Találatok a következő kifejezésre: AFP: 0,68 HCG: (2 db)

AFP: 0, 68 Mom; HCG: 1, 36 MoM; uE3:1, 16 MoM A védőnőm azt mondta, hogy ezek jó eredmények, de az AFP mégis 0, 8 alatt van. Az nem baj?

Kicsit aggódom

Legjobb válasz: szia .ha nem szoltak az afp miatt hogy bak van akkor ne aggodj.de szerintem egy kicsit alacsony.nekem 0,52 mom volt anno,4 éve és magzatviz mintavételre kellett mennem,,kérdezz rá a dokidra mindenesetre.boldog babavárást

szia .ha nem szoltak az afp miatt hogy bak van akkor ne aggodj.de szerintem egy kicsit alacsony.nekem 0, 52 mom volt anno, 4 éve és magzatviz mintavételre kellett mennem, , kérdezz rá a dokidra mindenesetre.boldog babavárást
szerintem mindenképpen kérd a további vizsgálatokat! mert tényleg a 0.8 alatti érték nem jó.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek dokihoz.De ha valami baj lenne, mondta volna a védõnõ is, nem?
A kérdező hozzászólása: Találtam egy nagyon hasznos oldalt, ami megnyugtatott. http://WWW.babazo.hu
szia! sokmindenre jó az internet, de sokszor... szóval: az én AFP értékem 15+3 hetesen 0.77 MoM volt. elõször én is elkezdtem aggódni, mert alacsonynak találtam. Sok múlik azon is, hogy mikor vették le tõled, mert lehet hogy egy hét múlva már magasabb lenne. De ha az orvosod nem mondta, hogy baj lenne, akkor ne aggódj. Amúgy a 0.7 alatti értéket mondják legtöbben alacsonynak, de hallottam már olyan orvosról is aki a 0.5 alatti értéket tekinti kórosnak. élvezd a babavárást!:)

A MoM eredmények AFP: 1, 68;hCG: 0, 49;SP1: 0, 63;PAPP-A: 0, 66. Az AFP kockázat alapján számított VZR kockázat 1/4611, negatív. A 21-triszóma kockázata 1/270, pozitív. Az életkorom az 35év és 16hét+1nap. Ezekkel az adatokkal lehet valami baja a babának?

Legjobb válasz: Lehet...mint látod 1:270 az esély,h a babád beteg.Ezért is pozitív az eredményed.Én is hasonló cipõben jártam.35 éves voltam(2 nappal a vizsgálat elõtt töltöttem be),az eredményem 1:120 volt(már volt egy egészséges gyerekem).Megcsináltattam a magzatvízvizsgálatot,és minden eredményem negatív lett.Ma már 16 hónapos a makk egészséges kisfiam.Én szeretnék még 3. babát,mivel akkor már kb.39 éves leszek egybõl a magzatvízvizsgálatot fogom megcsináltatni(vagy a chorionboholy vizsgálatot,azt még korábban lehet)

Lehet...mint látod 1:270 az esély, h a babád beteg.Ezért is pozitív az eredményed.Én is hasonló cipõben jártam.35 éves voltam(2 nappal a vizsgálat elõtt töltöttem be), az eredményem 1:120 volt(már volt egy egészséges gyerekem).Megcsináltattam a magzatvízvizsgálatot, és minden eredményem negatív lett.Ma már 16 hónapos a makk egészséges kisfiam.Én szeretnék még 3. babát, mivel akkor már kb.39 éves leszek egybõl a magzatvízvizsgálatot fogom megcsináltatni(vagy a chorionboholy vizsgálatot, azt még korábban lehet)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!