Találatok a következő kifejezésre: Abortusz után jön (14 db)

Igen, van rá esély.
igen, nekem 2 vetélés után jött a baba
Perszehogy van! És ne is gondolj rá, hogy nincs. Ma már nem úgy csinálják ezeket a mûtéteket, mint régen! Sok sikert :)

Abortusz után ki meddig vérzett? És mikor jön meg a vérzés elmúlása után a menstruáció?

Nemi életet mikor lehet élni abortusz után?Én császárral szültem és abortuszkor nem kaptam tágítót elõször.De mondjuk én tágultam 4 ujjnyira,csak a baba beszorult nyomás közben.

Legjobb válasz: Ez nem igazán világos. Császár után volt egy abortuszod? Ha igen, akkor ott is a 6 hét él mint szülés után, addig nem szerencsés szerelmeskedni. A menstruáció változó, ha jól emlékszem nekem 2 hó után jött meg.

Ez nem igazán világos. Császár után volt egy abortuszod? Ha igen, akkor ott is a 6 hét él mint szülés után, addig nem szerencsés szerelmeskedni. A menstruáció változó, ha jól emlékszem nekem 2 hó után jött meg.
A kérdező hozzászólása: Igen császár szülés után 5 évvel volt egy vetélésem ami mûv.befejezéssel végzõdött és most meg volt egy abortuszom.Nekem azt mondák 4-6-re jön meg a menszeszem majd.
Nagyjából 1 hétig véreztem aztán 3-4 napig barnáztam.Szex a 4 hetes kontroll után lehetett volna, de akkor még eszembe se jutott ilyesmi.Menstruáció 5-6 hét környékén jött meg.
10 napig véreztem enyhén utána. Szex 2 hétig volt tiltva.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindenkinek mást mondanak végül is.Valaki azt mondja 6 hétig tilos a sex valaki 3-4 hét.Tavaly mikor elvetéltem én is véreztem 1-2 hétig arra emlékszem, de már nem tudom meddig vártunk a sex-el.

Az abortuszom utan egy ket napra keves verzesem volt, azota eltelt 3 nap es olyan mennyisegben jon a ver, mint ha meg lenne a menstruaciom, ez normalis?

Legjobb válasz: Weborhos.hu -n olvastam, egyaltalan semmiyen verzes nem normalis abortusz vagy egeszsegugyi kuret utan, menj gyorsan vissza, lehet valami szovetdarab benned maradt, hullamergezest kaphatsz, vagy el is onthet a ver. Nem akarlak ijesztegetni, de menj mindenkepp.

Weborhos.hu -n olvastam, egyaltalan semmiyen verzes nem normalis abortusz vagy egeszsegugyi kuret utan, menj gyorsan vissza, lehet valami szovetdarab benned maradt, hullamergezest kaphatsz, vagy el is onthet a ver. Nem akarlak ijesztegetni, de menj mindenkepp.
Szerintem is menj minnel gyorsabban orvoshoz.. mert nemreg olvastam itt, hogy volt egy no abortuszt vegeztek rajta, s utana elkezdett verezni.elment orvoshoz, s rajottek, hogy valamit benne hagytak....

Abortusz után ha nem jön még a menstruáció az mit jelenthet?

Legjobb válasz: 4-6 hét múlva kell megjönnie. Ha nem jön meg 6 hét múlva sem, akkor orvos.

4-6 hét múlva kell megjönnie. Ha nem jön meg 6 hét múlva sem, akkor orvos.

Lehetséges, hogy missed abortusz után már megsem jön a menzesz, mert teherbe esek?

2hete volt a műtét,8.hétben jártam. Február 12.-én voltam uh-n minden rendben volt,aztán 14-én barnázni kezdtem és a sűrgősségi uh-n már nem volt szívhang.:/ nagyon örültünk mikor kiderült a terhességem,és megint szeretnék babát nagyon. Tehát lehetséges h már van peteérésem és újra teherbe esek márciusba? Mert érzem a pé-s tüneteket. Tudom ,hogy várni kell legalább 3hónapot műtét után,de nagyon szeretnénk új babát. Csak megértő válaszokat várok,olyanok ne írjanak,akik még nem estek ezen át! Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Egy 8 hetes terhesség megszakadása után, kell némi idõ, hogy a hormonháztartásod visszaálljon a régi kerékvágásba, és a ciklusod rendezõdjön. Megtörténhet, hogy nálad ez nagyon gyorsan lezajlik. Én azért azt javaslom, hogy várj ki egy "normális" vérzést, és utána próbálkozzatok. Elõtte is lehet, de kicsi a valószínûsége a teherbe esésnek.

