Találatok a következő kifejezésre: Abbahagytam a tablettát, (72 db)

Elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát, de csak 21 napig szedtem most abbahagytam. A tabletta miatt egy hónapban kétszer jött meg a menstruációm és most nem tudom, hogy melyiktől számítva kell várnom, hogy mikor lesz megint menstruációm?

Ha úgy számolom akkor a rendes id?pont szerint késik, ha meg amúgy akkor még nap van hátra. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

Miután abbahagytad a tabletta szedését a melled visszanyerte az eredeti méretét, amilyen a gyógyszer szedése előtt volt?

Legjobb válasz: nekem mindig is nagy volt, szóval nem tudom.. de egyébként az szokott lenni, h a tabletta felfújja, aztán meg "leenged".....

nekem mindig is nagy volt, szóval nem tudom.. de egyébként az szokott lenni, h a tabletta felfújja, aztán meg "leenged".....

Ez vajon amiatt van, hogy abbahagytam a tabletta szedését, vagy lehet a terhesség jele? Bővebben lent!

3 évig szedtem fogamzásgátlót (Yadine), 2 hónapja hagytam abba, ugyanis tablettát kell váltanom. (ehhez pedig 3 hónap szünet kell). Ezalatt óvszerrel védekeztünk, egyszer sem szakadt ki. Viszont pár napja kellett volna megjönnie, meg is jött, de sokkal sötétebb, kevesebb volt, és ami a legfurcsább, csak 2 napig tartott, pedig normál esetben 5-6 napig szokott tartani. Ugye ez a tabletta abbahagyása miatt van és nem azért mert terhes lennék? Tesztet azért csináljak a biztonság kedvéért?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló tabletták (mindegyik) elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Tehát az, hogy csak 2 napig tartott nem gond, mert sokkal kevesebb a mennyiség, ami le tud válni hónapról hónapra. Mindenkinél máshogy alakul a fogamzásgátlás mellékhatása. Nekem volt hogy 3-4 hónapig nem jött meg, ezen okok miatt. ÉS tuti ez volt az ok, mert részletes, hormonvizsgálatos kivizsgáláson estem át.

A fogamzásgátló tabletták (mindegyik) elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Tehát az, hogy csak 2 napig tartott nem gond, mert sokkal kevesebb a mennyiség, ami le tud válni hónapról hónapra. Mindenkinél máshogy alakul a fogamzásgátlás mellékhatása. Nekem volt hogy 3-4 hónapig nem jött meg, ezen okok miatt. ÉS tuti ez volt az ok, mert részletes, hormonvizsgálatos kivizsgáláson estem át.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor ugye tuti nem vagyok terhes?

Több éves használat után novemberben abbahagytam a tabletta szedését. Az utolsó szem tabletta bevevése után még nem jött meg a menstruációm. (28. nap) Mikorra várható a menstruációm?

Legjobb válasz: szia! sok nõ problémája hogy több éves használat után nehezen áll vissza a menstruáció,meg se jön és hasonlók.. szerintem még várj pár napot és ha tényleg semmi,akkor irány a doki,mert ilyenkor gyógyszeres úton érik el hogy újra megjöjjön.

szia! sok nõ problémája hogy több éves használat után nehezen áll vissza a menstruáció, meg se jön és hasonlók.. szerintem még várj pár napot és ha tényleg semmi, akkor irány a doki, mert ilyenkor gyógyszeres úton érik el hogy újra megjöjjön.
Én tavaly októberben hagytam abba. Májusban volt elõször normális a ciklusom, szóval ennyi idõbe tellett mire rendbe jött, normálisan beállt.

3 hónap használat után abbahagytam a tablettát hüvelygomba miatt. Késhet a menstruációm?

kb augusztus 15-én hagytam abba, megjött a menstruációm utána. 4 nappal ezelőtt járt volna le az újabb 21 nap, de még nem jött meg. Természetesen azóta minden egyes alkalommal gumit használtunk, mindig ellenőriztem, hogy nem szakadt-e ki, és a barátom még mielőtt elmenne, azelőtt kihúzta. Tudom, hogy nem késett sokat, de akkor is zavar.

Legjobb válasz: Igen, késhet. Sõt, nekem elsõ pár hónapban pár napot késett, aztán felborult az egész.

