Találatok a következő kifejezésre: Abortusz után jön meg (9 db)

Abortusz után ki meddig vérzett? És mikor jön meg a vérzés elmúlása után a menstruáció?

Nemi életet mikor lehet élni abortusz után?Én császárral szültem és abortuszkor nem kaptam tágítót elõször.De mondjuk én tágultam 4 ujjnyira,csak a baba beszorult nyomás közben.

Legjobb válasz: Ez nem igazán világos. Császár után volt egy abortuszod? Ha igen, akkor ott is a 6 hét él mint szülés után, addig nem szerencsés szerelmeskedni. A menstruáció változó, ha jól emlékszem nekem 2 hó után jött meg.

Ez nem igazán világos. Császár után volt egy abortuszod? Ha igen, akkor ott is a 6 hét él mint szülés után, addig nem szerencsés szerelmeskedni. A menstruáció változó, ha jól emlékszem nekem 2 hó után jött meg.
A kérdező hozzászólása: Igen császár szülés után 5 évvel volt egy vetélésem ami mûv.befejezéssel végzõdött és most meg volt egy abortuszom.Nekem azt mondák 4-6-re jön meg a menszeszem majd.
Nagyjából 1 hétig véreztem aztán 3-4 napig barnáztam.Szex a 4 hetes kontroll után lehetett volna, de akkor még eszembe se jutott ilyesmi.Menstruáció 5-6 hét környékén jött meg.
10 napig véreztem enyhén utána. Szex 2 hétig volt tiltva.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindenkinek mást mondanak végül is.Valaki azt mondja 6 hétig tilos a sex valaki 3-4 hét.Tavaly mikor elvetéltem én is véreztem 1-2 hétig arra emlékszem, de már nem tudom meddig vártunk a sex-el.

Az abortuszom utan egy ket napra keves verzesem volt, azota eltelt 3 nap es olyan mennyisegben jon a ver, mint ha meg lenne a menstruaciom, ez normalis?

Legjobb válasz: Weborhos.hu -n olvastam, egyaltalan semmiyen verzes nem normalis abortusz vagy egeszsegugyi kuret utan, menj gyorsan vissza, lehet valami szovetdarab benned maradt, hullamergezest kaphatsz, vagy el is onthet a ver. Nem akarlak ijesztegetni, de menj mindenkepp.

Weborhos.hu -n olvastam, egyaltalan semmiyen verzes nem normalis abortusz vagy egeszsegugyi kuret utan, menj gyorsan vissza, lehet valami szovetdarab benned maradt, hullamergezest kaphatsz, vagy el is onthet a ver. Nem akarlak ijesztegetni, de menj mindenkepp.
Szerintem is menj minnel gyorsabban orvoshoz.. mert nemreg olvastam itt, hogy volt egy no abortuszt vegeztek rajta, s utana elkezdett verezni.elment orvoshoz, s rajottek, hogy valamit benne hagytak....

Abortusz után ha nem jön még a menstruáció az mit jelenthet?

Legjobb válasz: 4-6 hét múlva kell megjönnie. Ha nem jön meg 6 hét múlva sem, akkor orvos.

4-6 hét múlva kell megjönnie. Ha nem jön meg 6 hét múlva sem, akkor orvos.

Abortusz után szokott lenni, hogy összevissza jön meg?

Legjobb válasz: Nekem Miss Ab után elõször 35 napra majd 38 napra majd 33 napra jött meg. Azóta talán visszaállt 30 napra:)

Nekem Miss Ab után elõször 35 napra majd 38 napra majd 33 napra jött meg. Azóta talán visszaállt 30 napra:)
szia nekem két elhalt babóm volt és engem is mûtöttek ez a mûtét ugyanaz mint élõ babánál csak az enyém mr nem élt mikor mûtöttek, de nekem mindegyik után megjött normálisan nem volt semmi gond menj vissza a dokihoz és mond meg neki, hátha tud valmit segíteni
Szio, nekem 3 honapja volt beavatkozas, de azota napra pontosan mindig megjott....sztem is el kene nezned a dokihoz, marcsak jobb felni mint megijedni elven is!!!

