Találatok a következő kifejezésre: A zselés mennyi (21 db)

Mi a véleményetek a zselés köröm hosszabbításról? Nem szeretném tönkre tenni a körmömet de szeretném ha kicsit hosszabbak lennének! Hogyan készül? És mennyi ideig nem kell vele foglalkozni? És ha megunom? És azt én lakkozhatom?

Legjobb válasz: szia ..nekem a probabálon volt zselés kormom csinltatva ilyen francia babarozsaszínes mintával naon jol nézett ki:)háát nekem azt monták h egy honapig kitart nekem tartott vagy két hetet am kb.1 ora amig elkészul ,vigyázni kel h hogy fogsz meg valamit nehogy felrepedjen foleg ha eloszor csinálatt ilyen kormot mert akkor még nem vagy hozzá szokvaén a helyedbe nem lakkoznám de ha lehet akkor lakkozhatod ezt majd kérdezd meg a kormostol:)nekem is elég csunya kicsi kormom volt azért csináltatom h a probálon kinnézzen valahogy:Pamugy ha leszedodik akkor szépen le lehet szedni persze attol fugg h cska néhai alkalommal fogsz tettbi vsgy mindig a kormodon lessz mert valaki ugy hozzá szokik h má a rendes korme afurcsa ha nincs rajta zselés kormom sztem megcsinálhatod:)szépen mutat nekem sokan megdicsérték:)Puszika

szia ..nekem a probabálon volt zselés kormom csinltatva ilyen francia babarozsaszínes mintával naon jol nézett ki:) háát nekem azt monták h egy honapig kitart nekem tartott vagy két hetet am kb.1 ora amig elkészul , vigyázni kel h hogy fogsz meg valamit nehogy felrepedjen foleg ha eloszor csinálatt ilyen kormot mert akkor még nem vagy hozzá szokvaén a helyedbe nem lakkoznám de ha lehet akkor lakkozhatod ezt majd kérdezd meg a kormostol:) nekem is elég csunya kicsi kormom volt azért csináltatom h a probálon kinnézzen valahogy:Pamugy ha leszedodik akkor szépen le lehet szedni persze attol fugg h cska néhai alkalommal fogsz tettbi vsgy mindig a kormodon lessz mert valaki ugy hozzá szokik h má a rendes korme afurcsa ha nincs rajta zselés kormom sztem megcsinálhatod:) szépen mutat nekem sokan megdicsérték:) Puszika
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ :) Puszi
Nekem kb 1 éve van zselés mûkörmöm, semmi gond nincs vele. Fõképp azért kellett, mert lovazom és a saját körmöm mellettük mindig letört :(Így viszont lehetnek szééép hosszú körmeim, amik bírják a strapát :) Úgy készül, h a körmödre ráhúz a körmös egy vékony zselé réteget, majd az uv lámpa alatt megszárítja, dióhéjban :) Persze megy alá mindenféle gombaölõ, szárító stb. Az egész mûvelet kb 1, 5 óra. Én 3-4 hetenet szoktam járni, addig nincs gond vele, max bereszelem az alját, hogy ne látszódjon a lenövés. Lakkozhatsz is rá, persze, de sztem szebb, meg tartósabb, ha zselébõl van a szín is. Ha lesedeted kell néhány hét míg regenerálódik a körmöd (amikor leszedi ugye lereszeli a zseléréteget), dde nem árt neki. Jaina
Ja, plusz: Lehet ez egyénfüggõ, de az én körmöm tönkrement tõle, azóta is olyan vékony, mint a papír, és törik...
30-35 perc :)
30-35 perc? :D te csináltattál már zselés körmöt ? mert fél óra alatt igen összecsaphatták akkor...attól függ hogy egyszínût akarsz e vagy franciát, mert nyilván egy egyszínû hamarabb megvan de ha francia és díszítés is van rajta kb 1, 5-2 óra, legalábbis az én körmösöm ennyi idõ alatt csinál szép igényes munkát.
A kérdező hozzászólása: az egyszínû kb. mennyibe kerül? persze mindenhol más... csak egy átlag árra vagyok kíváncsi
Jaaj bocsánat én a géll lakkra gondoltam :D
Hát vannak akik olyan 3000-3500 Ft körül elvállalják, ennél olcsóbb helyre nem érdemes menni mert az olyan anyagokkal is dolgozik. De ez Borsod megye nem tudom merre laksz, máshol nem tudom milyen árak vannak.
Az én körmösöm is kb 1, 5 óra alatt csinálja meg. Nagyon szép munkát végez. Az ár változó... Gyõr-Moson-Sopron megyében egy kisvárosban lakom, a körmösöm a saját lakásán csinálja 3500 Ft, a töltés pedig 3000. Ha ugyanebben a városban szépségszalonba csináltatod akkor 5000-5500 Ft. Gyõrben pedig olyan 6000 ft körül.
az enyém anno 3 és félóra alatt csinálta meg hatezer forintért. de az olyan is lett. tökéletesen birt mindent.
nekem másfél óra, és 5500, ha nincs benne semmi díszítés.
Átlag 1, 5-2 óra. De függ attól, hogy kell-e építeni vagy nem, szeretnél-e mintát ilyesmik:) Bár voltam olyan körmösnél aki 3, 5 óráig csinálta a körmömet, de õ nagyon kezdõ volt még. Itt 1800-5000Ftig csinálják a körmöket.

