Találatok a következő kifejezésre: Adhatok 6 babának (153 db)

Nestlé túrós bébidesszertet adhatok 6 és fél hónapos babának?

Csomagolása szerint 6 hónapos kortól adható. Ti adtok ilyesmit a babátoknak?

Legjobb válasz: 3 év alatt tilos a túró? Ezt se hallottam még. Én még nem láttam 6 hónapos kortól adható túrós bébidesszertet, de ezek szerint van, én 7 hónapos kortól adhatóval találkoztam (Kecskeméti, Hipp). Ha most 6 hónaposan kezdted a hozzátáplálást, akkor nem adnék, csak ha már 4 hónaposan elkezdted. Tudni kell, hogy a bébiételek ajánlása úgy van az üvegen feltüntetve, hogy 4 hónapos kortól kezdve a hozzátáplálást. Tehát, hiába 6 hónapos a babád, nem adhatsz neki rögtön húsos bébiételt, csak mert arra az van írva, hogy 5 hónapos kortól, de még csak most kezdenéd a hozzátáplálást. Én azt mondom, ha már 4 hónapos korától hozzátáplálod, akkor adj nyugodtan, ha pár hete kezdted a hozzátáplálást, akkor még várj vele egy 2 hónapot, desszertként inkább még gyümölcs legyen csak.

