Találatok a következő kifejezésre: Abból, hogy érzem (14 db)

Hogyan tartotok rendet? úgy érzem egész nap meg nem állok, igaz nagy a ház, nincs is kész teljesen, meg gyerek is van, de úgy elegem van abból, hogy sosincs vége. Tippek?

F?leg a konyhában érzem úgy, hogy hiába mosom és g?zölöm fel naponta, zsírosnak érzem. Igaz nem látványkonyha, hanem sütés-f?zés színhelye.

Legjobb válasz: Én úgy tartok rendet,hogy mindennek megvan a helye. A másik módszerem az,hogy minden nap 1 órát takarítok.Többet nem.Ez nekem azért vált be,mert mindíg úgy takarítottam,hogy tök sokat aztán úgy elfáradtam,meg beleuntam,hogy napokig kedvem sem volt a takarításra gondolni sem,nemhogy csinálni.Mióta szabtam egy határt valahogy mindíg rend van,mert rendszeresen van csinálva,és az az egy óra nem sok,de ha intenzíven csak azt csinálod rengeteg minden belefér. Mi ketten vagyunk nincs gyerek,az igazsághoz azért ez is hozzátartozik.

Én úgy tartok rendet, hogy mindennek megvan a helye. A másik módszerem az, hogy minden nap 1 órát takarítok.Többet nem.Ez nekem azért vált be, mert mindíg úgy takarítottam, hogy tök sokat aztán úgy elfáradtam, meg beleuntam, hogy napokig kedvem sem volt a takarításra gondolni sem, nemhogy csinálni.Mióta szabtam egy határt valahogy mindíg rend van, mert rendszeresen van csinálva, és az az egy óra nem sok, de ha intenzíven csak azt csinálod rengeteg minden belefér. Mi ketten vagyunk nincs gyerek, az igazsághoz azért ez is hozzátartozik.
Nem akarlak elkeseríteni, de tényleg sosem lesz vége. Én ugyanezt csinálom. Egész nap pakolok, törölgetek, mellette ott a gyerek. És amikor végeznék kezdhetem elõlrõl. Tény, hogy mindennap kell valamit csinálni, hogy ne szakadjon minden az ember nyakába egyszerre. Én megfogadtam, hogy nem fogok gyûtjõgetni, amit már nem használunk azt likvidálom, így könnyebb rendet tartani, mint a felesleges holmikat dugdosni ide-oda. Szóval tippem nincs, ez a nõk sorsa.
Szerintem az a legjobb taktika, ha az ember nem tisztaság- és rendmániás.Manapság soknak túlzásba viszik a dolgot.Takarítanak ahelyett, hogy élnének.
amíg a régi lepukkant lakásban lakásban laktam addig úgy gondoltam, hogy minek? ezt az évezredes koszt nem tudom eltüntetni úgysem. de amióta átköltöztünk a a teljesen felújított csodaszép lakásunkba, azóta nincs olyan nap, hogy ne porszívóznék egy kicsit, vagy ha épp olyanom van, akkor fel is mosok :) fõleg amiatt csinálom, hogy ne koszosodjon el úgy a lakás, mint az elõzõ. bár így is vannak olyan területek, ahol nem tudok, és nem is akarok minden nap takarítani. szerintem nem beteges az, ha szívesen takarítasz minden nap. az igénytelenség sokkal visszataszítóbb...

Abból, hogy hol érzem a bébi csuklását, lehet arra következtetni, hogy hol a fejecskéje?

Id?nként teljesen lent érzem, néha pedig teljesen a mellem alatt, mondjuk mostanában fent éreztem, de ma reggel megint inkább lent, bízom benne, hogy befordult.

Legjobb válasz: Mikor voltál utoljára Uh-n? Kb a 30-32 hét körül szokott lenni egy kötelezõ. Akkor a babák többsége még varos. ilyenkorra a 35 hét tájékára már meg szokta fordulni, de az is elõ fordul,hogy még forognak kicsit. Nálunk mindkét fiam kb a 36 héten befordult és startra kész volt ahogy mondnadi szoktam. A nagy a 40 héten a kicsi a 38 héten született. Egészségesek szerencsére. Szóval ne izgulj befog idóben fordulni. De ha bizonytalan vagy akkor kérj UH-t a dokidtól. Ilyenkor van aki gyakrabban ellenõrzi. S mint tudjuk az Uh nem ártalmas vizsgálat.

