Találatok a következő kifejezésre: Abbahagytam a mikor (158 db)

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben abbahagyta a szedést, nem lesz problémája. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Amennyiben abbahagyta a szedést, nem lesz problémája. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szerintetek mi lehet? Baba vagy csak bekavar, hogy abbahagytam a szoptatást?

Kb a ciklusom elején hagytam abba a szoptatást,most járok a 27.napon, de nekem általában 24-25 naposak a ciklusaim, nem is emlékszem mikor jött meg utoljára 28. napra. Viszont múlt hét pénteken volt egy pici vérzés, azt hittem megjött, de mégsem...azóta semmi. Kisfiam 7 hónapos kora óta rendszeresen megjön,most 1,5 éves. Tudom, tudom, csináljak tesztet,fogok is, ha nem jön meg, csak kíváncsi vagyok volt-e olyan, akinek megvolt szoptatás alatt,aztán az zavart be, hogy abbahagyta.

Legjobb válasz: Tényleg a teszt fogja eldönteni, de nekem mikor elõször volt ilyen, hogy "biztos bekavar, hogy abbahagytam a szoptatást" baba volt a dologban...

Tényleg a teszt fogja eldönteni, de nekem mikor elõször volt ilyen, hogy "biztos bekavar, hogy abbahagytam a szoptatást" baba volt a dologban...
A kérdező hozzászólása: huh köszi...akkor lehet veszek egy tesztet ha ma sem jön meg ...eddig semmi

Tegnap előtt és tegnap is barnás vérzésem volt. Abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Együtt voltam a párommal ugyanúgy. Lehetek terhes? Mikor csináljak tesztet, és melyiket?

Legjobb válasz: Ha abbahagytad és utána voltatok együtt, akkor igen elég valószínû. Megszakítót javaslok. A barnás vérzésre meg nõgyógyászt.

Ha abbahagytad és utána voltatok együtt, akkor igen elég valószínû. Megszakítót javaslok. A barnás vérzésre meg nõgyógyászt.
7-8 nem véletlen van az a tájékoztatókben h ha csak EGY bogyó kimarad akkor gumizni kell 7 napig. Ha 1 hónapra abbahagyod már normál ciklus van peteéréssel meg minden. A 3 hónapot azért mondják mert akkor biztosabb de nem azt jelenti h elõtte ne eshetne teherbe
Várjál min.3 hónapot ha terhes akarsz lenni hagy tisztuljon ki a szervezeted a gyogyitól! És szerintem nem vagy terhes.
Ha babát akarsz akkor min.3 hónapot várnod kéne a fogamzásgátló befejezése után. Hagy tisztuljon ki a szervezeted. És szerintem még nem lehetsz terhes ilyen hamar, ha Pl: tegnapelõtt befejezted a gyogyit tegnap meg szeretkeztetek tuti nem.
a pecsételõ vérzés bármikor felléphet a gyógyszer szedése alatt. Am ha kimaradt 2 bogyó akkor pláne nem tudom min csodálkozol. Elmondanám h már akkor teherbe eshettél. Ilyet h még valaki a gyógyszert se tudja normálisan szedni. Pfffff
Hát, igen. :)
Ezt akartam kérdezni. (:
Minek neked tabletta, ha még a használati utasítását sem olvasod el?
A kérdező hozzászólása: így hogy a vérzésem volt, ezért hagytam abba a gyógyszer szedését. Elõtte meg 2 szer kimaradt a gyogyi.
7-8. Mirõl beszélsz? Egy nap alatt eltûnik a szervezetbõl, nem kell oda három hónap.

Terhes szeretnék lenni. De volt már 2éve egy vetélésem. Februárban abbahagytam a fogamzásgátlót. Nektek mikor lett bébi gyógyszer után?

Legjobb válasz: én novemberben abbahagytam,január végén kezdtünk élesben gyakorolni.a február egyéb okok miatt szinte kimaradt,március elején megfogant a kisfiunk.

