Találatok a következő kifejezésre: Abbahagytam a tablettát, azóta nem jött (3 db)

Abbahagytam a Meliane tablettát, azóta nem jött meg, most mi legyen?

25 éves vagyok, 2007 aug. 26-án (6 év után) vettem be az utolsót. El?tte megbeszéltem dokival, hogy ha sokáig nem jön meg, menjek, és stimulálni fogja a peteérést. Eltelt lassan hat hét, és nincs menzesz. A gyógyszer el?tt is rendszertelen volt, de legalább megjött... Terhes sem vagyok. Akkor most mi legyen? Mit?l lehet ez? Lehet, hogy attól nem lehet gyerekem???

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez a fogamzásgátló utóhatása, ami vagy idõvel magától rendezõdik, vagy nõdoki segít neki rendezõdni egy kis peteérésserkentõvel. Ebbõl még nem lehet következtetni arra, hogy nem lehet gyereked. Keresd fel megint a dokid!

Ne aggódj, ez a fogamzásgátló utóhatása, ami vagy idõvel magától rendezõdik, vagy nõdoki segít neki rendezõdni egy kis peteérésserkentõvel. Ebbõl még nem lehet következtetni arra, hogy nem lehet gyereked. Keresd fel megint a dokid!
ez egyertelmuen a fogamzasgatlotol van , amit roppant sokáig szedtel en ugy tudtam hogy 2-3 évenként bizonyos idodt ki kell hagyni aztan lehet ujra, , , , na mindegy az eloidézés biztos segit
Nem értek egyet az elõttem szólóval. Én 8 évig szedtem a fogamzásgátlómat folyamatosan. Megkérdeztem, hogy tartsak-e szünetet, azt válaszolta, hogy a feleslegessé váló hormonok ugyanúgy ürülnek a szervezetbõl mint minen egyéb anyag. A gyógyszer abbahagyása után engem is felkészített hasonlóra mint a Te eseted. Elmagyarázta, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után egyfajta hormon hiány lép fel a szervezetben, ezért idõ kell (néha hosszabb is), hogy a szervezeted "észhez" térjen. Szerintem fordulj hozzá bizalommal, mond el neki mennyire aggaszt a probléma. Biztosan segít, vérvétel, gyógyszer stb. Sok sikert!

8hónapja abbahagytam a tabletta szedését, azóta változó idöközönként jön meg a menstruációm, volt hogy 30 napra, de volt hogy 52 napra jött meg, most 43 napra jött meg, de nem vérzés, hanem barna folyásom volt! Mitől lehet ez?

Megszakítással védekezünk!Most a 48-ik napon vagyok és nem jött meg ,vajon megjön még vérzés formájában?

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha nem akartok babát, akkor nagy ötlet megszakítással védekezni... Csinálj tesztet.

Nem tudom, de ha nem akartok babát, akkor nagy ötlet megszakítással védekezni... Csinálj tesztet.
akartok babát? ha nem akkor minek hagytad abba? és akkor nemkéne megszakítással védekezni, ha nemkell még a baba. sztem csinálj egy tesztet
A kérdező hozzászólása: 9 évig szedtem a tablettát, panaszaim voltak, azért hagytam abba a szedését, nem a baba miatt. Tesztet fogok csinálni, köszönöm. A kérdésem még mindig az, hogy vajon miért lehet ez?
Aha, szokik hozzá a szervezeted, h már nem szeded a tabit!
Igen, az enyémre rá is van írva. Ez azért van - ha jól tudom -, mert a szervezeted elszokott a hormontermeléstõl, és vissza kell állnia. De ha ebben a hónapban sem jön meg, szerintem beszélj egy nõgyógyásszal.
Szia! Én is április elején hagytam abba és a múlt héten jött meg 2 hónap után! Ez attól van, hogy megvontad a hormont a szervezetedtõl. Egyetértek az elõttem szólóval, ha nem jön meg 1 hónapon belül menj orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!