Találatok a következő kifejezésre: ADSL szolgáltatót hogyan (2 db)

ADSL szolgáltatót váltok, hogyan kell a gépemet át, - ill. beállítani?

Ha kérhetem lépésr?l, lépésre mind a kiszolgálót, mind a levelez?programot.( Outlook Express) Nagyon kezd? vagyok!

Legjobb válasz: Azért ez még igencsak kevés információ :) Mivel azt írtad, hogy szolgáltatót váltasz, így feltételezem, hogy van már meglévõ ADSL szolgáltatásod, csak ezután máshonnan veszed igénybe. Tudni kellene még azt is, hogy milyen operációs rendszert használsz, illetve, hogy melyik az új szolgáltatód. Akkor el lehet mondani teljesen részletesen, hogy mit kell csinálni.

Azért ez még igencsak kevés információ :) Mivel azt írtad, hogy szolgáltatót váltasz, így feltételezem, hogy van már meglévõ ADSL szolgáltatásod, csak ezután máshonnan veszed igénybe. Tudni kellene még azt is, hogy milyen operációs rendszert használsz, illetve, hogy melyik az új szolgáltatód. Akkor el lehet mondani teljesen részletesen, hogy mit kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: Igen, van ADSL-em, és szolgáltatóm is, aki nem a legjobb, és legolcsóbb, ráadásul annak a területén mûködik, akihez most szünetmentes szolgáltató-váltással át akarok igazolni. (nem akarom egyiket sem nevén nevezni!) Windows XP van a gápemen, Mozilla Firefox keresõt használok, és OE. levelezõprogramot, amit majd szándékozom Thuderbirdre váltani. Remélem elér az info, és elõre is kösz. a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Magyarország legnagyobb Internet szolgáltatója, amely a Telekom hálózatán mûködik, talán leírhatom: T-Online.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megtaláltam a választ. Ha esetleg mást is érdekel, itt megtalálja: http://www.t-online.hu/dokumentumok/beallitasok/windowsxp_ds..

Hogy tudnám rávenni a T-home szolgáltatót h az ADSL vonal kiépítését folytassa a falunkban?

Jelenleg csak a falu felében van ADSL kiépítve a régi polgármester egy tutyi-mutyi emberke volt semmit nem tett csak eltette a lóvét a mostani egy fokkal jobb de mond6ni nem sokkal mert ? sem képes arra h belássa végre h itt van 2010 és az ember nem tud egy normális internetet biztosítani az otthonába. Ha valaki tudna szólni pár szót azt megköszönném

Legjobb válasz: Ja és még annyit h a szomszédos két faluban ki van építve az ADSL szóval ..... :S

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyit h a szomszédos két faluban ki van építve az ADSL szóval ..... :S
Gyûjts össze piszoksok embert, legalább az említett területen az emberek felét, és írjatok szándéknyilatkozatot a net bekötésérõl, ha elviszik oda, akkor talán tényleg elviszik.
" Hogy tudnám rávenni a T-home szolgáltatót h az ADSL vonal kiépítését folytassa a falunkban? " nagyon jót nevettünk a kérdéseden, köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!