3 év alatt tilos a túró? Ezt se hallottam még. Én még nem láttam 6 hónapos kortól adható túrós bébidesszertet, de ezek szerint van, én 7 hónapos kortól adhatóval találkoztam (Kecskeméti, Hipp). Ha most 6 hónaposan kezdted a hozzátáplálást, akkor nem adnék, csak ha már 4 hónaposan elkezdted. Tudni kell, hogy a bébiételek ajánlása úgy van az üvegen feltüntetve, hogy 4 hónapos kortól kezdve a hozzátáplálást. Tehát, hiába 6 hónapos a babád, nem adhatsz neki rögtön húsos bébiételt, csak mert arra az van írva, hogy 5 hónapos kortól, de még csak most kezdenéd a hozzátáplálást. Én azt mondom, ha már 4 hónapos korától hozzátáplálod, akkor adj nyugodtan, ha pár hete kezdted a hozzátáplálást, akkor még várj vele egy 2 hónapot, desszertként inkább még gyümölcs legyen csak.
Semmi ilyen mûszart nem adok.3 éves korig abszolut tilos is, max. ha házilag csinálsz pl.:túró rudit.Csoki sem ajánlott 3 év alatt.
A legújabb gasztroenterológiai kutatások szerint 3 éves korig nem kellene tejterméket adni, én sem adok a 11 hónaposomnak, 1, 5 éves koráig biztosan. Én nem adok ilyen mûanyag cuccokat, tápszert sem kell szerencsére.
Igen szoktam. Adhatod ha a hónap besorolás szerint jó.
Amúgy hogy jön ide a csokoládé? A kérdésben túrós bébidesszert van, ebben nincs csoki:) Na, mindegy. Azért megnéznék egy natúr joghurt összetételét is, gondolom abban is van 1-2 cifra dolog. Mindenben van, ha magad termeled és készíted, akkor tudhatod csak, hogy mi van benne pontosan.
Csak nem mindegy mit tanul a gyerkõc otthon a táplálkozásról.....én ezen gondolkodnék el a helyetekben, milyen példát mutattok a gyerekeknek. Nem lehet elég korán kezdeni. Mi sem eszünk édességet, max, ha kapunk valakitõl. Házi szalámit, sajátot eszünk a tojást és csirkét ismerõstõl vesszük, a zöldségek nagy részét is, helyi gazdálkodóktól, akiket ismerünk, környezetbarát cuccokat használok vegyszerek helyett, a kenyeret én sütöm. Agrármérnök vagyok, nekem nem kell a sok ipari hulladék.....
A kérdező hozzászólása: Ne veszekedjetek, kérlek szépen titeket! Nem gondoltam, hogy egy ilyen egyszerû kérdés ilyen vitát fog szülni. Ha tudom, akkor inkább fel sem teszem. Újra csak azt tudom írni, hogy mindenki azt ad a gyerekének, amit jónak lát. Nem kell ezen összeveszni. Az egyébként valóban igaz, hogy sajnos nem tudunk mindent kivédeni. Óvodában, iskolában úgyis megismerkednek majd a gyerekek mindenféle egészségtelen dologgal, hiába próbálunk minden ilyet kizárni az étrendjükbõl. Egyszerûen lehetetlen. Persze terelgetni lehet õket, és példát kell mutatni, így igaz. De ezen tényleg ne vitatkozzunk, felesleges.
Jaj úgy bírom azt aki megteheti hogy saját dolkokat termel házi csirkét vesz stb... Azoknak könnyû azzal dobálozni hogy õk nem adnak semmi mû cuccot. És kioktatni azt aki ezt nem tudja megtenni!
Én is mondhatom, hogy környezetbarát cuccokat használok, aztán titokban mégse:) ) Ha nem te termeszted sose tudhatod mi van benne!
Utolsó! Nem néz senki sznobnak szerintem. Sokkal inkább te nézed le azokat akik nem azt az elvet követik amit te! Bocs de nekem ez jött le!
Nem nézem le õket. Mindenkinek a saját döntése, hogy a saját megkeresett forintjait mire költi. Nekik ez így jó, nekünk meg ez. Ez csak egy lehetõség, amivel vagy él valaki vagy siránkozik az allergia, táplálkozási és egyéb egészségügyi problémák miatt.
Egyetértek a 24. válaszolóval. Nekem is nagyon úgy tûnik, hogy Te nézel le mindenkit, hiába háborogsz.
Jaj már, nem tök mindegy, hogy mit gondoltok? Szerencsére nem veszek ilyeneket, mert agrármérnökként tisztában vagyok vele, hogy mit és hogyan állítanak elõ és tárolnak. Ha úgy gondoljátok, hogy ez lenézés, akkor gondoljátok. Én ettõl nem leszek kevesebb :) max a pontjaim, de az meg nem érdekel.
Én nem agáros vagyok, de sajnos a babám igen sokmindenre lett allergiás.(tej, tojás, szója, az összes hüvelyes, s a zöldségek nagy része pedig hasfogó, így nem adhatom neki)Szóval mi elõtte is önellátók voltunk nagyrészt, mert ezt így hívják, s régen míg a panel és a tömbházas idõszak elõtt mindenki az volt.Nem volt ez különleges.Ebbõl az következett, hogy ami neked nem volt, cseréltél, ettél a másiktól akink volt.Még városon is így volt.Konklúzió:A világ felgyorsult és mindenki igyekszik az idejét beosztani.Van, hogy csak 5-10 perc jut pl..fõzésre, ebbõl az következik, hogy olyan mûszart kell venni/elõállítani, ami ennyi idõ alatt is készül el.Sajnos, ebbõl sok minden következik, sok mindenben a sok mû és a gyerekek pedig gyengébbek, mivel a levegõ, a talaj, a víz, stb.is rosszabb minõségû, mint 30 évvel ezelõtt. A túró rudi nem azért szar, mert túró, hanem mert nem te sütöd meg génmódosítatlan tejbõl és sajnos ahogy az elején írtam az én babám abszolut nem eheti majd ezeket.Pedig a terhesség alatt mindene odafigyeltem és mégis.
