdjük almával, majd barackkal.Nem akarom elöbb kezdeni, szerintem nem véletlen, hogy aztmondják várjuk ki a 4 hónapot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!