Találatok a következő kifejezésre: Abbahagytam a 1 (72 db)

1 hónapig abbahagytam a gyógyszerszedést, újra akarom kezdeni. Megjött, de első nap nagyon kevés vérzésem volt (inkább csak barnás váladék). Ezt számíthatom 1. napnak, vagy csak a következő napot vegyem 1. napnak?

1 hónap kihagyás után újra akarom kezdeni a fogamzásgátló szedését, a menstruációm 5. napján akarom bevenni az 1. szemet. Megjött pénteken (1 hetet késett), de pénteken még csak barnás volt, és nagyon kevés, szombaton pedig rendesen erős vérzés. Melyik napot számítsam 1. napnak? Pénteket vagy szombatot?

Legjobb válasz: Nem kellett volna abbahagyni. Én is így jártam, abbahagytam 7 év után, mert babát szerettünk volna, csak közben új állást kaptam, magasabb pozícióban, magasabb fizuért, így hát pár hó szünet után folytattam. Kár volt, mert az addig bevált gyógyszertõl totál rosszul voltam. Pattik hada, puffadás, hányinger stb... Szval teljesen felborult a hormonháztartásom, már fél éve hogy nem szedtem semmit, ma fogom elkezdeni újra, nõgyógyász javaslatára. A kérdésre már gondolom nem aktuális válaszolni, csak gondoltam leírom, hogy én hogy jártam, hátha van akinek segít.

Nem kellett volna abbahagyni. Én is így jártam, abbahagytam 7 év után, mert babát szerettünk volna, csak közben új állást kaptam, magasabb pozícióban, magasabb fizuért, így hát pár hó szünet után folytattam. Kár volt, mert az addig bevált gyógyszertõl totál rosszul voltam. Pattik hada, puffadás, hányinger stb... Szval teljesen felborult a hormonháztartásom, már fél éve hogy nem szedtem semmit, ma fogom elkezdeni újra, nõgyógyász javaslatára. A kérdésre már gondolom nem aktuális válaszolni, csak gondoltam leírom, hogy én hogy jártam, hátha van akinek segít.
1 hónap kihagyás után?:O Az egész meg fog zavarodni, minimum fél év szünet kell!!
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz válaszolni, minek fárasztasz?
Akkor boldog hormonzavart :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés.
Fel fog borulni az egész hormonháztartásod. De te tudod mit akarsz elcseszni.
A kérdező hozzászólása: Mert szakítottunk a barátommal, és most újrakezdtük. Azért hagytam abba, mert úgy tûnt, hogy végleg vége, de megváltoztak a dolgok, és összejöttünk.
De akkor minek hagytál szünetet?
A kérdező hozzászólása: Tudom, de én most akarom elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is azért, hogy válaszoltál :) Egyébként elkezdtem újra szedni, nem vártam többet vele, és semmi bajom nem lett, és méghozzá pontosan is jött meg!! Pedig azt hittem én is hogy kicsit megzavarodik, és csúszni fog, esetleg lesznek köztes vérzések, de nem így lett szerencsére, úgyhogy minden rendben. :)

Szoptatás alatt (1, 5év) végig megvolt, most abbahagytam a szopiztatást, és nem jön meg, pár napja késik és eddig pontos volt, ez normális?

Legjobb válasz: Megvolt múlt hónapban és azóta nem volt szexuális kapcsolatom.Arra gondoltam, hormonváltozások történtek e hogy abbahagytam a szopit?És esetleg emiatt...

