Találatok a következő kifejezésre: Adhatok 2,5 babának espumisant (1 db)

Adhatok 2, 5 hetes babának espumisant?

V van vmi jo homeopatas szer hasfajasra, pukizáshot-büfihez?

Legjobb válasz: Lycopodium, Magnesium phosphoricum. Az espumisan is jó, adható neki, de inkább a homeopátiást add feloldva 2x2-t, majd ha múlik a hasfájás 1-2 nap múlva lassan csökkenteni az adagot. Nekünk bejött!

Lycopodium, Magnesium phosphoricum. Az espumisan is jó, adható neki, de inkább a homeopátiást add feloldva 2x2-t, majd ha múlik a hasfájás 1-2 nap múlva lassan csökkenteni az adagot. Nekünk bejött!
Szia! Espunisant semmi képpen nem adnék az ilyen csöpp babámnak! A homeopátiás szerekrõl érdeklõdj a patikában, a gyógyszerészek általában elég tájékozottak már ebben a témában, ha tartanak homeopátiás szert. Amúgy ajánlom, hogy fordulj bizalommal a gyerekorvoshoz vagy a védõnõhöz (fõleg, ha bízol bennük) akár telefonon is, ha túl macerásnak tartd az orvoshoz, védõnõhöz járást. Gondtalan babázást kívánok neked!
Megpróbálhatod az édesköményteát, szopi elõtt 3-4 kiskanállal. Mi az Espumisant csak akkor használjuk ha erõs görcsei vannak, mert gyorsan hat, de ha nem szükséges nem adjuk neki. Sokszor megoldja a problémát a tea is.
3-ik válaszoló vok. Mi is úgy gondoltuk az elején, hogy semmi szín alatt nem adunk neki Espumisant, nem is vettük meg, de annyira erõs görcsei voltak/vannak sokszor, hogy végül bedõltünk neki. Megvásároltuk és ha szükség biza beadjuk neki. És már két és fél hetesen is adtuk a gyerekorvos tanácsára. Amúgy egy gyerekszotályon dolgozó barátnõm, aki kétgyerekes anyuka, õ is ajánlotta az Espumisant, õ is azt adott a kislányainak. Nem kell egyszerre mind a 20 cseppet ahogy írja, mi altalában 4-8 cseppet adunk neki és volt már olyan, hogy egy nap 2-3x is muszaj volt, de akkor már elmúlt egy hós. De azért kérdezd meg a tieteket, hogy õ mit gondol róla.
mamrint a ti gyerekorvosotokat. ez kimaradt a mondatból :-)
Nekünk az Espumisan cseppet pont a gyerekorvos ajánlotta.
Az Espumisan 1 hónapos kor alatt nem ajánlott. Ha lelkiismeretes a gyógyszertáros, ki sem adja 1 hónaposnál kisebb babának! Az édesköménnyel pedig vigyázz, mert görcsöt okozhat!!! Evés elõtt 1-2 kanál melegvíz jó szokott lenni. Evés közben is próbáld meg többször büfiztetni. Büfiztetésnél forgasd a babádat úgy, mint egy vizzel teli palackot - körbe, ferdén a tengelye körül -, hogy kitaláljon a levegõbuborék. Óvatosan elõre-hátra is döntögetheted. Masszírozd a pociját, lábával körözgess, talán úgy sikerül a puki! Remélem, találsz megoldást! Jó babázást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Másfél éves babának lehet már forralatlanul adni a bolti 1, 5%-os tehéntejet?

Csak kíváncsi vagyok rá, tájékozódom. Mondjuk valamilyen műzlivel, gabonapehellyel? És mézet mikortól lehet adni?

15

Leirád a 7honap körüli babád mit eszik egesz nap, milyen idöközönként?

köszönöm

3

Más babája csinál ilyet éjjel, mitől lehet ez szegénykémnél?