Mikor voltál utoljára Uh-n? Kb a 30-32 hét körül szokott lenni egy kötelezõ. Akkor a babák többsége még varos. ilyenkorra a 35 hét tájékára már meg szokta fordulni, de az is elõ fordul, hogy még forognak kicsit. Nálunk mindkét fiam kb a 36 héten befordult és startra kész volt ahogy mondnadi szoktam. A nagy a 40 héten a kicsi a 38 héten született. Egészségesek szerencsére. Szóval ne izgulj befog idóben fordulni. De ha bizonytalan vagy akkor kérj UH-t a dokidtól. Ilyenkor van aki gyakrabban ellenõrzi. S mint tudjuk az Uh nem ártalmas vizsgálat.
gangbang?
akkor már csak az elektrosokk segíthet rajtad
Mivel nõ vagy, így nem csúsztál ki.
Szia. Kicsit tudnál bõvebben irni errõl a dologról?? Igy nehéz véleményt alkotni. Miért, milyen oknál fogva nem volt kapcsolatod?? Irnál errõl pár sort?? 34/F
Sosem késõ elkezdeni élni. Vannak akik több válás után is képesek újrakezdeni az ismerkedés és kapcsolatalakítás rögös útját. Persze õk nyilván elég tapasztaltak ahhoz hogy ne bizonytalanodjanak el. Neked is erõt kell venni magadon, és esélyt adni a hozzád közeledõknek. Pl: az elsõ 3-4 nem faszküldõs üzenet íróinak amiket privátban kaptál. 28F
4es válaszán behugyoztam xD, egyébként még ráérsz :) , merre laksz?! :D, én 24/F vagyok
Én is 26 vagyok, csak férfi és még nekem sem volt egyetlen kapcsolatom sem!Nem kamu! Ja és azért mert randa az arcom!
ne pánikolj már. 26évesen! Azzal még ráérsz.
Szerintem 1. rossz volt a merítés 2. rossz helyen keresgélsz 3. nem vagy elég nyitott Nõként gyönyörû korban vagy és nem tudom elhinni, hogy nem tudnál egy normális férfit találni.
A kérdező hozzászólása: De nekem csak rossz tapasztalataim vannak, de nagyon sk...nagyon rossz dolgokat okoztak...egy komolyabb kapcsolatom nem volt...egy sem
Mert pánikolsz, de ez nem jó, mert emiatt meg rá fogsz görcsölni.
A kérdező hozzászólása: mókás nagyon
En feleségül is elveszlek.Es nem kell dolgozz soha :) )25/f
A kérdező hozzászólása: a lelkem van elrondulva
mert elrondultál és koravén vagy
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, túl hamar elkezdtem ragaszkodni, es akik erdekeltek mind csak szexet akart, es erõsen , bántón tudtomra adtálk h nem trtanak alkalmasnak kapcsolatra, semmi energiát nem fektettek abba hogy alakuljon, pedig a szintet is lejebb adtam már egy jó ideje, es mindig csak a rossz jön

Abból, hogy hol érzem csuklani, meg lehet állapítani, hogy fej vagy medence végű a baba fekvése?

Legjobb válasz: Nekem amikor lent csuklik, akkor faros. amikor köldök vonala körül, akkor fejvégû. sajnos még mindig forog össze vissza a babám, pedig mindjárt töltöm a 35.hetet!

Nekem amikor lent csuklik, akkor faros. amikor köldök vonala körül, akkor fejvégû. sajnos még mindig forog össze vissza a babám, pedig mindjárt töltöm a 35.hetet!
A kérdező hozzászólása: Tegnap még lent éreztem teljesen, ma reggel meg fent a köldököm felett a csuklását. Nem értem. Ilyenkor megfordul? Jó lenne, ha már fejjel lefelé lenne, akkor nem idegeskednék azon, hogy császár lesz-e.
Elsõ vagyok. nekem 2. bab lesz. gondolom ezért van nagyobb helye... én is emiatt vagyok tiszta stressz, mi lesz a szülés végkimenetele... te hányadik hétben vagy?
Általában ha kicsivel a szeméremcsont fölött érzed, akkor fejvégû, ha magasabban, akkor faros. De kivételek vannak.
Elsõ vagyok. nekem mindig ahogy leírtam, úgy fekszik. van ultrahang készülékem, ezért vagyok ilyen naprakész!
Én lent érzem a csuklásokat, és fejvégû fekvésben van a 25. hét óta. Ráadásul rugdalózásnál simán kinyomja a talpát, amit ki lehet tapintani és a bordámat is tapossa... 37 hetes kismama
4. vagyok. Nekünk is van uh! :) ) Nektek hogyhogy? :) Nálunk a férjem orvos, és õ mondta azt is, hogy az általános tapasztalat az, hogy ha lent érezhetõ, akkor kpf. Nekem ez be is jött, egészen lent csuklott, és fejvégû volt.
Állatorvos vagyok :)