Folytatás:Ezzel, hogy így alakult szemléletet kellett váltanunk, ami arra jó, hogy belelássunk egy kicsit ebbe a durva világba.Egyébként aki azt írta, ogy mi lesz az oviban, isiben, annak üzenem, hogy a legalapabb oviban is min. 3-féle menü van:vega, cukormentes, normál, de egyéni igény szerint lehet mást kérni.Aki nem hiszi nézzen utána.Többieknek:akinek nem allergiás a babája, vagy nem önellátó csak üzenni tudom, hogy remélem soha semmi baja nem lesz a babájának.Nem az a baj, hogy ki szól le kit, hanem az, hogy nem jutnak el az infók a 30-s anyukáknak.fiatalabbakról már ne is beszéljünk.Sajnos kihal/t az a generáció aki még tudta és ismerte a földet az állatokat, s az, hogy a kizsákmányolás késõbb mihez fog vezetni, meg az elsivatagosodásról nem is beszélve. Független anyuka
Most mirõl beszélsz??? Annyi mindent lehet adni!!!! De miért adjam azt ami tele van mûvel??? Akkor már inkább azt ami "egy fokkal" egészségesebb! Ha van benne Nátrium Glutamát vagy sok az E betû kihagyom és kész. Szerinted belehal a gyerek ha a natúr joghurtba én rakok gyümit? Vagy ha eszik egy kis kölesgolyót? Vagy ha a túróhoz keverek joghurtot és azt eszi? Minek egy félévesnek csokoládé???
A sok "mûdolgot" nem adó elgondolkodott már azon hogy a gyerek miket fog enni a bölcsiben és oviban majd az iskolában? Csak házi dolgot biztosan... Nem is értem hogy gondoljátok ezt!? Már mindenben van valami nem gondolhatjátok komolyan hogy ki tudjátok szûrni!
Én nem adtam ilyen korán. Kb. 9 hónapos korában kínáltam meg vele, de nem fogadta el, nem szereti.
3 éves korig nem lehet adni túrót, csokit? Ez butaság. Én túrót, joghurtot sajtot egyébként 8 hónapos kora óta adok a fiamnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! 2 hónapja kezdtük a hozzátáplálást, tápszeres baba már régóta. Már csak reggel és este eszik tápszert, meg uzsonna után egy keveset. A többi étkezés ki van váltva (fõzelék, gyümölcs, sinlac). 6 hónapos kor van ráírva, ezért kérdeztem, hogy valaki adott-e már ennyi idõsen ilyen túrós desszertet. Egyébként az összetevõit elolvasva semmi káros nincs benne, legalább is semmivel nem károsabb, mint mondjuk a tejpép (ezt pl. nem is szereti a babám). Még egyszer köszönöm, akkor majd meglátom, hogy odaadom-e neki.
Igen valóban van ilyen 6 hónapos kortól adható. Az én lányom 7 és fél hónapos volt mikor ilyet kapott elõször. Semmi baja nem lett tõle. 2-es válaszoló! 3 éves koráig semmit csak házilag készített dolgokat!?? Nem viszed kicsit túlzásba?
ó, jézusom.. már megint kitaláltak valamit! 3 éves korig semmi tejtermék? akkor mivel pótolja az ember a kálciumot? nem értem mi alapján vizsgálják ezeket... az én fiam 7 hósan kapott ilyen nestlé bébidesszertet, vagyis baba joghurt, vagy mi.. most 8 hós, nemrég kapott kecskeméti túrós és joghurtos finomságot. nagyon szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további válaszokat is! Annyi kutatás, ajánlás lát napvilágot évrõl évre, hogy ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, mi a legjobb a gyerekének. Mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja. Mondjuk a 3 éves kor szerintem is túlzás...
A 2-es és 8-as válaszoló a mûcuccokra írta hogy nem adja a babájának. Tudjátok mi van a túrórudiban? Zsírszegény tehéntúró 42%, kakaós étbevonómassza 36% (cukor, hidrogénezett növényi zsír, kakaópor, emulgeálószer: E322, természetazonos vaníliaaroma), cukor, vaj, módosított kukoricakeményítõ: E1412, természetes citromaroma, tartósítószer: E202 kálium-szorbát. Szerintetek a hidrogénezett növényi zsír, és a sok E betû kell egy fél éves-éves babának?
Most az pontozott le akinek fáj az igazság? Én sem fogok mûszart adni a gyereknek... Te meg lepontozó azzal eteted amivel akarod!! :)
http://velvet.hu/onleany/zsir070325/ Lassan ható mérget rejt a boltokban kapható élelmiszerek többsége. A gyártók nem is titkolják: hidrogénezett növényi zsírnak nevezik.
Hát ez alapján akkor már semmit nem lehet enni, minden ami boltban kapható, az méreg! :/
Nem nem minden méreg csak neked kell mérlegelni, hogy mivel eteted a babádat és veszed e a fáradtságot, hogy utánanézz mit adsz neki! Ennyi.
23-tól tudnál küldeni infót a mosószódáról, mosógolyóról?