Egy 8 hetes terhesség megszakadása után, kell némi idõ, hogy a hormonháztartásod visszaálljon a régi kerékvágásba, és a ciklusod rendezõdjön. Megtörténhet, hogy nálad ez nagyon gyorsan lezajlik. Én azért azt javaslom, hogy várj ki egy "normális" vérzést, és utána próbálkozzatok. Elõtte is lehet, de kicsi a valószínûsége a teherbe esésnek.
Igen, persze, hogy lehetséges. De azért szerintem 1 ciklust még "pihenjetek".
lehetséges. munkatársam is hasonlóan járt csak õ a 10hétben. meg is várta következõ menses idõt az rá a következõ hónapban sikerült neki és meg is maradt :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:) egyébként szerintem ha már most peteérésem van, akkor valószínûleg , rendbe jött már odabent minden, és a szervezetem készen áll már egy új terhességre. Na meg azt mondták , hogy ilyenkor megtisztulok és könnyebben esek teherbe.
Barátnõmnek sem kellett még egy mensire várni, terhes lett, de nem dícsérték meg. A nyálkahártya, a méh, a hormonok stb... kell legalább egy hó rendes vérzés, doki szerint három. Nekem is elment a 8.héten. A mûtét után két héttel éreztem a pém, és akkor voltam ellenõrzõ uh-n is. Láttam a 21mm es tüszõt. Rettenetes volt az az este....hogy ki kellet hagyni, hogy ismét dolgozik a szervezetem...hogy nem vagyok már terhes... Ezt csak tényleg az tudja, aki átment rajta....De kivártuk, és nemrég telt le a harmadik hónap. Most gyúrjuk a negyediket, épp pém van :-D Rettenetes a várakozás, de inkább ez, mintsem a szervezet felkészületlenségébõl megkockáztatni egy újabb vetélést. Látod, akkor is beüt a baj, ha mindent rendben hiszel, nincs elõzmény. Én azt javaslom ezt az egy hónapot várd ki. Lásd meg, h rendes e a vérzésed, nem görcsös, nem darabos, alakuljon ki egy magától tisztuló ép környezet. És aztán ha nagyon nem bírod, akkor indulhat a próbálkozás. Nekem a második hónapban merszem nem volt próbálkozni., pedig az elsõnél majd megszakadt a szívem. A harmadiknál egy esélyt adtunk, nem jött be. Most remélem két hét múlva csatolom a képet a pozi tesztõl :-D
Attól, hogy peteérésed van, még nem biztos, hogy a méhed annyira készen áll egy újabb terhességre. Azért mégiscsak megpiszkálták a méhed a mûtét során. Ha nem is vártok 3 hónapot, azért a márciust még ajánlatos lenne kihagyni. Elhiszem, hogy nagyon vágysz babára, de jobb nem kockáztatni, nehogy megint baj legyen.
Csak megerõsíteni tudom a többieket. Persze, irtóra szeretnél babát, de gondolj bele, most kibírod két hónapig, és a szervezeted újra helyreáll, vagy belemész, és esetleg megint vetélés lesz a vége, és akkor ember legyen a talpán, aki kimagyarázza belõled az a téveszmét, hogy "nekem már tutira soha nem lehet gyerekem". Kicsit lazíts, kattanj le a témáról, foglalkozz mással a baba érdekében! Meglátod, ez a 2-3 hónap semmit nem fog jelenteni az utána következõ csodás évekhez képest:-) Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat, igazatok van, átgondoltam mégegyszer. Csak a baj az h nem védekeztünk már 1hete. De lesz, ami lesz. Ha a méhem készen áll akkor úgyis beágyazodik rendesen. Ha pedig nem akkor meg majd 2hónap múlva újra megpróbáljuk.

Megnyugtatnátok? Abortusz után két évvel, félek hogy nem jön majd össze a baba!? Hétfőre nem várom.

Két éve volt egy terhesség megszakitásom. Akkor els? együttlétnél összejött a baba. Visszamentem a 6 hetes kontrollra, azóta minden rendben a mensimmel is, semmi probléma nem volt. Azóta nem is próbálkoztunk, mindig védekeztünk. Most érzem ugy hogy eljött az id? hogy megpróbáljuk ismét. Most 13.-án hétf?re nem várnám. Novemberben kezdtünk el ismét védekezés nélkül együtt lenni, tudtuk mikor volt peteérésem, azt is tudtuk hogy most december elején melyik nap volt ovum, akkor is együtt voltunk. Nem görcsöltünk rá, semmi ilyen.

Legjobb válasz: Szerintem senki nem fog tudni megnyugtatni, akármit is írunk. Mindenkinek van minden példája: egybõl teherbe esett valaki, hosszú küzdelem után esett csak teherbe, soha nem esett teherbe. Bírd ki azt a kis idõt, hétfõ mindjárt itt van.

