Találatok a következő kifejezésre: Abortusz után teherbe esni (19 db)

Kb 5 éve volt egy abortuszom, és most babát szeretnénk. Teherbe tudok esni? Akinek már volt abortusza azok hány hónap után tudott teherbe esni?

Legjobb válasz: Nõgyógyásszal érdemes ezt megbeszélni. Barátnõmnek 2 abortusza volt, 8 hónap után esett teherbe.

Nõgyógyásszal érdemes ezt megbeszélni. Barátnõmnek 2 abortusza volt, 8 hónap után esett teherbe.
Ez nehéz kérdés. Körülöttem két embernek is volt abortusza, mind a kettõnek a húszas évei elején. az egyik néhány évre rá spontán teherbe esett és egy egészséges kislányt szült. A másik 10 éve próbál teherbe esni, nemrég sikerült neki, de elvetélt. Szerintem ez az egész lutri. Vagy lesz következménye a beavatkozásnak vagy pedig nem.
18evesen volt abortuszom, 23evesen abbahagytam a tabletta szedeset még abban a hónapban sikerült! 2dik baba nem volt ugyan t ervezve de 1alkalombol megfogant! 4eves és 18hos egészséges nagylanyok!
Az Ismerõsömnek több is volt, megis 30folott könnyen sikerült neki. A másiknak 16evesen volt, es vegul 33evesen lombikkal lettek ikrei. Addig hiába próbálkoztak a férjével.
Volt egy abortuszom 5 éve, most van egy másfél éves fiúnk és 2 hónap múlva érkezik a kistesója. Mindketten elsõ hónapban megfogantak. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Mi még 1 hónapja próbálkozunk és sajnos nem sikerült még, nézem ezt az [link] oldalt h mikor van peteérésem.
Nekem három eve volt abortuszom, jelenleg az 5.hónap sikertelenség után vagyunk.
5-ös vagyok. A kérdésre válaszoltam. Mi a problémád kedves lepontozó? hogy nem kellett évekig próbálkoznunk? Szánalom
3as vagyok én is csak a kérdésre válaszoltam õszintén saját tapasztalat alapjan! Ezen mi a fenét kell és lehet lepontozni????

Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?

nekem sajnos a 12 hétben vették már el a babát de ennek kb 2éve már (anyagi okok miatt nem tudtam válalni)és egy abortusz után tényleg nehezebben lehet teherbe esni föleg ha ennyire rizikos volt az abortuszom? 28L

Legjobb válasz: "Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?" 28éves létedre továbbra is ennyi eszed van, hogy védekezés nélkül akarsz .ugni??? Gratulálok!!!

"Abortusz után mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól?" 28éves létedre továbbra is ennyi eszed van, hogy védekezés nélkül akarsz .ugni??? Gratulálok!!!
kb ugyanannyi, mint abortusz elött... védekezzéééé, gumira gyüjtsd a pénzt, ne abortuszra.
nee máááár.. nem volt elég az abortusz, megint nem akarsz védekezni??? észnél vagy te????
Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?? Sajnálom a leendõ gyerekedet!!!
nem a gyerekgyilkolással van a gond, hanem h 2 x is bevállalná!!
Ha nem toltak el semmit az ab. közben (aminek sokkal nagyobb a valószínûsége), akkor ugyanakkora mint elõtte. Ha eltoltak, akkor az életben nem lehet több gyereked.
Okoskák, nekem is volt egy abortuszom 2 éve, igen, ostorozzatok:) most a 7. Hétben vagyok:) egyébként, ítélkezés elõtt, ismerjék ék meg az abortusz valódi okait, ti tiszta, szent tehenek, , , , ,

Abortusz után 7 héttel teherbe lehet esni úgy, hogy a barátommal azóta először volt szex? (nem védekeztünk)

Legjobb válasz: simán teherbe eshetsz! De ha most volt abortuszod, miért nem védekeztetek?

