Találatok a következő kifejezésre: AFP eredmény megbízható (1 db)

AFP eredmény mennyire megbízható?

16,5 hetesen voltam vérvételen, AFP-n! A normál tartomány 0,51-2,00 van, nekem pedig 2,05 lett! Voltam ma Genetikai UH-n! Minden rendben volt, de azért elküldtek a Genetikai tanácsadóba! Valakinek valami vélemény vagy hasonló tapasztalat? Köszönettel!!

Legjobb válasz: Szia! Úgy megtudják ilyeszteni szegény kismamákat ezzel az afp vizsgálattal.Én is nagyon féltem!Ha voltál genetikai uh-n és ott minden oké, akkor ne izgúlj, ha elküldtek tanácsadóba az csak a te megnyugtatásod kedvéért van.A barátnõmnek alacsony érték lett, õ is elment gen.uh-ra és a babának nincs semmilyen rendellenessége!Tényleg próbálj megnyugodni és arra gondolni, hogy minden rendben van!!! Gratulálok a babádhoz!(36 hetes kismama)

Szia! Úgy megtudják ilyeszteni szegény kismamákat ezzel az afp vizsgálattal.Én is nagyon féltem!Ha voltál genetikai uh-n és ott minden oké, akkor ne izgúlj, ha elküldtek tanácsadóba az csak a te megnyugtatásod kedvéért van.A barátnõmnek alacsony érték lett, õ is elment gen.uh-ra és a babának nincs semmilyen rendellenessége!Tényleg próbálj megnyugodni és arra gondolni, hogy minden rendben van!!! Gratulálok a babádhoz!(36 hetes kismama)
Tegnap voltam egy terheseknek szóló elõadáson, ahol a szülész, aki tartotta azt mondta, h. nem szabad megijedni az eredménytõl, mert sajnos egyáltlaán nem megbízható a vizsgálat! Szerinte a 19. hét körül végzett UH a mérvadó, mert azon már látszik minden esetleges genetikai fejlõdési zavar. Tehát csak nyugi: az ultrahang majd meggyõz, , hogy minden rendben! :-) Egy 32 hetes kismama
Nem megbízható, külföldön már sok helyen nem is csinálják. Ne izgulj, biztos minden renden van! Azért küldenek tanácsdóba, hogy teljesen kizárják még a rendellenesség gyanúját is.
Szia!Az én papiromon az van, hogy a normál tartomány 0, 7 és 2, 5 között van.Eszerint tied benne van.Szóval szerintem ne izgulj
Szia, en Finnorszagban vagyok terhes, es azt se tudom mi ez az AFP (illetve most 2 perce megneztem google-ban).. szoval itt nem csinalnak. Mivel az egeszsegugy amugy itt elegge toppon van, azert arra saccolok, hogy talan megse annyira fontos (plane megbizhato) ez a vizsgalat. 34 hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Neten milyen oldalak vannak ahol fel lehet iratkozni heti hírlevélre a baba fejlődéséről a terhesség alatt?

5

Baj ha néha a laptopom a hasamon van, árt a babának?

10

Miért adtok két utónevet a gyereketeknek?

16

Császár után természetes szülés?

Első gyermek császáros volt,van rá esély,hogy természetesen szülessen a második baba? Természetesen ha befordul :)

4

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Anyósomnál most, a napokban derült ki, hogy a Hepatitis betegséget elkapta. A legsúlyosabb fajtáját nem találták meg nála, de kap ellene oltást! Párom születésekor kapott fertőzött vért. Ezért menni kell neki is vizsgálatra! Olvastam, hogy nyállal és vérrel terjed főleg! Na már most ha sem én, sem a párom nem kapta el, amit nagyon remélek...anyósommal mi és hogy legyen? a legkisebb csikarásra elkezd úgy vérezni a keze, hogy csak na! Ráadásul egy házban élünk vele, elég figyelmetlen, feledékeny. Valljuk be, nem szívesen engedné egyik szülő se az anyósának, hogy körbenyalja a gyereket miközben fertőző betegséget hordoz. Egyébként kismama vagyok!

6

A pocaklakom befordult mar a masodik trimeszterben, most viszont lennebb van a kelletenel. Valakinel hasonlo? 33hetes kismama

4

25-26 hetes kismamik hogy vagytok?

Mikorra vagytok kiírva?Mitek lesz? :) Érdekel minden,meséljetek :)

7

Kiss Ferenc Adjunktusról Debrecenben vélemények?

1

Ma voltam dokinal, 8 Hetesnek megfelelo embriot latott szivveressel. Mire hazaertem ilyen vilagosbarna kremes folyasom volt. Baj lehet?

Megijedtem :(

21

Fájás vagy jósló? Akkor görcsöl a hasam amikor egy bizonyos helyzetben ülök, és akkor amikor a baba mocorog.

Ezek csak jóslók?Mert ha felállok,vagy nem mozog,akkor elmúlik.39Hetes vagyok.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!