A zselés/gél lakk mennyire tartós? Kibír heti 2-3 óra úszóedzést?

Legjobb válasz: Ki hát :) Sima vizet minden további nélkül. Nekem egyedül az egész napos gyógyfürdõzés volt az, ami ártott neki, az uszodavíztõl semmi baja nem volt soha.

Ki hát :) Sima vizet minden további nélkül. Nekem egyedül az egész napos gyógyfürdõzés volt az, ami ártott neki, az uszodavíztõl semmi baja nem volt soha.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! :) Még egy kérdésem lenne, milyen gyakran kell újralakkozni? Így a heti úszással szerinted meddig marad fent szépen?
körömfüggõ. attól függ, milyen erõsek a körmeid, és mennyire nõnek gyorsan, plusz attól is, hogy mennyire viseled el, ha le van nõve. átlag 3 hét amúgy.


Inkább izomerõsítõk
A kérdező hozzászólása: Izomerõsítésre akkor a különbözõ méretûek jobbak, nem? Meg a puhábbak?

Mennyit kérjek a zselés műköröm építésért és a sima lakkozásért?

Sosem jártam tanfolyamra de vettem kellékeket és 1-2 ismer?söm megkért, hogy az ? körmüket is csináljam meg.

Legjobb válasz: Max anyagárat illik.

Max anyagárat illik.
Ha nem jártál tanfolyamra akkor max 1000-1500 az építés, a sima lakkozás kb 500 ft.

Mennyibe kerül a zselés műköröm?

Szasztok mennyibe kerül kb a zsé müköröm persze a kis méretü ?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ, az én saját példám: francia épített zselé körmök a díszítõ lakkozással 4.500,- Ft-ba került (ezt az elsõ felrakásnál fizettem). Töltés 3-4 hetente esedékes, annak az ára 2.800,- Ft. Plusz még, ha kérek díszítõ lakkozást, akkor annak az ára.

Kedves Kérdezõ, az én saját példám: francia épített zselé körmök a díszítõ lakkozással 4.500, - Ft-ba került (ezt az elsõ felrakásnál fizettem). Töltés 3-4 hetente esedékes, annak az ára 2.800, - Ft. Plusz még, ha kérek díszítõ lakkozást, akkor annak az ára.
Általában 3000 Ft körül csinálják meg a mûkörmösök, de ismerek olyat is, aki 1500-ért. Na meg persze úgy hetente-kéthetente fel kell töltetni, és az is megint ennyibe kerül.
A kérdező hozzászólása: mi van akkor ha nem töltetem fel
Nagyon változó általában hely és kerület függõ. Pesten kb 3 ezertõl 5 ezerig, de mindenhol más. Attól is függ milyen anyagokkal dolgozik a körmös. Ugye minél jobbal annál drágább. Számit az is hogy tipes, vagy épitett köröm, és hogy töltés vagy új épités. De kb. 4-5 ezer az átlag.
Ha nem tölteted fel, akkor lenõ, vagy rosszabb esetben beszakitja a saját körmödet hamár annyira lenõtt. De le is szedheted, és akkor ennyi. Csak elég fájdalmas és tönkre teszi a körmödet ha magadnak szeded le. Inkább ezt is körmösökkel szokták leszedetni szakszerûen.
A kérdező hozzászólása: én csak 13 vagyok nekem is leht iet felrakni geyépként meik olcsobb a tipp vagy za épitett nekme olyan kell
Huuuuha, én még sehol sem láttam 5ezer alatt... Pedig vidéki vagyok (igaz Bp közeli). Nekem a francia épített 6000huf volt Bp-en! Tölteni még sosem töltettem, mert ledobta a körmöm... Aztán az egyik ismerösöm csinálta meg nekem 3000huf-ért baráti áron... És az nem is építés volt, hanem csak a saját körmöm megerõsítése. Ha felmész a http://mukorom.lap.hu ra és megnézel néhány szalon árlistát, akkor meglátod, hogy nincs olcsóbban.... Igaz itt ezt írták, de kérem a válaszolókat, hogy írják meg, hogy õk hol csináltatják ilyen olcsón :)
Nincs értelme megcsináltatnod, csak 1 alkalomra, mert tönkre teszi a körmöd, és sok idõ mire teljesen lenõ, és megszabadulsz tõle, ez kb. 3 hónap. Addig csúnya lesz a körmöd. Szóval vagy hosszútávra szeretnél, vagy maradj a lakkoknál. Az elsõ építés 4-6 ezerbe kerül (szalontól függ) és a töltés, amire 3 hetente menned kell, az 3-4 ezer Ft.
A mûköröm nem teszi tönkre a körmöt , mert a saját körmöt csak bolyhozni kell és ettõl nem mehet tönkre.Persze van olyan körmös aki ész nélkül reszeli.Én azt mondom inkább jó minõségüt csináltass ami ugye drágább , de tovább tart

