Találatok a következő kifejezésre: Abban a napban amikor van (17 db)

Én is ilyenrõl olvastam, hogy 3 naponta van újratermelõdés.
Minden másnap, a spermák hadd erõsödjenek, azon kívül még 48-72 órán át életképesek. Egyébként, ha jólesik, mindennap! :-)
sztem is egyéntõl függ. A statisztika és a cikkek amiket olvashatsz ebben a témában azt javasolják, hogy 2 naponta, hogy újratermelõdjön. Ugyanakkor pl. hugoméknál ez is megdõlt, mert minden nap együtt voltak és gyönyörû kislányuk született nemrég:-)
Minél gyakrabban vagytok együtt, anál jobb a sperma minõsége (bocsánat a szóhasználatért), ha pedig gyermeket is akartok, márpediglen, ha jól veszem ki a szavaidból, igen, akkor minden nap szeretkezzetek. Szorítok!
A spermák hihetetlenül gyorsan újratermelõdnek, egyáltalán nem igaz, hogy várni kellene! Nekünk elsõre összejött a babóci, lehet, hogy szerencsés alkat vagyok, de nem hinném. A mensim össze-vissza, hol 30, hol akár 70 napos ciklusaim voltak, szóval egyáltalán nem olyan vagyok, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Amikor úgy döntöttünk, jöhet a baba, egyszerûen abbahagytuk a védekezést, de szokásunkhoz híven minden nap szeretkeztünk, elõfordult, hogy egy nap többször is. Szept. 29-én volt az utsó mensim, okt. 15 körül össze is jött a picurkánk. Most 25 hetes nagyon boldog kismama vagyok. Sok sikert minden babára vágyónak!

Lányok, Nõk! A munkahelyeteken van váltócipõtök vagy abban vagytok egész nap, amiben érkeztek? Aki igen, az télen is, csizmában?

Legjobb válasz: Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:) Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.

Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:) Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.
A kérdező hozzászólása: nem papucsra gondoltam, hanem mondjuk egy kis nõies, zárt cipõre, pl. irodába köszönöm a választ!
Irodai munkám van, de nincs váltócipõm, úgyhogy igen, egész nap abban vagyok, amiben az utcán is - télen ez általában csizma. Nagyon sokat mászkálok napközben (ügyfélhez, hivatalokba, bíróságra...), épp elég állandóan a kabátot, sálat, sapkát... fel-le venni, a cipõ már túl nagy macera lenne. :)
Ha egész nap irodában vagy, akkor nyugodtan bevihetsz egy másik cipõt, mert nem túl egészséges egész nap csizmában izzasztani a lábat.
Irodában dolgozok fõként, de a napi munkám része kimenni a gyártósorra, amihez viszont kötelezõ munkavédelmi cipõ. Így csak olyankor veszem át a cipõt, de egyébként nem venném át.
Ugyanabban.
Szinte mindig van az automban valtocipo.Na nem papucs, hanem hasonlo stilusu cipo, mint ami eredetileg rajtam van. Sajnos nem mindig tudom elore, hogy mennyire lesz rohangalos napom.Sokszor egesz nap az irodaban ulok es fel sem allok a szekbol, de elofordul a masik veglet is, amikor ulohelyet csak a nap vegen latok.Ilyenkor jol esik nehany ora elteltevel masik cipot huzni:)
Van váltócipõm, mert nem egészséges egész nap ugyanabban a cipõben izzasztani a lábadat, másrészt az irodában szõnyeg van és nem szívesen koszolnám össze sárral, hólével. Eleinte papucs volt bent, aztán egy kínais olcsó cipõ, de hamar tönkre mentek. Régóta már egy helyes rieker bõrcipellõ van bent, mert van egy kis szépséghibája és utcára már nem venném fel, de bentre tökéletes. (Sajnálnám is kidobni, mert olyan kényelmes) De van olyan is, hogy maradok a saját cipõmben, de ez ritkább.

Holnap szeretnék menni nőgyógyászhoz, abban az esetben lehet, ha a menstruációm már elmúlóban van, holnap lesz az utolsó napja, amikor már ugye nem sok minden jön. Meg fog tudni attól vizsgálni? Fog tudni kenetet venni?

Legjobb válasz: hát ha meg is vizsgál... elõtte szerintem szólj, h. ne akkor lepõdjön meg, amikor már széttártad :) szóval ha meg is vizsgál, annak gondolom tudod mi lehet a következménye. nagy eséllyel elkezdesz megint vérezni. nekem 4 napja múlt el mikor legutóbb megvizsgált, aztán még 3 napig véreztem. nem volt jó :/

hát ha meg is vizsgál... elõtte szerintem szólj, h. ne akkor lepõdjön meg, amikor már széttártad :) szóval ha meg is vizsgál, annak gondolom tudod mi lehet a következménye. nagy eséllyel elkezdesz megint vérezni. nekem 4 napja múlt el mikor legutóbb megvizsgált, aztán még 3 napig véreztem. nem volt jó :/
A kérdező hozzászólása: Már nagyon a végén vagyok, szóval csak ilyen kevés barnázás. És igen, azért megyek h megvizsgáljon. Sajnos nem tudom eltolni, mert elfogyott a gyógyszerem, és fel kell iratnom újat. Remélem azért nem lesz belõle gáz.