A kérdező hozzászólása: Megvolt múlt hónapban és azóta nem volt szexuális kapcsolatom.Arra gondoltam, hormonváltozások történtek e hogy abbahagytam a szopit?És esetleg emiatt...
Nem hiszem, hogy köze lenne a szoptatáshoz. Inkább a fordítottja szokott igaz lenni. Nem lehet, hogy terhes vagy? Szerintem vegyél egy tesztet. Bár néha-néha elõfordul, hogy kimarad egy peteérés.
Szerintem teljesen jól gondolod. Én endokrinológusnál is voltam, mert a szülés után 7 héttel megjött a vérzésem, 14 hónapig szoptattam mellette, majd amikor abbahagytam a szoptatást, akkor elkezdtek a szõreim brutális tempóban nõni, hízni kezdtem, és a menzeszem is alig-alig volt meg. De a hormonjaim rendben vannak és a doki azt mondta, ez elõfordul, sokkal durvábban is mint nálam, a hormonháztartásnak és a szervezetemnek új állapotra kell beállnia, legyek türelmes. A szõreim azóta normalizálódtak, a súlyom mondjuk úgy marad, ahogy felszedtem 2-3 hónap alatt, a menzeszem normális, de a ciklusomban vannak érdekességek néha. Ha ez megnyugtat, zárd ki a terhességet, menj el nõgyógyászati endokrinológushpz (háziorvos ad beutalót), és vizsgáltasd ki magad. Nálam 5 hónap volt a rendezõdés onnantól számítva, hogy már nem szoptattam.
Elsõ vagyok. Hú, ilyet még nem is hallottam. Egy terhesteszt azért még nem árt, van úgy, hogy terhesség alatt is megjön.
tegnap 14:16 vagyok Slusszpoén: Vagy másfél hete rendszeresen minden este 5 és 6 óra között nekiáll a gyomrom émelyegni, égni, közben híztam 2 kg-t, furán fáj a hasam. Két napja meg keresztneveket válogattam. November óta nem volt sanszom teherbe esni, azóta volt két menzeszem, de elég fura volt, szóval ma szerintem veszek tesztet, mert épp eldöntöttem, hogy megyek vissza dolgozni :-) Vannak ilyen furaságok. Tényleg, azért vegyél egy tesztet...

1 éve abbahagytam a fog. Gátlót, eddig félévente jelentkezett a hüvelygomba, de mióta abbahagytam, egyre gyakoribbá válik. Mi lehet a baj?

1 éve abbahagytam a fog.gátlót, eddig félévente jelentkezett a hüvelygomba, de mióta abbahagytam, egyre gyakoribbá válik.

Legjobb válasz: Párod is remélem volt orvosnál, mert visszafertõzhet!

Párod is remélem volt orvosnál, mert visszafertõzhet!
A kérdező hozzászólása: amúgy melyik márkájút ajánlanád? mert van több fajta is. köszi a válaszokat!
Párodat mikor neekd volt gombád kezelni kell legaláb egy hétig Canesten kenõcsel. Neked tudom ajánlani a grapefruit cseppet, nekem ettõl már félléve nincs bajom, pedig elõtte huuuuu hát 2havonta elõjött :(
A kérdező hozzászólása: mindig volt kezelve õ is, most legutóbb egy másik nõgyógyásznál voltam, mert az enyém szabin volt, és õ csak gyógyszert írt ki a páromnak, krémet nem. lehet ez volt a baj? de ez kb 2-3 hete volt, akkor egybõl ki kellett volna megint jönnie a gombának utána, nem? :S nem értem :( azt hallottam h a grapefruit csepp nem mindenkinek használ :(
1. vagyok A grapefruit csepprõl nem tudok nyilatkozni, de szerintem kenõcsöt mindenképp kellett volna használnia a párodnak szerintem, legalább egy hétig és addig szigorúen kerülni a szexuális érintkezést, mert tényleg nagyon könnyen lehet oda-vissza fertõzni. Ajánlanám, hogy ha elkezditek megint legyûrni a gombát, használjatok külön törcsit ott lent és cseréljétek naponta. Fehérnemût is váltsatok naponta (csak párod miatt mondom, a pasik hajlamosak több napig ugyanazt a gatyát hordani) és tároljátok õket külön vagy kerüljenek be rögtön áztatásba. Nehezen, sok odafigyeléssel ki lehet mászni belõle, nekem is sikerült, igaz nem volt, aki visszafertõzõtt volna, de most nem is ez a lényeg! Kitartás! :)
2.vok: én még ezt nem hallottam h nem használ mindenkinek, lehet , de neekem bejött , ki kell próbálni, mert lehet h neked is jó.én ezt használom: Rossmannban 1250Ft http://delibo.hu/info/grapefruit-cseppek-echinaceaval--dr.-c..

Xanaxot szedtem, (napi 1 vagy fél szemet a O, 25-ösből). Már 7 hetes voltam mikor kiderült, h terhes vagyok. Azonnal abbahagytam a gyógyszer szedését. Eddig minden eredményem rendben van. Akinek ilyen problémája volt, mit mondott a dokija?