A zselés műkörmöt mennyi időnként kell feltöltetni?

Mennyibe kerül a zselés m?köröm és feltöltése?

Legjobb válasz: Az attól is függ hogy milyen gyorsan nõ a körmöd. én 2 havonta töltetem. Amúgy 3 és 5 ezer ft közt van.

Az attól is függ hogy milyen gyorsan nõ a körmöd. én 2 havonta töltetem. Amúgy 3 és 5 ezer ft közt van.
Nekem nem egész hónapon belül tölteni kell :( Zsíros a körömházam és ez által gyorsabban is nõ a körmöm. De már megoldottam a dolgot, mert megvettem a kellékeket és így nem kerül annyiba :)
hogy bírod két havonta tölteni? nekem kéthetente minimum tölteni kell a körmöm, van amikor lusta vagyok és akkor 3hét, de akkor már nagyon ronda
Hát ha kéthetente tölteni kell akkor a kömösöd nem profi.Nekem van egy vendégem akinek 3 hetente töltöm a körmét de neki tényleg gyorsan nõ.

Milyen kémiai anyag az a zselé amiből a zselés műkörmöt építik és mennyire káros a belélegzése?

Legjobb válasz: Monomer folyadék és polimer por keveréke. Ezek reagálnak egymással UV fény hatására. Ha nem hajolsz túl közel, akkor nem veszélyes. Legalább 50-60 cm-re legyél tõle.

Monomer folyadék és polimer por keveréke. Ezek reagálnak egymással UV fény hatására. Ha nem hajolsz túl közel, akkor nem veszélyes. Legalább 50-60 cm-re legyél tõle.

A géles és a zselés lakk mennyi idõ után nem ajánlott használni?

ha már meg volt bontva, 1-2 év után is használhatók?

Legjobb válasz: A szavatossági idõ rajta van az üvegen. Már ha ez a zagyvaság erre vonatkozott.

A szavatossági idõ rajta van az üvegen. Már ha ez a zagyvaság erre vonatkozott.
A szavatossági idõ valóban rajta kell legyen a tégelyen. Ha nincs rajta konkrét dátum, akkor az van ráírva, hogy felbontástól 3 év, vagy csak egy kis jellel van ez feltüntetve. Egy kerek tégely felbontva és rá van írva 18M, az azt jelenti 18 hónap. Pl lásd ebben a blogban: [link]

A zselés (thermoclick) kézmelegítő hatékonysága függ attól, hogy mennyi ideig volt forró vízben?

Pl ha a használati útmutató szerint lobogó vízbe teszem, majd hagyom fokozatosan kihülni, akkor kevésbé lesz meleg, mintha 10 percig lassú tűzön tartom a hőt, és utána hagyom hűlni?

Legjobb válasz: Nem, a lényeg, hogy teljesen olvadjon fel a kristályosodott folyadék, máskülönben kihûlés után egybõl kemény lesz ha maradt benne kristály és nem lehet megpattintani a fém lapocskát, értelemszerûen. A jó eredményhez ezért kell min. 10 perc.

Nem, a lényeg, hogy teljesen olvadjon fel a kristályosodott folyadék, máskülönben kihûlés után egybõl kemény lesz ha maradt benne kristály és nem lehet megpattintani a fém lapocskát, értelemszerûen. A jó eredményhez ezért kell min. 10 perc.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!