simán teherbe eshetsz! De ha most volt abortuszod, miért nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Én csak egy igenre vagy egy nemre vártam nem pedig kioktató kommentekre, eltudom képzelni, hogy mit gondolhattok rólam én is nagyon haragszom magamra és a barátomra is!Elhihetitek, hogy nekem sem volt jó érzés megöletni a kisbabámat, de sajnos ezt kellet tennem, de azt már nem szeretném megosztani mindenkivel, hogy miért.
Lehet Kamu nem lehet egy épeszü nö ennyire hülye
Igen, az én egyik ismerõsöm is alig az abortuszára rá lett terhes. De õk szerencsére azt a babát már megtartották, és imádják õt. Nem értem, ha nem akarsz gyereket, miért nem védekeztek? Vagy meggondoltátok magatokat és mégis akartok babát? Nem hinném, hogy az abortusz olyan jó móka lenne...
Ezeket nem édekli csak dugjanak orrba, szájba. Szégyeld magad te cafka!
No comment....
Igen. De az 6 hét megvonás után használni kell gumit egy darabig. Nekem ezt mondták az ápolók. Gyereket 4-5 hónap mulva lehet válalni a doki azt mondta hogy elötte nem kellene! Vigyázz magadra!
Igen lehetsz! Az egyik ismerõsöm ab után 4 héttel lett terhes! Azt a gyereket megtartotta! Kérdem én, akkor az elsõt miért nem lehetett? HA terhes leszel, ezt is elveteted?
gratulálok
Neked annyi eszed nincs, mint egy hangyának...tudod egyátalán, hogy hány nõnek nem lehet gyereke? vagy hányan vetélnek el? vagy hánynak hal meg a magzata? és te csak így játszol az ilyennel? Okés, 1x megtörtént, abortusz okés...de semmit sem tanultál az egészbõl? Na az ilyennek mint te, nagyon sok mindent nem adnék meg, ha én irányíthatnám a sorsodat!
Minek kell nem védekezni, fõleg ha abortuszod volt?! Simán lehetsz terhes!
Csak az én példám: nekem mondjuk missed-em volt, de mûtét után két! héttel teherbe estem. Most volt 3 éves a kislányom :) 37 hkm
De sajnos lehet... Nekem is volt abortuszom. Sajnos muszáj volt. Azóta lelkileg rottyon vagyok. Nem értem, nem érzed át mit tettél? Ez után is a dugáson jár csak az eszed? Hogy lehetsz ilyen felelõtlen? Nagyon remélem, hogy nem vagy terhes, a pici miatt.
Neked nem való gyerek!!!!!
Kedves Kérdezõ! Nem bántani akarlak téged de akkor pont abból az okokból kellett volna védekeznetek és még véletlenül sem lett volna szabad védekezés nélkül együtt lennetek.

Abortusz után 5 héttel teherbe lehet esni, úgy hogy azóta nem jött meg a menstruációm, de a 4 hetet betartottuk? Akkor voltunk együtt, amikor meg kellett volna jönnie. Görcsöltem és a derekam is fájt, ugyanúgy mint amikor beteg szoktam lenni

Legjobb válasz: persze, hiszen elõbb van peteérés, mint ahogy menstruálnál. Mellesleg a volt terhességed és az abortusz is felboríthatta a hormonháztartásodat. Azt viszont nem értem ,hogy egy nem kívánt gyermek után miért nem védekeztetek. Az nem védekezés, hogy akkor voltunk együtt, amikor meg kellett volna jönnie. Ez még hajszál pontos ciklus esetén sem biztonságos, nem is beszélve egy éppen darabjaira porlasztott ciklusról.