A Nestlé Jóéjt papijára az van írva, hogy 6 hónapos kortól adható. Adhatom 6 hós babámnak? (kérdés további része lent)

Férjem örömködve hozta haza kisfiúnknak a finomságot, csak épp az van ráírva, hogy tejet és búzalisztet is tartalmaz, persze glutént is. Adhatom ezt mégis egy 6 hósnak. Eddig anyatejes volt, két hete eszeget.

Legjobb válasz: ha kétségeid vannak hogy babád allergiás e használj Sinlacot az tej és gluténmentes. amugy adhatod neki.

ha kétségeid vannak hogy babád allergiás e használj Sinlacot az tej és gluténmentes. amugy adhatod neki.
Szerintem adhatod neki. Tej alatt általában tápszert értenek, glutént pedig ilyen mennyiségben kaphat már hat hónapos kortól. nem véletlenül ajánlják hat hónapos kortól. Adj neki egy nap és figyeld, hogy van-e rá valami negatív reakció. Én max csak akkor nem adnám, ha a közvetlen családban lenne allergiás.
szia, ha nem volt a családban liszt ill. glutén érzékeny akkor nyugodtan adhatod! A legújabb kutatások szerint minél elõbb kap glutént annál jobb. Van ahol 4hótól adják. Nálunk eddig azt mondták, hogy 1éves kortól, de ez már megdõlt. 4-6hótól lehet adni, figyelni kell lesz-e esetleg kiütése tõle. Én 5, 5hótól adtam a fiamnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Cseresznyelevet adhatok 6 es fel hos babanak es okozhat szekrekedest?

Legjobb válasz: Nem csak a levét de a cseresznyét is adhatod a babádnak turmixold össze és szûrõn engedd át. Nem hiszem hogy székrekedést okoz esetleg egy kis puffadást azt igen nállunk egyik se volt.az én babám is 6 és fél hós.

Nem csak a levét de a cseresznyét is adhatod a babádnak turmixold össze és szûrõn engedd át. Nem hiszem hogy székrekedést okoz esetleg egy kis puffadást azt igen nállunk egyik se volt.az én babám is 6 és fél hós.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Gyumolcscentrifugan engedtem at, aztan szuron. Holnapra kiderul az eredmeny. :-))


Miket adhatok 6 hós babának enni?

Miket ehet már? Gyümi, zöldség, keksz, hús stb.? Már eszik ?szit, almát, banánt, sárgarépát. Ehet már húst, kekszet? 4 hós kora után kezdtük el a kostólgatást, de még csak itt tartunk. Reggel szopizik és utána tápot kap egész nap. Ill. délbe gyümit a táp helyett.