én novemberben abbahagytam, január végén kezdtünk élesben gyakorolni.a február egyéb okok miatt szinte kimaradt, március elején megfogant a kisfiunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ.Reméljük mi is szerencsések leszünk!
én szeptemberben még szedtem a gyógyszert, októberben teherbe estem a kisfiunkkal.õ most 2éves7hós.aztán most ugyanúgy júniusban még szedtem a bogyót, júliusban egybõl teherbe estem, most vagyok 35hetes.már várjuk a kis copfost nagyon:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Jo ilyet olvasni.Sok sikert a szüléshez.Vigyázzatok magatokra.
Miután abbahagyod a fogamzásgátló szedését, fõszabály szerint legalább három hónapot kell várni, mert körülbelül ennyi idõ alatt ürül ki a hormon a szervezetedbõl. Én azonban, a saját labilis hormonháztartásomat ismerve úgy gondoltam, hogy jobb, ha duplázunk, ezért fél évet vártunk a férjemmel. S mikor a fél év letelt, a férjem "rámnézett", és elsõ alkalommal sutty, már jött is a picur! Nem is akartuk elhinni. :D Kívánom, hogy neked is ilyen gördülékenyen menjen! Üdv: 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Sajna az én hormon háztartásom is labilis.
Szia! Nekem is egy ismerõsöm ajánlotta hogy szedjem a villa rosa-t, ami segít helyrehozni a labilis ciklust! Állítólag segít...
ja és azt nem írtam, hogy a villa rosa segít a teherbeesésben is!!!
A kérdező hozzászólása: köszi lehet megprobálom

1 éve abbahagytam a fog. Gátlót, eddig félévente jelentkezett a hüvelygomba, de mióta abbahagytam, egyre gyakoribbá válik. Mi lehet a baj?

1 éve abbahagytam a fog.gátlót, eddig félévente jelentkezett a hüvelygomba, de mióta abbahagytam, egyre gyakoribbá válik.

Legjobb válasz: Párod is remélem volt orvosnál, mert visszafertõzhet!

Párod is remélem volt orvosnál, mert visszafertõzhet!
A kérdező hozzászólása: amúgy melyik márkájút ajánlanád? mert van több fajta is. köszi a válaszokat!
Párodat mikor neekd volt gombád kezelni kell legaláb egy hétig Canesten kenõcsel. Neked tudom ajánlani a grapefruit cseppet, nekem ettõl már félléve nincs bajom, pedig elõtte huuuuu hát 2havonta elõjött :(
A kérdező hozzászólása: mindig volt kezelve õ is, most legutóbb egy másik nõgyógyásznál voltam, mert az enyém szabin volt, és õ csak gyógyszert írt ki a páromnak, krémet nem. lehet ez volt a baj? de ez kb 2-3 hete volt, akkor egybõl ki kellett volna megint jönnie a gombának utána, nem? :S nem értem :( azt hallottam h a grapefruit csepp nem mindenkinek használ :(
1. vagyok A grapefruit csepprõl nem tudok nyilatkozni, de szerintem kenõcsöt mindenképp kellett volna használnia a párodnak szerintem, legalább egy hétig és addig szigorúen kerülni a szexuális érintkezést, mert tényleg nagyon könnyen lehet oda-vissza fertõzni. Ajánlanám, hogy ha elkezditek megint legyûrni a gombát, használjatok külön törcsit ott lent és cseréljétek naponta. Fehérnemût is váltsatok naponta (csak párod miatt mondom, a pasik hajlamosak több napig ugyanazt a gatyát hordani) és tároljátok õket külön vagy kerüljenek be rögtön áztatásba. Nehezen, sok odafigyeléssel ki lehet mászni belõle, nekem is sikerült, igaz nem volt, aki visszafertõzõtt volna, de most nem is ez a lényeg! Kitartás! :)
2.vok: én még ezt nem hallottam h nem használ mindenkinek, lehet , de neekem bejött , ki kell próbálni, mert lehet h neked is jó.én ezt használom: Rossmannban 1250Ft http://delibo.hu/info/grapefruit-cseppek-echinaceaval--dr.-c..