persze, hiszen elõbb van peteérés, mint ahogy menstruálnál. Mellesleg a volt terhességed és az abortusz is felboríthatta a hormonháztartásodat. Azt viszont nem értem , hogy egy nem kívánt gyermek után miért nem védekeztetek. Az nem védekezés, hogy akkor voltunk együtt, amikor meg kellett volna jönnie. Ez még hajszál pontos ciklus esetén sem biztonságos, nem is beszélve egy éppen darabjaira porlasztott ciklusról.
Nem 6 hetet kell várni utána? Amúgy persze, hogy lehetsz terhes, nem tudhatod mikor kezdõdik el a peteérésed ilyenkor. Ha amúgy is babát akartok, akkor tudnod kell, hogy ilyenkor 3 hónapot kéne várni a teherbeeséssel, ha meg véletlen hiba miatt csúszott be a baba, ami miatt abortuszt kellett végezni, akkor meg minek kísérted még egyszer a sorsot?
Nem lehetett volna megvárni akkor, ha minden ésszerû védekezési módszert kizártatok, amíg felrakják a spirált? Addig önmegtartóztatni? Fõleg egy ilyen lelki sokk után, amit egy abortusz jelent , hogy volt kedved szeretkezni ilyen hamar? Igen, sajnos lehetsz terhes, a görcs és a hasfájás akár pét is jelezhet, az aktus után két héttel, ha még mindig nem jött meg tesztelj egyet.
akkor miért is nem védekeztetek a második esetleges "balesetnél" ezek után?
Szerintem senki nem ítélkezik feletted, sõt magyarázkodni sem kell, de lásd be, hogy egy kívülálló számára érthetetlen, és felelõtlen amit csináltál. Amúgy meg nem csak óvszerrel lehet védekezni, sõt megnyugtatlak, az egyik ismerõsöm spirál mellett lett terhes...
Utolsó vagyok. Bocs, a válaszom elsõ része az elõttem válaszolónak meg, az utolsó része pedig a kérdezõnek (beszélj meg mindent a dokival, az a biztos, ne árts magadnak feleslegesen)
akkor kedves utolsó... havonta kell ellenõrizned otthon magadnak menstruáció alatt (nyilván tiszta kézzel), hogy jó helyen van-e a jelzõszál. Emellett felhelyezés után 1, 6, 12 hónappal a nõgyógyász ellenõriz és ezután évente 1 alkalommal kell menni ellenõrzésre. Mirõl is beszélünk???
A spirált ellenõrizni havonta??? Mirõl beszélsz? Szerintem ülj le és beszélj a dokiddal, de mindenrõl, a legalapvetõbb dolgokról is!
A kérdező hozzászólása: Nekünk a védõnõ mondta a 4 hetet, akinél az elbeszélgetésen kellett megjelennünk.Beszéltem a nõgyógyászommal, azt mondta õ, hogy nem lehetek terhes, azért neki hiszek. Utolsó, a spirált, hogy kell havonta ellenõrizni?Ez a téma érdekelne, mert annak a felrakatását tervezzük....
meg tud tapadni, megnyugtatlak... Nekem is van spirálom két gyerek után rakattam fel és nem lettem nem kívánt terhes azért, mert a megfelelõ idõpontot vártuk a spirál felhelyezésére. Az óvszert nem szeretjük, fura is lenne most már, de meg tudtuk oldani másképp az együttléteket. Nektek is vigyáznotok, bármilyen módon védekeznetek kellett volna. Egyébként sok orvos mondja, hogy szülés, abortusz, vetélés után könnyebben jön létre a következõ terhesség, mert a szervezet még emlékszik az elõzõ állapotra. Remélem, nem vagy terhes, de azt tudnod kell, hogy baromi felelõtlenek voltatok. Ezek után ki garantálja, hogy veszed a fáradtságot és havonta a megfelelõ idõpontban ellenõrzöd, hogy a spirál jó helyen van-e?
Persze hogy fáj a méhszájad, most volt abortuszod!És nem 6 hetet kellett volna várni?Az miatt is érezheted magadat rosszul.Szerintem egyébként nem vagy terhes, de mostmár légyszives védekezzetek rendesen, több felelõsséggel!
A kérdező hozzászólása: Szerintem abortusz után ilyen hamar nem tud megtapadni a petesejt, nem?Hisz meg lett bolygatva a méhem...
A kérdező hozzászólása: Utolsó, tudom én is, hogy ma már egyik védekezési módszer se 100%-os, de engem a kérdésre érkezõ válaszok érdekelnek!Olyanok a tüneteim napok óta, mint amikor beteg vagyok, de nem vérzek, és amikor együtt voltunk, fájt is méhszájam!Jövõ héten kell mennem kontrollra, akkor majd ott kiderül! Köszönöm mindenkinek a válaszokat, "sokat segítettek"Kérdés részemrõl lezárva
A kérdező hozzászólása: Mert spirált akarunk felrakatni, és azzal meg meg kell várni az elsõ menstruációt, az óvszer ismét kilõve, de errõl már nem szeretnék magyarázkodni, hogy miért nem alkalmas védekezési mód nálunk
A kérdező hozzászólása: Nem ítélkezni kell felettem, fõleg nem ismeretlenül, mert senki nem tudja, h miért nem tartottuk meg!De akkor magyarázkodok:Azért nem tartottuk meg mert gyógyszer mellett lettem terhes, és az egészségi állapotom se engedte volna meg, mert friss hasi mûtétem van!
Kedves kérdezõ. Szerintem sem vagy terhes. A spirálhoz pedig csak annyit fûznék hozzá hogy nekem is az volt fenn 5 évig gondom nem volt vele de! a jelzõszálat olyan rövidre vágta az orvos hogy soha nem éreztem és a levételnél jött a pofon miszerint felkunkorodott és csak mûtéttel lehetett levenni :( Ezt beszéld meg az orvossal ne járj igy ...