Legjobb válasz: Sajnos konkrétan a kérdésre nem tudok válaszolni, viszont saját tapasztalatom szerint, mert egy rossz házasságból léptem ki kb. 3 éve, akkor szorongásoldó szedésére kényszerültem. Szó volt a késõbbiekben családalapításról, így a nõgyógyász/pszichiáter javaslata az volt, hogy jó lenne kb. fél-1 év folyamatosnak számított szedés után a teherbeesés elõtt 3-4 hónappal ezelõtt fokozatosan elhagyni vagy ha nagyon muszály 1-1,5 hónap kötelezõen. De tudok olyasvalakit, aki viszont pánikbetegsége miatt kényszerült nyugtató szedésére + egyéb gyógyszerre, de úgy tudom semmi baja nem lett a babának. Hogy mikor hagyta el, egyáltalán teljesen elhagyta-e nem tudom.

Sajnos konkrétan a kérdésre nem tudok válaszolni, viszont saját tapasztalatom szerint, mert egy rossz házasságból léptem ki kb. 3 éve, akkor szorongásoldó szedésére kényszerültem. Szó volt a késõbbiekben családalapításról, így a nõgyógyász/pszichiáter javaslata az volt, hogy jó lenne kb. fél-1 év folyamatosnak számított szedés után a teherbeesés elõtt 3-4 hónappal ezelõtt fokozatosan elhagyni vagy ha nagyon muszály 1-1, 5 hónap kötelezõen. De tudok olyasvalakit, aki viszont pánikbetegsége miatt kényszerült nyugtató szedésére + egyéb gyógyszerre, de úgy tudom semmi baja nem lett a babának. Hogy mikor hagyta el, egyáltalán teljesen elhagyta-e nem tudom.
Szia. Én 5.hétig szedtem 0, 5 mg-osat napi kettõt. A babámnak semmi baja, 5 hetes, gyönyörû, erõs, egészséges kisfiú!
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtatást! 2.válaszadónak: az orvos tudott róla? mit mondott?
2. vagyok. azt mondta a doki, hogy sok ezer gyógyszer közl csak néhány ami fejlõdési rendellenességet okoz, és ez nem tartozik közéjük. Inkább azért veszélyes a xanax, mert függõség alakulhat ki a babában. Ezért nem szabad szedni terhesség alatt, meg azért, mert idegrendszeri elváltozásokat okozhat, de ez is késõbb, az utolsó harmadban. ja és még azt, hogy az elsõ hetekben nincs biokémiai kapcsolat baba és mama közt, a placenta csak a 10. héten veszi át a szerepét. Ne idegeskedj, semmi baj nem lesz!

1 hónapja a felezési időnél elfelejtetem beveni egymás után 2 tabletát, majd 1 et bevetem és megint 1 et kihagytam. Utána vérzésem jelentkezet, abbahagytam a gyógyszert és így megjött a menstruációm. Az e havi levelet rendesen szedem. Lehetek terhes?

Viszont pár napja jelentkezett nálam, többet kívánok enni, mint el?tte, gyakrabban járok vizelni és a melleim nagyon feszülnek, meg is van duzzadva a mellbimbóm és az udvara. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: ha megjött az azt jelenti h nem vagy utána meg beszedted egy honapig rendszeresen. tehát nem. nyugi

ha megjött az azt jelenti h nem vagy utána meg beszedted egy honapig rendszeresen. tehát nem. nyugi

1 eves gyonyoru jokisfiu babam, nem panaszkodhatok ra. Ma pl. foztem es odajott nyuszogott es rajtam logot, egy darabig turtem aztan szzinte felkaptam es abbahagytam a fozest, talan durvan kaptam fel?

es neha mikor elpattan a cerna akkor durvan felkapom.nagyon szeretem es az a legrosszabb h tudom h ilyet nemszabadna picibabammal tennem es megis.volt olyan is h elkepzeltem h lenyomom a viz ala.egy idiota vagyok.valamit kene szednem,antidepresszanst v csak nyugtato teat??

