Találatok a következő kifejezésre: Abban a napban amikor (61 db)

3 hónapja hagytam abba a fogamzasgatlot amit 11 hónapig szedtem! Ebben a hónapban mérem a hőmet, de most a 16. napon is csak 36, 3 lehet, hogy nincs is peteeresem?

A ciklusom a múlt hónapban 24. napos volt előtte való hónapban pedig 28 napos!Hasonló helyzetben volt valaki?

Legjobb válasz: ...vagy késõbb van peteérés, 18-20. Napon

...vagy késõbb van peteérés, 18-20. Napon
Mi újság? Sikerült összehozni a babát? Volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, de aztán kiderült, miért nem sikerült.
metilénkékre csak akkor van szükség, ha gyógykezeled az akváriumot...
Vízcserekor csak vízkezelõ kell, vagy semmi.Ahogy írták a metilénkék gyógyszer, csak akkor kell, ha betegek a halak.Nem jó dolog gyógyszert használni megelõzésre.Amikor új halat veszel, azokat fertõtlenítsd metilénnel és malachittal.Ha vakaróznak a halak, a köveken, növényeken , akkor add a vízhez, egyszerre mind a két szert, de más készítményt is használhatsz.Megelõzés ként, elég a heti 20-30%- os vízcsere és a vásárolt halak, növények fertõtlenítése és karanténban tartása.
A kérdező hozzászólása: Rendben.Köszönöm a segítséget.
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((

Holnap szeretnék menni nőgyógyászhoz, abban az esetben lehet, ha a menstruációm már elmúlóban van, holnap lesz az utolsó napja, amikor már ugye nem sok minden jön. Meg fog tudni attól vizsgálni? Fog tudni kenetet venni?

Legjobb válasz: hát ha meg is vizsgál... elõtte szerintem szólj, h. ne akkor lepõdjön meg, amikor már széttártad :) szóval ha meg is vizsgál, annak gondolom tudod mi lehet a következménye. nagy eséllyel elkezdesz megint vérezni. nekem 4 napja múlt el mikor legutóbb megvizsgált, aztán még 3 napig véreztem. nem volt jó :/

hát ha meg is vizsgál... elõtte szerintem szólj, h. ne akkor lepõdjön meg, amikor már széttártad :) szóval ha meg is vizsgál, annak gondolom tudod mi lehet a következménye. nagy eséllyel elkezdesz megint vérezni. nekem 4 napja múlt el mikor legutóbb megvizsgált, aztán még 3 napig véreztem. nem volt jó :/
A kérdező hozzászólása: Már nagyon a végén vagyok, szóval csak ilyen kevés barnázás. És igen, azért megyek h megvizsgáljon. Sajnos nem tudom eltolni, mert elfogyott a gyógyszerem, és fel kell iratnom újat. Remélem azért nem lesz belõle gáz.

Lányok, Nõk! A munkahelyeteken van váltócipõtök vagy abban vagytok egész nap, amiben érkeztek? Aki igen, az télen is, csizmában?

Legjobb válasz: Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:) Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.

Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:) Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.
A kérdező hozzászólása: nem papucsra gondoltam, hanem mondjuk egy kis nõies, zárt cipõre, pl. irodába köszönöm a választ!
Irodai munkám van, de nincs váltócipõm, úgyhogy igen, egész nap abban vagyok, amiben az utcán is - télen ez általában csizma. Nagyon sokat mászkálok napközben (ügyfélhez, hivatalokba, bíróságra...), épp elég állandóan a kabátot, sálat, sapkát... fel-le venni, a cipõ már túl nagy macera lenne. :)
Ha egész nap irodában vagy, akkor nyugodtan bevihetsz egy másik cipõt, mert nem túl egészséges egész nap csizmában izzasztani a lábat.
Irodában dolgozok fõként, de a napi munkám része kimenni a gyártósorra, amihez viszont kötelezõ munkavédelmi cipõ. Így csak olyankor veszem át a cipõt, de egyébként nem venném át.
Ugyanabban.
Szinte mindig van az automban valtocipo.Na nem papucs, hanem hasonlo stilusu cipo, mint ami eredetileg rajtam van. Sajnos nem mindig tudom elore, hogy mennyire lesz rohangalos napom.Sokszor egesz nap az irodaban ulok es fel sem allok a szekbol, de elofordul a masik veglet is, amikor ulohelyet csak a nap vegen latok.Ilyenkor jol esik nehany ora elteltevel masik cipot huzni:)
Van váltócipõm, mert nem egészséges egész nap ugyanabban a cipõben izzasztani a lábadat, másrészt az irodában szõnyeg van és nem szívesen koszolnám össze sárral, hólével. Eleinte papucs volt bent, aztán egy kínais olcsó cipõ, de hamar tönkre mentek. Régóta már egy helyes rieker bõrcipellõ van bent, mert van egy kis szépséghibája és utcára már nem venném fel, de bentre tökéletes. (Sajnálnám is kidobni, mert olyan kényelmes) De van olyan is, hogy maradok a saját cipõmben, de ez ritkább.