Abortusz után könnyebb teherbe esni vagy nehezebb?

2 honapja volt egy m?tétem és nem tudom, hogy könnyebben fogok teherbe esni vagy nehezebben. egyáltlán létezik ilyen?? 3 honapot elég várni???

Legjobb válasz: Elvileg elég a 3 hónap várakozás, de szerintem abortusz után nehezebben fogan meg a baba.

Elvileg elég a 3 hónap várakozás, de szerintem abortusz után nehezebben fogan meg a baba.
Ne izgulj! Nekem is volt egy vetélésem, amit mûszeresen fejeztek be, vagyis abortusszal és azt mondták ez nem befolyásolja a következõ teherbeesést. Azért kell várni, hogy a méh fala elég vastag legyen a beágyazódáshoz. Ez az ami a teherbeesés szempntjából fontos az abortusz után, persze feltéve, hogy egyébként minden más rendben van.
Szia! Januárban volt mûszeres befejezéssel egy vetélésem. Háromhétre megjött és utána teherbe is estem! Dokija válogatja, de biztos, hogy az is számít, hogy mennyi ídõs terhes voltál elõtte. Most 13 hetes terhes vagyok és szép nagy a babám. Jó néhány ismerõstõl azt hallottam, hogy egy abortusz után könnyebb teherbe esni, mert a méh "tiszta". Ha a dokid 3 hónapot mondott, akkor azt tartsd be és utána hajrá!!! Mielõbbi gyermekáldást kívánok, természetesen sok-sok egészséggel!
a missed ab vetélést jelent. szokták mondani, de nem törvényszerû
Igen:a missed ab vetélést jelent.Az abrtusszal nem ér fel, mert ott élõ magzatot vesznek el.Nem lesz nehéz teherbe esned, ha fejben és lélekben sikerül magad összerakni.Kitartást és sok szerencsét.
Hát elvileg fizikailag ugyanúgy zajlik, mint az abortusz. Viszont a te esetedben elvileg, bár nem törvényszerû ez sem, de már a szervezeted is dolgozott a vetélésen, így például a méhszájad lehetséges, hogy kissé már kitágult és nem kellett mesterségesen olyan szinten tágítani, mint egy abortusznál. 3 hónapot várj ki, ha a mûtét problémamentesen zajlott le, akkor nem lesz gond a teherbeeséssel. Sajnos, mint minden mûtétnek, ennek is megvannak a maga kockázatai, de egyáltalán nem törvényszerû, hogy nehezebb legyen teherbe esned, de egy szövõdménymentes abortusz után sem törvényszerû.

Abortusz után menyi idő után lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Barátnõmnek 3 hónapot mondtak missed ab után.

Barátnõmnek 3 hónapot mondtak missed ab után.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat
A 3 hónap után rögtön teherbe is esett.Sajnálom, de ne add fel!

Pcos vagyok. Terhes lettem és elvetéltem. Mikor lehet nekifutni ismét a baba gyártásnak? Azt hallottam hogy most abortusz után könnyebben teherbe lehet esni. Szóval?