Legjobb válasz: Neked néha el kell szabadulni otthonról!!!!! Megoldani, hogy valaki vigyázzon a kicsire! Menj el csavarogni,semmit se csinálni, bóklászni- rendbejön a lelked. És újra türelmes leszel. Legalább 3x egy héten 1-2 órára. Van, akire rá tudod bízni??

Neked néha el kell szabadulni otthonról!!!!! Megoldani, hogy valaki vigyázzon a kicsire! Menj el csavarogni, semmit se csinálni, bóklászni- rendbejön a lelked. És újra türelmes leszel. Legalább 3x egy héten 1-2 órára. Van, akire rá tudod bízni??
Csak szimplán azt monadnám, hogy kimerült vagy, de mivel elképzeled, hogy a víz alá nyomod...hûû.sztem orvosi segítség kell neked! pszichológus vagy ilyesmi. Nálam is elszakad néha a húr, de max. erõsebben fogom meg vagy rákiabálok. Ha ilyen egyáltalán eszébe jut vkinek, sztem az nem normális! Hidd el, nekem ikreim vannak, az elsõ 3 hónapban totál depressziós voltam, sokszor nem is leltem bennük örömöt, meg elegem volt, de ilyesmi vagy ehhez hasonló sosem fordult meg a fejemben.
Én azt gondolom, hogy ezek a kimerültség, depresszió kezdeti jelei lehetnek. Tényleg intézz magadnak gyerekmentes szabadidõt, pihenést, sétát. Menj barátnõzni, moziba, amit szeretsz. Ne hagyd elhatalmasodni magadon a depressziót, mert az egyikõtöknek sem lesz jó! Embert próbáló idõszak ez minden anyukának, akárki akármit is mond, de még a neheze csak most fog jönni kétéves kor körül, pihenned kell, feltöltõdni más jellegû programokkal!
Elképzeled, hogy lenyomod a víz alá??? Gyorsan keress fel egy orvost!!
Hidd le, kedves utolsó, ez is depressziós tünet, nem más. Sajnos, ha bedurvul a dolog, komolyabb bántalmazás is lehet belõle. Most kell megfékezni!!!
Azt hogy ezt képes voltál ide leírni, és kimondani - kétlem hogy indokolttá tegye azt hogy dokihoz fordulj. Nem mondom, hogy most egy bûnös lélek vagy vagy ilyesmi, de azt sem hogy ez rendben volt. Én azt nem értem, hogy írod gyönyörû, jókisfiú, nem panaszkodhatsz rá - és nem értem hogy akkor miért tartod idegesítõnek vagy miért mész el gondolatban addig hogy lenyomod a víz alá... mert ha azt írnád hogy a kisfiad állandóan kikészít és már nem bírod és ilyesmiken képzelõdsz, az megint más... persze akkor sem jó. Én nem írom azt hogy szabadulj ki néha, mert szerintem az csak részben segítség, hiszen utána újból indul a mókuskerék. Nekem régebben az segített átjutni a sok idegeskedésen, hogy nem tudok fõzni, takarítani, aludni éjjel... hogy elfogadtam hogy ez a dolgom, a munkám - lehet hogy amikor bevállaltam a gyereket nem tudtam hogy mit vállalok pontosan, de õ az én gyermekem, én akartam, az én döntésem - és a legjobbat kell adnom neki, nem haragudhatok rá csak mert engem akar, õt nem érdekli hogy te fõzöl, mosol, stb. Ezt próbáld meg elfogadni, persze ezek után is lesznek "piszkos" gondolataid, de ezeknek egyáltalán ne tulajdoníts nagy jelentõséget, csak nevesd ki magad ezek miatt.
orvos! eszembe nem jutna ilyen, volt hogy fölkaptam elvittem az ágyhoz letettem, kimentem lehiggadtam. De hogy viz alá nyomnám/még gondolati szinten is/soha!!!! keress fel pszichologust!!
nekem is vannak hülye gondolataim néha. én is meg szoktam néha rázni ha nem marad veszteg amikor be akarom pelenkázni. olyankor rámnéz - és veszteg marad. tehát néha igenis tudnia kell, hogy szót kell fogadni. Persze a nap 99%ban puszilgatom, ölelgetem, énekelek neki, összebújunk, szopizik, stb. Én is ki tudok akadni ha sokat nyafog, ez normális a részedrõl. Tényleg mozdulj ki többet!
Ajánlatos lenne segítséget igénybe venned. Pszichiáter, pszichológus.
Írtam én azt valahol, hogy ez nem depressziós tünet? Az, ezt én is tudom és mivel én is voltam egy kicsit enyhébb formájában, tudom milyen amikor az ember nem tudja magát visszafogni. De akkor is orvosi segítség kell neki!
Úristen!!!!!!
Nekem is nagyon jó a kisfiam, és rendes is velem, de én pl olyan típus vagyok hogy nem bírom ha nyafog, (pedig most ez a korszak jön). Én is elfogadom ahogy elõttem már íták, hogy ez a dolgom, õt nevelgetni játszani, a nyüszi is abból van hogy õ velem akar játszani stb. Pl a fõzést úgy oldottam meg, hogy 4-5 mûanyag edényt, szûrõt összeválogattam, meg kisebb fakanalat habverõt... és ha fõzök a polifomot beviszem a konyhába, és leteszem neki, 20 percig elfõszöget velem, aztán kicsit csinálunk mást és folytatjuk a fõzést ha kell. (ami fontos , ne most akarjunk 5 fogásos eédet készítemi :) Én pl a teregetésbe is bevonom, vizes zoknikat szoktam odaadni neki, kicsit eljátszik, majd odahozza hogy tegyük fel azt is. jó móka hogy ha a szekrényét rendezgetem , akkor az egyik fiókot ami a zokni harisnya... fiók, azt õ is kipakolhatja, és megtanítottam neki hogy vissz is kell tenni a helyére, nagyon ügyes :) )))) Szóval vond be amibe csak tudod, és próbáld meg elfogadni hogy más dolgod nincs mint vele lenni. Persze van más is , de azt meg akkor csinálom ha alszik 8pl a vasalás. SZóval így már sokkal jobbak a napok, sokat nevetgélünk, és nem készülök ki a nyafogástól-hisztitõl. most 13 hónapos a kisfiam.
#12-es nagyon szépet és jót írt! saját tapasztalatom is ilyen: rendkívül gyorsan ügyesednek a segítésben - és az, hogy egy kicsit eljátszik vele - még ránk is üdítõen hat! mert minden érdekes, meg kell ismerni - és nem belsazürkülve, mechanikusan tenni. A legtöbbet, a legérdekesebbet a gyerekeimtõl tanultam, azáltal, hogy figyeletem, hogy haladnak a megismerésben, a beszédtanulásban!