Normális, ha nem jön meg abortusz után 6 hétre?

Ma van hat hete, hogy történt az abortusz és még nem jött meg. Aggódjak vagy ez normális? Két hete kértem idõpontot az orvoshoz, de csak jövõ hétre kaptam.

Legjobb válasz: Normális. Nekem 2 hóra jött meg. Majd vissza fog állni, ha rendezõdtek a dolgok odabent.

Normális. Nekem 2 hóra jött meg. Majd vissza fog állni, ha rendezõdtek a dolgok odabent.

Ha abortusz után 6 héttel sem jön meg, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Hívd fel a nõgyógyászt, õ biztosan tudja, mi meg csak találgatunk.

Hívd fel a nõgyógyászt, õ biztosan tudja, mi meg csak találgatunk.
A kérdező hozzászólása: köszi a semmit....

Missed abortusz utan mikor jon meg eloszor a menstruacio?

Ma 6 hete megmutottek,elment a baba.Azota meg nem jott meg.Egy hettel ezelott voltak menstruacios jelek(derek fajdalom,alhasi fajdalom),de meg mindig semmi.Remelem nincs semmi bajom.Valaszokat elore is koszonom!

Legjobb válasz: Nincs semmi bajod. Nekem 5-6 hetet mondott a doki, ehhez képest 30 napra megjött, és utána 2 hétig barnáztam. A második pedig összesen 2 napig tartott (a korábbi 6 helyett). Ez egy nagy beavatkozás, idõ kell, míg helyreáll minden.

Nincs semmi bajod. Nekem 5-6 hetet mondott a doki, ehhez képest 30 napra megjött, és utána 2 hétig barnáztam. A második pedig összesen 2 napig tartott (a korábbi 6 helyett). Ez egy nagy beavatkozás, idõ kell, míg helyreáll minden.
4 hete volt abortuszom.több, mint 1hete vannak menstruációs jelek, de még nekem sem jött meg.Én is félek, hogy vmi gond lehet, de sztem ez szervezettõl is függ, mennyi idõre jön meg.
Nekem pontosan 28 napra jött meg a mûtét után és azóta is mindig 28 napra (3 hónapja volt) a mennyisége is uolyan mint volt elõtte és az ideje is. Szerencsésnek érzem magam!Szorítok neked is!

Abortusz után mikor jön meg a következő menszesz?

Legjobb válasz: Nekem is kellett 6hét.De a dokim írt fel gyógyszert,hogy besegítsen az,de mire kiváltottam másnap megjött.Ha Pesti vagy szivessen átadom a gyógyszert egy szem sem hiányzik benne.És a nõgyógyászom ajánlotta.

Nekem is kellett 6hét.De a dokim írt fel gyógyszert, hogy besegítsen az, de mire kiváltottam másnap megjött.Ha Pesti vagy szivessen átadom a gyógyszert egy szem sem hiányzik benne.És a nõgyógyászom ajánlotta.
Nekem 6 hétre rá!
1 hét rendszeres reflexzóna masszázs után 11 hétre.

Abortusz után mikor jön meg az első menszi?

Legjobb válasz: Nekem spontán vetélés volt és mûvileg be is fejezték. És azonnal megjött.

Nekem spontán vetélés volt és mûvileg be is fejezték. És azonnal megjött.
Általában 4-6 hét.Nekem volt méhen kívülim, ott 5 hétre jött meg, nov.spontán vetéltem, ott nem kapartak, ott megjött rendesen.Annyit is szoktak mondani közösülés mentes idõszaknak, a fertõzések miatt.
Nekem 4 hét volt. Addig egyébként nem is lehettünk együtt a férjemmel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!