Legjobb válasz: Kisfiam 6 es fel honapos. Ma pl zoldborso puret evett csirke husival. Vagtam fel egy kis hagymat, olajon megfutattam, beletettem a zoldborsot, egy kis foghagymat es petrezselyem zoldet. Mikor megfott leturmixoltam es osszekevertem csirkehusival. A csirkehusit a sutobe sutottem egy kis vajjal, tepsibe lefoliazva majd felapritottam. Ezenkivul mar eszik cukkinit, repat, krumplit, edesburgonyat, spenotot, paradicsomos krumplit, sutotokot. Fuszerezesre hasznalok neki zeller levelet, petrezselymet, zoldfuszer kevereket. Husi levesbol is kiszedem neki a zoldseget es vegyesen leturmixolom. Nem szoktunk nagyon sozni mert nem szeretjuk a sot igy nallunk nem nagy gond. Ferjem neha utanna soz a tanyerba maganak. Jovoheten majd fog kapni tojas sargat. Neha kap joghurtot (ami adhato mar 4 honapos kortol). Nekunk igy nez ki a napunk: Reggel 8-9 kozott ebred - 240ml tapszer 12-kor zoldseg pure husival vagy csak siman zoldseg pure. Fott krumplival szoktam surusiteni vagy edes burgonyaval vagy baba rizzsel ha nem eleg suru. 15 orakor 120ml tapszer 18 orakor vacsorara gyumolcs pure baba rizzsel vagy kekszel. 20 orakor 220ml tapszer. Ejjel nem ebred, jo alvo.

Kisfiam 6 es fel honapos. Ma pl zoldborso puret evett csirke husival. Vagtam fel egy kis hagymat, olajon megfutattam, beletettem a zoldborsot, egy kis foghagymat es petrezselyem zoldet. Mikor megfott leturmixoltam es osszekevertem csirkehusival. A csirkehusit a sutobe sutottem egy kis vajjal, tepsibe lefoliazva majd felapritottam. Ezenkivul mar eszik cukkinit, repat, krumplit, edesburgonyat, spenotot, paradicsomos krumplit, sutotokot. Fuszerezesre hasznalok neki zeller levelet, petrezselymet, zoldfuszer kevereket. Husi levesbol is kiszedem neki a zoldseget es vegyesen leturmixolom. Nem szoktunk nagyon sozni mert nem szeretjuk a sot igy nallunk nem nagy gond. Ferjem neha utanna soz a tanyerba maganak. Jovoheten majd fog kapni tojas sargat. Neha kap joghurtot (ami adhato mar 4 honapos kortol). Nekunk igy nez ki a napunk: Reggel 8-9 kozott ebred - 240ml tapszer 12-kor zoldseg pure husival vagy csak siman zoldseg pure. Fott krumplival szoktam surusiteni vagy edes burgonyaval vagy baba rizzsel ha nem eleg suru. 15 orakor 120ml tapszer 18 orakor vacsorara gyumolcs pure baba rizzsel vagy kekszel. 20 orakor 220ml tapszer. Ejjel nem ebred, jo alvo.
6 hós kortól már ehet kekszet, húst nyugodtan, meg azokat a zöldségeket pl.krumpli, brokkoli amiket a bébiételek is tartalmaznak.
az enyém 7, 5 hónapos. Azokon kívül, amiket felsoroltál, az enyém ennyi idõsen evett rizset, kukoricadarát, céklát, tököt, sütõtököt, borsót, meggyet, nektarint, krumplit, petrezselyemgyökeret és levelet, zellergyökeret és levelet, paszternákot, metélõhagymát, kaprot ízesítésként. Lassan bevezetheted a szilvát is, az enyém pl. hamarabb kapott szilvát, mint banánt.
utolsó vagyok A kekszet fokozatosan vezettem be, elõtte szentjánoskenyér- és rizsörleményt kapott a gyümihez keksz helyett. A csirkének csak a mellét adom. Ja, gesztenyét is eszik már.

SOS! Mit adhatnék 6 hetes babámnak ha elapadt a tejem?

Próbálom menteni a dolgokat, apával hozattam mindenféle tejtermelés fokozót meg fejtem is (nagyon puha nem jönbelőle semmi), de nem tudom mily fajta tápszert tudnék hozatni? Ünnepek lesznek a vízen kívül valamit muszáj lesz adnom neki, ha nem lesz elég tejem. Hipp,Milupa,mit lehet ilyenkor adni neki?Csak vészesetrre kéne ha nem indul be..