A fogamzásgátló abba hagyása után mennyi az az idő ami alatt minden féle képpen meg kell, hogy jöjjön a menzesz? Én múlt hét pénteken hagytam abba a tablettát, de még nem jött meg. Minden második nap együtt vagyunk a párommal. Így se lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Én Június 18.-án hagytam abba a szedését, 23-án akkor meg is jött, bár kevesebb volt, mint szokott lenni és azóta semmi. Úgy tudom, hogy fél év után érdemes elmenni orvoshoz, ha addig nem jön meg. Az viszont engem is érdekelne, hogy mivel nem jött meg van-e egyáltalán peteérésem, eshetek-e teherbe?

Szia! Én Június 18.-án hagytam abba a szedését, 23-án akkor meg is jött, bár kevesebb volt, mint szokott lenni és azóta semmi. Úgy tudom, hogy fél év után érdemes elmenni orvoshoz, ha addig nem jön meg. Az viszont engem is érdekelne, hogy mivel nem jött meg van-e egyáltalán peteérésem, eshetek-e teherbe?
Nekem az elõ rendesen a 28. napra megjött a következõ a 35.- re és most várom a harmadik mensit.
Kényelmes megoldás a tabletta, de már etzerszer megbántam, hogy szedtem....félek, hogy nem lehet majd babám, vagy csak nagyon sokára....:( Errõl soha senki nem beszél......
Ez engem is érdekelne, ugyanebben a cipõben járok.... Május közepén bevettem az utolsó tabit, rá 3 napra meg is jött szokás szerint a megvonásos vérzésem, de AZÓTA SEMMI!!!!!! A ciklusom 82. napján járok...... 3 hete szedek barátcserjét, hátha segít... Dokinál még nem voltam. Megszakítással védekezünk, de azért csináltam teszteket, hátha baba miatt nem jön, de negatív.... Szerintem így peteérésünk sincs...... Jó lenne, ha rendezõdne, mert hamarosan babát szeretnénk. Egyenlõre igyekszem türelmesen várni....
Ha nincs menstruáció, akkor nincs peteérése sem.Ha van menstruáció, akkor sem biztos a peteérés, ezt legjobban hõmérözéssel és ovulációs teszttel lehet követni, hogy van-e. Fogamzásgátló abbahagyása után bizony elõfordulhat, hogy nincs menstruáció vagy össze-vissza van.Nekem nagyon hosszú ideig nem volt és évekig próbálkoztunk, hogy végre babánk lehessen.Ezt hívják tabletta miatti szívásnak.
Köszi! Én nagyon erõsen bízom abban, hogy nem lesz gond. De most döbbentem csak rá, hogy tönkretettem a szervezetemet azzal a [email protected]ûen nem mûködik....
Én februárban hagytam abba a gyógyszert És 32, 33, 34 napra szokott mindig megjönni.

Egy hónapja hagytam abba a fog. gátlót. 3 napja kellett volna megjönnie. Amióta abbahgytam nem voltam együtt senkivel. Lehet h előtte estem teherbe csak a gyógyszer miatt megjött? És ha nem vagyok az akkor kb mennyi idő amig rendbe jön minden?

Legjobb válasz: Hát ez attól is függ szerintem mennyi ideig szedted! Nekem 62 nap után jött meg elõször és bár ettõl sokan kiadtak, makk egészséges vagyok,voltam dokinál! Nekem õ azt mondta 90 nap a max. amit várni lehet!

