Találatok a következő kifejezésre: Abbahagytam a három hete, (4 db)

ez nem cukorka, nem jó abbahagyni 3-4 hét miatt... bár gondolom partnerváltás szólt közbe.
A kérdező hozzászólása: Nem 3-4 hét... Már lassan 2 hónap. Május 18-án vettem be az utolsót.

Kisfiam most lesz 19 hónapos, és magától abbahagyta a szopizást három hete. Babatejet kap cumisüvegből. Lefekvés előtt előfordul, hogy még az 5dl sem elég neki. (Ezt már a fürdés közben elkezdi inni) Mennyi a normális mennyiség?

Legjobb válasz: Az 5 dl nagyon sok,fõleg este nehogy kitáguljon a pocója mert akkor elhizhat.és késöbbb sem jó ha azt szokja meg hogy este kell sokat enni.szerintem a fele elég lenne.Az enyém 18 hónapos,én már nem adok neki semmi ilyesmit.kap vacsorát 7 óra felé utána vizet és 8 kor alszik.

Az 5 dl nagyon sok, fõleg este nehogy kitáguljon a pocója mert akkor elhizhat.és késöbbb sem jó ha azt szokja meg hogy este kell sokat enni.szerintem a fele elég lenne.Az enyém 18 hónapos, én már nem adok neki semmi ilyesmit.kap vacsorát 7 óra felé utána vizet és 8 kor alszik.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a cicit pótolja ezzel? Most is többször sírdogált, hogy menjek be. Ilyenkor befekszünk a kuckójába, összebújunk és még iszik babatejet.
5 dl???? Ez rengeteg! Ennyit biztos nem szopizott esténként. Az én fiam iszonyat jó evõ, néha még vissza is kell fognom, de babatejbõl soha nem iszik meg 2 dl-nél többet. Egy ekkora gyereknek elégnek kell lenni ennyinek, max 2, 5 dl, ha mellette napközben rendesen eszik. Fürdés közben ne adj neki mást csak vizet, a 2, 5 dl babatej maradjon az összebújás idejére. Mi is így csináljuk. Az én fiam is igényli az esti összebújást, õ is szopizott még 2 hónapja este. Mikor mondom neki, hogy megyünk aludni, fogja a kispárnáját, amin régen szopizott, bevackolja magát az ágyunkra én mellé bújok, megissza a tejet és utána megy az ágyikójába.
A fél liter tej az ha jól emlékszem a napi adag egészen 2 éves korig. Ha többet nem iszik nap közben, akkor szerintem nincs ezzel semmi baj. Az én babám pl elég rossz evõ, de este termel rendesen. Én nem fogom elvenni tõle az ételt ilyenkor, mert akkor alig enne :S Szerintem, õk még elég jól tudják, hogy mi kell nekik. Kicsit off: nagyon érdekelne, hogy hogyan hagyta abba a szopizást. 18 hónapos a kislányom, de semmi jelét nem látom, sõt.. Hogy voltak a fokozatok nálatok? Vagy egyik napról a másikra hány szopiról állt le? köszi :)
megihat 5 decit mondjuk, baja nem lesz, de ennek tényleg oka kell, hogy legyen. pl. nem vacsizik eleget. de mondjuk én arra gondolnék, hogy nem jó a módszer. nyilván a cicit pótolja most a cumisüveg. a fürdõkádba is szoptattad? :) szóval ezt nem igazán kéne... :) fektesd le ölelgesd meg és úgy add neki a tejet. fürdés közben meg ha szomjas, igyon vizet

Abbahagytam a gyógyszert három hete, nem védekezünk már, így is terhes lehetek?

Gyógyszer szedés után is teherbe eshetek? A legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszert szedtem másfél évig. köszi

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy még nagyobb esélyem van rögtön teherbeesni a tabletta elhagyása után, mivel ilyenkor "felszabadul" a szervezet és sokkal fogékonyabb lehetsz. Nálam ez be is jött. Annak idején áprilisban hagytam abba a tablettát ( már mindenkinek alacsony hormontartalmút adnak) és májusban már ott volt a pici.

Nekem azt mondták, hogy még nagyobb esélyem van rögtön teherbeesni a tabletta elhagyása után, mivel ilyenkor "felszabadul" a szervezet és sokkal fogékonyabb lehetsz. Nálam ez be is jött. Annak idején áprilisban hagytam abba a tablettát ( már mindenkinek alacsony hormontartalmút adnak) és májusban már ott volt a pici.
Igen, nekem 2 hét múlva sikerült, vagyis már nem is jött meg.Sok sikert!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!