Találatok a következő kifejezésre: Abból a ami (202 db)

Ehet abból a zöldborsó főzelékből 10, 5 hónapos lányom, amit magamnak főzök?

Tejszínnel szoktam f?zni.

Legjobb válasz: Igen, annyit amennyit megeszik nem lesz baja tõle. Egyébként is ehet már abból ami magatoknak fõzöl.

Igen, annyit amennyit megeszik nem lesz baja tõle. Egyébként is ehet már abból ami magatoknak fõzöl.
Persze, csak ha eddig nem adtál neki tejterméket, akkor elõször csak keveset. És legyen puha a borsó, mert ha fujtós a héja, akkor nem fogja megenni.
egy kis mennyiség nem árthat, de figyeld, hogy milyen hatása lehet és ma ne adj neki új ételt, amit még nem kóstolt, hogyha valami jelentkezik nála, akkor tudd, hogy ettõl van.

Abból a tantárgyból kell emeltszintezni ami a felvételi tantárgyam? Vagy ez tökmindegy. (bövebben lent)

szoval én BGF re akarok menni , közgáz és angól nyelvet szeretném hogyha beleszámítanák , csak azt nem tudom , h hogyha én most irodalomból emeltezek, akkor ugyanugy megkapom a többetlet pontként azt a 40pontot?

Legjobb válasz: ha nem az a felvételi tárgyad, akkor nem. Csak abból a kettõbõl számít.

ha nem az a felvételi tárgyad, akkor nem. Csak abból a kettõbõl számít.
csak abból kapod meg a pontot ami felvételi tárgyad és számíttatod is tehát pl ha közgázból emeltezel de végül is matek angolt fognak számolni nincs plusz pont. Ja és nem akarlak elkeseríteni de közgázhoz mindenképpen kell matekot számíttatni

Lehet abbol a szerkezetből ami 3 csatornát fog többet csinálni?

Legjobb válasz: Persze, mivel valószínûleg nem használtál/használtak fel minden nyersanyagot, ami szükséges a szerkezetedhez. Amíg van nyersanyag annyit csinálsz, amennyi jól esik.

Persze, mivel valószínûleg nem használtál/használtak fel minden nyersanyagot, ami szükséges a szerkezetedhez. Amíg van nyersanyag annyit csinálsz, amennyi jól esik.
Akár 4-et 5-öt is!
A kérdező hozzászólása: Hogy érted ezt a nyersanyagos dolgot?


Adhatok neki abból a teából ami már egy hónapja bontva van?

Hippes instant tea van itthon,de már több mint egy hónapja fel van bontva!A min?séget 2010ig ?rzi meg,de bontatlan csomagolásban!!Attól még adhatom a babómnak?

Legjobb válasz: Szia! Ami nekem van itthon, az van ráírva, hogy felbontás után 2-3 hónapig eltartható száraz hûvös helyen. Ez Hipp málnás instant, szerintem a többi is eltartható ennyi ideig.

Szia! Ami nekem van itthon, az van ráírva, hogy felbontás után 2-3 hónapig eltartható száraz hûvös helyen. Ez Hipp málnás instant, szerintem a többi is eltartható ennyi ideig.
A kérdező hozzászólása: Ez édeskömény tea!!Köszönöm a válaszod!Akkor adok neki!!
folyékony
Kb. mindenki leszarja, hogy mibõl iszod a teát.
Igen gáz, ennél gázabb dolgot nem is csinálhattál volna... mégis ki a f*szom nézi h te mibõl iszol?! :D
De hogy ne érezd, hogy ez ciki, elmondom hogy én meg egyszer söröskorsóból ittam tejet!
Most vagy nagyon unatkozol, és ez a legnagyobb problémád... vagy tényleg hatalmas probléma ez neked. Az utóbbi ijesztõbb.
annyira nem, mert rajtad kívül én is ezt csinálom, szóval ketten vagyunk :) tudomásom szerint nem árt az egészségnek :)

1 éves kislányom ehet abból a levesből, amiben gomba is van?

Persze a gombát nem adnám,csak a többi zöldséget.Csak azon aggódok,hogy abban a lében f?tt a gomba is.

Legjobb válasz: Nem! 3 éves koráig nem szabadna neki adni! ( anyukám óvónõ)

Nem! 3 éves koráig nem szabadna neki adni! ( anyukám óvónõ)
bocsi utána olvastam el az alatta lévõ szöveget. Olyan zöldséget nyugottan adhatsz neki! ( elõzõ voltam)
Én adtam a kisfiamnak gomba nélkül semmi baja nem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Én csak jóval késõbb tudtam meg, hogy a gombát nem kéne még adni, és anno a 14 hónapos fiamnak adtam gombalevest, és annyira ette :) Semmi baja nem lett tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is!
nem szabad adni 3 éves korig

Adhatok 13 hónapos kislányomnak abból a teából amit mi iszunk?

