Találatok a következő kifejezésre: Ad-e Magyarország letelepedési (1 db)

Ad-e Magyarország menedékjogot, letelepedési engedélyt HIV pozitív, külföldi állampolgárok részére?

Egyaltalan vegeznek-e ilyen jellegu szurest a szamukra eloirt egeszsegugyi vizsgalatok alkalmaval?

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos, de mintha nem rég épp lett volna a médiában, hogy szeretnék bevezetni, erre jöttek a jogvédõk, hogy ez milyen diszkriminálció meg stb... Holott szerintem jogos önvédelem lenne.

Nem vagyok benne biztos, de mintha nem rég épp lett volna a médiában, hogy szeretnék bevezetni, erre jöttek a jogvédõk, hogy ez milyen diszkriminálció meg stb... Holott szerintem jogos önvédelem lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem "adjuk" Magyarországot Ausztriának?

"Adjuk" neki az országunkat, irányítsanak Õk. Ami most megy itt, 100x jobb lenne. Többi környező országot nem említem, ott is sz-r a helyzet.

14

A bukott baloldal még hányszor szavaztatja újra a bajaiakat?

6

Egyetértesz a kampánycsend eltörlésével, ami megakadályozná azt, hogy egyes pártok visszaélhessenek vele, mint például a baloldali összefogás Baján?

A kampánycsendsértéssel való vádolgatással eddig lehetett trükközni, hogy megismételjenek egyes szavazókörzetekben választásokat, ha a vesztes fél nem törődött bele a kudarcba, hanem fordítani akart az eredményen. Szerencsére jövőre már nem ismétlődhet meg az, ami idén Baján történt, többé nem csinálnak bolondot a vesztes pártok a lakosságból azzal, hogy feleslegesen megismételtetik a szavazást önérdekből.

14

Orbán szerint ha rossz marad a gazdaság egy Putyin-szerű vezető jönne aki "nemzeti erős emberként nem tisztelné a szabadságot". Önmagára utalt?

A gazdaságunk siralmas állapotban van, tehát Orbán logikája szerint jönni fog a magyar Putyin. Gyakorlatilag kijelentette hogy ő diktátor lesz, pontosabban Viktátor.

7

Zsigó honnan tudta előre az eredményt, hogy ő fog nyerni?

http://index.hu/belfold/2013/10/13/a_fidesz_es_az_ellenzek_v..

12

A baloldal miért nem tud beletörődni a vereségbe? Miért kell csalást emlegetniük mindég?

6

Felelősségre lesz valamikor vonva Orbán a hülye döntéseiért, lopásaiért?

http://scheiringgabor.blog.hu/2013/10/13/stadionstop_az_orba..

15

Mi lesz Magyarországgal? Van lehetőség a javulásra? A pártoktól kellene várni a megváltást vagy a nép felelős a sorsáért?

Vesztesek vagyunk ugye?

13

Ki volt szerinted jobb miniszterelnök: Medgyessy Péter vagy Orbán Viktor?

És miért pont ő, indokolj!

19

A magyarokban mikorra tudatosult, hogy az országot meg fogja szállni a Szovjetunió?

Gondolok itt a politikai vezetésre és a lakosságra is.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!