Legjobb válasz: Nekem decemberben volt vetelesem (8 hetes) es egy mensit kellett megvarnunk. Mondjuk nallam nem kellett muvi uton befejezni mert szepen kitisztultam. Januartol probalkozunk de mes sajnos nem sikerult pedig mar nagyon szeretnenk. Nagyon sajnallom ami tortent. :( Mielobbi pozitiv tesztet kivanok neked!

Nekem decemberben volt vetelesem (8 hetes) es egy mensit kellett megvarnunk. Mondjuk nallam nem kellett muvi uton befejezni mert szepen kitisztultam. Januartol probalkozunk de mes sajnos nem sikerult pedig mar nagyon szeretnenk. Nagyon sajnallom ami tortent. :( Mielobbi pozitiv tesztet kivanok neked!
Szia. Csak véletlen figyeltem fel a kérdésedre, mert én általában rögtön megyek a "Babák"-ra. Én is PCOS vagyok, elsõ terhességem nekem sem sikerült, sajnos a 9. hétben elhalt a magzat. Mi 3 hónap után próbálkoztunk újra, sajnos a gyermekáldás az 2 évet váratott magára. Nagyon sok minden történt velem az alatt a 2 év alatt, sikertelen inszeminációk, már a lombikra voltunk bejelentkezve, amikor orvost váltottam és attól a pillanattól csak 4 hónap kellett és újra terhes lett, megfogant a pici lányunk. Most lesz 2 hét múlva 1 éves. Ha konkrétabban érdekel a történet, akkor nyugodtan írjál privit, szívesen elmesélem, hátha erõt ad és tudok neked ezzel segíteni.
Sajnálom a történteket, együtt érzek veled. Én 2007 októberében vetéltem el 7hetesen. Decemberben volt egy egészségügyim és laparoszkópos mûtétem. A doki azt mondta várjunk meg egy mensit, utána próbálkozhatunk. 2008-ban a húsvéti nyuszi hozta a pozitív tesztet, de persze gyógyszeres kezelés hatására. Ma itt van az 5, 5hónapos kislányom, tehát kitartást, nálatok is meglesz az a 2csík.
Sziasztok! Én is PCO-s vagyok. Tavaly lettem terhes elõször, 10 hetesen elment a baba. Majd 6 hónapra rá az elsõ próbálkozás után újra teherbe estem, majd Õt is elveszítettük 10 hetesen. Számtalan kivizsgálás után megállapították, hogy "más" bajom nincs, mint a PCO. Három havi próbálkozás után ezen a héten megtudtam, hogy gyermeket várok:-) Most már kaptam "baba" megtartó gyógyszereket. Nagyon bízom benne, hogy most sikerülni fog. Nagyon sajnálom ami Veled történt, de hidd el van remény! Bocsánat az off-ért. De szívesen veszem ha az a válaszoló leírja hogy mi történt vele, akinek már megszületett az egészséges gyermeke:-)
Szia Kedves 16.25-ös válaszoló:-) Igen erre lennék kíváncsi. Nekem volt már két vetélésem és most nagy örömünkre újra kismama vagyok:) Szedem a meforalt, kaptam utrogestant és pajzsmirigyre valami gyógyszert, mert ott is eltérést tapasztaltak. CSak két hét múlva van uh és igzulok, hogy minden rendben legyen... Boldog babavárást:-)
Szia kedves utolsó válaszoló. Én a 16:25-ös vagyok. Ha jól értem, azt szeretnéd tudni, hogy hogyan sikerült teherbeesni és megtartani a babát?! Én metformint szedtem, Duphastont, majd Clostilbegytet és utána még egy hétig, minden nap kaptam Fostimon injekciót. Baba-megtartó gyógyszert nem kaptam, csak nagyobb odafigyelést, sûrûbb vizsgálatokat. Ha többet szeretnél tudni, nyugodtan írj priviben. Ha félreértettem, bocsi!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves vagy!:)
A kérdező hozzászólása: A laparascopia hatására tudtam teherbe esni akkor.elfelejtettem írni hogy rá 4 hónapra jött össze.21 éves vagyok tudom hogy még ráérek de nekem olyan rosszak voltak a labor eredményeim hogy kevés volt az esélyem rá.alig van nõi hormonom.félek a sok csalódástól.Aranyosak vagytok hogy írtatok.sokat számít az ember lelkiismeretének ezek a tapasztalatok jó kívánságok.köszömöm nektek.

