Találatok a következő kifejezésre: A zuhanytálca valami (2 db)

(Nyaralás azaz) Fürdés közben irrigáltam, és leejtettem a zuhanytálcába, utána le domestos-oztam, kaphatok így valami fertőzést ha újra használom?

Bérelt házban voltunk,feltételezem hogy nem a legtisztább volt.

Legjobb válasz: Nem lesz semmi bajod. Nálunk a fürdõben sincs sterilitás, sokszor leejtettem már földre stb, és soha nem lettem tõle beteg. Azért ennyire nem érzékeny az emberi test! :)

Nem lesz semmi bajod. Nálunk a fürdõben sincs sterilitás, sokszor leejtettem már földre stb, és soha nem lettem tõle beteg. Azért ennyire nem érzékeny az emberi test! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!:)
most komolyan csak én nemtudom miaza irrigálás?xd
Nem lehet, hogy a szigetelõanyag?
A kérdező hozzászólása: Nem az.
Így látatlanban nehéz megmondani, de szerintem valamilyen penészgomba. Én a zuhany szélérõl a rózsaszín és fekete gyanús foltokat hipóval szoktam eltávolítani. Csak simán öntesz rá egy kis hipót, pár percig hagyod hatni, és leöblíted vízzel.
Nálam idõnként a fehér sziloplaszt lesz fekete, valszeg a penésztõl, hiába ecetes sziloplaszt... olyankot kiszedem az egészet és kinyomom újra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!