Már 2 féle antibiótiumot beszedett a kislányom (1 éves), mert lázas volt és gyulladt a torka már abbahagytuk a szedését 3 napja de még mindig estére höemelkedése van, nappal 36.5-37.1, estére 37.4, Mikor mulik el?

Azért 2 gyógyszert kapott ,mert az első nem használt,szedése közben belázasodott azért írt másikat!

Legjobb válasz: Melyik volt az a 2 féle antibiotikum?

Melyik volt az a 2 féle antibiotikum?
A kérdező hozzászólása: Cekloretta és Azithromycin Sandoz a gyógyszerek neve.Tegnap üzent a testvéremmel , hogy nem kell elvinnem a gyereket nincs neki semmi baja csak a foga jön..mondjuk ez igaz lent jön 1
Hát ez két olyan gyenge antibiotikum, hogy ne is csodálkozz. A lányomnak a cekloretta után magasabb volt a láza mint elõtte, úgy szaladtunk az ügyeletre és kaptunk normális gyógyszert.
Más orvos után néz nálunk is hülye volt a gyerekorvos ugyhogy átmentem a felnöttbe 13 évesen mert a gyerekorvos csecsemögyógyszert adot ami nemhasznált persze, de 2 a te esetedbe nemtudod a36.5 az nem höemelkedés hanem az normális ??? A Hõemelkedés kedves kérdezö anyuka 37 töl indul 38 tol láz majd afölöt magaslázról beszélünk. Igen 37.1 töl már én is szarul érzem magam az már betegség söt 36.9 is piszkál de az még nem höemalkedés, anormál testhö 36.5-37ig

Érdekelne a véleményetek. Ha abbahagytam a Nuvaring használatát, és peteérés előtt 2-4 nappal is szeretkeztünk, majd mégis úgy döntöttem, h tovább használom a gyűrűt, és (kb 1-1.5 hét késéssel) újra betettem, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem igen, meg ezzel most fel is borítottad kicsit a ciklusod, ki tudja, hogy mikor volt peteérésed... Mikor történt? Nem teszteltél még?