Barátommal 1 éve és 3 hete vagyunk együtt, és szünetet kért (hétfőig). Besokallt abból, hogy folyton félek hogy elveszítem, és ezt a félelmet ő is érzi. De miért kell neki szünet?

Nem szívbajos, tehát ha szakítani akarna, már rég megmondta volna. Tehát nem ezzel a szünettel húzza a dolgot. De akkor miért kell? Lesz ennek még folytatása?

Legjobb válasz: Lesz,ha nem kergeted az õrületbe.Tele van a [email protected] veled,egyébként teljesen jogosan.Kicsit vegyél vissza,sõt akár egy idõre abba is hagyhatnád az elveszítelek-es dumát,akkor minden rendbe lesz.21/F

Lesz, ha nem kergeted az õrületbe.Tele van a [email protected] veled, egyébként teljesen jogosan.Kicsit vegyél vissza, sõt akár egy idõre abba is hagyhatnád az elveszítelek-es dumát, akkor minden rendbe lesz.21/F
hagyd fel a félelmet, mert amint írtad ha akarna akk szakítana, ha szakít akk azárt mert ezzel a félelemmel atz tudatod vele h nem bízol benne
Nem akar szakítani, csupán már elege van abból hogy mindig azt mondod neki hogy félsz attól hogy elveszíted. Tudja ezt õ nagyon jól, sõt õ is így van vele. Mi szólnál hozzá ha õ is mindig ezzel "piszkálna"? Nem kellemes szembesülni azzal se bármikor elveszítheted. Ez olyan mintha a világ végét rikácsolnád. Nyugodj meg, együtt fogtok maradni. Fõleg ha ezt abbahagyod :) Inkább szeresd. Sõt, ha nem mondod neki egy jódarabig, akkor látni fogja hogy hajlandó vagy érte változni, és ez jól fog esni neki.
Szerintem csak szeretné, ha picit észhez térnél...Lehet, hogy ezzel szeretné azt éreztetni, hogy ebbõl már elege van...Veled van, ha nem szeretne, nem lenne veled, ennyi. Tessék felhagyni a félelemmel, és élvezd ki, hogy veled van. Ha végzett a szünet dologgal, lepd meg vmi szexis fehérnemûvel ( mármint nõivel magadon )a többi meg majd jön :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
Szia! Na, mi a helyzet felétek? Szünet van még a kapcsolatotokban? Én már 2 hete nem kommunikáltam semmilyen módon a barátommal, akivel 2 év és 3 hónapja vagyunk együtt. Õ szünetet kért, de azt sem mondta meg, hogy meddig :-S Szintén arra hivatkozva, hogy besokallt. Csodálatos.Hívni nem merem, de már nagyon hiányzik az, hogy tudjak róla valamit!
A kérdező hozzászólása: Nálunk minden rendben. :) Kicsit döcögõs volt a "békülõs" hétfõ, mert kérdeztem tõle, hogy mit szeretne, és azt mondta, hogy nem tudja... de azóta talán még jobb, mint volt. :) Tegnap volt 13 hónaposak! :)
A kérdező hozzászólása: *voltunk

22-hetes vagyok. Még mindig nem érzek olyan aktiv mozgást a babámnál. érzem, hogy él és néha mocorog ezt abbol gondolom, hogy belső kis érintéseket érzek. Miért?

egyszerüen mikor olvasgatom a neten,hogy némelyik kismama azt irja neki már 12,13,14,15,16,STB,mozgott a baba ilyenkor orditva szaladnék ki a világbol.De nem azért mert irigy vagyok vagy bántani akarom ?ket csak nekem fáj,hogy az enyém még nem mozog.ma is egy kismamával ültem egy helyen ? is 22-hetes már azzal dicsekedet,hogy nagyon mozog a babája és alig bir aludni.azon gondolkodok ha valami baja lenne akkor azt érezném vagy jelezne a testem??????kedden megyek a dokimhoz de ilyenkor mindig ugy félek az UH-tol,hogy vajon mit fog látni

Ti nem érzitek úgy néha, hogy totálisan kiábrándultatok abból a világból, ahol élünk? Mit lehetne tenni, hogy jobb legyen a világ?

