Találatok a következő kifejezésre: AVG 7. free (4 db)

AVG 7. 5 free edition vírusírtóm van, jelenleg a karanténban 2 fertőzött fájl található. Hagyjam őket ott vagy ki kell törölni? Okozhatnak így kárt a gépben? Mit kell csinálni a kitörléshez?

van ötletem h. mire kell kattintani, de nem merem nehogy elrontsak vmit. ha kitörlöm a karanténból végleg elt?nik v. a gépemen marad? ha vki részletesen le tudná írni mit kell csinálni, írja meg légyszi. köszike el?re is.

Legjobb válasz: mostmár 3 van...

A kérdező hozzászólása: mostmár 3 van...
Én biztosan kitörölném az állományokat még a karanténból is. Ha a Windows vagy valami más program hiányolja a kitörölt állományokat, akkor a Windows vagy az adott program telepítõ CD-jével javíttasd ki a már telepített programot (tehát nem kell teljesen új telepítést csinálnod). Viszont ha egyre inkább elszaporodnak a fertõzött állományok, az már gáz, akkor hathatósabb lépésekre van szükség. De ha csak 2-3 állomány fertõzödik meg, szerintem nyugodtan kitörölheted õket.

Van egy céges laptop, amit most kaptam. A Clam Antivirus Free van rajta, de egyrészt az értesítéses akármi (Windows 7) azt jelzi, hogy nincsen rajta vírusirtó. Érdemes lenne rátenni a helyére egy Avastot vagy AVG-t, vagy valami mást?

A laptoppal csinálhatok azt, amit akarok, csak ne menjen tönkre.

Legjobb válasz: A helyedben én letörölném, és valami más ingyenes programot tennék fel helyette. Én avast párti vagyok, de az AVG-t is felteheted rá. Az is ugyanolyan jó :)

A helyedben én letörölném, és valami más ingyenes programot tennék fel helyette. Én avast párti vagyok, de az AVG-t is felteheted rá. Az is ugyanolyan jó :)
A ClamAV-nak nincs rezidens pajzsa, azért reklamál.

Az AVG Free Edition 7.5 vírusirtó (ha jól tudom) Windows termék? Mennyire fontos, hogy meglegyen a gépemen, honnan tudnám "beszerezni" és hogyan?

Van Norton Security-m az elég,vagy az mást "csinál"?

Legjobb válasz: Nem a Windows része! Nélküle is tökéletesen mûködik. Az AVG egy víruskeresõ a sok közül.

Nem a Windows része! Nélküle is tökéletesen mûködik. Az AVG egy víruskeresõ a sok közül.


A Windows 7 Lemeztöredezettség-mentesitője 0% töredezettséget jelez a futtatás és töredezettség mentesités után, de az AVG Free 2013 virusirtó sz. Gép elemzője 23%-ot. Melyik lehet az igaz?

Legjobb válasz: Próbáld ki a Smart Defrag-ot. (Ha nem akarod, hogy a háttérben rendszeresen optimalizáljon akkor az automatikát lõdd ki, vagy töröld a programot.)

Próbáld ki a Smart Defrag-ot. (Ha nem akarod, hogy a háttérben rendszeresen optimalizáljon akkor az automatikát lõdd ki, vagy töröld a programot.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!