A pasim most tőlem 500 km-re dolgozik, ami még nem zavarna talán. De pont abban a városban, ahol az ex nőcije él. És facen az exe anyja jelölte be páromat most pár napja, akinek van 10 ismerőse. Normális ez, vagy ez tipikus megcsalás?

Nem szoktam nyomozni senki után, de ezt nem lehetett nem észrevenni.

Legjobb válasz: Már régesrég megcsal. Direkt ment tõled távol melózni, s a biztos, bejáratott pina miatt az exhez. Amig te írsz, õk épp döngetik egymást. Tutira így van. Gondold csak logikusan végig. Ha hazajön majd dobni kell, vagy utazz utánna és kapd el õket.

Már régesrég megcsal. Direkt ment tõled távol melózni, s a biztos, bejáratott pina miatt az exhez. Amig te írsz, õk épp döngetik egymást. Tutira így van. Gondold csak logikusan végig. Ha hazajön majd dobni kell, vagy utazz utánna és kapd el õket.
Persze, ez tipikus meg csalás. Az ex anyja be jelölte Facebookon. Azonnal szakítás! Anyám.... Remelem csak 14 vagy, mert ha idõsebb, akkor ez nagyon gaz.....
A kérdező hozzászólása: 9 hónapig jártunk párommal, mikor belépett az életünkbe az a liba, jött a szakítás, õk meg összejöttek. Eltelt fél év, kibékültünk. És úgy tûnt minden rendben. De mostmár irritál, hogy mit jelölgeti be a csaj anyja, a pasim meg miért nem utasítja el.
Elég gyanús. Ezen én is ki lennék akadva hogy pont most jelölte be... Szinte tuti, hogy összefutottak az utcán vagy valami ilyesmi volt máskülönben miért pont most jutott volna eszébe ex anyukának jelölgetni. Nem gondolnám, hogy nagy jelentõsége lenne ha egyébként nem járnak össze és anyuka sem hívja meg vasárnapi ebédre magukhoz. De nem lehet a másik embert megkötni sajnos. :( Ilyenkor örülök, hogy nekem nincs senkim. Sok idegességtõl kímélem meg magam.
szerintem a kérdezõ arra gondolt, hogy valójában nem is az exe anyja jelölte be, hanem a volt barátnõje, csak gondolom mivel tudta, hogy ha meglátnád, hogy a barátodnak ismerõse az ex, akkor jogosan akadnál ki. Így viszont jó kis fake fb profil mögé lehet "rejtõzködni". Szerintem ez van a dologban, fõleg, hogy mindössze 10 ismerõse van... meg amúgy is, minek akarna ismerõse lenni a volt anyósának a párod?? szerintem itt van valami, én a helyedben faggatnám. 19/N
nekem elég gyanús lenne, h oda ment és pont akkor jelöl az exe meg minden...de nem feltétlen csal meg.
Ugye ezt nem komolyan kérdezted...?
nyugi, tutira nem csal meg, a munka miatt van a városban, ha félre akarna lépni, más helyet keresne. Facebook ide egyáltalán nem kapcsolódik. de mibõl gondolod h félre akar lépni? voltak korábban gyanús jelek?
emiatt szakítani nevetséges lenne, de mindenképpen beszéld meg a pároddal ezt a dolgot, mert nehogy igaza legyen az elõttem szólóknak :/
azért gyanús :D lehet volt náluk családi ebéden, jobb esetben :DD vagy még az lehet, h összefutott az exével a párod, ezt megtudta az anyós, és újra összeakarja õket hozni, és pont azért jelölte be mert így akar féltékennyé tenni téged :D vagy csak most regisztrált a vén csont facere, még ez is lehet. de talán kérdezd meg
ott a hiba, hogy kibékültél vele hisz látja, hogy megteheti máskor is megcsal te meg visszafogadod

Pár napja hagytam abba a canesten combi szedését, de még mindig van fehér folyásom ami ilyen sűrű krémszerű de szaga nincs. Most nem hatott a gyógyszer? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Ugye nem szószerint szedted be? Amúgy a kúp után pár napig lesz a fehérfolyás, ha szagtalan vagy fehér az már jó.Ha újra lesz barna vagy bûzös csinálj még egy kúrát.