Legjobb válasz: Úgy van, ahogy az elõttem író említi, igény szerinti szopi mellett lesz elég tejcsi. 6 hetes korban lehet növekedési ugrás, ezért érezheted kevesebbnek a tejed, de hamar beáll a kereslet-kínálat alapján a babának szükséges mennyiség, ha mindig kap cicit, amikor kéri. A baba sokkal több teje ki tud szívni a cicibõl, mint amennyit le tudsz fejni belõle. Õ ügyesebb :)

Úgy van, ahogy az elõttem író említi, igény szerinti szopi mellett lesz elég tejcsi. 6 hetes korban lehet növekedési ugrás, ezért érezheted kevesebbnek a tejed, de hamar beáll a kereslet-kínálat alapján a babának szükséges mennyiség, ha mindig kap cicit, amikor kéri. A baba sokkal több teje ki tud szívni a cicibõl, mint amennyit le tudsz fejni belõle. Õ ügyesebb :)
Van úgy, hogy elapad a tej, és nem lehet igény szerint szoptatni, HA CSAK IGÉNY VAN, DE TEJ NINCS! Hagyjátok már ezt az erõszakos szoptatás-mániát! Humana HA 1 pótlásra is, önmagában is nagyon jó. Csak ajánlani tudom!
Miért apadna el csak úgy a tejed???? Ilyen nincs, ne aggódj, tedd mellre igény szerint a babát, majd õ csinál magának annyi tejet, amennyire szüksége van. A tej szopi közben termelõdik!!
én anno humana HA-t hozattam gyorsan a férjemmel, szerencsére nem fájt tõle a babám hasa nem is volt székrekedése, de szerencsénk volt hogy az elsõ kipróbált tápszer be is vált. benne van a pakliba hogy fájhat tõle a pocija akármilyen hozatsz, de ki kell próbálni lehet épp szerencsétek lesz mint nekünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megtaláltam.
Bocsi, nem tudom miért nem akarnak mûködni a linkek
Amit a 3-as írt az jó, vagy Humana HA Start, vagy Humana HA 1. Mindenképp HA tápszert vegyél. Ezek a Humana tápszerek, amiket újazülött kortól lehet adni: http://www.gyerekkosar.hu/humana-tapszerek/humana-anyatej-helyettesito-tapszerek#.UVcsl6LkoYk Vannak speciális tápszerek is, pl. hasfájásra Humana Digest http://www.gyerekkosar.hu/humana-tapszerek/humana-specialis-tapszerek/humana-digest-300-g.html#.UVctKqLkoYk
Milumil HA Start Optima
Menjetek el az ügyeletes patikába és ott biztosan fognak segíteni.
Mi BEBÁ-t vettünk, ilyen esetekre, de nem kellett hálistennek, de ezt adtam volna. Nem baj az ha puha a melled, attól még lehet benne tejcsi, akár félóránként is tedd mellre, most van növekedési ugrása és megnõttek az igények, gondolom a melled nem tudja még követni. Igyál rengeteg vizet, az is sokat szaporít. De a baba a legjobb szaporító. Ne add fel.

Stodal szirup adható 6 hónapos babának?

A betegtájékoztatón nincs rajta, így az adagolás sem.

Legjobb válasz: Adható. Ez homeopátiás készítmény. 2x-3x egy nap egy kis kanálkát adhatsz neki ha köhög. Ha viszont 2-3 nap alatt sem javul, akkor abba kell hagyni, mert akkor más készítményre van szüksége.

Adható. Ez homeopátiás készítmény. 2x-3x egy nap egy kis kanálkát adhatsz neki ha köhög. Ha viszont 2-3 nap alatt sem javul, akkor abba kell hagyni, mert akkor más készítményre van szüksége.

6 óra körül adhatok a babámnak gyümit? HIPP alma+banán! Nem késő ez neki már?