Szerintem igen, meg ezzel most fel is borítottad kicsit a ciklusod, ki tudja, hogy mikor volt peteérésed... Mikor történt? Nem teszteltél még?

Abbahagytam a fogamzásgátlót. 1 hétre rá szeretkeztem a barátommal és kilyukadt a gumi. 12 óra múlva vettünk sürgősségi tabletát, de azóta vért pisilek (kicsit). 1 napja. Jól tettem, hogy bevettem a sürgősségi tabletát?

Abbahagytam a fogamzásgátlót.. 1 hétre rá szeretkeztem a barátommal és kilyukadt a gumi.. 12óra múlva vettünk sürg?sségi tabletát, de azóta vért pisilek(kicsit).. 1napja:)ez nagy gond? vagy csak mellékhatása? vagy nem is kellett volna bevennem? jól tettem?segítsetek!!Nagyon meg vok ijedve.. Köszi..

Legjobb válasz: Mindenképpen jól tetted!!!!!!Nyugalom!!!:D az csak mellékhatás gondolom elsõ sürgõsségi tani:D jól tetted..

Mindenképpen jól tetted!!!!!!Nyugalom!!!:D az csak mellékhatás gondolom elsõ sürgõsségi tani:D jól tetted..
Mindenképpen jól tetted, hogy bevetted, emiatt ne aggódj. Nem tudom, mellékhatás-e a véres vizelet, én még nem hallottam róla...Szerintem azért jól tennéd, ha felkeresnél egy urológust. Félni nem kell, babás tuti nem leszel, ha meg gond van, azt az urológus kikezeli, csak menj el hozzá!!
Egyátalán miért hagytad abba a tabit? Butaság volt!!! Kivéve, ha babát szeretnél, de a kérdésedbõl nem ez jön le!

9 hetes terhes vagyok (aktus után). Nem érzek semmit a menszim 2x rendesen megjött. A 3. késik már vagy 1 hete. Nincs semmi tünete, hogy terhes lennék. 1 hónapig abbahagytam a sportot és gyógyszert is szedtem a térdemre. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.

ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.
tényleg azt miért irtad, hogy terhes vagy e? mérd meg a hõdet.
Az fura, hogy aktus után nem érzel semmit:)
9 hetesen már orvoshoz kellene menned, mert már van szívhang ha terhes vagy. Ez a legbiztosabb módja, hogy megtudd!
Ezzel azt akarod mondani, hogy amióta együtt voltál a barátoddal azóta kétszer rendesen megjött, de arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Van már vmi híred?
A kérdező hozzászólása: igen arra gyanakszok:( mostmár a 11. hétben lehetek( ha persze terhes vagyok) még mindig nem mertem tesztet csináltatni:S
Én is így vagyok, de nekem kevesebb a mensim a szokottnál, és vhogy nem olyan. Én szombaton szeretnék menni dokihoz, ugyanis én a 9. héten lennék, de szerintem én nem vagyok terhes. De Neked azt kívánom hogy sikerüljön! :-)
Szólj ha van vmi! Szorítok Neked! Elõzõ válaszoló.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit írtál!Egyáltalán miért gondolod, hogy 9 hetes terhes vagy, ha tesztet nem csináltál, orvosnál nem jártál, kétszer megjött és tüneted sincs!Tényleg nem akarlak bántani de én ezt nem értem.Hogy a térdeddel mit akarsz azt meg végképp nem!Az lehet hogy az utolsó mensid ami kimaradt az tényleg annak a jele, hogy azóta terhes vagy, de az orvosok is mindig az utólso mensid elsõ napjától számolják majd, szóval ezt a 9hetességet felejtsd el. Ám én orvos nem vagyok úgyhogy tévedhetek is és lehet hogy neked van igazad. De az biztos, hogy ideje lenne elmenned orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet!Szurkolok, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!