Növekszik a bűnüzés, drog, pedofilia. Az emberek azért élnek, hogy dolgozzanak, ha tudnak mit. A média tökéletes barmokat gyárt az emberekből. Tiszetelet a kivételnek! Legszivesebben elköltöznék egy lakatlan szigetre vagy a civilizációtól minél távolabb.

Legjobb válasz: Azt hiszed, régen szent emberek éltek? Tény, hogy most sok helyen a rossz irányba mennek a dolgok, de régen sem volt ez másként... Egyébként pedig de, én is szoktam ilyet érezni. De néha látok jót is az utcán, a metrón, a buszon, az iskolában, a világban. Ez ellen semmit sem lehet tenni. Egy ember semmit sem tehet. De még 100, vagy 100 ezer sem. Ehhez az összes embernek meg kellene változnia. De ez nem fog megtörténni. Elvégre emberek vagyunk...

Azt hiszed, régen szent emberek éltek? Tény, hogy most sok helyen a rossz irányba mennek a dolgok, de régen sem volt ez másként... Egyébként pedig de, én is szoktam ilyet érezni. De néha látok jót is az utcán, a metrón, a buszon, az iskolában, a világban. Ez ellen semmit sem lehet tenni. Egy ember semmit sem tehet. De még 100, vagy 100 ezer sem. Ehhez az összes embernek meg kellene változnia. De ez nem fog megtörténni. Elvégre emberek vagyunk...
"Jó, én inkább élek a mai "hú de rossz világban", minthogy most egy barlangban fagyoskodjak, 3 égõ gally mellett, közben rettegjek, hogy éjjel ne zabáljanak fel a farkasok és hogy holnap mamut kergetés közben nem kapok el egy mezei mandulagyulladást, amibe belehalok 2 héten belül." És úgy gondolod, hogy az életnek csak két formája lehetésges, EZ a társadalom, vagy az õsemberek közösségei?
Ez a "magunkban kell elkezdeni a változást" közhely úgy, ahogy van, baromság. Tudniillik, amikor azt látom, hogy a primitív barlanglakó õstulokja a kukától 20 cm-re dobja a szemetét, oda megyek, felveszem, és kidobom utána. Másnapra már ketten dobják szándákosan mellé. Amikor azt látom, hogy szegény hajléktalan éppen nem esik még össze az éhségtõl, odamegyek, és pénzt adok neki, majd néhány perccel késõbb cigarettával és sörrel látom. Amikor itthon azért fáradozok, hogy madáretetõket építsek télire, hogy az itthon rekedt szegény állatok túléljék a telet, majd a szomszéd puszta szórakozás gyanánt puskájával megöli õket. Ahogy néhány hsz-el ezelõtt írtam, ez egy mocskos világ. Radikális lépésekre volna szükség környezetünk és az emberiség megmentésére, de ebben a dekadens világban mindenki pénzközpontú. Valaki leírta, amivel egyetértek, de egy kis módosítással én is leírnám: a gazdag gazdagszik, a szegény meg 'csakazértse' fog megváltozni mások kedvéért.
Tehát vagy vesz az emberiség egy 180%-os fordulatot, vagy nekünk annyi.
"Akkor szerinted az ember pusztulásra van itélve?" Szerintem igen.Ugyanis ha varázsütésre nem változtatnak az emberek az életmódjukon, akkor bizony mindent tönkreteszünk magunk körül, minket is beleértve.
"Abban viszont tökéletesen egyetértek, hogy a civilizációnk sokkal több rosszat hoz magával, mint amennyi jót ad. " Jó, én inkább élek a mai "hú de rossz világban", minthogy most egy barlangban fagyoskodjak, 3 égõ gally mellett, közben rettegjek, hogy éjjel ne zabáljanak fel a farkasok és hogy holnap mamut kergetés közben nem kapok el egy mezei mandulagyulladást, amibe belehalok 2 héten belül.
A kérdező hozzászólása: vagyis 7-nek bocsi