Legjobb válasz: amikor a kóstoltatást kezditek, inkább délelõtt jobb adni neki. ha már evett máskor is, csak nem ebben a napszakban, akkor adhatod neki nyugodtan. Ha zavarná a pocakját, azt észrevetted volna napközben eddig is.

amikor a kóstoltatást kezditek, inkább délelõtt jobb adni neki. ha már evett máskor is, csak nem ebben a napszakban, akkor adhatod neki nyugodtan. Ha zavarná a pocakját, azt észrevetted volna napközben eddig is.
Szia. Én is 6-kor fogok neki körtét adni.
Egyáltalán nem késõ!Nyugodtan adhatod:4 hónapos kortól van.Akár 8 hónaposan is adhatod.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Ha nem most eszik elõször, akkor persze, adhatod.De ha most kapja elsõnek, inkább délelõtt add, mert ha megfájdul a pocija, akkor hosszú éjszakátok lesz..

A Milupa Jó éjszakát tápszer ami tehéntejalapú mennyire adható 6 hós babának? Nem lesz tejallergiája tőle?

Szopi helyett estére hogy jól tudjon aludni.

Legjobb válasz: A sima tápszerek és a HA-s tápszerek is tehéntej alapúak csak vmennyire le van bontva benne a tejfehérje,hogy könnyebben emészthetõ legyen a baba számára.Ha kapott már másfajta tápszert,tejpépet akkor ezt is nyugodtan adhatod neki.Én próbáltam ezt és tényleg tovább bírta 2 evés között.

A sima tápszerek és a HA-s tápszerek is tehéntej alapúak csak vmennyire le van bontva benne a tejfehérje, hogy könnyebben emészthetõ legyen a baba számára.Ha kapott már másfajta tápszert, tejpépet akkor ezt is nyugodtan adhatod neki.Én próbáltam ezt és tényleg tovább bírta 2 evés között.

Adhatok 6 hónapos babámnak alma-körtét reszelve?

Alma barackot már adtam, azt szerette. Van most itthon körte is, gondoltam csinálok uzsira almát körtével. Lehet?

Legjobb válasz: szia, Ha még körtét nem evett akkor elõször azt kóstoltasd meg vele, pár kanálla vezesd be, mint a többi gyümit. Ha nem lesz rá semmilyen kellemetlen reakciója, akkor holnaptól adhatod neki együtt.

szia, Ha még körtét nem evett akkor elõször azt kóstoltasd meg vele, pár kanálla vezesd be, mint a többi gyümit. Ha nem lesz rá semmilyen kellemetlen reakciója, akkor holnaptól adhatod neki együtt.
Szia! Elõször a körtét is pár napig magában kell délelöttönként kóstoltatni. És mivel a körte kissé puffasztja a babákat, ezért érdemes elõtte 1-2 percig fõzni, úgy már nem puffaszt. Egy 8, 5 hónapos baba anyukája
Én a körtét megpároltam és összeturmixoltam egy kicsi anyatejjel mert ezek a téli bosco körték nagyon kemények. Az almát üvegreszelõn lehet nyersen is adni.

A Milumil 7 gabonás pépet tényleg adhatom 6 hónapos babámnak?

Legjobb válasz: 6 hótól lehet adni gabonát. Ez nem olyan, amit anyatejjel v tápszerrel kell elkeverni?

6 hótól lehet adni gabonát. Ez nem olyan, amit anyatejjel v tápszerrel kell elkeverni?
A kérdező hozzászólása: Olyan, de olvastam, hogy gyümibe is szokták keverni sûrítésképpen.
6 hónapos kortól lehet adni. Én gyümölcspépbe szoktam tenni.A fiam nagyon szereti.
Én 6 hósan kezdtem el adni, addog csak anyatejes volt. Volt hogy nem csak gyümit hanem anyatejet is kevertem hozzá. Így is ill. csak gyümivel is szívesen eszi.
Igen és sokkal jobb mintha babpioskótaát, vagy háztartási kekszet adnál. gyümölccsel, anyatejjel/tápszerrel, vízzel si keverheted.
Igen, én 6 hónapos kora óta adom, gyümibe, imádja a fiam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!