Hát ez attól is függ szerintem mennyi ideig szedted! Nekem 62 nap után jött meg elõször és bár ettõl sokan kiadtak, makk egészséges vagyok, voltam dokinál! Nekem õ azt mondta 90 nap a max. amit várni lehet!
Nem bíztatlak sok jóval, én pont egy éve hagytam abba a gyógyszert, és kb három hónapja állt be megint rendesen a menszim. Elsõ hónapban rendesen megjött, utána két hetet késett, és csak két napig tartott, utána egy héttel hamarabb jött meg, megint csak kevés, utána megint hamarabb, utána késõbb ááááááhhhhhh és így tovább. Tarts ki, elõbb utóbb be fog állni.
Nem vagy terhes, hiszen nem voltál senkivel. A szervezetednek kell egy kis idõ, amíg visszarázódik a normális kerékvágásba.
Szia, én a saját esetemet tudom elmondani, hat év :( után tavaly novemberben hagytam abba, utána hat héttel jött meg elõször, de még úgy, ahogy a gyógyszer alatt, semmi fájdalom, semmi görcs, rövid, gyenge, semmi rosszkedv=semmi pms. Aztán teljesen rapszódikusan jött meg, ahogy kedve volt, volt, hogy 42 napra, volt, hogy 30-ra, már frászt kaptam, gondolhatod, nem volt még tervben baba, úgyhogy havonta teszteltem, persze semmi, és most júliusban (!) jött meg úgy, mint elõtte, olyan 30 naponként van, fáj, mint a gyógyszer elõtt, rossz kedvû vagyok, stb, tehát újra mûködik a rendszer. :) Mindezt azért írtam le ilyen hosszan, hogy érzékeltessem, semmi gond, sok hormon bezavart, észhez kell térni a testünknek. Viszont ha még évek múltán is zavar van, szerintem érdemes dokihoz menni, be tudja állítani, nekem õsszel ez jött volna... bocs, ha hosszú volt. üdv

Másfél hónapja hagytam abba a tabletta szedését. A ciklusom 28 napos. A 11. napon szeretkeztem a barátommal, de elszakadt az óvszer, amit még időben (az orgazmusa előtt) észrevettünk. Mennyi az esélye, hogy terhes leszek az előváladéktól?

Legjobb válasz: A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.

A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.
Nem tudom mióta szedted a gyógyszert...ha már régóta (akár évek óta) akkor talán nincs gond. Bár az esély ott van! Sokan azt vallják, hogy miután abbahagyod a gyógyszert már másnap teherbe is eshetsz. Persze ez az esetek többségében nem így van. De ezért is mondják hogy ha elfelejte bevenni a gyógyszert egy hétig védekezni kell gumival is, hogy ne essen teherbe az ember. De mivel te már másfél hónapja abbahagytad, és az elõváladékban is lehetnek kisügyes spermák, ezért van esély arra is hogy megtermékenyült. Én ahelyedben csinálnék tesztet, de ha van rá mód, a 72órás tabit ajánlom ha biztosra akasz menni.
Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor gondolom babát szeretnétek!Akkor miért baj, ha az elõváladéktól teherbe estél? Mert igen megvan rá az esély! Ha már nem szeded, akkor nincs ami védettséget adjon, tök mindegy, hogy 1 napja hagytad abba, vagy 1 hónapja!
Gondolom, nem azért használtál óvszert, mert babát akarsz... Az esély megvan, de kicsi. A kérdsé, hogy belesel-e abba a pár esetbe, amitõl összejön a baba. A 72 órás tabi a biztos.

Az esti oktatásban, amikor pl szombati napot kell csak bemenni, hogy tudják leadni az anyagok abban a pár órába, ami a nappalihoz képest heti 5 nap?

Legjobb válasz: Szerintem nem annyit adnak le, mint nappalin, legalábbis összefoglalva, tömören, csak a lényeget, és nagyobb hangsúlyt kap a tanuló önálló, otthoni tanulása könyvbõl, jegyzetbõl. A másik meg, hogy az órák nagy része, gondolom, nem megy el fegyelmezéssel, jelentéssel meg feleltetéssel, dolgozatokkal, mint nappali tagozaton.

Szerintem nem annyit adnak le, mint nappalin, legalábbis összefoglalva, tömören, csak a lényeget, és nagyobb hangsúlyt kap a tanuló önálló, otthoni tanulása könyvbõl, jegyzetbõl. A másik meg, hogy az órák nagy része, gondolom, nem megy el fegyelmezéssel, jelentéssel meg feleltetéssel, dolgozatokkal, mint nappali tagozaton.
én levelezõ gimibe járok igaz heti két napot kell bemenni. nálunk amennyit csak tudunk annyit leírunk füzetbe és a tanár mondja hogy a többi hányas oldalon található a könyvbe.aztán abból is kell tanulni.
Én estire járok (ha csak szombatonként van, az nem esti, hanem levelezõ) , az esti heti két nap. Négy órában ledarálják az anyagok, e-mailben is küldenek és itthon megtanuljuk.
estin csak a kettes-hármashoz elég szintet tanítják meg. ha jobbat akarsz az érettségin, akkor magadnak kell kiegészítened. én is estin végeztem 2009-ben. volt, hogy egész témakör egy az egybe kimaradt matekból.
Én is estire jártam, hétfõn, szerdán és pénteken voltak órák, mindhárom napon 4-4 óra volt megtartva. A levelezõs van szombatonként.
én levelezõre járok és ez kedden meg csütörtökön vann

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!