Azt nem mondanám, hogy annyira növekszik, régen is voltak elég sötét korszakok. Abban viszont tökéletesen egyetértek, hogy a civilizációnk sokkal több rosszat hoz magával, mint amennyi jót ad. Hogy mit lehetne tenni, amire reálisan van is esély, na ez egy jó kérdés. De ha van ötleted, támogatlak!
A kérdező hozzászólása: 8.-nak igaza van. Azért nem változik a világ, mert elhisszük azt a közhelyet, hogy nem megváltoztatható. Azt mondják, hogy az emberi összefogás hegyeket tud megmozgatni, akár egy maréknyi emberé is. Csak nincs meg bennünk a bizalom egymás iránt.
Ugyan úgy érzek, ahogy Te. Eltûnnék, felszívódnék az ismeretlenbe, ahol nem találkozok naponta ezzel a mocsokkal, amit "társadalomnak" neveznek.
"Egy ember semmit sem tehet." Szerintem ez nem jó hozzá állás, azt gondolom a változást, a változtatást mindig magunkkal kell kezdeni.
"Még pár száz évvel korábban, pedig gyakorlatilag halálra botoztak, ha nem mentél el misére." Nem kell annyira messzire menni, pár hete köveztek halálra Pakisztánban egy nõt, mert vett egy mobiltelefont.
Rajtad, rajtunk mulik hogy mennyire élünk a világnak. Hogy mennyire vagyunk befolyálolhatóak a média által. És a vágyainkat akarjuk-e kiszolgálni, vagy megelégszünk a szükségessel.
Ez akkora közhely, amit már pár ezer éve minden második ember megfogalmaz hetente. 100 évvel ezelõtt is ugyan ez volt, hidd el. 200 évvel ezelõtt meg még nem is számított pedofíliának, ha egy 30 éves férfi vett feleségül egy 12 éves kislányt. 300 éve meg semmilyen tudatmódosító nem volt tiltva. Még pár száz évvel korábban, pedig gyakorlatilag halálra botoztak, ha nem mentél el misére.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted az ember pusztulásra van itélve? Mert, ha ez tovább folytatódik az ember tönkreteszi saját magát az élõhelyét, a bolygót mindent. A szegény szegényedik, a gazdag gazdagodik. Ennek hol a vége?
De szoktam így érezni és (néha) én is szívesen laknék a civilizációtól távol. A bûnözés, drog, pedofília mindig is jelen voltak, csupán a népesség növekedése miatt nõ az esetek száma. Az emberek mindig is küszködtek az életben maradásért, csak most a többségnek nem a földet kell túrnia, vagy mást kiszolgálnia, hanem gyárban, vagy akárhol máshol kell robotolni. A média elõtt is az volt a célja a mindenkori hatalomnak, hogy az embereket butaságban tartsa. A modern média csupán egy eszköz amellyel oly módon lehet butítani a népet, hogy õk azt örömmel fogadják. Mindenkinek vannak elképzelései az idilli világról, de a civilizációnk így fejlõdött ki, ezen vagy egyáltalán nem, vagy nagyon lassan és nehezen lehetne változtatni.
Szerintem õ arra gondolt, hogy ez a társadalmi berendezkedés és életforma, amelynek eredménye a tömeges állati és növényi fajkihalás, végsõ soron pedig az emberiség bukása lesz, nem a legjobb irány. Nem a kezdetekhez kell visszatérni, hanem ha már ilyen "nagyon sok" esze van ennek az emberiségnek, változtatni kellene a módszereinken a gyökerektõl kezdve. A gyökér pedig maga a társadalom, a társadalmak melyekre a civilizációnk épült.

Van itt olyan aki rövid ideig volt pánik beteg? Van itt valaki akinek a tünet abbol áll hogy azt érzi hogy nem jut elég levegö a tüdöbe? Olcsobb pszicholugust szeretnék taláni budapesten.

Legjobb válasz: Ha ilyen egyszerûbb pánikbetegséged van, akkor miért nem a háziorvost keresed fel, elsõre? Nyugtatót õ is tud írni, meg ismeri a környéki pszichológusokat is. De mi az hogy olcsóbb pszichológus? Nincs meg a végzettsége, netán féllábú?

