Találatok a következő kifejezésre: Acer aspire laptop operációs rendszerét le (1 db)

Acer aspire 5720G laptop operációs rendszerét le lehet cserélni xp-ről vistára?

acer aspire 5720G tipusú laptop operációs rendszerét akarom lecserélni az xp-re mert a vistával sok baj van...Valami olyasmit hallottam hogy akkor nem használ ki mindent az xp.De megoldható hogy vistáról lecseréljem xp-re ezt a fajta laptop tipust?

Legjobb válasz: na most a 2 kérdés közül melyik a valós?

na most a 2 kérdés közül melyik a valós?
A kérdező hozzászólása: le lehet e cserélni meg az hogy megoldható hogy lecseréljem az ugyan az.A lényeg hogy vistáról akarom lecserélni xpre és ez lehetséges-e?
"le lehet cserélni xp-rõl vistára?" "vistáról lecseréljem xp-re" lehet velem van a baj, de nem hiszem:)
szia, nekünk hasonló gépünk van, (5310) és sikeresen lecseréltük a gyárilag javasolt vistát XP-re! Nem tudom kaptál-e hozzá gyári telepítõlemezt amin a driverek vannak. Azt kell megnézni, hogy ezek a driverek megvannak-e XP-hez is a lemezen, vagy csak a vistához. (gondolok itt a hangkártya, videokártya, wlan, stb.. driverekre) Ha nincsenek meg az xp-hez akkor keress a neten! Ha minden megvan, mehet az XP telepítés, és mûködni fog! Sok sikert! Ilyesmit keress a saját típusodhoz: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_gyarto_driver.php?k=12..
A kérdező hozzászólása: Bocsi igazad van..csak már idegesít ez a... vista.Xp-re akarom lecserélni.Ok megnézem a drivereket


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a számítógépes hálózat és a szoftver fogalma?

Nincs informatika tankönyvem amiből tanuljak és hétfőn ebből dolgozat lesz.

3

Mi lehet a baj a minecraft szerveremmel azt írja ki hogy: érvénytelen kunkamenet ez mi?

0

Nem tudom telepíteni a javát azt írja ki hogy korrupt?

1

Tudnátok segíteni excelben? (magas szintű! )

Számtech órára kell összeállítanunk egy excel fájlt, amiben három lap van. Az elsőben a következő oszlopok vannak (az egész egy bárról szól): név, leírás és nyitó készlet. Ide be kell írnunk legalább 15 féle italt, annak a leírását és, hogy mennyi volt belőle eredileg.

1

Tuningolom a gépem. Mik a legfontosabbak?

Van bő 30000Ft-om rá. Megmondanátok, mik a legfontosabbak egy olyan géphez, ami viszonylag gyors, és jól mennek rajta a játékok? Ez olyan, mintha egy árlistát készítenétek a legfontosabbakról.

14

Ez most a DVD író, a DVD vagy a lejátszók hibája?

Fényképeket,videókat akartam kiírni DVD-re. CD Burner XP-vel, -R-es dvd-re. A program mindent megírt, de ha újra bearkom a gépbe a dvd-t akkor nem ismeri fel. De nem ismeri egy dvd lejátszó sem..

0

Valahogy fel lehet erősíteni a jelet?

Van a házunkban egy wifi, az egyik oldalon még csak csakvan wifi, de a ház másik odlalán nincs. Ezt fel lehet valahogy erősíteni? És ezek mennyivel erősítik meg a jelet?

1

Pendriverról bootolás beállítása biosban?

melyiket kell választani usb hdd usb fdd?

1

Hőmérséklet mérésnél ezek mit jelentenek?

a speedfan így jelzi hőmérsékletmérsnél:

3

Tabletet szeretnék vásárolni. A kérdésem annyi lenne, hogy milyen tablet a nekem való, ha speciel szeretném, ha SolidWorks (2D-3D jellegű tervező program) jellegű programok is fussanak rajta? Gondolom ehhez Windows op. Rendszer elengedhetetlen.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!