Szerintem senki nem fog tudni megnyugtatni, akármit is írunk. Mindenkinek van minden példája: egybõl teherbe esett valaki, hosszú küzdelem után esett csak teherbe, soha nem esett teherbe. Bírd ki azt a kis idõt, hétfõ mindjárt itt van.
Nagyon gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: mára nem vártam, és igéretm hogy irok. Teszteltem és lett egy két csikom, halvány, de látható :)
Szia ! Nekem is épp 2 éve volt egy abortuszom. Most ez a 4 próbálkozós hónapunk. Nehezen akar összejönni. Én 11-13 körül nem várom.
Nekem is volt egy abortuszom 4 éve mert nem dobogott a szíve.Februárban hagytam abba a gyógyszert.33hetes kismama vagyok.Csak nyugi, jön majd a bébi.Minden jót.Írjál majd, hétfõn.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. kitartás, és nem szabad feladni. jönni fog az a manó, hamarosan :) sok szerencsét nektek.
A kérdező hozzászólása: sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Irok majd.
Gratulálok!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Gratulalok neked !!! Nekem harom es fel eve volt abortuszom es negy honapja probalkozunk , bar egyszer sem sikerult meg az ot napos ovulicio minden napjan egyutt lenni mert a parom sokszor este dolgozik de nagyon remenykedem . Dec 22 re nem varom ugyhogy remelwm nagy ajandek lesz karacsonyra . Megegyszer gratulalok

Abortusz után szokott lenni, hogy összevissza jön meg?

Legjobb válasz: Nekem Miss Ab után elõször 35 napra majd 38 napra majd 33 napra jött meg. Azóta talán visszaállt 30 napra:)

Nekem Miss Ab után elõször 35 napra majd 38 napra majd 33 napra jött meg. Azóta talán visszaállt 30 napra:)
szia nekem két elhalt babóm volt és engem is mûtöttek ez a mûtét ugyanaz mint élõ babánál csak az enyém mr nem élt mikor mûtöttek, de nekem mindegyik után megjött normálisan nem volt semmi gond menj vissza a dokihoz és mond meg neki, hátha tud valmit segíteni
Szio, nekem 3 honapja volt beavatkozas, de azota napra pontosan mindig megjott....sztem is el kene nezned a dokihoz, marcsak jobb felni mint megijedni elven is!!!

Normális, ha nem jön meg abortusz után 6 hétre?

Ma van hat hete, hogy történt az abortusz és még nem jött meg. Aggódjak vagy ez normális? Két hete kértem idõpontot az orvoshoz, de csak jövõ hétre kaptam.

Legjobb válasz: Normális. Nekem 2 hóra jött meg. Majd vissza fog állni, ha rendezõdtek a dolgok odabent.

Normális. Nekem 2 hóra jött meg. Majd vissza fog állni, ha rendezõdtek a dolgok odabent.

Missed abortusz utan mikor jon meg eloszor a menstruacio?

Ma 6 hete megmutottek,elment a baba.Azota meg nem jott meg.Egy hettel ezelott voltak menstruacios jelek(derek fajdalom,alhasi fajdalom),de meg mindig semmi.Remelem nincs semmi bajom.Valaszokat elore is koszonom!

Legjobb válasz: Nincs semmi bajod. Nekem 5-6 hetet mondott a doki, ehhez képest 30 napra megjött, és utána 2 hétig barnáztam. A második pedig összesen 2 napig tartott (a korábbi 6 helyett). Ez egy nagy beavatkozás, idõ kell, míg helyreáll minden.

Nincs semmi bajod. Nekem 5-6 hetet mondott a doki, ehhez képest 30 napra megjött, és utána 2 hétig barnáztam. A második pedig összesen 2 napig tartott (a korábbi 6 helyett). Ez egy nagy beavatkozás, idõ kell, míg helyreáll minden.
4 hete volt abortuszom.több, mint 1hete vannak menstruációs jelek, de még nekem sem jött meg.Én is félek, hogy vmi gond lehet, de sztem ez szervezettõl is függ, mennyi idõre jön meg.
Nekem pontosan 28 napra jött meg a mûtét után és azóta is mindig 28 napra (3 hónapja volt) a mennyisége is uolyan mint volt elõtte és az ideje is. Szerencsésnek érzem magam!Szorítok neked is!

Ha abortusz után 6 héttel sem jön meg, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Hívd fel a nõgyógyászt, õ biztosan tudja, mi meg csak találgatunk.

Hívd fel a nõgyógyászt, õ biztosan tudja, mi meg csak találgatunk.
A kérdező hozzászólása: köszi a semmit....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!