Ha ilyen egyszerûbb pánikbetegséged van, akkor miért nem a háziorvost keresed fel, elsõre? Nyugtatót õ is tud írni, meg ismeri a környéki pszichológusokat is. De mi az hogy olcsóbb pszichológus? Nincs meg a végzettsége, netán féllábú?
A kérdező hozzászólása: (Szerinted honnan tudom hogy pánik beteg vagyok?????? pff...) A körzeti pszichoterapeuta kb 2 percig "beszélgetett" aztán fel irta a xanaxot. Mikor kérdeztem mikor jöjjek vissza azt mondta hogy ha fogyoba van a 100 db... Olvastam hogy van aki 15 ezer forintért fogad 45 percre. Olyat is aki 5 ezerért 60 percre.... (MUNKA NÉLKÜLI VAGYOK, EGYEDÜLÁLLO, OVIS KISLÁNY ÉDES ANYJA)
Ha nem akarod magad leszedálni, akkor szüntesd meg a pánikrohamaid alapját. Ehhez értsd meg a kialakulását: http://www.youtube.com/watch?v=XYLbbC4o2dA Egészségedre!
Szia! Ha gondolod én tudok 6000-ért terapeutát.

Ha interneten nagyon jól érzem magam egy nővel, meg azt mondja a lány, hogy nagyon megszeretett, akkor abból nagy eséllyel lesz kapcsolat?

Legjobb válasz: Azt nehéz így kijelenteni, hogy ebbõl kapcsolat lesz úgy, hogy még nem is találkoztatok. Hívd el valahova, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást személyesen, és akkor majd kiderül! Mindenesetre sok szerencsét nektek!! :)

Azt nehéz így kijelenteni, hogy ebbõl kapcsolat lesz úgy, hogy még nem is találkoztatok. Hívd el valahova, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást személyesen, és akkor majd kiderül! Mindenesetre sok szerencsét nektek!! :)
Nem. Majd csak találka után derül ki, hogy lesz e folytatás.
Nem! Találkozzatok és akkor majd kiderül...

Mennyinek kell lenni a BPD-nek szülésnél? Az én babámnak 36 hetesen 95 volt, most vagyok 37, 5 hetes. Ez jelent valamit pl. abból a szempontból, hogy mikor bújik ki? Én úgy érzem, kicsit előbb fog a kiírtnál.

Legjobb válasz: Nekem a 37. héten 100at mértek és azt mondták, hogy ezzel már szülni szoktak.. ennek ellenére 42.hétre született a fiam és nem is volt nagy feje csak 34 cm.. A lányomnál már jobban mértek, 39.héten áramlás vizsgálat volt, és ha már úgyis uh-ztak megmérték, 98as BPD-je volt egy hét múlva megszületett. De én mindig igy hallottam hogy 100assal már szülünk.Szóval ezt szokták mondani, de nem biztos hogy be is válik.

Nekem a 37. héten 100at mértek és azt mondták, hogy ezzel már szülni szoktak.. ennek ellenére 42.hétre született a fiam és nem is volt nagy feje csak 34 cm.. A lányomnál már jobban mértek, 39.héten áramlás vizsgálat volt, és ha már úgyis uh-ztak megmérték, 98as BPD-je volt egy hét múlva megszületett. De én mindig igy hallottam hogy 100assal már szülünk.Szóval ezt szokták mondani, de nem biztos hogy be is válik.
bocsánat, a 38.héten mérték ezt és 39re született meg.
Az elso lanyom 38+6 hetre szuletett BPD:95, fejkorfogat 32 cm, a masodik lanyom 38+5 hetre bujt ki BPD:98, felkorfogat 36 cm. Szerintem a baba meretetol is fugg, mekkora a buksija, nem akarlak elkeseriteni, de szerintem ez alapjan akar meg is varhatja a kiirast.
37 hetesen volt a bpd 97 mm és 41 hetesen indították a szülést, akkor volt bpd 102 mm és 36 cm-es fejkörfogatú babám született.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Én nem bánom, ha még bírjuk egy kicsit 2in1, mert bár nem túl könnyû már néha, nagyon szeretek várandós lenni...
Nekünk 37 hetesen volt 103, és a kiírt napon született 37-es fejkörmérettel. De tudok 39-es babáról is. Úgyhogy nem jelent semmit. Az sem hogy mit érzel...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!