Találatok a következő kifejezésre: Abbahagytam a szedését. Holnap kellene (2 db)

Abbahagytam a gyógyszer szedését. Holnap kellene megjönni így "előszőr". Mire számítsak? Lehet, hogy kimarad, vagy össze vissza fog megjönni?

Legjobb válasz: Szia! Én is nemrég hagytam abba. Igen, lehet, h az elsõ pár hónapban még össze-vissza fog megjönni. Vagy kimarad. Ez természetes, nem kell aggódni :-) megvontad tõle a hormont, ezért lehet, h összezavarodott a szervezeted.

Szia! Én is nemrég hagytam abba. Igen, lehet, h az elsõ pár hónapban még össze-vissza fog megjönni. Vagy kimarad. Ez természetes, nem kell aggódni :-) megvontad tõle a hormont, ezért lehet, h összezavarodott a szervezeted.
Nem biztos, hogy kimarad, nekem megjött eddig minden hónapban, csak nagyon rendszertelen. Szóval lehet hogy megjön.
Szia! Én októberben hagytam abba, novemberben megjött rendesen, de azóta összevissza jön meg. Most úgy néz ki végre beáll, de a ciklusom 24 napos lett és sokkal sokkal kevesebb van mint eddig... Mondjuk én a remek Dianét szedtem szóval... remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
Szia! Én április elején hagytam abba és csak a múlt héten jött meg azóta elõször. Szóval két hónap kimaradt. De ez ilyenkor természetes hiszen megvontad a hormont a szervezetedtõl. Ne aggódj neg fog jönni.
Ha nem védekeztek azóta sehogy, akkor mindkettõ.
Na, mit mutatott a teszt?
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten tesztelek!
Szia! Mindketto lehet az oka! Remelem az utobbi! :) A gyogyszer abbahagyasa utan kell egy kis ido, mig rendezodik a ciklusod. Bar ez nem 100% igaz mindenkire, mert van akinek rogton beall 28 napra, van akinek meg soha nem fog olyan pontosra beallni. Nekem peldaul nem allt be. De ez nem baj. Csak azert irom, hogy lehet ezert is a keses. Lehet attol is, hogy babas vagy! :) En is azt hallottam, hogy a gyogyszer abbahagyasa utani honapban nagy esely van a babara. Drukkolok Neked, hogy az legyen! :) Szerintem tesztelj a 32-34 nap korul (ha addig nem jon meg), addigra mar nagy valoszinuseggel kimutatja a teszt.
Nekem is ezt kellett volna csinálni bogyó után. Nagyon szorítok! Szerintem esélyesek vagytok:)
az elmaradó menstruáció napján tesztelhetsz. de nekem (mi védekeztünk) 56 napig nem jött meg, amikor abbahagytam, majd utána 50, 4 hónap kellett a bogyó után, h rendezõdjön a ciklusom (6 évig szedtem). csak azért írom, h erre is lehet számítani. egyébként azt mondják az abbahagyás utáni elsõ hónapban különösen jók az esélyek a babásodásra. szorítok, majd írd meg, mi lett!
Várj 10 napot. addig ha meg akar jönni, megjön, ha nem, akkor azt a terhességet már biztosabban mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szerintetk mikor csináljak tesztet, ha holnap nem jön meg?
szia nekem úgyanígy volt, gyógyszer szedése utána nem jött meg és a babó volt az oka. sok sikert 20hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk. Szeretnénk kisbabát.
A kérdező hozzászólása: Nem sok értelmét látom, nem teszteltem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!