Találatok a következő kifejezésre: Adhatok 2,5 babának espumisant (1 db)

Adhatok 2, 5 hetes babának espumisant?

V van vmi jo homeopatas szer hasfajasra, pukizáshot-büfihez?

Legjobb válasz: Lycopodium, Magnesium phosphoricum. Az espumisan is jó, adható neki, de inkább a homeopátiást add feloldva 2x2-t, majd ha múlik a hasfájás 1-2 nap múlva lassan csökkenteni az adagot. Nekünk bejött!

Lycopodium, Magnesium phosphoricum. Az espumisan is jó, adható neki, de inkább a homeopátiást add feloldva 2x2-t, majd ha múlik a hasfájás 1-2 nap múlva lassan csökkenteni az adagot. Nekünk bejött!
Szia! Espunisant semmi képpen nem adnék az ilyen csöpp babámnak! A homeopátiás szerekrõl érdeklõdj a patikában, a gyógyszerészek általában elég tájékozottak már ebben a témában, ha tartanak homeopátiás szert. Amúgy ajánlom, hogy fordulj bizalommal a gyerekorvoshoz vagy a védõnõhöz (fõleg, ha bízol bennük) akár telefonon is, ha túl macerásnak tartd az orvoshoz, védõnõhöz járást. Gondtalan babázást kívánok neked!
Megpróbálhatod az édesköményteát, szopi elõtt 3-4 kiskanállal. Mi az Espumisant csak akkor használjuk ha erõs görcsei vannak, mert gyorsan hat, de ha nem szükséges nem adjuk neki. Sokszor megoldja a problémát a tea is.
3-ik válaszoló vok. Mi is úgy gondoltuk az elején, hogy semmi szín alatt nem adunk neki Espumisant, nem is vettük meg, de annyira erõs görcsei voltak/vannak sokszor, hogy végül bedõltünk neki. Megvásároltuk és ha szükség biza beadjuk neki. És már két és fél hetesen is adtuk a gyerekorvos tanácsára. Amúgy egy gyerekszotályon dolgozó barátnõm, aki kétgyerekes anyuka, õ is ajánlotta az Espumisant, õ is azt adott a kislányainak. Nem kell egyszerre mind a 20 cseppet ahogy írja, mi altalában 4-8 cseppet adunk neki és volt már olyan, hogy egy nap 2-3x is muszaj volt, de akkor már elmúlt egy hós. De azért kérdezd meg a tieteket, hogy õ mit gondol róla.
mamrint a ti gyerekorvosotokat. ez kimaradt a mondatból :-)
Nekünk az Espumisan cseppet pont a gyerekorvos ajánlotta.
Az Espumisan 1 hónapos kor alatt nem ajánlott. Ha lelkiismeretes a gyógyszertáros, ki sem adja 1 hónaposnál kisebb babának! Az édesköménnyel pedig vigyázz, mert görcsöt okozhat!!! Evés elõtt 1-2 kanál melegvíz jó szokott lenni. Evés közben is próbáld meg többször büfiztetni. Büfiztetésnél forgasd a babádat úgy, mint egy vizzel teli palackot - körbe, ferdén a tengelye körül -, hogy kitaláljon a levegõbuborék. Óvatosan elõre-hátra is döntögetheted. Masszírozd a pociját, lábával körözgess, talán úgy sikerül a puki! Remélem, találsz megoldást! Jó babázást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idő telik el általában a lépegetés és a stabil járás között?

Amikor már göröngyösebb utakon sem veszíti el az egyensúlyát,emelkedőn is fel tud menni,stb.

2

Piros a kisfiam kukija és a zacsi is felirt a doki antibiotikumos krémet de nem mulik el-beutalta sebészetre és azt irta a papirra hogy fitymatultengés-volt valakinek ilyen gondja? Mi lett a vége?

8

Szabad a kisbabának tehéntejet adni?

A testvérem mindjárt 2 hónapos. Mindenhol azt olvastuk,hogy tehéntejet csak egy éves kor után szabad neki adni.Viszont mindenki azt mondja az ismerőseink közül,hogy ő a gyerekének már az első hónapban adott és utána folyamatosan. Meg még azt is,hogy a tehéntejet keverte kamilla teával és úgy adta.Anyának nincs teje,így nem tudja szoptatni és ma kipróbálta ezt. Én egyáltalán nem örültem neki és veszekedtem is vele,mert nem gondolom,hogy szabadna. Ti mit gondoltok erről?

20

Mit adjak 10 hósomnak inni, hogy könnyebben tudjon kakilni?

nagyon keveset iszik,mert még mindig sokat szopizik,de mivel sok rendes kaját meg pépet is eszik, így gondolom fogja a székletét..sokszor sírva kakil..ez ellen mit tudnék tenni?

6

Van aki Libero pelust használ?

7

Ti vennétek 3-4 hétre rendes kiscipőt?

A játszón sikeresen beszóltak nekem, hogy ugye ez nem magasszárú cipő a gyereken! Tegnap sétált életében először lakáson kívül a gyerek, hát ma is úgy indultunk a játszóra, hogy akkor már kiveszem a babakocsiból és sétálhat is, nem csak hintázás lesz. Aranyosan körbejárt mindent, integetett az embereknek, erre megkaptam ezt a megjegyzést. Hát nem tudtam hova tenni. Nem fogom elkezdeni magyarázni, hogy téli cipője már van a gyereknek, de idáig tökéletes volt a puhatalpú, most kezdett el járni kint a gyerek, nem veszek kb 2 hétre egy rendes kinti cipőt, mikor mindjárt itt a hideg és végre ráadhatom a rendes téli cipőjét. Annyira rosszat teszek ezzel a gyerek lábának, bokájának??? Nagyon rosszul esett ez a megjegyzés, nem vagyok gyakorlott játszóteres anyuka, lehet ezért is esett ennyire rosszul.

5

Történt már ilyen fogbaleset a babátokkal?

Kisfiam hatalmasat esett és elöl két foga megsérült, vérzett. Az egyik elferdült, a másiknak egy része pedig visszatolódott az ínyébe. Fáj neki. :( Fogorvos mit tud vele csinálni? Érdemes elvinni? Egyáltalán tudna vele bánni? 22 hónapos.

9

Mikortól kezditek el sózni a babaételeket?

Addig amíg nem használtok sót, mivel ízesítetek?

8

Vigyem el orvoshoz? Vagy ez csak a fogzástól lehet?

1 éves kisfiam gyakran odakap a füléhez, kapargatja, piszkálja.Pont azon az oldalt jön az örlő foga, már biztos hogy egy-két napon belül kint lesz mert már teljesen látszik az ínye alatt.Nincs se láza se hőemelkedése.Viszont kb egy hónapja volt neki fül és torok gyulladása és akkor sem volt lázas.Nem tudom mit csináljak mert ha nincs semmi baja akkor nem akarom feleslegesen vinni a beteg gyerekek közé.

3

10 hó körüli babák napirendje érdekelne. Leírnád?

Miket játszotok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!