11 hós kislányom szörnyen rossz alvó éjjel. Születése óta egyszer sem aludta még át az éjszakát. A kezdeti 3 óránkénti kelésnél akkor még nem gondoltam, hogy lesz rosszabb is, de lassan kiborulok. Mostanság éjjelente óránként vagy másfél óránként felébred, előtte el kezd forgolódni, mint aki nem találja a helyét, mindig a kiságy valamelyik végébe nyüglődik, beveri a fejét stb. Aztán jön a sírás, ha nem kelek fel hozzá akkor felül, feláll és addig sír, míg ki nem veszem. Van olyan is viszont, hogy visszaalszik ilyenkor, (ezért nem szoktam egyből kivenni). Ilyenkor teát vagy tápszert adok neki. A cumi nem használ, nem szereti már. Nem tudom mire gondoljak mi lehet a baj. Este 10kor, mert ekkor újra sírva ébredt, adtam neki Viburcol kúpot, jól bekomált tőle, de szokásához híven fél egykor már verte a tamtamot. Szep. szorongása lehet? Van már 8 foga, de az őrlöknek még nyoma sincs. Mit csináljak, hogy javuljon a helyzet, sokáig nem fogom bírni én sem.

15

Az ízesített tápszer nem befojásolja, hogy később a kislányom megissza-e a sima tejet?

1 éves a kislányom és eddig eszembe se jutott ízesítettet adni, csak most a férjemet rábeszélték a patikában és hozott egy banánosat is. Cseréljük vissza vagy adjam nyugodtan?

4

Kemény csőrös itatópohár? Mikortól? Milyet?

Sziasztok! 10 és fél hónapos a kisfiam. 6 hónapos kora óta iszik puha csőrű itatópohárból. Mikortól használtatok keményet? Tényleg attól függ, hogy van e már foga? Neki 6 bújt ki eddig. Mik a tapasztalatok, melyik fajta a jó? Van aki szereti a MAM-ot? Eddig mindent ilyen márkából vettünk.

4

1, 5hós lányomnak milyen müzlit ajánlanátok? Nektek mi vált be a legjobban?

6

Lessz baja egy babának, ha 3hetes korátol tehéntejet (bolti 1, 5%) iszik, 2 honapossan ezzel a kekszel süritbe.3honapossan már a pudingot és joghurtot kostolgatja?

Kiváncsi vagyok a vèlemènyetekre.
szerintetek mi visz rà egy anyàt ,hogy igy tàplàlja a babàjàt? a pènztelensèg eseteg a tudatlansàg vagy szerintetek? mèg tàmogatok is akadbak benne ,meglepöen sokan. . .
nektek mi erröl a tèmàrol a vèlemènyetek.
a leirtak valossak egyèbkènt.

11

A szomszédasszony szerint hagyjam itthon a babám, amikor alszik és úgy el tudok menni az ebédért (hordatjuk). Ez normális?

5-10 percre van az a hely, ahonnan hordjuk az ebédet és a kislányom ha olyankor alszik, nem szívesen ébresztem fel, megkérem inkább a szomszédasszonyt, hogy hozza el nekünk, mert ők is onnan hordják. Most is megkértem, erre azt mondta, nyugodtan otthagyhatom a kiságyban arra az 5-10 percre az 5 hónapos kislányomat, semmi baja nem lesz.
Most én féltem ennyire a babámat vagy a szomszédasszonynak "elmentek otthonról"???

33

Milyen idézetet válasszak? Bővebben lent

Szere ném páromat meglepni(igazából magunkat) karácsonyra egy égetett képpel.Tudom,h még messze van de nem tudom hogy tudja majd vállalni az ismerősöm. Olyat akarok ami 2 vagy 3 kisebb darabból áll és szalag tartja össze. Az egyikre egy idézetet,a másikra a lányunkról egy kép vagy a talpa és tenyere,a harmadikra(ha lesz 3.)rólunk egy képet. Olyasmi idézet kéne ami a gyermek szeretetéről szól,hogy vele lett teljes az életünk. Ilyesmit.Nem csak egy mondatot aakarok,valamit ami elmond minden .Ha jobb ötlete lenne valakinek azt is szívesen fogadom! :-)

2

Egy babának mikor kell magától az oldalára fordulnia?

Kislányom 11 hetes, és még nem fordul magától az oldalára. Igaz nagy a súlya (7kg), lehet emiatt lustibb, vagy csak nem bírja magát? Tehetek ez ügyben valamit? Le van maradva a mozgásfejlődésben?

Köszönöm.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!