Találatok a következő kifejezésre: AFP hasi hüvelyi ultrahang a (2 db)

AFP hasi vagy hüvelyi ultrahang a 16. héten?

Legjobb válasz: Hasi,akkor már elég nagy a baba úgyhogy nem szükséges a hüvelyi.

Hasi, akkor már elég nagy a baba úgyhogy nem szükséges a hüvelyi.
szia!ilyenkor már nem nagyon szoktak hüvelyi ultra hangott csinálni!esetleg akkor ha a baba ugy van fordulva hogy valamit nem tudnak neki meg mérni!de ilyenkor már nem szokták nekem se kellett!!!!36hetes kismama! grat a babához :)
az afp az vérvétel. uh legközelebb a genetikai lesz 18-20 hét között. Üdv, sok sikrt
ja, amúgy 12. hét után hasi uh van
Szia!Hasi UH lesz!!
Látom érted is mi az az AFP! az vérvétel az uh pedig majd 20.hét körül lesz.19 hetes kismama:)
Az AFP= alpha foeto protein....Ezzel zárják ki a a spina bifidát (nyiltgerinc) és vérvétel.

18. heti genetikai ultrahang a Jahn Ferenc Kórházban hasi vagy hüvelyi? Szerintetek jók az AFP eredményeim?

Sziasztok! A héten megyek a Jahn Ferenc Kórházba a 18. heti genetikai ultrahangra, és szeretném tudni hogy hasi vagy hüvelyi lesz? Vagy esetleg mind a kettő? Ma kaptam meg az AFP eredményemet és a következők szerepelnek rajta: Terhességi AFP: 22,64 ng/ml MOM érték: 0,73 Korrigált AFP MOM: 1,01 Terhességi HCG MOM: 0,66 Korrigált MOM THCG: 0,91 Szerintetek ezek az értékek jók? A dokim azt mondta igen, de nem tűnt túl meggyőzőnek. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem mondhatja, hogy jó, ha nem jók. Egyébként valóban jók, ne aggódj. :)

Nem mondhatja, hogy jó, ha nem jók. Egyébként valóban jók, ne aggódj. :)
Nem értem mire írtad, hogy az ultrahangra gondoltál...
A kérdező hozzászólása: Én az ultrahangra gondoltam :D
Az elõzõ vagyok: Csak meg kell említeni a dokinak, de elõre nincs szükség bejelentésre, bemegy veled és kész.
Igen bemehet, a dokinak kell szólni, hogy apás szülést szeretnél. Engem bekísért a férjem elment dolgozni majd visszajött, és még a szülésznõ kérdezte is, hogy hova megy, ugye visszajön az apuka. Nagyon rendesek, persze vannak kivételek, de a többség az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Megnyugodtam. :D Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a Jahn Ferencbe a férjem bejöhet? Ha igen, akkor mikor és kinek kell szólni?
Az elõzõ vagyok: a te AFP eredményed jó lett, ha még jól emlékszem az értékekre.
Én is a Jáhn Ferencbe jártam tavaly gondozásra, és ott is szültem, a 18 héttõl csak hasi ultrahang van. Sajnos én már nem emlékszem pontosan az eredményekre, de szerintem az AFP jó lett.
Mi az, hogy nem tûnt meggyõzõnek a doki? Ha azt mondta, hogy jók az értékek, akkor minden oké. Nekem korrigált AFP MOM volt 0, 68, ami kicsit alacsony (0, 7-2, 5 között normális), de ez sem volt gond, babám egészségesen született. Szóval a te eredményed tökéletes. Nekem a 18. heti genetikai uh hasi volt. (De nem a Jahn Ferencben voltam.)
Ja hogy az ultrahangnál ott lehet-e. Senkinek nem kell szólni elõre. Bocsi, én már a szülésre gondoltam...kicsit elõre mentem az idõben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!