Kinek mi a tapasztalata, miután abbahagyta a Diane 35 szedését?

Jöv? 7t?l nem szedhetem,m vénykötelessé tették és el kell mennem újból dokihoz,és hiába fog felírni másikat,akkor is lesz 1hónap kihagyásom.Nekem a pattanásaimra írta fel és félek,h visszajönnek :(((

Legjobb válasz: Anno nekem is a problémás arcbõröm miatt írta fel a nõgyógyász+védekezés miatt. Kb. 2 évig szedtem, s miután abbahagytam, a havim 1 év alatt állt csak helyre! Nem ajánlom senkinek.

Anno nekem is a problémás arcbõröm miatt írta fel a nõgyógyász+védekezés miatt. Kb. 2 évig szedtem, s miután abbahagytam, a havim 1 év alatt állt csak helyre! Nem ajánlom senkinek.
Azt kéne n.yakon vágni, de alaposan, aki egy Szûz Archetípusú Istennõrõl (Diana, azaz Artemisz) fogamzásgátlót (!) nevezett el. Kb. mintha Don Juan-nak neveznének el egy katolikus szerzesrendet. Valószínûleg visszajönnek a pattanásaid. De ha a dokihoz úgy mégy vissza, hogy csak a pattanásaidra írja fel a gyógyszert, és a vizsgálattal sem kell kínlódni, akkor meg nem tökmindegy, hogy mit szedsz?
Már nem azért, de eddig is vényköteles volt.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy tudtam, mégis mikor elõször mentem érte a patikában mondták, h legközelebb recept nélkül is nyugodtan kivehetem, és 2.x az nélkül vettem ki.
Hát akkor azt a patikust nagyon csúnyán meg lehetne büntetni...
Én most Diane 35-öt szedek (PCOS miatt). Egy barátnõm mondta, hogy már elõre sajnál, amikor abbahagyom, mert neki a Diane 35-rõl történõ leállás után 14 hónappal sem jött teljesen rendbe a ciklusa.

Mit lehet tenni? Hét hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót. Azóta csak akkor jön meg, ha a dokim rásegít Clostival. Ez nem normális, és a nyálkahártyám sem túl vastag. Szervi bajom nincs, csak felborult a szervezetem a bogyótól.

Mellesleg a fog.gátló el?tt is rendszertelen volt, és anyukám is ezzel a problémával küzdött anno. Aki hasonló cip?ben járt, annak mikor jött össze? Vagy tudtok mondani olyan szert ami segítene? 3 hónapja lelkes fogyasztója vagyok a málnalevél-palástf? kett?snek. Nagyon el vagyok keseredve, nagyon várjuk a picurkát!

Legjobb válasz: Szia én ugyan igy vagyok:( Nekem ajánlották a cickafark teát,én most hagytam abba a fogit de volt hogy szüneteltettem a a tabit és 6 hónapig nem jött meg:(most remélem másként lesz megpróbálom ezt a teát azt mondják ez jó:)már elõre félek hogy mi lesz pedig nem szabad,én anyum is ugyan igy volt,de õ ahogy abbahagyta a fogit nem tartott szünetet és egybõl terhes lett velem:) nem szabad feladni!!!!!Sok sikert magunknak,én most várom hogy megjöjjön és elmúljon és keressünk dokit

