Találatok a következő kifejezésre: Adhatok új a (36 db)

Szerintem nyugodtan adhatsz. Én 4 hósan kezdtem adni neki és nincs semmi gondunk vele.
éN MÁR RÉG AZT ADOM NEKI! És semmi baja hál istennek!

Ha egy teától fáj a hasa a babámnak, akkor azt egy idő múlva adhatom újra vagy hagyjam inkább?

Olvasom sokan ajánljátok a Mecsek Baby teát,én próbáltam,meg a kamillát is,meg az édesköményt is, de hasfájást okoztak a babámnál.Ilyenkor meg lehet kés?bb ismételni adni,és ha igen mennyi id? múlva?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom 3 hét múlva újra megpróbálhatjátok.

Szia! Én úgy tudom 3 hét múlva újra megpróbálhatjátok.

Ha egy uj matracot vásárolok, hova adhatom le a régi jelenleg is használt matracomat?

Legjobb válasz: Apród az ingyen elvihetõ rovatba biztos lecsapnak rá

Apród az ingyen elvihetõ rovatba biztos lecsapnak rá
Ha még jó állapotban van, nem penészes, kérdezz körbe a környékeden, hátha jól jön valakinek, vagy add oda hajléktalanoknak. Lomtalanításkor is kiteheted, perceken belül elviszik.
Menhelyen is örülnek neki.


Ha valentin napra idézetes bögrét kapott, akkor adhatok újra azt a barátomnak?

Voltam egy rendezvényen, és gondoltam veszek emlékbe a barátomnak, két olyan bögrét, amit ha egybeillesztünk, egy pár puszilja egymást. Nos, nem tudom, hogy mennyire jó ötlet megint bögrét adnom neki, nem fura?

Legjobb válasz: Nem igazán tanácsos ugyan olyan típusú ajándékot adni de ez más tészta. Elmondod neki hogy nem ötlethiány miatt adsz neki megint bögrét hanem azért mert...és elmeséled hogy miért

Nem igazán tanácsos ugyan olyan típusú ajándékot adni de ez más tészta. Elmondod neki hogy nem ötlethiány miatt adsz neki megint bögrét hanem azért mert...és elmeséled hogy miért

Iszonyatos gyomorfájásra megittam egy kis kupica unicumot. Mikor adhatok újra anyatejet a babának?

Már nemigen van tejem, 3-4 óránként 30 ml termelődik. Jó, ha 3 óra múlva azt a 30-at lefejem, és a következőt már kaphatja?

Legjobb válasz: nem lesz tõle baja

nem lesz tõle baja
az unicum elfogyasztásától számított 3-4 óra elteltével tehát a következõ szoptatásnál nyugodtan kaphatja az anyatejet a kicsid.
Egyik barátnõm úgy szoptatott h mellette whiskyt ivott, na nem naponta, csak mikor tengeren voltak, de nem lett belõle baj. Legalább jó kedve lesz a babónak. :)
Az alkohol ugyanannyi ideig van jelen az anyatejben, mint a vérben. Egy kis kupica unicum 3-4 óra alatt lebomlik.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az utóbbi napokat végigstresszeltem, ezért fájhatott ennyire nagyon.
Én is úgy csinálnám, ahogy írtad. A következõt kifejném és utána szoptatnám. Mármint a következõ alkalommal. Off: nekem nagyon bevált a salvus víz gyomorfájás ellen!
felszívódik annyi ennyi idõ alatt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, de én úgy tudtam, hogy azt le kell fejni és kiönteni, mert alkohol van benne. Hm?
A kérdező hozzászólása: Õszintén örülök, de még mindig nem tudom, mit csináljak.
A kérdező hozzászólása: Meglepõ ez, mert idáig mindenhol azt olvastam, hogy az anyatejbõl nem bomlik le...
Milyen fájásra?
A kérdező hozzászólása: Hát ezt jól elírtam. Hasfájásra! Bocsi!
Szia! Nyugodtan adhatod neki, nem kell szünet. 6hós baba anyukája
Köszi, gyanús volt, mert az infacolból, a hasra gondoltam, de amít írtál jobban hasonlított a fejre. Na mindegy, szerintem adhatod az infacolt. De az tulajdonképpen nem hasfájásra való, hanem segíti a szeleket távozni. Nálunk ez volt a probléma úgyhogy nekünk bejött. Mi csak ezt használtuk . De mindegyik pl a Grip Water is másfaja hasfájásra való.
Szia! Az infacol nekünk nagyon bejött, s a védõnõm szerint semmiféle függõséget nem okoz. Gyorssegélyként egyszer szélcsövet használtunk, na az kiengedte a szeleket, a kakit, s a kislányom azonnal megkönnyebbült. Fontos, hogy nem szabad sokszor használni, mert úgy tudom az a spontán kakilási képességet veszélyeztetheti.

Új háttért hogyan adhatok hozzá a blogomhoz?

HIába másoltam ki a megadott "kódot?" a blog hibaüzenetet írt ki. Innen néztem ki egy háttért:

Legjobb válasz: Pontosan melyik kódot másoltad ki, és hova tetted be? Csak a háttérkép kódját kell kimásolni, és biztosan van egy css mappa, oda pedig be kell tenni a megfelelõ helyre.

Pontosan melyik kódot másoltad ki, és hova tetted be? Csak a háttérkép kódját kell kimásolni, és biztosan van egy css mappa, oda pedig be kell tenni a megfelelõ helyre.

Hogyan zajlik a terheléses cukorbeteg vérvétel? Hogyan zajlik? Mikor adhatom be az inzulint? Az éhgyomori vérvétel után után? Mikor ehetek? Mikor veszik le újra a vért? 1.5 óra múlva?

Én cukros vagyok és 4 x adok inzulint, most megyek el?ször ilyen fajtára eddig evés utáni cukorszintet mértek, most evés el?ttit is kértek!

Legjobb válasz: Mikor nekem csinálták elõször (4 hónapja) akkor be kellett feküdnöm a korházba, reggel hatkor felkeltettek, gó labor.Be raktak egy kis csövet, már nem tudom mi a neve, ilyen kis csap:S ezek elõtt kellett egy nagyon-nagyon- NAGYON édes folyadékot inni.Maj vettek vért, és fél óránként volt vérvétel elég sokáig..azt hiszem így volt, nem is tudom, hogy erre voltál e kiváncsi.:) Nem ehettem elõtte se közbe, csak utána.

Mikor nekem csinálták elõször (4 hónapja) akkor be kellett feküdnöm a korházba, reggel hatkor felkeltettek, gó labor.Be raktak egy kis csövet, már nem tudom mi a neve, ilyen kis csap:S ezek elõtt kellett egy nagyon-nagyon- NAGYON édes folyadékot inni.Maj vettek vért, és fél óránként volt vérvétel elég sokáig..azt hiszem így volt, nem is tudom, hogy erre voltál e kiváncsi.:) Nem ehettem elõtte se közbe, csak utána.

38 fokos lázam volt, de egy éjszaka alatt elmúlt minden, lefejtem egy csomó tejet. Mikor adhatok újra cicit a babámnak? Mellgyulladásom lehetett?

Legjobb válasz: Szia! Lehet lázasan szoptatni, és a háziorvost, és a gyerekorvost is megkérdeztem a biztonság kedvéért! Jobbulást!

Szia! Lehet lázasan szoptatni, és a háziorvost, és a gyerekorvost is megkérdeztem a biztonság kedvéért! Jobbulást!
A kórházban azt mondta nekünk a védõnõ, hogy 38, 5 fok alatt nyugodtan lehet szoptatni.
A kérdező hozzászólása: akkor jó, köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!