Igen, késhet. Sõt, nekem elsõ pár hónapban pár napot késett, aztán felborult az egész.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)

Abbahagytam a tablettát és gondok vannak! Mi lehet a probléma? Bővebben lent!

Abbahagytam a tablettát (Dianille) a 2. levél 5. szemjét vettem be csak. (ez már a 4. hónap volt, hogy szedtem) Az orvos utólag küldött el, vérvételre és kiderült, hogy nem is szedhetnék fogamzásgátlót. Mivel most abbahagytam, elkezdődött ismételten a menstruációm, pedig 1 hete lett vége. Ez gond, vagy ilyenkor normális? Köszönöm előre a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem, ez tudtommal nem normális.

Nem, ez tudtommal nem normális.
Ha ciklus közben hagytad abba, akkor persze, hogy normális. Majd beáll.
Egyenlõre még belefér. De ha fél év után sem rendezõdik kéne hormon vizsgálat hogy hogy állnak a hormonok.
Miért nem szedhetsz? Vérszegény vagy?
Teljesen normális dolog, a tabletta hatásmechanizmusából adódik. A Tabletta ugyanis úgy mûködik, hogy folyamatosan hormont adagolsz vele, majd mikor abbahagyod (megvonod a hormont), akkor a hormonszint csökkenés miatt megvonásos vérzésed lesz. Akár mikor hagyod abba, ez így van. Akár 5 szemet szedsz be, akár 25-öt. Amíg szeded, nem vérzel, ha abbahagyod, vérzel. Ennyi. Nincs ebben semmi különös.
A kérdező hozzászólása: A vérvétel arra kell elvileg , hogy mennyire vagy trombózis gyanus, hajlamos. Ez egyes embereknél magasabb az átlagnál. A fogamzásgátló pedig az ilyen embereknél könnyen elõidézheti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem lett belõle semmi probléma. Pontosan 5 napig tartott ez a vérzés. Remélem ettõl függetlenül rendszeresen lesz meg.

8hónapja abbahagytam a tabletta szedését, azóta változó idöközönként jön meg a menstruációm, volt hogy 30 napra, de volt hogy 52 napra jött meg, most 43 napra jött meg, de nem vérzés, hanem barna folyásom volt! Mitől lehet ez?

Megszakítással védekezünk!Most a 48-ik napon vagyok és nem jött meg ,vajon megjön még vérzés formájában?

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha nem akartok babát, akkor nagy ötlet megszakítással védekezni... Csinálj tesztet.

Nem tudom, de ha nem akartok babát, akkor nagy ötlet megszakítással védekezni... Csinálj tesztet.
akartok babát? ha nem akkor minek hagytad abba? és akkor nemkéne megszakítással védekezni, ha nemkell még a baba. sztem csinálj egy tesztet
A kérdező hozzászólása: 9 évig szedtem a tablettát, panaszaim voltak, azért hagytam abba a szedését, nem a baba miatt. Tesztet fogok csinálni, köszönöm. A kérdésem még mindig az, hogy vajon miért lehet ez?

Fél évig szedtem a fogamzásgátlót. Miután szakítottunk a barátommal abbahagytam a tabletta szedését. Azóta (kb.8hónapja) havonta egyszer-kétszer együtt voltunk, de nem védekeztünk. Lehetek terhes? .

...A múlt hónapban késett, nagyon féltem, hogy baj van..5 nappal kés?bb jött meg.3 napig tartott utána alig volt valami.

Legjobb válasz: isteneeem. MIÉRT nem védekeztetek?? ez az aggódás jobb mint venni egy csomag kotont?

isteneeem. MIÉRT nem védekeztetek?? ez az aggódás jobb mint venni egy csomag kotont?
"félek hogy terhes vagyok" Akkor mi a fenéért nem védekeztél? 21 évesen lehetne már annyi eszed, hogy ha nem akarsz gyereket meg abortuszt, akkor védekezel... Lehetsz terhes, igen. De ha szerencséd van, akkor csak a tabi utóhatásait érzed a ciklusodon. Talán ha csinálnál egy tesztet...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nagyon nagy hülyeséget csináltam, hogy kockáztattam.. Tesztet is halogatom, pedig nem kéne..
Akkor meg nem értem mit vársz az oldaltól:D Megnyugtatást? Azt úgy sem tud adni senki. Csinálj tesztet.
Idióta pitsa....
A kérdező hozzászólása: Ez k.rvára válasz volt a kérdésre..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!