Szia én ugyan igy vagyok:( Nekem ajánlották a cickafark teát, én most hagytam abba a fogit de volt hogy szüneteltettem a a tabit és 6 hónapig nem jött meg:(most remélem másként lesz megpróbálom ezt a teát azt mondják ez jó:) már elõre félek hogy mi lesz pedig nem szabad, én anyum is ugyan igy volt, de õ ahogy abbahagyta a fogit nem tartott szünetet és egybõl terhes lett velem:) nem szabad feladni!!!!!Sok sikert magunknak, én most várom hogy megjöjjön és elmúljon és keressünk dokit
hát ez nehéz ügy, sajnos ismerek olyat, akinek a gyógyszer miatt csak lombik babája lehett, de a lényeg, hogy lehett. Neked még nem ennyire gáz a helyzet, még normalizálódhat is a ciklus, és nyálkahártya is, de ha nem válztozik, akkor menj meddõségspecialistához!
Ha babát szeretnétek mihamarabb keress fel egy szakorvost. A barátnõm 2 évet "pazarolt" különféle hiedelmekre.Most már 1 éve próbálkoznak szakorvossal és most jött el lombik program.Drukkolunk.
Nálam ugyanez volt. Abbahagytam, és 10 hónapig nem jött meg. Az én dokim 1 évig szeretett volna várni a clostival, nem akarta megerõszakolni az agyamat... Én meg persze türelmetlen voltam, addig már kipróbáltam az E vitamint, a cickafark-palástfû kombit, a Hormeel S cseppet, a maca kaspzulát, és semmi nem segített. Aztán a 10. hónapban a babatervezõk otthonáról rendeltem fekete üröm kapszulát. Napi 5 db-ot szedtem belõle, és 14 nap után ett peteérésem. Jó fájdalmas, és félreérthetetlen! :) ) A 12. hónapban uezt csináltam, akkor már nem éreztem, hogy peteérés lenne, de ez semmit nem jelentett, használt a kapszula, mert idán január elején pozitívat teszteltem. Sajnos a fogi elhagyása nálam nem a nõi nemi hormonokban okozott gondot, hanem a pajzsmirigy mûködése állt le tõle! Ez jan-ban derült ki, így csak 5 hetes terhesen kezdtem el szedni a gyógyszert rá. Ez már sajnos késõ volt, 7 hetesen elvetéltem... Akkie nnyi ideig nem menstruál, ott nem csak a sima hormonokkal lehet gond, hanem a pajzsmiriggyel is, mellékvesével, vagy az inzulinnal is. És persze a nyálkahártya rossz minõségû, ahogy te is írtad, vékony, és a növekvõ baba beágyazódásához szinte mindig kevés. Én az elejétõl barnáztam, kaptam duphastont aztán utrogestant is, ez utóbbi használt (elmúlt a barnázás), de akkor már késõ volt. :( A következõ terhességnél az elejétõl kezdve szednem kell az utrogestant, - ez sárgatest pótló hormon: progeszteron, ami az elsõ 12. hétben táplálja a babát, amíg a méhlepény a 12 hét után át nem veszi a szerepét... Egyébként nekem is elõtte nagyon rendszertelen volt a mensim, ezért akart várni a dokim 1 évet, mert az ilyen emberkéknél még lassabban áll vissza a rend... A mûtét napja óta megint szedem a fekete ürömöt, és reménykedem a 14. napi peteérésben...

17 év után abbahagytam a gyógyszer szedését - Tri Regol -, mivel a babát szeretnénk a párommal. Ennek már több mint fél éve és a mai napig nem estem teherbe. Mi az oka? Azt halottam 3 hónap alatt kiürül a szervezetből. Egy 36 éves nő.

Orvosnál még nem voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert

Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert
Én 10 évig szedtem a Tri-regolt és utána 1 év múlva estem teherbe.

Elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát, de csak 21 napig szedtem most abbahagytam. A tabletta miatt egy hónapban kétszer jött meg a menstruációm és most nem tudom, hogy melyiktől számítva kell várnom, hogy mikor lesz megint menstruációm?

Ha úgy számolom akkor a rendes id?pont szerint késik, ha meg amúgy akkor még nap van hátra. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!