Ugye nem szószerint szedted be? Amúgy a kúp után pár napig lesz a fehérfolyás, ha szagtalan vagy fehér az már jó.Ha újra lesz barna vagy bûzös csinálj még egy kúrát.
A kérdező hozzászólása: jaj ne dehogy :D rosszul fogalmaztam :D sorry :$ helyeztem fel .... ebbig sem volt barnás folyásom, hanem inkább sárgás, érdekes szagú folyásra kaptam...
1-2 napig még vanez a folyás, ürül a tabletta. haviszont a 3.-4.-5. napon is, akkor sajna nem hatott

Csak abba a pár napba lehet teherbeesni amikor van az ovuláció?

Legjobb válasz: a kérdés az mikor tudod hogy ovud van???

a kérdés az mikor tudod hogy ovud van???
A kérdező hozzászólása: ovulációs teszt
Igen, cska akkor. A petesejt is csak 1-2 napig életképes.
Igen, teherbeesés kizárólag ovulációkor lehetséges.
Igen, de!!! Az ovuláció elõtt 2-3 nappal már ha szeretkeztek, maradhatnak benn spermiumok, amik még találkozhatnak a petesejttel, és mivel még 2-3 napig a petesejt is megtermékenyíthetõ, így még az ovuláció után 2-3 nappal is teherbe lehet esni. Tehát majdnem egy egész heted van rá egy hónapban. Állítólag az ovu elõtt 2-3 nappal történõ szeretkezésekbõl nagyobb eséllyel lesz kislány, közvetlenül akkor vagy utána meg nagyobb eséllyel lesz fiú :)
És nem biztos, hogy csak középidõben ovulálsz. Lehet elõtte és utána is.

Van valamilyen természetes táplálékkiegészítő/vitamin/tea/akármi ami segít abban hogy könnyeben induljon a napom?

Úgy értem, hogy ha reggel felkelek, akkor keljek fel valóban és ne legyek kómás még kb egy óráig. Mostanában a testem mindig nagyon nehéz, nehezemre esik felkelni az ágyból. Személyes tapasztalat is érdekel. Köszi:)

Legjobb válasz: én mióta egészségesen táplálkozom + sportolok, azóta ninsc ilyen gondom! Multivitamin, megfelelõ táplálkozás, sport!

én mióta egészségesen táplálkozom + sportolok, azóta ninsc ilyen gondom! Multivitamin, megfelelõ táplálkozás, sport!
Multi-X nevû multivitamin használata alatt ismerõsöm sokkal energikusabb frissebb volt.Ezt testépítõk használják leginkább, teljesen legális, bioboltokban kapható, rendelhetõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! igen, a sport, az valóban hiányzik az életembõl, szeretném újra bevezetni. a multivitaminnak pedig utánanézek:)

Hónapok óta előtej szerüség, folyik a mellemből, ami menszi előtt pár nappal abba marad, van rá esélyem, hogy teherbe esek?

Babát szeretnénk,és most szeretkeztünk,a pé.el?tti napon(ciklus.hu szerint),van rá esélyem,hogy összejött?A menszimet feb.13-ára nem várom,a ciklusom,pedig hol 27,hol 28 napos.29 voltunk együtt a párommal,ha 27 napos,akkor 30-án volt peteérésem.Ha 28 napo,akkor 31-én.Van rá esély,hogy teherbe estem,ha el?tte egy,vagy két nappal szeretkeztünk,és a mellemb?l folyik az a micsoda?Na ez egy jó összetett kérdés lett!Válaszaitokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Köszi a gyors választ,de a tej szerü folyást,úgy érsd,hogy nem magától folyik ki,hanem mint amikor maga feji a tejet az anya,és csak egy,két csepp,és néha átlátszó,néha fehéres!

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, de a tej szerü folyást, úgy érsd, hogy nem magától folyik ki, hanem mint amikor maga feji a tejet az anya, és csak egy, két csepp, és néha átlátszó, néha fehéres!
Szia! Ezt az elõtej dolgot meg kéne mutatni dokinak, mert magas prolaktin szintre utalhat, ami miatt nem biztos, hogy összejött most a baba. Azért nem lehetetlen ám!!! ;) Viszont gyógyszeresen kezelik. A meddõségeknek a nagy része pl. ez a probléma ami szerencsére orvosolható. Ja és persze van akinek sikerül magas prolaktinnal is teherbe esnie. ;) De orvos mindenképp!!!

Missed Ab után 28 napra megjött, és amikor elmúlt, elkezdtem inni a cickafarkfű teát, és elkezdtem vérezgetni ismét, és szúr a hasam, ahol a babucim volt. Lehet hogy a tea miatt van az egész? Nagyon félek, össze vagyok zavarodva.

Legjobb válasz: Szerintem a gyógyteától nem lehet. Mikor kell menned kontrollra? Orvos mit mondott legutóbb, minden rendben volt? Szerintem menj el, csinál egy ultrahangot, hogy megnyugodj, az a biztos.

Szerintem a gyógyteától nem lehet. Mikor kell menned kontrollra? Orvos mit mondott legutóbb, minden rendben volt? Szerintem menj el, csinál egy ultrahangot, hogy megnyugodj, az a biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!