Vetélés, abortusz után ki mennyi időre próbálkozott újra? Mikor sikerült újra teherbe esni?

Legjobb válasz: Nekünk 8 hetes missed ab után 3 hónap pihenõt írt elõ a doki. A 4. hónapban nem jött össze, de az 5.-ben igen :) Már alszik az eredménye. :)

Nekünk 8 hetes missed ab után 3 hónap pihenõt írt elõ a doki. A 4. hónapban nem jött össze, de az 5.-ben igen :) Már alszik az eredménye. :)
Sajnos volt egy vetélésem 2 éve február végén, május közepén megfogant a kislányunk. Minden szomorúságom elillant, bár elfelejteni nem lehet azt, amikor elõször tudtam meg, hogy várandós vagyok. De, így történt, ma már van egy csodálatos kislányom!
Nekem febr. 25-én volt egy nagyon korai spontán vetélésem beágyazódái gond miatt. Most megint pozitvat teszteltem! Nekem a doki azt mondta, hogy nem kell várni, mert annyira fiatal volt a terhesség és nem kellett mûszeresen befejezni. Egyébként kellett volna.
Én félidõben vetéltem el, meg kellett szülnöm és mûszeresen fejezték be. A doki 3 hónap pihnést javasolt az újra próbálkozáshoz. Már eltellt fél év is, talán jövõ hónapban megpróbáljuk. Nekem lelkileg nehéz az újrakezdés, testileg teljesen rendben vagyok.
Szia!Nekem tavaly nyáron volt missed ab-m 6 hetesen.Vártunk 4 mensit és most 19 hetes terhes vagyok.Elsõ próbára sikerült teherbe esnem.
Nekem karácsony elõtt volt vetélésem, még szüneteljük pár hetet a dolgot, de nagyon szeretném, ha a májusi lenne az utolsó menzim
Nekem nov.-ben volt missed ab-m, 2-3 mensit javasolt az orvos, hogy várjunk. Eddig 3 volt, szerdán kiderül, hogy lesz-e negyedik.
Nekem 3 hete volt missed ab-om. Voltam már vissza az orvosnál a héten kontrolon. Mindendt rendben talált, azt mondta, hogy várjam meg az elsõ menstruációt, és már próbálkozhatunk is. Szerinte ezek után gyorsabban és könnyebben megtapad és beágyazódik. Remélem igaza lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!

Mennyi idő után lehet ujra teherbe esni egy sajnálatos abortusz után?

Legjobb válasz: Egészségügyis vagyok, a fõsulin azt tanultuk 3 hónap.

Egészségügyis vagyok, a fõsulin azt tanultuk 3 hónap.
Szia! Nekem sajnos volt egy missed ab.-om szept.végén. A kontrollon a doki aztmondta szépen rendbejöttem, 1-2 mensi után lehet próbálkozni. Hát kettõ után sikerült is most 7 hetes terhes vagyok eddig minden rendben remélem ez igy is marad. Mondjuk én nagyon vigyáztam magamra, ittam a teákat mûtét után, és semmi káros szenvedélyem nincs, vitaminokat szedek stb...
Szia . Nekem volt egy kolléganõm akinek abortusza volt és neki a doki azt mondta minimum 6 hónapot várjanak mert kell a szervezetnek a regenerálódás. Miért volt abortuszod?
szia. szerintem nem minden úgy van ahogy a tankönyvekben le van írva az hogy mennyit kell várni az sok minden függvénye lehet miért volt az abortusz , mennyire viselt meg , a doki aki csinálta mennyire volt ügyes nem maradt-e vissza testi probléma és persze a lelki okok sem utolsó szempont , hogy mennyire vagy felkészülve egy esetleges következõ terhességre.
Szia. Nagyon örülök neked kedves utolsó válaszoló hogy ilyen hamar összejött boldog babavárást.
Nekem decemberben volt missed-ab om , a doki azt mondta szépen helyre jöttem, így nekünk 1 mensit mindenképpen javasolt, de utána már azt mondta próbálkozhatunk! Hó végén kiderül, sikerült-e így elsõ nekifutásra:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!