Legjobb válasz: Attól függ milyet isztok. :-) Feketeteát még nem adnék, gyümölcsteát adhatsz.

Attól függ milyet isztok. :-) Feketeteát még nem adnék, gyümölcsteát adhatsz.
Fekete tea vagy zold tea nem mehet, de gyumolcs tea vagy ezer jo fu tea igen.
A kislányom 9hós és már kap fini gyümiteát!Pickwik, de én már bio szörpöt is adok neki!Szín gyümölcs.
Én adtam mindenféle teát már egy évesen (zöldet nem iszom, szóval azt nem), de ha a fiam is kapott belõle akkor nem fõztem olyan erõsre. Ha csak én iszom, akkor két filtert teszek a kancsóba, de ha a fiam is, akkor csak egyet. De általában külön teánk van, mert az enyém édesítõs.

Youtubeon készíthető fotóvideó alá szeretnék zenét tenni. Csak abból a listából választhatok, ami ott van?

Elég kevés amiből választhatok. Vagy rosszul látok és több is van? Ha magam keresek egy youtubera feltöltött zenét, akkor az nem választható a fotóvideóm alá zenének? Hogy lehet ezt megoldani?

Legjobb válasz: A "Legnépszerûbb számok" ablakot lenyitva választhatsz stílust is.

A "Legnépszerûbb számok" ablakot lenyitva választhatsz stílust is.
A kérdező hozzászólása: igen, addig eljutottam, de... szóval van az a pár stílus, mindegyiken belül 7 vagy mennyi szám, és ennyi??? Inkább az lenne jó, ha más felhasználók zenéjét tehetném alá. Erre van mód???
A videókezelõben megkeresed a kérdéses vidit ! Majd ne egybõl a Szerkesztésre menj, hanem mellette a kis legördülõ ablakban válaszd a Javításokat ! Ezután klikkelj jobb lent a "Próbáld ki a YouTube Videószerkesztõt" Itt válaszd a hangjegy ikont, és lényegesen több stílus, és szám közül választhatsz. A kiválasztott zenét behúzod a videó alá. Amikor elkészültél, akkor nyomj a Közzététel-re, és egy teljesen új videó formájában megjelenik a csatornádon. más lehetõség nincs. Legalábbis a YT-on történõ szerkesztésnél nincs. http://kepkezelo.com/images/igkhmasl2out8il3mjhd.jpg
A kérdező hozzászólása: Aha. Szóval teljesen korlátozott az egész. Azért köszi, hogy elárultad ezt, ezt eddig nem láttam. Külön köszi, hogy fáradoztál és képet is beraktál! Ez azért jó lesz, néhány videóhoz biztosan használni fogom, lényegesen több zene van itt, mint a másik helyen. Viszont amit keresek, az nincs eközött. És nagyon kéne egy bizonyos fotósorozathoz. :-) Arra is van ötleted, hogy valahogy a zenét letöltsem, és saját úton a saját videóm alá visszatöltsem a youtubera? Valami olyan megoldással, amihez nem kell letöltenem külön programot és nem valami fizetõs vagy vírusos honlap...? Bár lehet ezt külön kérdésként kellene kiírnom. :-)
A Saját út, gondolom azt jelenti , hogy nem a neten, vagyis a Youtube on szerkesztenéd be alá. Ezt természetesen meg lehet csinálni. Amennyiben az az áhított zene fellelhetõ a YT-on akkor a a linkjét kimásolva, az alábbi oldalba beillesztve letöltheted mp3 formátumban. ***** A letöltött zeneszám szerzõi jogokat is sérthet. Erre figyelj oda! Vagy tüntesd fel a videóban, vagy a leírásban az elõadót, és így elvileg nem kötnek majd bele.* Automatikusan eltávolított tartalom.

Társkereső oldalakon kívül vannak még olyanok, amik direkt abból a célból üzemelnek, hogy az emberek ismerkedjenek rajtuk?

Tehát nem az van, hogy éppenséggel lehet ott is ismerkedni, hanem direkt azért van.

Legjobb válasz: volt anno a veledutaztamponthu. az direktben erre volt kitalálva, de nem konkrét társkeresõ.

volt anno a veledutaztamponthu. az direktben erre volt kitalálva, de nem konkrét társkeresõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!