Találatok a következő kifejezésre: Abbahagytam a kb másfél hónapja (3 db)

Próbálkozhatsz méregtelenítõ kúrákkal, de ami segíteni fog ezen igazán, az a türelem.
Kb. semmit :D én is ugyanígy vagyok, csak nekem pluszban még állandóan hajat kell mosnom.
A kérdező hozzászólása: a hajam nekem is zsirosodott nagyon kb. két hétig, kétnaponta kellett mosnom. arra vettem gliskurr sampont és azóta sokkal jobb, már elég ha négynaponta mosom meg. de ezek a ragyák.. kikészít..
Vársz. Türelmesen vársz. És még azt mondják, hogy nincsen mellékhatása...

Fél évig használtam Nuvaringot, majd 1 hónapra abbahagytam. Most kb másfél hete megjött a mensim és újra elkezdtem használni. Úgy csináltam ahogy a tájékoztatójában levan írva. Védve vagyok?

Az lenne a kérdésem, hogy az van írva a tájékoztatójába, hogy ha el?z? hónapban nem használtam semmilyen fog.gátlót akkor hogyha ezt most elkezdem akkor 7 napig kiegészít? védekezés kell. Használtunk is gumit, de ma van a 9. napom és gumi nélkül csináltuk, de nem ment el bennem. Lehet gond?

Legjobb válasz: Védve vagy, mehet a dugattyúzás.

Védve vagy, mehet a dugattyúzás.

Abbahagytam a gyógyszer kb másfél hónapja Nem jött meg a mensim, már 5 napja késik, viszont a hőm nagyon felugrott. Mi lehet?

5 napja kellett volna megjönnie, teszt negatív volt tegnap, gondolom a bogyó elhagyása kavart be. Mértem a h?met egész hónapban, h? szerint 20.-án volt peteérésem is, azóta 37.2 minden reggel, de ma 37.6! Mi ez? Megint peteérés vagy mi?

Legjobb válasz: Nem peteérés. Valószínûleg hamarosan meg fog jönni! Elõtte egy két nappal mindig leesik a hõ!

Nem peteérés. Valószínûleg hamarosan meg fog jönni! Elõtte egy két nappal mindig leesik a hõ!
ja bocs, rosszul olvastam, 36, 7 nek! Ez viszont lehet baba is, mert olyankor szokott emelkedni a hõ! Csak akkor nem értem miért nem lett pozitív a teszted?!
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi terhes tünetem (pedig szeretnénk babát) és hát 4 nap késés után ki kellett volna mutatnia a tesztnek... Nem tudom miért ugrott így fel a hõm... :(
Nem biztos valakinek még a 7-8. héten sem mutatja ki!Nyugodj meg mert ha mégis baba van az nem tesz jot ha idekeskedsz!!!Addig mig nincs mensi ott a remény!!!!!!;) Nekem még csak 2 napja nem jött meg de én nagyon reménykedem nekem már van 2 nega tesztem és annak ellenére még szoritok magamnak és mindenki másnak aki szeretne!!!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor pár nap múlva csinálok egy újabb tesztet...
Szia! Én is kb: 2 honapja hagytam abba a fogamzásgátlót és nekem meg ilyen fél napokra jön meg és az is nagyon kevés! Szerintem nálad is és nálam is a gyógyszer kavar be!! Ugyhogy nyugodj meg:DD!
Én februárba hagytam abba, múlt hónapba nem is jött meg. Reménykedtem, de a doki mondta, hogy nincs peteérésem, azért nem jött meg.
szia én októberben hagytam abba, és novemberben már a mensi helyett a baba jött :D nem sok tünetem volt. és 5-6nap késés után csináltam egy negatív tesztet, majd egy hét után ismétlés, ekkor már pozitív lett:D sok sikert 28hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!