Találatok a következő kifejezésre: Acer aspire laptop operációs rendszerét (4 db)

Acer aspire 5720G laptop operációs rendszerét le lehet cserélni xp-ről vistára?

acer aspire 5720G tipusú laptop operációs rendszerét akarom lecserélni az xp-re mert a vistával sok baj van...Valami olyasmit hallottam hogy akkor nem használ ki mindent az xp.De megoldható hogy vistáról lecseréljem xp-re ezt a fajta laptop tipust?

Legjobb válasz: na most a 2 kérdés közül melyik a valós?

na most a 2 kérdés közül melyik a valós?
A kérdező hozzászólása: le lehet e cserélni meg az hogy megoldható hogy lecseréljem az ugyan az.A lényeg hogy vistáról akarom lecserélni xpre és ez lehetséges-e?
"le lehet cserélni xp-rõl vistára?" "vistáról lecseréljem xp-re" lehet velem van a baj, de nem hiszem:)
szia, nekünk hasonló gépünk van, (5310) és sikeresen lecseréltük a gyárilag javasolt vistát XP-re! Nem tudom kaptál-e hozzá gyári telepítõlemezt amin a driverek vannak. Azt kell megnézni, hogy ezek a driverek megvannak-e XP-hez is a lemezen, vagy csak a vistához. (gondolok itt a hangkártya, videokártya, wlan, stb.. driverekre) Ha nincsenek meg az xp-hez akkor keress a neten! Ha minden megvan, mehet az XP telepítés, és mûködni fog! Sok sikert! Ilyesmit keress a saját típusodhoz: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_gyarto_driver.php?k=12..
A kérdező hozzászólása: Bocsi igazad van..csak már idegesít ez a... vista.Xp-re akarom lecserélni.Ok megnézem a drivereket

Van egy Acer Aspire 4830G Intel Core i5 Laptopom Windows 7 és x64 bites operácios rendszer van rajta, 2 G Video Kártya, 4 G Ram, ?

Elakartam indittani a GTA Sanandreas játékot de ezt irja ki : An error occured while trying to install Diredt3D9 hook . A Cobra 11 elinditásánál pedig ezt irja : Could not configuration utility ! unable to access Direct3D caps - mi az oka, hogy nem indul és mit kell tenni hogy elinduljon ?

Legjobb válasz: Próbálta már ki- és bekapcsolni?

Próbálta már ki- és bekapcsolni?
A kérdező hozzászólása: Ezt a választ kaptam : Próbálta már ki- és bekapcsolni? A válaszom erre : A Gépet ? Igen , de akkor sem megy .
1lapotop nem game re valo. 2 hogya a videokártáyt nem kapja általába beépitett chip es. Ha van külön bövitõ hely videokártyának akkor vegyél bele videokártyát.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!