Találatok a következő kifejezésre: Abból a ami teljesen (6 db)

Az egészet bele kell nyomni a szájába amit felszívsz a cseppentõbe.ÉS minden evés elött kell adni.
Igen mindent be kell nyomni a szájába, és 2 napig kell minden étkezés elõtt, és utána csak ha láttod hogy görcsöl a kis pocija. Ártani nem tudsz vele mert nem szívodik fel belõle semmi olyan ami káros lehet. Egy nagyon hasjájos baba mamája
Én minden étkezés elõtt adom neki, már hetek óta, mert nálunk nagyon bevált. Amit felszívsz azt mindet be kell adni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!!!

Abból a winchesterből, ami teljesen tönkrement (használhatatlan), le lehet még valahogy szedni a rajta levő dolgokat? És ha igen, hogyan kell? Nagyon komoly szaktudás kell hozzá, vagy bárki megcsinálja?

pl zenéket, képeket, word-írásokat kéne leszedni róla

Legjobb válasz: Nekem nemrég ment töntre a vinyóm... mindenem azon volt rajta. Én szervízbe vittem, de ott sem sikerült megmenteni a dolgokat. Próbálkozhatsz te is, de az esély 1-2% :(

Nekem nemrég ment töntre a vinyóm... mindenem azon volt rajta. Én szervízbe vittem, de ott sem sikerült megmenteni a dolgokat. Próbálkozhatsz te is, de az esély 1-2% :(
Ha teljesen használhatatlan akkor már nem lehet lementeni semit róla házilag. Adatmentéssel foglalkozik egy magyar kft. de csillagos ég az ára. Nagy cégeknek éri meg csak. Gondolon nincs fél vagy 1 milliód rá, olyan fontos adat nem volt rajta, hacsak nem a jövõheti nyerõ lottószámok. Na akkor megérné gyorsan bevinni hozzájuk.
próbálkozz itt: http://www.delete.hu

Nincs elegetek abból amikor msn-en valaki minden betűhöz, minden szóhoz hozzárendel valami hülye képet, és a végén már teljesen olvashatatlan amit ír?

Legjobb válasz: az ilyen hülye p*csákat vagy f*szokat kerülni kell de ez már rég nem divat...amúgy: http://lohere.net/ikm/index.php/MSN itt meg tudod h mire utal... :P

az ilyen hülye p*csákat vagy f*szokat kerülni kell de ez már rég nem divat...amúgy: http://lohere.net/ikm/index.php/MSN itt meg tudod h mire utal... :P
Be tudod állítani, hogy ne mutasson semmilyen hangulatjelet. Facebook-nak ez az egyetlen poztívuma MSN-nel szemben, hogy ott a chat-en legalább nem lehet minden betûhöz ilyen szarokat rendelni.
Én pont ezért nem msn ezek
Én általában meg szoktam kérni az ismerõseimet, hogy kapcsolják ki, ugyanis lassú az internetem, és ezek a vackok van hogy meg sem jelennek. És akkor értsd meg, amit mondani akar -.-'


Van egy teljesen érzelmes oldalam, amit nem szeretnék megmutatni senkinek sem. Mennyi idõ után kellene elmondanom majd a leendõ barátnõmnek/nekem tetszõ lánynak? És nagy vita lehet abból, hogy nem mondom/mondanám el neki?

Legjobb válasz: Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.

Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ha éreznék valamit egy lány iránt, akkor az az oldalam felerõsödik és szerintem akkor már totálisan nyálas vagyok (valamennyire látszik, de nem mutatom ki minden érzésemet, jobban szeretem, ha az bennem marad)!
Ezt nem fogod neki elmondani, hanem majd õ meglátja rajtad. Ha olyan borzasztóan mély érzésû vagy, mint állítod, akkor gondolom, nem annyira meglepõ, hogy bizony, az ilyesmi látszik az emberen. Mondjuk elég bizarrul hangzott ez a kérdés, mintha azt kellene bevallanod, hogy azelõtt nõ voltál, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt hogyan lehet meglátni valakin? Másabb viselkedés, mint egy átlag személyjel vagy a legjobb baráttal, de ezen kívül. Az arcomon mennyire látszódik az, hogyha érdeklõdök a másik iránt?
A mimika sok mindent elárul, de az érdeklõdés amúgy is alapvetõ, ha kapcsolatra törekszel. Az érzelmeid pedig inkább a cselekedeteidben látszanak majd :)

Kérhetek e úgy automatikusan felmentést egy szakról, ha abból már megvan a modulzáróm+vizsgám, ámde nem végeztem el a teljes szakot amin tanultam?

Vendéglátó szmenedzseren tanultam, 1,5 év után otthagytam...most kereskedelmire járok, de a modulok szinte ugyanazok.

Legjobb válasz: Nem tudom, mit értesz automatikus alatt, de én úgy tudom, az elején kell kérned. A TO-n megmondják pontosan.

Nem tudom, mit értesz automatikus alatt, de én úgy tudom, az elején kell kérned. A TO-n megmondják pontosan.
Nem hogy csak kérhetsz, de ez szinte egyenesen ajánlott, sõt, kötelezõ!!! :-)

Nokia C5-03. A legelső feltöltésénél ki kellett volna vmit írnia, vagy csak simán abból látom, hogy az akku teljesen töltve van, hogy az összes ilyen vonalka (ami a töltöttséget jelzi) meg van?

Félek, hogy az els? feltöltése a telefonnak nem volt teljes és hogy ezzel tönkre fog menni hamar az aksi.

Legjobb válasz: Nem fog tönkremenni, 100% után egyébként sem tölt tovább.'91 óta nem kell formázni, és kisütni az akksikat, hogy elérjék a maximális teljesítményüket.

Nem fog tönkremenni, 100% után egyébként sem tölt tovább.'91 óta nem kell formázni, és kisütni az akksikat, hogy elérjék a maximális teljesítményüket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!